icon

Posielate partnerovi fotky intímneho charakteru?

rom4nk4
19. aug 2024

Ahoj potrebovala by som radu. Mám frajera a nevideli sme sa dlhsiu dobu (asi 2 tyzdne ) no a náš vzťah je len na začiatku. No a občas má správy typu pošleš mi fotku a tak akože myslím zadok prsia tvar obcas. Chcela by som sa opytat ci je to pohode?

Strana
z2
vyrovnanaosoba
19. aug 2024

@rom4nk4 vzťah je na začiatku a on chce už fotky s erotickým podtónom.
Mam manžela, 11r, do dnešného dňa som mu neposlala ani len fotku s výstrihom. Ani bez tváre. Ani to nežiada, a aj vie, že by neuspel. Nie ze by som ho nechcela potešiť, ale nerada by som sa niekedy o pár rokov videla niekde na nejakej podvodnej stránke 😀 chápeme sa.

vyrovnanaosoba
19. aug 2024

@rom4nk4 veď si zavolajte cez videohovor, uvidíte sa, samozrejme, oblečená 😁

yoxinka
19. aug 2024

Pozri si 3. časť 3. série seriálu Black Mirror, volá sa Shut Up and Dance a potom si zváž, či budeš niekedy niekomu posielať svoje intímne fotky alebo ich vešať niekam na internety ☝️.

lucia13022023
19. aug 2024

Tvar v pohode, keď sme spolu začínali tak sme si za deň poslali xy fotiek, len tak random, že teraz idem po chodníku atď 🤣 ale nudes nikdy. Za a nevieš kde sa ocitnú, za b je to extremne lacné.
Mne občas prisla fotka mužského prirodzenia, je to maximálne odpudzujuce. A čo vzťahu tobôž. Véd si počkajte a bude to o to lepšie.

ivanakal
19. aug 2024

Ja som s muzom 15 rokov, NIKDY som mu, ani by som mu neposlala fotky ziadnej casti mojho tela. Ani videohovor som s nim nemala ze by som sa mu ukazovala naha a to chodil na niekolko mesacne sluzobky.. Ty si rob co uznas za vhodne... Ja mam dost rozumu.

janka1011
19. aug 2024

@rom4nk4 koľko máš preboha rokov? 13? Nie, nie je to v pohode. Ani mužovi by som neposlala, take fotky sa proste neposielajú, nevieš nikdy, čo sa môže stať.

muchotrafka298
19. aug 2024

V dnesnej dobe? Ked sa da cokolvek skopirovat, zneuzit,poslat na internet uplne beztrestne kamkolvek? Ani nahodou. A v ziadnom, skutocne ziadnom pripade neposielaj svoje nahe fotky tela a tvare.

lija22
19. aug 2024

pride na to.. ano posielam muzovi

lilinka76
19. aug 2024

@viestta 😄😄😄ja Ťa tak rada čítam. Si zabila tými bambusmi😄😄😄

gerber58
19. aug 2024

@rom4nk4 to už je zle, keď ste na začiatku a už sa 2 týždne nevidíte? Nemali by ste stále ?

nikpa
19. aug 2024

@rom4nk4 keď sa za pár rokov nájdeš niekde na internete s holými ceckami tak bude to podľa teba v pohode? My nevieme ci je to pre teba v pohode. Pre mňa by nebolo a teda som v živote nikomu neposlala svoje nahé fotky. Ani mužovi s ktorým mam deti. Preber sa dievča.

domkakvet
19. aug 2024

@rom4nk4 nieje to normalne.

hradnapani
19. aug 2024

po dvoch tyzdnoch pyta fotku zadku? O dalsie dva tyzdne ho uz vobec nebudes zaujimat. Nie, nie je to v poriadku. Nemusi si ani ukladat, staci mu urobit screenshot a ma ju ulozenu.

evcagabi
19. aug 2024

Ano, posielam mu fotky a aj on mne. Momentalne u nas letia veverice 😅😅😅 a vevericie videa 😅😅 viem, ze si sa pytala na ine fotky ale tie si neposielame 😅😅😅

amelie2017
Autor odpoveď zmazal
rom4nk4
autor
20. aug 2024

@gerber58 odcestovana som bola

ariannazara
20. aug 2024

Neposielam ani manželovi a nie to nejakému frajerovi co ho sotva poznam

evickuska
20. aug 2024

@rom4nk4 uprimne mala by si ho sama vediet odhadnut 🤷‍♀️ ja som poslala po 2 dnoch pisania a dnes je moj manzel, cakame druhe babo a stastnejsia som nikdy nebola 🤷‍♀️ ono 1000 ludi a 1000 pribehov 🤷‍♀️

Strana
z2