Poníženie od partnera: ako riešiť takúto situáciu?
Ahojte. Neviem co si o tom mysliet. Ale poslala som len tak zo srandy priatelovi fotkuu v spodnom pradle ze aka som bola chuducka niekedy 7 rokov dozadu stara fotka. On na to zareagoval ze ; trapne. A ja ze co je trapne ? A on ze ta fotka. Ze on sa nezalubil do mojho tela. Ze on miluje moje oci a ze ja mu poslem telo.. akoze citim sa z toho dost cudne. Nepoviem keby som mu poslala fotku taku a nemame vztah ale mame. A daleia vec je ze sme spolu 2 mesiace a este neiinicioval sex takze teraz uz duplom nebudem mat chut ked takto reagoval na polonahu fotku.. vase nazory ?
@anonym_d38a18 on je debil? Takto zo máte dobre v hlave poplete
Zrelý muž, ktorý jej jasne dal najavo čo si na nej váži a čo sa mu páči
Autorka sa ponizila sama, dokonale
@anonym_1aab82 no mal jej odpísať úplne niečo iné a nie dristy,normálny zdravý chlap sa len takejto fotke poteší,ak nie, tak je niečo v neporiadku
@anonym_1aab82 no mal jej odpísať úplne niečo iné a nie dristy,normálny zdravý chlap sa len takejto fotke poteší,ak nie, tak je niečo v neporiadku
@anonym_40a227 prečo? Normálny chlap nestojí a nejusi mat záujem aby mu lacno podieľala všelijaké fotky
Ocení intimitu a zábavu v ich súkromí.
@anonym_40a227 prečo? Normálny chlap nestojí a nejusi mat záujem aby mu lacno podieľala všelijaké fotky
Ocení intimitu a zábavu v ich súkromí.
@anonym_1aab82 ale napíše to ako normálny chlap a nie ako hňup

stretli sa dva nezrele ega, nic v tom netreba hladat.
ona sa chcela popysit fotkou, on sa chcel urobit hlboko duchovne zalozenym, ktoremu je fotla tela trapna... dozrite, komunikujte a bude to OK. treba dufat ze je to len vasou mladostou.