Posielate partnerovi fotky intímneho charakteru?
Ahoj potrebovala by som radu. Mám frajera a nevideli sme sa dlhsiu dobu (asi 2 tyzdne ) no a náš vzťah je len na začiatku. No a občas má správy typu pošleš mi fotku a tak akože myslím zadok prsia tvar obcas. Chcela by som sa opytat ci je to pohode?
@rom4nk4 veď si zavolajte cez videohovor, uvidíte sa, samozrejme, oblečená 😁
Pozri si 3. časť 3. série seriálu Black Mirror, volá sa Shut Up and Dance a potom si zváž, či budeš niekedy niekomu posielať svoje intímne fotky alebo ich vešať niekam na internety ☝️.
Tvar v pohode, keď sme spolu začínali tak sme si za deň poslali xy fotiek, len tak random, že teraz idem po chodníku atď 🤣 ale nudes nikdy. Za a nevieš kde sa ocitnú, za b je to extremne lacné.
Mne občas prisla fotka mužského prirodzenia, je to maximálne odpudzujuce. A čo vzťahu tobôž. Véd si počkajte a bude to o to lepšie.
Ja som s muzom 15 rokov, NIKDY som mu, ani by som mu neposlala fotky ziadnej casti mojho tela. Ani videohovor som s nim nemala ze by som sa mu ukazovala naha a to chodil na niekolko mesacne sluzobky.. Ty si rob co uznas za vhodne... Ja mam dost rozumu.
V dnesnej dobe? Ked sa da cokolvek skopirovat, zneuzit,poslat na internet uplne beztrestne kamkolvek? Ani nahodou. A v ziadnom, skutocne ziadnom pripade neposielaj svoje nahe fotky tela a tvare.
pride na to.. ano posielam muzovi
po dvoch tyzdnoch pyta fotku zadku? O dalsie dva tyzdne ho uz vobec nebudes zaujimat. Nie, nie je to v poriadku. Nemusi si ani ukladat, staci mu urobit screenshot a ma ju ulozenu.
Ano, posielam mu fotky a aj on mne. Momentalne u nas letia veverice 😅😅😅 a vevericie videa 😅😅 viem, ze si sa pytala na ine fotky ale tie si neposielame 😅😅😅
Neposielam ani manželovi a nie to nejakému frajerovi co ho sotva poznam

@rom4nk4 vzťah je na začiatku a on chce už fotky s erotickým podtónom.
Mam manžela, 11r, do dnešného dňa som mu neposlala ani len fotku s výstrihom. Ani bez tváre. Ani to nežiada, a aj vie, že by neuspel. Nie ze by som ho nechcela potešiť, ale nerada by som sa niekedy o pár rokov videla niekde na nejakej podvodnej stránke 😀 chápeme sa.