icon

Poníženie od partnera: ako riešiť takúto situáciu?

Včera o 19:21

Ahojte. Neviem co si o tom mysliet. Ale poslala som len tak zo srandy priatelovi fotkuu v spodnom pradle ze aka som bola chuducka niekedy 7 rokov dozadu stara fotka. On na to zareagoval ze ; trapne. A ja ze co je trapne ? A on ze ta fotka. Ze on sa nezalubil do mojho tela. Ze on miluje moje oci a ze ja mu poslem telo.. akoze citim sa z toho dost cudne. Nepoviem keby som mu poslala fotku taku a nemame vztah ale mame. A daleia vec je ze sme spolu 2 mesiace a este neiinicioval sex takze teraz uz duplom nebudem mat chut ked takto reagoval na polonahu fotku.. vase nazory ?

Strana
z2
anonym_f9942e
Včera o 19:26

@anonym_autor ak už po 2 mesiacoch máš nejaké pochybnosti a neviete normálne komunikovať, kašlite radšej na to

anonym_2a896e
Včera o 19:26

Ze si sa ponizila samoobsluzne. Predhadzjes sa mu, asi ta svrbi v medzinozi. On sa zachoval celkom dostojne. Na rozdiel od teba.

autor
Včera o 19:30
@anonym_2a896e

Ze si sa ponizila samoobsluzne. Predhadzjes sa mu, asi ta svrbi v medzinozi. On sa zachoval celkom dostojne. Na rozdiel od teba.

@anonym_2a896e ved to je 7 rokov stara fotka. Ja by som na jeho polonahu fotku nikdy nepovedala ze trapne. Ved mame vztah tak jak sa mu predhadzujem ? Co je zle na tom poslat taku fotku vo vztahu ? A nebola eroticka normalna poza v spodnom pradle.

markusrasford
Včera o 19:34
@anonym_autor

@anonym_2a896e ved to je 7 rokov stara fotka. Ja by som na jeho polonahu fotku nikdy nepovedala ze trapne. Ved mame vztah tak jak sa mu predhadzujem ? Co je zle na tom poslat taku fotku vo vztahu ? A nebola eroticka normalna poza v spodnom pradle.

@anonym_autor ake ma skúsenosti so ženami? Je este panic? Normálneho muža fotka svojej priateľky potesi a nabudi. A pochopí.

pasomnica
Včera o 19:35

Asi o to nestojí, teda nie je na takéto veci ako posielanie si intímnych fotiek a nechcel posudzovať tvoju postavu lebo ťa vidí inak, než len "kus mäsa" a tela. A nechce na teba tlačiť so sexom a čaká, kým budeš iniciátorkou ty.

anonym_ab86cc
Včera o 19:35

@anonym_autor ja by som reagovala asi uplne rovnako kebyze dostanem neziadanu polonahu fotku a este k tomu 7 rokov staru. Je to trapne a pre mna by to bolo este aj ponizujuce keby som ju niekomu poslala takze ma pravdu aku hodnotu malo prenho zistenie ako si vyzerala pred 7 rokmi? Prezradim ti ziadnu. Podla mna to bola podvedoma snaha z tvojej strany aby ti dal nejak podporu pre tvoje ego, ze aj teraz dobre vyzeras alebo lepsie ale takto sa to nerobi. Jednoducho znizila si sa pravdepodobne v jeho ociach na lacnejsiu zenu za aku ta pravdepodovne doteraz povazoval.

anonym_2a896e
Včera o 19:36
@anonym_autor

@anonym_autor 2 mesiace spolu chodite, spoznavate sa, este nemate vztah, este sa nepoznate kedze nevies, ze fotky v spodnom pradle mu pridu trapne. Ano, strapnila si sa ty. Aj z mojho pohladu to bolo trapne. Este ste sa nedopracovali k intimnostiam a ty mu posles fotku aby videl o co prichadza, ked sa s tebou nevyspal? Ci co ta k tomu viedlo? Vsak mohla si poslat inu fotku zo svojho chudeho obdobia, taku, kde si oblecena

anonym_d533ba
Včera o 19:36

@anonym_autor ste spolu 2 mesiace, nechce sa mu hiiikat nad tvojou chuduckou postavou spred 7mich rokov, naco by to mal robit? Co si od toho akoze cakala? Co on ma s tym, ze si bola chuducka a uz nie si?

anonym_d38a18
Včera o 19:37

@anonym_autor že je debil. Nájdi si iného.

anonym_287f14
Včera o 19:38

Za mňa krásna reakcia od neho.

anonym_1aab82
Včera o 19:47
@anonym_d38a18

@anonym_autor že je debil. Nájdi si iného.

@anonym_d38a18 on je debil? Takto zo máte dobre v hlave poplete

Zrelý muž, ktorý jej jasne dal najavo čo si na nej váži a čo sa mu páči

Autorka sa ponizila sama, dokonale

anonym_44cbe6
Včera o 19:51
@markusrasford

@anonym_autor ake ma skúsenosti so ženami? Je este panic? Normálneho muža fotka svojej priateľky potesi a nabudi. A pochopí.

@markusrasford normálna aktuálna fotka,ale nie 7 rokov stara. Čo keď mala pred 7 rokmi iba 12 alebo o úplne inú váhu atď

autor
Včera o 19:52
@anonym_1aab82

@anonym_d38a18 on je debil? Takto zo máte dobre v hlave poplete

Zrelý muž, ktorý jej jasne dal najavo čo si na nej váži a čo sa mu páči

Autorka sa ponizila sama, dokonale

@anonym_1aab82 to bola jedina taka fotka ktoru som mu poslala asi po 2 mesiacoch. A stara dokonca. A ked mam s niekym vztah co je ponizujuce na takej fotke ? . Som to neposlala kamosovi dajakemu predsa.

anonym_8ff231
Včera o 19:55
@anonym_autor

@anonym_autor a teraz uprimne, co si cakala ze na taku fotku odpise? Ty si to poslala aby si ho vzrusila? Aby ti pisal ze ta chce...? Lebo naozaj si neviem predstavit aku reakciu si ocakavala. Ci ti mal pochvalit postavu? Mne to pride take detinske.

2691
Včera o 19:55

@anonym_autor si príliš iniciatívna.
Fotky si mala ukazovať, keď budete spolu a bude na to nálada .

2691
Včera o 19:57

@anonym_autor no tak, on chce asi dobrý vzťah a ty dobrý sex.

cutespider
Včera o 20:01

Problém je v tom, že fotka bola stará. Bola by si spokojná, ak by Ti on poslal fotku zostatku na jeho bankovom účte z pred siedmich rokov? 😁

katica06
Včera o 20:01

No já ti nevím Karle....
keď som spoznala manžela mal 24 rokov, ak by mi bol poslal po dvoch mesiacoch 7 rokov starú fotku a( navyše o 20kg inde ako aktuálne) tak by som s ním teraz nemala dve deti
Žial nechápem čo si s tým chcela docieliť

anonym_2a896e
Včera o 20:03
@anonym_autor

@anonym_1aab82 to bola jedina taka fotka ktoru som mu poslala asi po 2 mesiacoch. A stara dokonca. A ked mam s niekym vztah co je ponizujuce na takej fotke ? . Som to neposlala kamosovi dajakemu predsa.

@anonym_autor este raz, ty nemas vztah, vy sa este len spoznavate. Vsak ste spolu ani nespali, za dva mesiace ste kolko hodin stravili spolu? Ako casto sa vidate? To, ze si pisete a ty mu posielas polonahe fotky este nie je vztah. To si len ty namyslas, ze mate vztah, on to tak neberie, tym som si takmer ista. On este ani nie je rozhodnuty, ci sa s tebou vyspi alebo ci sa s tebou do soboty nerozide, len ty uz cela vytesena cakas kedy supnete do postele. To si tak nadrzana alebo tak strasne zufala, ze nemas trosku sebeucty? Ty sa mu ponukas ako knedla na pulte miesto toho aby si cakala, ze on ta bude dobijat

ivicatolic
Včera o 20:09

@anonym_autor a čo si čakala? že mu padne sánka, keď uvidí, aká si bola kedysi krásne štíhla.... to, čo bolo, chlapov nezaujíma 👉👉👉,.ty si sa chcela pozdvihnúť tou fotkou, nie si zrelá, na milovanie určite nie, možno iba na sex 👎

anonym_ab86cc
Včera o 20:09
@anonym_2a896e

@anonym_autor este raz, ty nemas vztah, vy sa este len spoznavate. Vsak ste spolu ani nespali, za dva mesiace ste kolko hodin stravili spolu? Ako casto sa vidate? To, ze si pisete a ty mu posielas polonahe fotky este nie je vztah. To si len ty namyslas, ze mate vztah, on to tak neberie, tym som si takmer ista. On este ani nie je rozhodnuty, ci sa s tebou vyspi alebo ci sa s tebou do soboty nerozide, len ty uz cela vytesena cakas kedy supnete do postele. To si tak nadrzana alebo tak strasne zufala, ze nemas trosku sebeucty? Ty sa mu ponukas ako knedla na pulte miesto toho aby si cakala, ze on ta bude dobijat

@anonym_2a896e lenze ona sa mu neponuka, ona mu ponuka 7 rokov staru verziu jej postavy. Co je ponizujucejsie ako kebyze posle aspon aktualnu tak ok moze jej ist o sex a chcela ho tak navnadit nech po nej tuzi a nech sa rozhybe ale ked sama pise, ze aka bola chuducka niekedy... Za tych 7 rokov moze byt postavou uplne inde.

anonym_40af28
Včera o 20:13

Podla mna si hlupa, máš vzťah 2 mesiace a už posielas fotky v spodnom prádle. To je jedno, že si bola mladsia, ale stále si to ty a stále sa to môže objaviť niekde na nete.

anonym_c412bf
Včera o 20:17

@anonym_autor ze on je normalnejsi ako ty

anonym_014a83
Včera o 20:20

Take fotky su pre mnohych na smiech. Pre dalsiu skupinu presne tak ako zareagoval on.
Ja ani muzovi po 20rokoch neposlem fotku v spodnom pradle. 🙈 uz chapes? Keby ta chcel vidiet. Vypyta si foto sam-aj to by som neposlala. Nikdy nevies kde ta fotka moze skoncit.

anonym_2a896e
Včera o 20:27
@anonym_ab86cc

@anonym_2a896e lenze ona sa mu neponuka, ona mu ponuka 7 rokov staru verziu jej postavy. Co je ponizujucejsie ako kebyze posle aspon aktualnu tak ok moze jej ist o sex a chcela ho tak navnadit nech po nej tuzi a nech sa rozhybe ale ked sama pise, ze aka bola chuducka niekedy... Za tych 7 rokov moze byt postavou uplne inde.

@anonym_ab86cc este horsie, klamliva reklama😀 Chlapec nie je celkom slepy a vidi, ze dnes ma o 20 kil viac, tusi co ho caka ked slecne da dole tricko a podprdu a toto mu pride trapne

anonym_c29b45
Včera o 20:43

Veď on vie ako vyzeráš, načo mu posielaš staré fotky 😁
Ozaj máte vztah?Berie to aj on tak, alebo si len ty namyslas ako zeny zvyknú.

domkakvet
Včera o 20:47

@anonym_autor fotku si mu nemala posielat, ste spolu kratko a fotku neziadal.

dzulli1980
Včera o 20:49

No myslím, že týmto si ten potencionálny vzťah úplne pochovala ... 7 rokov starú fotku v spodnom prádle poslať ... ja by som ani aktuálnu neposlala ... také lacné mi to príde.

anonym_156722
Včera o 20:51

Podľa mňa je trápne to, že miluje tvoje oči a nie teba celú

wolf_
Včera o 21:06

No čo ja viem... Akože jasné, je diskutabilná aj ne/vhodnosť posielania takých fotiek a ešte aj neaktuálnych. Aj keď nepoznáme ani bližší kontext ani nič. Ale jeho reakcia mi tiež nepríde ani vyzretá, ani v pohode. Ja som veľký zástanca pravdy - čiže ak ho tá foto nepotešila tak hej, nechcela by som aby zo zdvorilosti napíše nadšenú reakciu, ak by to nebolo úprimné. Ale sucho skonštatovať, že "trápne" a následne to vysvetliť lacným klišé o očiach? 😐

Strana
z2