icon

Postoj mojich rodičov k sexu

23. jún 2025

Píšem anonymne pretože to je intímna téma. Mám 21 rokov a už pomaly 2 roky mám priateľku. Poslednú dobu ( pár mesiacov ), moji rodičia príliš riešia náš sexuálny život. Vadi im, že sexujeme. Už ma unavuje stále počúvať, že nemáme byt stále zavretí v izbe, či mám plán B ak náhodou, nemám chuť počúvať to odhovaranie. Veď je to moja vec, či sexujem alebo nie a obaja sme veľmi zodpovední. Ani neviem co od vás čakám, ale aj vy takto riešite intímny život svojich deti? Je to normálne? Alebo ako sa o tom normálne porozprávať s rodicmi? Už som z toho unavený. Ďakujem.

petrao2
23. jún 2025

No ak sexujes v detskej izbe nemas sa co stazovat 🤷‍♀️

lenka1993
23. jún 2025

V tvojom veku som už bývala sama 😀. Teda s manželom, teraz uz exmanželom. A sexovala koľko a kde chcela.

hefo
23. jún 2025

V 21 rokoch som si už prakticky všetko platil sám (možno, že na ubytovanie na intráku mi rodičia trochu prispievali), a sexovanie v detskej izbe ma ani nenapadlo - najmä preto, že som vtedy už žiadnu nemal, keďže v nej boli ďalší traja súrodenci.

Treba prevziať zodpovednosť sám za seba. Koho chlieb ješ a v jeho dome spíš, toho pravidlá máš rešpektovať.

lenkakravcova
23. jún 2025
@larinka552

@lenkakravcova cez leto si budu prenajimat a platit byt za jedinym ucelom, aby mali kde sexovat 🤦🏻‍♂️🙈😀
Ale tak zas... aka otazka, take odpovede 💁🤦🏻‍♂️🙄

@larinka552 prečo za jediným účelom? Veď tam môžu celé leto spolu bývať, keď už spolu sexujú. Aj si sami prať ponožky, variť. Rodičia budú len radi. 🙂

kiwi3
23. jún 2025

ja nechapem jednu vec: to ti nie je neprijemne, ze vo vedlajsej miestnosti su tvoji rodicia? akoze robila by som to aspon nejak diskretnejsie, ked nie su doma alebo niekde uplne inde. niektori ludia asi nemaju schopnost vyhodnotit, co je vhodne a co nie...

larinka552
23. jún 2025
@lenkakravcova

@larinka552 prečo za jediným účelom? Veď tam môžu celé leto spolu bývať, keď už spolu sexujú. Aj si sami prať ponožky, variť. Rodičia budú len radi. 🙂

@lenkakravcova z temy vyplyva ze hlavny problem je sex, ponozky si mozno peru sami, aj varia, toto hadam rodicom nebude vadit 🤷 preto za jedinym ucelom 😏

rozkvet1
23. jún 2025

To je taká natura. U mňa to takto bolo aj v 25tke. Odsťahovať sa a mať pokoj, prípadne viac chodiť von a mať sex na iných miestach veď je pekne auto predpokladám máš tiež

mandzula
23. jún 2025

Riesim ho iba vtedy, ked chce dcera radu, inak ju nechavam zit aj sulozit bez ohladu na to, ci stale vyjeda moju chladnicku, nemusi cakat na moj suhlas a na odstahovanie sa.

bonboniera
23. jún 2025
@laurinka27

@yelena159 Bola tu taka tema, ale od matky, ktorej syn okolo 21r. chodil domov zo skoly stale s priatelkou a zatvarali sa v izbe. 😆

@laurinka27 zaujímavé ze v tej téme sa skoro všetci zhodli ze divná je matka ale klasicka pokryteckost MK, v tejto téme je zas idiot mladý

doriiis
23. jún 2025

V 21 rokoch sme už dávno bývali sami a sexovali sme koľko sme chceli.

hellionka
23. jún 2025

… ak si dosť dospelý na intímny život, si určite dosť dospelý aj na platenie nájmu, jedla a všetkých výdavkov … akože vidím že sú tu aj tolerantnejsie ženy, ale teda pod mojou strechou by si si tak veselo v detskej izbe nesexoval. Ak chceš mat nároky, nájdi si vlastne bývanie, prácu a sexuj si od ráno do večera.

autor
23. jún 2025
@bonboniera

@laurinka27 zaujímavé ze v tej téme sa skoro všetci zhodli ze divná je matka ale klasicka pokryteckost MK, v tejto téme je zas idiot mladý

@bonboniera to tak bude asi vždy 😂 čo už teda

autor
23. jún 2025
@hellionka

… ak si dosť dospelý na intímny život, si určite dosť dospelý aj na platenie nájmu, jedla a všetkých výdavkov … akože vidím že sú tu aj tolerantnejsie ženy, ale teda pod mojou strechou by si si tak veselo v detskej izbe nesexoval. Ak chceš mat nároky, nájdi si vlastne bývanie, prácu a sexuj si od ráno do večera.

@hellionka problem je, že im nevadí že sexujeme doma, im sex vadi vo všeobecnosti 😀

gribka1
23. jún 2025

Ale ako vedia, že sexuješ? Vešiaš im to na nos, či ako? Tvrdíš, že ste ticho. Nechápem, čo riešiš.

autor
23. jún 2025
@gribka1

Ale ako vedia, že sexuješ? Vešiaš im to na nos, či ako? Tvrdíš, že ste ticho. Nechápem, čo riešiš.

@gribka1 tak veď párkrát som niečo s mamou riešil, ale nie tak že jej niečo vesiam na nos. A tiež nie sú hlúpi,veď som dospelý tak jasne, že nebudem mať vzťah ako 13 ročný

bonboniera
23. jún 2025
@gribka1

@gribka1 v tej téme ktorá sa tu už spomínala rozmýšľala matka štýlom - zatvorené dvere rovna sa sex 🙃

gribka1
23. jún 2025

Tak nech to je tabu, povedz, že nesexuješ, ako to zistí, že áno.

gribka1
23. jún 2025
@bonboniera

@gribka1 v tej téme ktorá sa tu už spomínala rozmýšľala matka štýlom - zatvorené dvere rovna sa sex 🙃

@bonboniera A matka, ak sa zavrie, tiež sa to rovná sex? Divné stvorenia.🤣

sszuzu8
23. jún 2025

Sorry aj ja som matka a keby moje dieťa sexuje doma kým som doma aj ja aj mne by to vadilo. A vy asi nemáte kus sebareflexie sexovať keď sú rodičia doma. Hanba by ma fackala

mandzula
23. jún 2025

Pre mna je absolutne neprijatelne starat sa do sexualneho zivota dospeleho dietata. Vadilo by mi jedine to, keby som to musela pocuvat, inak na to nemam absolutne pravo. Je to to iste, ako keby deti riesili sex nas rodicov.

simona1998
23. jún 2025
@mandzula

Pre mna je absolutne neprijatelne starat sa do sexualneho zivota dospeleho dietata. Vadilo by mi jedine to, keby som to musela pocuvat, inak na to nemam absolutne pravo. Je to to iste, ako keby deti riesili sex nas rodicov.

@mandzula pekne napísané

sense
23. jún 2025

Nuž zrejme riešia, lebo nie so schopný sa postarať ešte ani sám o seba, ako sa postaras v prípade "nehody" o troch . Či si nastahujes priateľku aj s dieťaťom do detskej izby? Skús sexovať keď nie sú doma alebo nebuďte nonstop zavretí v izbe .

A ak si si 100perc istí že vás nie je počuť, tak jej povedz že sa učíte a nesexujete. Ale ak mám nie je padnuta na hlavu tak ti to aj tak neuverí, predpokladám že využívať plne mama hotel s posteľnenpradlo si neprezliekas a neperies sam. Veď tiež bola mladá

simik22
23. jún 2025

Nepísala sem tvoja mamka? Zaujímavé, v tej téme jej nakladali, či už si to bol ty alebo nie, že syn je dávno dospelý a nech mu necha súkromie. Tu je to dako naopak 🤣

katusskaa
23. jún 2025

neviem no, sex je tak intimna vec ze mat pri tom za dverami rodicov by som nechcela.... neprijemne pre nich isto... nebude sa ti pacit co napisem, ale nie je to ani slusne, je to ich byt a ty si predpokladam stale v detskej izbe.

bonboniera
23. jún 2025

Prosim vás tie co píšete ze je to neslusne, vy ste predpokladám tiež nikdy nemali sex ked boli vaše deti doma 😂

gribka1
23. jún 2025
@bonboniera

Prosim vás tie co píšete ze je to neslusne, vy ste predpokladám tiež nikdy nemali sex ked boli vaše deti doma 😂

@bonboniera Hej no, a zo spálne vreskot a z detskej detto, tak?

mdse
23. jún 2025
@bonboniera

@bonboniera stále som v mojom byte, keď mám sex s mužom, nie v byte mojich rodičov🤷

bonboniera
23. jún 2025
@mdse

@bonboniera stále som v mojom byte, keď mám sex s mužom, nie v byte mojich rodičov🤷

@mdse a? Čiže vedľa rodičov je to uchylne ale vedľa deti nie?

letfenixa
23. jún 2025
@simik22

Nepísala sem tvoja mamka? Zaujímavé, v tej téme jej nakladali, či už si to bol ty alebo nie, že syn je dávno dospelý a nech mu necha súkromie. Tu je to dako naopak 🤣

@simik22 ale tam nakladali najmä za to, že chcela nech mladí sedia so starými v obývačke a vykecavaju sa.

mandzula
23. jún 2025
@katusskaa

neviem no, sex je tak intimna vec ze mat pri tom za dverami rodicov by som nechcela.... neprijemne pre nich isto... nebude sa ti pacit co napisem, ale nie je to ani slusne, je to ich byt a ty si predpokladam stale v detskej izbe.

@katusskaa a ked mas pri tej intimnej chvile za dverami deti, je to ine? Ci ked su doma, abstinujete?