icon

Potrebujete dať šancu ospravedlňujúcej sa osobe?

1. okt 2024

Stalo sa vam niekedy ze ste s niekym mali nejake nezhody napriklad s kamaratkou, a prestrihli ste s nou kontakt? Napriklad ked vas niekto velmi podrazil. Ste v situacii, ze sa vam ten clovek ospravedlnuje a vyjadruje ze ho to naozaj mrzi a ze to nie je tak ako si myslite. Dali by ste tomu cloveku sancu a vypoculi by ste si ho alebo by ste ho nechali sa vam donekonecna doprosovat? Ja som momentalne takto s jednou osobou, stalo sa nedorozumenie, mysli si, ze som bola cely cas falosna, odmieta somnou komunikovat no posledna sprava od tej osoby bola, ze sa nehneva a uz ju nezaujimam. Mne vsak na nej zalezi a mam ju rada, urobila som mnoho krokov aby som to vysvetlila, no marne. Niekedy mi to uz pride, ze si to ta osoba priam uziva ako ma to trapi a ona ma nechce ani len vypocut. Viem ze moje spravy cita, no nikdy neodpovie. Myslite, ze je to na truc?

Strana
z2
tykat
1. okt 2024

@sisaka presne, tajomna jak hrad v karpatoch ...tak ta "Zuza" je nabeton presvedcena ze spi s jej exom.

lukbe
1. okt 2024

Ak si jej vysvetlila, kde si bola, za kým chodíš a ona napriek tomu neverí a ignoruje, nechápem, prečo sa vtieraš. To nie je kamarátka.

liv1
1. okt 2024

“Ze to vyzeralo ako to vyzeralo”. Nic tak nevyzera ak tam nie je nieco postranne. Ak by si hovorila pravdu, napises jej presne za kym si bola, kde byva ako sa vola a ze si to moze overit. Neklam ju aj seba.

tykat
1. okt 2024

@liv1 tiez si na 99% myslim ze chodila za exom.

babydesire
1. okt 2024

No zalezi ci ide o toxickeho cloveka alebo nie..raz mi kamoska vytkla skarede veci, veeeelmi ma to trapilo,najma preto ze sa to nikdy nestalo, to z coho ma obvinila,,,vysvetlili sme si toho vela a prisli nato ,ze ina "kamoska" ma chcela u nej ociernit,,cele si to vymyslela..stale sme kamosky, s tou druhou uz ne. Ina ex-kamoska bola toxicky clovek..vzdy ked sme sa pohadali (pricinu vzdy nasla/vytvorila) nechala ma prvu doliezt a ospravedlnit sa jej, udobrit si ju..ok,udobrili sme sa na nejaky cas..ked som uz raz definitivne snou skoncila, neverila,,ked pochopila doliezla ona, neustupila som,,, a dobre som urobila, nelutujem to a je to uz 13rokov.

Ak citis,ze si tvoje zufalstvo uziva..vykasli sa na nu,nekontaktuj ju, nevyhladavaj..a bud:
a) prijde a bude sa chciet zasa kamaratit alebo
b) prijde a bude do teba rypat aby ta vyprovokovala alebo
c) uz sa neozve, lebo sa ta vlastne chcela uz dlhsie zbavit a konecne jej to vyslo

gribka1
2. okt 2024

Nechapem potom jednu vec, ak by ste boli take kamosky, vedela by o tvojom objekte zaujmu a potom by k takemu omylu nedoslo. Robila si tajomstva a mozno si mysli, ze si nikdy nebola uprimna a ktovie kolko veci si jej nepovedala. Mozno to s ex uz bola len posledna kvapka. Tazko povedat, nepozname vas.

ahhola
2. okt 2024

No konecne bola dolezita, tava. Ty si vyber nejaky pekny datum napr. 10.10.o 10."hod ju vypni, na wa, viber, fb, mail... Ona sa dovtipi. Ked ju stretnes, kludne si odpluj.
Tiez so mnou mavala jedna blbka, roky na intri, ja k nim, ona k nam na prespavacky a zrejme aby bola" dospelejsia" zacala so mnou hrat podobne hry. Tiez som sa v tom dlhsie placala, lebo vsak pubertalne kamaratsvo je najviac. Teraz ma vyplacat bratov z bytu a prinajlepsom skonci v ubytovni, v najme na ktory nebude mat. Pysna princezna z mesta, co dedincanku nepotrebuje🥀

Strana
z2