icon

Poraďte, ako ďalej vo vzťahu

monikas123
22. apr 2020

Ahojte, mám 21 rokov a priateľ 20, sme spolu 5 týždňov.
Mám 6 mesačného syna, priateľ mi navrhol sa presťahovať že sa presťahuje od rodičov aj ja pretože sne málo spolu, vidíme sa raz až 2 krát do týždňa to bývame v tom istom meste.
Keď ideme von malého nechám s rodičmi, on je ešte študent ma a rok štúdia , neviem či da bude mať aj popri štúdiu čas venovať praci a hlavne nám s malým.
S kamarátkou som sa povedala lebo mi povedala aj s bývalým priateľom že robím chybu že s ním tak skoro idem.
A že robím chybu lebo in si chce užívať a nevydržím ho doma , lebo on pojde von

A ja nemôžem lebo mám syna to je pravda.
Ja sa bojím že ak ustupim z toho vzťahu tak urobil chybu, ale ak pôjdem ďalej tak sa popálim, a nechcem aby ublížil synovi .
Ešte ho ani raz nevidel a povedal že ho berie ako vlastného.
No každý hovorí väčšinou že nam dlho nedávajú, lebo on si bude chcieť užívať, a pre neho je to veľký záväzok.
S priateľom mám 5 ročný vzah , a on mi chce dobre aj malému, vidno ze mu na nás stále záleží, lenže ja neviem čo mam robit.
A co viem môj aktuálnypriateľ mal iba 13 ročné a max 16 ročný raz..mne nejde o jeho minulosť ale o to aký je teraz ku mne.
A ešte sa bojím preto že raz ked sme boli vonku mal u seba nôž, a bývalý sa bojí že ak nás zastavia policajti a nájdu to u neho bude zle že mám sa s ním porozprávať o tom čo nosí u seba.

Ze

monikas123
autor
23. apr 2020

@h2 neviem p čom hovoríte ale určite nie ..si myslíte že to je jediný prípad?

h2
23. apr 2020

@monikas123 Áno, myslím. Bola by to priveľká náhoda. Všetko totiž sedí, vek všetkých zúčastnených, to, že ten nový je mladší, je študent a malého ešte nevidel, čas od zoznámenia, všetky ostatné okolnosti a hlavne to, že u oboch je zdôraznené, že exovi ide len o dobro dieťaťa.

monikas123
autor
23. apr 2020

@h2 hovorí úplne inak ,oni majú 5 mesačného ja zachvilku 7 už..takže treba čítať s porozumením

h2
23. apr 2020

@monikas123 Jasné, ako chceš, mne je to koniec koncov úplne jedno. 😉

kitycat
23. apr 2020

Uplna bajka toto...autorka si asi mysli, ze fakt ze mlady pan studuje za kuchara znamena, ze pecene holuby budu padat do huby :D

monikas123
autor
23. apr 2020

@katrin1394 on sa zaujíma o malého, a všetko..ide o to ze som to chcela vyskúšať ako to bude keď s ním bude tráviť čas.
Či bude zvládať aj zle a ťažké situácie, pretože ako hovorím kamarátka a viacerí mi nedávajú šancu v tomto vzťahu dlho .

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
monikas123
autor
23. apr 2020

@h2 normálne som napísala ..nemusíte sa hneď uraziť 🤔
Došla som sa sem opýtať na to čo si myslia ostatní.
Vy máte konflikt v každom príspevku pomaly, pekný deň.

h2
23. apr 2020

A ešte som zabudla na tie 13-ročné frajerky v oboch príspevkoch. Ale to je tiež asi úplne bežné... 🤦🏻‍♀️

monikas123
autor
23. apr 2020

@perdulka7 je to úplne iný vzah..neviem prečo mi sem pletieš niekoho kto vôbec neopisuje môj zivot😆 ja som jediná mladá s dieťaťom? A našla si mladého?✋👏

h2
23. apr 2020

Vôbec som sa neurazila. Možno naozaj nie si autorkou/autorom oboch príspevkov. Ale nikto ma nepresvedčí, že sa nejedná o tých istých ľudí. Ak si nepísala ten prvý príspevok Ty, tak to bol Tvoj bývalý. A určite nemám konflikt v každom svojom príspevku.

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
monikas123
autor
23. apr 2020

@perdulka7 a zas chlap 😆 mimochodom môj ex sa volá Denis nie Patrik, ďalšia vec ma 24 a nevypisuje takto lebo je už dosť vyspelý aby písal na takéto stránkky.
Keď som si našla toho mu to nevadilo jedine co chcel bolo aby som sa starala o malého, ale všimol si že ne to horšie a horšie čím s ním trávim viac času...nič viac

monikas123
autor
23. apr 2020

@perdulka7 ty si neni v poriadku, môj priateľ má nikdy netlkol.

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
monikas123
autor
23. apr 2020

@perdulka7 tak sa vola na profile Patres 10 😆 asi to bude pre to že som sa venovala čítaniu kníh, no ty sa venuješ čítaniu cudzích osobných veci , a žiješ s toho lebo klebetiš potom.

katren
23. apr 2020

@monikas123 keby to s tebou myslel vazne, tak sa zaujima aj o syna a nie ze ho este nevidel....

h2
23. apr 2020

@monikas123 Tak napríklad ja čítam veľmi veľa, vďaka tomu napríklad viem, že "a žiješ s toho" sa píše správne "a žiješ z toho" 😀 Ale že ak má niekto nick Patres10, musí sa volať Patrik, to som nečítala nikde.

monikas123
autor
23. apr 2020

@katren tak zaujíma sa..Ale ja už vážne začínam pochybovať, keďže ešte nemal fakt žiaden vážny vzťah a nikdy nevidel malého, nevie aké to je ..zodpovednosť za všetko, bojím sa že ho to bývanie časom omrzi lebo do teraz sme sa venovali len samím sebe.
Teraz zrazu príde už aj malý a potom to bude nakoniec ako všetci hovorili že sa na mňa vykašle lebo bude chodit von ako do teraz a to rodičovstvo je už o tom že máme byť spolu ako rodina a nie žiť každý svoj život.

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
perdulka7
Odpoveď bola odstránená
monikas123
autor
23. apr 2020

@perdulka7 To áno, to je pravda že sa moc pomáhame..on mi to začal navrhovať všetko.
A ešte nepoznám ani jeho rodinu a ani o moju, ja som nechala ísť až tak popredu ale tak prvé sme o tom rozprávali a že až tak po 2 roch a potom zrazu mi navrhol toto.

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
katulik123
23. apr 2020

Baby nereagujte na to. Toto je čisto s prepáčením roztahovacka noh za každú cenu len nech nie je sama. A bože chráň byť bez niekoho kto by ma živil.
Ty mat prácu na doma, moja ty vieš ako fungujú tie práce na doma? Keby máš vš dobrú firmu áno vieš robiť doma. Inak iba tie predaje cez katalógy, kde musíš dosť investovať a každému to vnucovať.
Chalan nemá prax takže jeho plat bude koľko? 400€? Z toho nevyžijete.
Rodičia ti pomáhajú očividne. Ale ty a aj on chcete odísť. Prečo? Žeby ti vytykali, že beháš za chlapmi namiesto starania sa o svojho malého? Keď už si ho sakra porodila a nechala tak sa on staraj. Chlapi boli i budú.
A, že sa zaujíma. Vážne??? 5 týždňov randenia a už sa zaujíma? Preto ste stále boli spolu bez dieťaťa?
Prosím ťa toto aj starší chlapi pri randeni so zadanou.sa tak tvária. Zrazu zistia, že dieťa aj plače, že to nie je iba hračka. Že partnerka sa mu nemôže 100% venovať a už koniec vzťahu lebo pán si chce užívať. No ale keď vidím, že na aké posledné miesto dávaš svoje dieťa tak asi silno pochybujem, že by si uprednostnila dieťa pred chlapom.
Si strašne hlúpa a nevyspelá.
Takým správaním a spôsobom života skončiš na ulici s 5 deťmi v budúcnosti. A každé bude mať iného otca.
Prečo si prosím ťa nesnažíš spraviť nejaký kurz? Co ja viem nechtarsky. Alebo možno i keď si naivná. Možno sa vieš učiť a spraviť si vš? Alebo nejak sa vzdelávať než behať za chlapmi. Radšej aa venuj sebe, malému. Rodičom a buď rada. Že ťa nevykopli z domu za toto.
A nerieš chlapa. Ok až tak nevieš prežiť bez reči o láske a sexu. Netahaj do toho hlavne dieťa. A začnite spolu bývať až keď reálne bude mať on a aj ty €. Lebo keď nebude na nájom už ťa rodičia nebudú zachraňovať.. Takže sťahujte sa o rok. Dovtedy zistíš čo to je za človeka a aj on, že naozaj máš dieťa, ktoré sa nedá vypnúť na želanie.

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
monikas123
autor
23. apr 2020

@katulik123 rodičia mi na to nič nehovoria, a ešte sme spolu nespali..A som vyučená Technicko administratívny pracovník, iba maturitu si spravím externe.

monikas123
autor
23. apr 2020

@perdulka7 Ty si celá na grc, neviem o čom to stále hovoríš.
Si ma tripe moja ? Alebo nejaké iné drogy ?
Skús rozmýšľať čo píšeš, ty asi jebávaš za groše.
Prosím tá, nikomu nič neukazujem..vieš čo som Z ba , môžme sa stretnúť a povedať mi to osobne. 🖕😉

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
perdulka7
Odpoveď bola odstránená
dollyzv
23. apr 2020

@monikas123 ja nechcem byť na teba zlá..ak je toto teda naozaj pravda čo tu píšeš,ale si strašne hlupucka a naivná..ak si z ba,vieš koľko stojí vôbec prenájom garsónky? Skús si len tak zo srandy otvoriť inzeráty a hneď ťa prejde táto nezmyselna myslienka. Obaja ste bez práce,ak má mládenec teda nejakú brigádu,nebude to stačiť ani na nájom ty máš rodičovský,z čoho chcete žiť? Jedlo,oblečenie,plienky? Už len to že berie dieťa ako svoje a v živote ho nevidel o ňom veľa vypovedá..a keď ti tu niekto napíše pravdu,alebo svoj názor tak sa urazis..no tak načo sa vypytujes sprostosti na fórach a keď si taká dospelá a presvedčená že to zvládnete a je to ten najlepší chlap pod slnkom načo chces názor druhých?