icon

Posúďte reakciu na darček pre dcéru

31. jan 2024

Dobrý deň. S bývalou partnerkou máme spolu dieťa. Rozhodla sa, že dieťatko bude vychovávať sama. Dnes som sa rozhodol dcerke kúpiť nausnicky. Odniesol som ich, ale prišiel po ne otec bývalej partnerky.
Jej reakcia ma trošku zaskočila.
Reagovala normálne podľa vás?
Ďakujem za názor.

Posúďte reakciu na darček pre dcéruPosúďte reakciu na darček pre dcéruPosúďte reakciu na darček pre dcéru
zuzanazu85
31. jan 2024

Tiež mi to prišlo,že chalaniska zbytočne hejtujete len preto,že niečo kúpil svojej dcérke. Je úplne jedno,či sa páčia/nepáčia. Zasa,keby nekúpil, proste na to kašlal,tiež by bol zlý,že sa nezaujíma. Keď bude dcérka vo vyššom veku,jej sa páčiť môžu. Dcéry mávajú zvyčajne skvelý vzťah so svojími otcami. Aspoň u mňa to to tak bolo 😔.

autor
31. jan 2024

@mimka1402 ďakujem krásne za podporu. Asi každý ich ma odložené ako prvé..a vždy tam bude nostalgia

autor
31. jan 2024

@viera27 však ja to robím z radosti. Len som sa chcel opýtať či je to normálne. Možno je a veľmi si to len pripúšťam preto sim sa chcel podelít o to

mimka1402
31. jan 2024

Ae autor odporúčam ti zmazať diskusiu určite si to tu sama nájde a budete mať zbytočny konflikt. V dobrom radím.😀
Podľa mňa ona to myslela v jednoduchosti, že nechá si ich a nemusíš ich vymeniť. Ale napísala to stroho. Nebrala by som to osobne.

autor
31. jan 2024

@mimka1402 áno pre malíčku myslím že je hlavne že sú z lásky a na pamiatku. Ďalšia vec snazim sa pomáhať bývalej aj inak ako obyčajný otec..ale ďakujem za vaše slova

autor
31. jan 2024

@mimka1402 ona tu nie je. Ona je dosť špeciálna..ale to nechcem riešiť..jej zaujmi sú iné..no ďakujem

autor
31. jan 2024

@zuzanazu85 ďakujem..dúfam, že aj môj s maličkou bude taký istý..

tykat
31. jan 2024

Zaujimava by bola cela konverzacia, lebo evidentne "Nausnice si necham, uz nenos nic" je len vytrhnute z kontextu. A ak mam vychadzat z toho co pises tak dieta ti da na dohodnuty cas, aj na dlhsie ale inak s tebou nechce mat nic spolocne a chce si drzat co najvacsi odstup (preto a otca poslala po nausnice).

mimka1402
31. jan 2024

@tykat už to písal, že riešili ci ich on má vymeniť a ona mu odpísala takto. Autor to vzal za mňa osobne keď nemajú naj vzťah medzi sebou.

tykat
31. jan 2024

@mimka1402 tak snazil sa rozvinut nejaku konverzaciu, to som citala ze ci idu spolu vymenit a tak. Ona ho ma zjavne v kategorii "OMG daj mi uz svaty pokoj".

autor
31. jan 2024

@tykat konverzacia začala takto. Náušnice som poslal po jej otcovi keďže kŕmila. A povedal, že ak sa nepáčia atd môžem ich vymeniť. No chodíme spolu kupovať malej veci, drogériu k pediatricke a podobne. Nemyslím že to je dôvod

autor
31. jan 2024

@tykat
@mimka1402
Najlepsi kamarati nie sme. To by sa dalo asi ťažko. Ale vieme spolu vychádzať aspoň podľa mna. Naozaj k doktorovi spolu, kočíkovať spolu a chodím k maličkej. Keď niečo treba ideme to kúpiť spolu.

autor
31. jan 2024

@mimka1402
@tykat
A nepáčilo sa mi náušnice si nechám..sú pre malú prečo nepíše v jej mene? Toto prekvapilo tiež mna..konverzáciu vidíte..

mimka1402
31. jan 2024

Tak prečo ti poslala ze si nerozumel? Co sa v skutočnosti stalo? Píšeš utrzkovito, ale toto nevyzerá ako mieromilovna diskusia. 😀 Aky screen je na tej fotke? Pridal si foto a jwj sa to nepáči?

Jezis zas vetu náušnice si necham, neber ako osobnu vec ze nenapisala v množnom čísle za dcérku... Prosím ťa. Zas naozaj neprehanaj aj ty v tomto. Lebo takto vyvolas aj ty zbytočny konflikt. Je logické ze je to pre dcéru

anjelicek26
31. jan 2024

Skôr si ju už pred tým naštval, ze si pridával fotky malej volakam a ona to nechce...

mimka1402
31. jan 2024

@anjelicek26 A zas sme tu.. Je rovnaký otec ako ona, prečo by nemohol pridať fotky vlastného dieťaťa? Nerozumiem už ničomu.

autor
31. jan 2024

@mimka1402 nie mal som nastavené public miesto pre priateľov. Tak som to zmenil. Nevšimol som si to, lebo som pridávala auta. A pri malej to mením

autor
31. jan 2024

@anjelicek26 pridal ale pre “všetkých” nie len pre priateľov a to bol kameň úrazu

autor
31. jan 2024

@mimka1402 každý mám pocit robí rozdiel medzi matkou a otcom i keď myslím že rodič ako rodič obaja rovnocenný ..

autor
31. jan 2024

@mimka1402 však beriem to tak, že je to pre ňu. Len často riešim problém že bývala pise len o sebe stále ona ona a ona a nikdy nie mala..to ma dosť často mrzí ako keby je všetko o nej

anjelicek26
31. jan 2024

@mimka1402 tak evidentne sa na niečom dohodli a on nahodil jej fotky verejné... každopádne to malo nejaké grády pred tým a zbytočne sa v tom pitvat a analyzovať to do nemoty... jedna blbá (a možno ani nie tak myslena) veta a chalan koniec sveta v hlave...

zuzanazu85
31. jan 2024

@mimka1402 ja už asi tiež nerozumiem. Čo vlastne potom chceme a ako nám majú potom muži rozumieť ?😏

autor
31. jan 2024

@anjelicek26 konverzacia predtým nebola 2 dni žiadna. Ono je to trosku vtipne, že sa nemáme ani v priateľoch a sleduje každý môj krok..to mi pridemzbytocne a potom chytá nervy kvôli tomu či pridám malú verejne? Však aj keby je zle sa poxhvalit krásnou dcérou? Urobil som niečo?

autor
31. jan 2024

@zuzanazu85 pridám fotku verejne zle je..keby nepridam zle je, že sa mepriznavam. Kupim náušnice zle je, keby ich nekúpim zle je lebo nemám záujem. Vie mi niekto povedať respektíve vysvetlit o čo vám ženám ide? Čo mame robiť aby bolo dobre?

zuzanazu85
31. jan 2024

Už to nechaj tak, náušničky sú pekné, dcérke sa možno páčiť budú,do budúcna ,keď bude staršia,nikdy ma mamku zle nevrav,udržiavaj si s dcérkou pekný vzťah, vychovávaj, ochraňuj,aj maminu samozrejme,nech je už medzi vami čokoľvek a buď hrdý tatino. Prajem veľa šťastia , zdravíčka všetkým trom ❤️🍀. Hlavne pokoj a nebuď tiez moc vztahovačný(v dobrom) 😊

autor
31. jan 2024

@zuzanazu85 ďakujem budem sa snažiť robiť všetko čo píšete. A vzťahovačnost na tom budem pracovať. Ďakujem veľmi pekne 🙂🙂

euka210
31. jan 2024

Je to divna reakcia, ale nevieme preco. To vie len ona 🤷‍♀️

autor
31. jan 2024

@euka210 áno je no nechápem trosku stále tomu už nič nenos 😞

deedol
31. jan 2024

podla mna si ju vytocil tym pridanim foto (osobne som tiez proti a tiez by si ma nastval, hlavne ak ti to uz hovorila - "si nerozumel?"). a teraz si to spravil znova tu vo verejnom fore, kam ma kazdy pristup, tak si aspon uprav prispevok a tu foto vymaz, hm?
nausnice by som dalej neriesila a uvidis, aka bude atmosfera, ked sa zasa stretnete. dolezite je, ze sa mozes stretavat s dcerou a ze ako-tak vychadzate s ex. tak si to nekazte, zjavne je este mala, cakaju vas roky, pocas ktorych sa budete musiet na vela veciach dohodnut, vela veci prekusnut, velakrat ustupit...

autor
31. jan 2024

@deedol zmenil som to samozrejme. Ale je vtipne, že ma sleduje na sociálnych sieťach a to čo robím..každý jeden príbeh vidí i keď ju nemám v priateľoch. Tvrdí, že s nami je vyrovnaná no neviem..áno teším sa, že malú aspoň vidím a je to zatiaľ v poriadku snáď to vydrží a budeme aj tak najlepsi priatelia.