Povedal vám niekedy partner, že ho súdite?
Mne áno ale ja nemám taký pocit veď keby sme neboli spolu vôbec v kontakte tak aké by to bolo? Ja už ani neviem či je chyba vo mne alebo vo mnom, ako fungujú vaše vzťahy ? Máte niekedy pocit že vás partner dusi? Lebo ja tomu už snechapem asi že či som ja vadná alebo že kde je hranica
Toto je velmi zle napisane, v prvej casti mi to pride ako keby on mal pocit, ze ho dusis a v druhej ako keby on dusil teba, alebo sa dusite navzajom, znie to kadejako. Bolo by lepsie keby si napisala aky je problem a nieco k tomu.
Autorka, čiže ako to je?
Čiže v nadpise malo byť dusíte namiesto súdite?.. pri ex som tento pocit mala, aj som to ukončila z veľkej časti práve kvôli tomu... hranica tam asi je, ale každý ju má inde, sú páry, ktoré chcú tráviť všetok čas iba spolu a sú páry, v ktorých má každý aj vlastné aktivity, sú páry čo si píšu každý deň od rána do večera a aj také, ktoré si napíšu max. čo treba kúpiť 😅 nenapísala si nič konkrétne, takže ťažko sa vyjadriť
@lindous áno ospravedlňujem sa preklep. A čím ta dusil ako sa môžem spýtať ? Mne dnes povedal že je ro so mnou na nevydržanie napríklad dnes sme sa pohádali … prišiel domov na 1 deň po 2 týždňoch videla som že aj niečo do roboty rieši ale ranilo ma že po dvoch týždňoch jednak sex nič a ani žiadna blízkosť … cítila som sa na obtiaž, nepovedal mi, že ide o prácu a že Ke to niečo vážne tak som nevedela čo tak som za ním chodila či ma este stále Ľubi a on mi Lena vždy odvrkol, zvýšil hlas dal minpokoj!!! Mňa to mrzelo, že sa vidíme po 2 týždňoch a od neho záujem 0 bodov tak mi to prišlo ľúto a som sa rozplakala na čo on viac ešte vybuchol a oheň bol na streche, vykričal mi že som hysterka, že sa so mnou nedá žiť, Ze to by mu neverili čo so mnou zaživa a tak po týchto slovách som sa rozplakala ešte viac a už potom hrozná hádka , on išiel do mňa ja som strašne plakala až záchvat som mala a on išiel do mňa . Niekedy som mu viac CEz deň volavala ale to som zmenila to spm odstránila, ak navyše sexuálny život na bode mrazu ani si nepamätám kedy on za mnou prvý prišiel, už si vôbec neprídem ako pekná potom keď sa pozrie za inou ženou na ulici tak mi to ubližuje ja sa cítim byt vadná už asi nepritazliva , zlá v sexe
Aj ma hlavne mrzí že prišiel po 2 týždňoch a že takto to skončilo miesto toho aby ma pobozkal pomojkal aby som videla že ma rad vidí…
Toto je velmi zle napisane, v prvej casti mi to pride ako keby on mal pocit, ze ho dusis a v druhej ako keby on dusil teba, alebo sa dusite navzajom, znie to kadejako. Bolo by lepsie keby si napisala aky je problem a nieco k tomu.
@domkakvet no ospravedlňujem sa preklep. A čím ta dusil ako sa môžem spýtať ? Mne dnes povedal že je ro so mnou na nevydržanie napríklad dnes sme sa pohádali … prišiel domov na 1 deň po 2 týždňoch videla som že aj niečo do roboty rieši ale ranilo ma že po dvoch týždňoch jednak sex nič a ani žiadna blízkosť … cítila som sa na obtiaž, nepovedal mi, že ide o prácu a že Ke to niečo vážne tak som nevedela čo tak som za ním chodila či ma este stále Ľubi a on mi Lena vždy odvrkol, zvýšil hlas dal minpokoj!!! Mňa to mrzelo, že sa vidíme po 2 týždňoch a od neho záujem 0 bodov tak mi to prišlo ľúto a som sa rozplakala na čo on viac ešte vybuchol a oheň bol na streche, vykričal mi že som hysterka, že sa so mnou nedá žiť, Ze to by mu neverili čo so mnou zaživa a tak po týchto slovách som sa rozplakala ešte viac a už potom hrozná hádka , on išiel do mňa ja som strašne plakala až záchvat som mala a on išiel do mňa . Niekedy som mu viac CEz deň volavala ale to som zmenila to spm odstránila, ak navyše sexuálny život na bode mrazu ani si nepamätám kedy on za mnou prvý prišiel, už si vôbec neprídem ako pekná potom keď sa pozrie za inou ženou na ulici tak mi to ubližuje ja sa cítim byt vadná už asi nepritazliva , zlá v sexe
Aj ma hlavne mrzí že prišiel po 2 týždňoch a že takto to skončilo miesto toho aby ma pobozkal pomojkal aby som videla že ma rad vidí
Autorka, čiže ako to je?
@zmrzlinka2021 no ospravedlňujem sa preklep. A čím ta dusil ako sa môžem spýtať ? Mne dnes povedal že je ro so mnou na nevydržanie napríklad dnes sme sa pohádali … prišiel domov na 1 deň po 2 týždňoch videla som že aj niečo do roboty rieši ale ranilo ma že po dvoch týždňoch jednak sex nič a ani žiadna blízkosť … cítila som sa na obtiaž, nepovedal mi, že ide o prácu a že Ke to niečo vážne tak som nevedela čo tak som za ním chodila či ma este stále Ľubi a on mi Lena vždy odvrkol, zvýšil hlas dal minpokoj!!! Mňa to mrzelo, že sa vidíme po 2 týždňoch a od neho záujem 0 bodov tak mi to prišlo ľúto a som sa rozplakala na čo on viac ešte vybuchol a oheň bol na streche, vykričal mi že som hysterka, že sa so mnou nedá žiť, Ze to by mu neverili čo so mnou zaživa a tak po týchto slovách som sa rozplakala ešte viac a už potom hrozná hádka , on išiel do mňa ja som strašne plakala až záchvat som mala a on išiel do mňa . Niekedy som mu viac CEz deň volavala ale to som zmenila to spm odstránila, ak navyše sexuálny život na bode mrazu ani si nepamätám kedy on za mnou prvý prišiel, už si vôbec neprídem ako pekná potom keď sa pozrie za inou ženou na ulici tak mi to ubližuje ja sa cítim byt vadná už asi nepritazliva , zlá v sexe
Aj ma hlavne mrzí že prišiel po 2 týždňoch a že takto to skončilo miesto toho aby ma pobozkal pomojkal aby som videla že ma rad vidí
Túžba byť každú chvíľu spolu alebo aspoň v neustálom kontakte, potreba neustáleho ubezpečovania, žiadna sloboda, prerastalo to do žiarlivosti, snahy o kontrolu a emočného vydierania... toto čo opisuješ ty celkovo nevyzerá ako funkčný vzťah, prečo ste vôbec spolu?? keď sa zjavne obaja v tom trápite...
Ty ho mas pozitivne vykresleneho, neviem na zaklade coho si nadobudla ten pocit, ze je super a ze chces byt s nim, otvor si oci a daj si ich na stopky, tu pojde o falosneho cloveka, ktory je s tebou, lebo mu na zaklade niecoho vyhovujes a nechod za nim s otazkami ci ta lubi, uz ti odvrknutim jasne povedal, ze nie a viac necakaj. Si u neho nejaka prechodna stanica a on ta taha za nos.Hladaj inde.
Túžba byť každú chvíľu spolu alebo aspoň v neustálom kontakte, potreba neustáleho ubezpečovania, žiadna sloboda, prerastalo to do žiarlivosti, snahy o kontrolu a emočného vydierania... toto čo opisuješ ty celkovo nevyzerá ako funkčný vzťah, prečo ste vôbec spolu?? keď sa zjavne obaja v tom trápite...
@lindous tak ja nepociťujem túžbu byt s ním stále spolu…. Mám aj svoje povinnosti problémy, ktoré mi treba riešiť , áno ubezpečovať sa musím lebo ako mám vedieť či ma miluje keď je najmä takýto protivny. Potom mám pocit že ma nemiluje a tak sa potrebujem uistiť, ale nemám pocit snahy o kontrolu ani emisného vydierania prosme chcem viac pozornosti cítiť že po mne túži, neproztebujěm s ním byt 24/7 ale chyba mi taká neha… obzvlášť keď príde po dlhej dome domov a aj tak je protivny som zvedavá či minnudem vôbec chýbať ak sa mi neozval resp. Neviem aký pocit mám zaujať už
Zapracuj na sebe. A ano,chodit za nim a tisickrat sa ho pytat ci ta lubi je otravne. S takym typom som chodila a po roku ho kopla do zadku. Strasne mi to liezlo na nervy. To nizke sebavedomie a nedovera
Ty ho mas pozitivne vykresleneho, neviem na zaklade coho si nadobudla ten pocit, ze je super a ze chces byt s nim, otvor si oci a daj si ich na stopky, tu pojde o falosneho cloveka, ktory je s tebou, lebo mu na zaklade niecoho vyhovujes a nechod za nim s otazkami ci ta lubi, uz ti odvrknutim jasne povedal, ze nie a viac necakaj. Si u neho nejaka prechodna stanica a on ta taha za nos.Hladaj inde.
@domkakvet ak mi šplechot do tvare v hnehe že najlepšie mu je samému ale pred mesiacov zas že najlepšie mu je so mnou 🤷♀️ ale vieš čo aj na jednej strane viem že nie je pre mňa vhodný ale na druhej strane neviem nechcem sa od neho odlepiť hlavne tém sex 0. Bodov ak b si po mňa našiel hneď inú tak by to bolo jasne že chyba som ja možno som otriasť a v posteli
Zapracuj na sebe. A ano,chodit za nim a tisickrat sa ho pytat ci ta lubi je otravne. S takym typom som chodila a po roku ho kopla do zadku. Strasne mi to liezlo na nervy. To nizke sebavedomie a nedovera
@petulda333 a ako mám mať vysoké sebavedomie keď ma stále odmieta a na tej nedôvere keď ju od neho nemám . Aký postoj zaujať voči nemu ?
To som odpovedala len za seba, čo dusilo mňa... tam kde je moja hranica, nemusí byť hranica niekoho iného... každopádne si myslím, že jeho "dusíš" najmä preto, lebo k tebe proste už nič necíti, vtedy ti na tom druhom vadí aj to ako dýcha, nemáš na neho chuť atď... ak sa musíš vypytovať, či ťa ľúbi, tak ťa neľúbi, keby hej, vieš to.. akože ja nezvládam tiež moc dobre plač druhých ľudí, ale ani jeho správanie nie je vôbec okej, tu to proste lieta z extrému do extrému a myslím, že je čas si priznať, že prichádza koniec..
Podľa mňa tá on nemiluje resp necíti to čo ty k nemu. Nepíšeš ako dlho ste spolu ale po dvoch týždňoch čo ste sa nevideli by si mala byť priorita pre neho. Pretože keby ťa má aspoň na ten sex tak po dvoch týždňoch na teba skočí, jedine žeby nebol dva týždne bez sexu
Ked si videla,ze ma pracu,mala si ho nechat to doriesit a nelozit za nim a dookola sa pytat ci ta lubi. Mne to pride hlupe. Tu nedoveru som myslela z tvojej strany. Ja som svojho ex tiez mala rada a zalezalo mi na vztahu. No parkrat som vybuchla a vykricala mu veci. Tiez to bolo vecne o sms,hovoroch,a milion otazok- lubis ma? Chces byt somnou? A to zakazdym,ked som neodpisala do 10s,ked som sa citila zle a nevylievala mu srdce ...vwlmi mi to vAdilo. vy asi mate viac problemov. A zvazovala by som koniec
To som odpovedala len za seba, čo dusilo mňa... tam kde je moja hranica, nemusí byť hranica niekoho iného... každopádne si myslím, že jeho "dusíš" najmä preto, lebo k tebe proste už nič necíti, vtedy ti na tom druhom vadí aj to ako dýcha, nemáš na neho chuť atď... ak sa musíš vypytovať, či ťa ľúbi, tak ťa neľúbi, keby hej, vieš to.. akože ja nezvládam tiež moc dobre plač druhých ľudí, ale ani jeho správanie nie je vôbec okej, tu to proste lieta z extrému do extrému a myslím, že je čas si priznať, že prichádza koniec..
@lindous áno aj ja mám pocit , že sa blíži koniec ale chcela by som tomu zabrániť ako na jednej strane viem že by to bolo možno lepšie spm mladá aby už potom ti všetci normálni chlapi neboli zadaní ak by to s ním nevyšlo ale aj niečo ma pri ňom drží že to nechcem ukončiť ale ja aj nechápem čo ho môže dusiť 2t sme boli minimálne spolu v kontaktné a teraz príde až !- 1 deň domov a to aj tak ho dusim mne sa to nepáčilo že proste prišiel pôrodnosť vo mne 0% a stále len niečo na mobile . Vieš čo ale paradox je že keď ja sa ho pýtam je nervózny ale keď si ho zrazu nevšímam tak on sa to pýta Stále mňa … ale zas si nemyslím že ma nelubi hovorí mi to často aj ma stále mojla že cítim lásku ale keď je vždy takýto konflikt mi vykričí že spm hysterka že sa so mnou nedá žiť že nie je so mnou šťastný aj nadávky horšieho charakteru padnú či som už úplne *eb*nuta *ič*
A keby aspoň sex bol
Čakala som
Že po 2 týždňoch ma ráf uvidí bude mať na mňa chuť ale miesto toho toto
Podľa mňa tá on nemiluje resp necíti to čo ty k nemu. Nepíšeš ako dlho ste spolu ale po dvoch týždňoch čo ste sa nevideli by si mala byť priorita pre neho. Pretože keby ťa má aspoň na ten sex tak po dvoch týždňoch na teba skočí, jedine žeby nebol dva týždne bez sexu
@sense tiež si to niekedy myslím ale hovorí že áno , tiež som čakala, že po dvoch 2 sa bude na mňa tešiť a nie toto, jasne že ma potom napadne aj nevera to by asi každú ženu … on sa potom hnevá že stále len potom točím že ho tím blokujem
Ked si videla,ze ma pracu,mala si ho nechat to doriesit a nelozit za nim a dookola sa pytat ci ta lubi. Mne to pride hlupe. Tu nedoveru som myslela z tvojej strany. Ja som svojho ex tiez mala rada a zalezalo mi na vztahu. No parkrat som vybuchla a vykricala mu veci. Tiez to bolo vecne o sms,hovoroch,a milion otazok- lubis ma? Chces byt somnou? A to zakazdym,ked som neodpisala do 10s,ked som sa citila zle a nevylievala mu srdce ...vwlmi mi to vAdilo. vy asi mate viac problemov. A zvazovala by som koniec
@petulda333 tiež to zvažujem podľa mňa všetko plameňmi z intimity … vieš ja som čakala že príde za mnou sám po tých 2 dyzdnoch ale nič tak som bola sklamaná a liezla za ním stále že čo sa deje a on nepovedal hneď že ma robotu dôležitú ale hneď do mňa zakrykne daj mi pokoj nerieš mi energii že sa potom ja cítim ako nejaká chyba …
Ked sa s nim rozides ti moze byt jedno, kedy si najde inu, uz ti odobral tak sebavedomie, ze riesis co je uplne jedno. Rozchod bude tazky, lebo si na neho navyknuta, ale pises, ze si este mlada, tak nepremrhaj s nim cas, lebo bude neskoro.
Ked sa s nim rozides ti moze byt jedno, kedy si najde inu, uz ti odobral tak sebavedomie, ze riesis co je uplne jedno. Rozchod bude tazky, lebo si na neho navyknuta, ale pises, ze si este mlada, tak nepremrhaj s nim cas, lebo bude neskoro.
@domkakvet
Pes práveže keď si nájde inú hneď tak to bude moje zlyhanie že ja som vadná nepekná zlá v sexe
Boze zena,zajdi za psychologom. Fakt,nemyslim to v zlom ale ty potrebujes na sebe zapracovat
Boze zena,zajdi za psychologom. Fakt,nemyslim to v zlom ale ty potrebujes na sebe zapracovat
@petulda333 asi hej hlavne do sebavedomie
Aj vyssie pises, ze sa pri nom citis ako nejaka chyba, to on ti vymyva mozog. Aj keby si nasiel za 5 minut inu, tak to nebude tvoja chyba a neznamena to, ze si zla v sexe ani nic z toho co si tu napisala.
Aj vyssie pises, ze sa pri nom citis ako nejaka chyba, to on ti vymyva mozog. Aj keby si nasiel za 5 minut inu, tak to nebude tvoja chyba a neznamena to, ze si zla v sexe ani nic z toho co si tu napisala.
@domkakvet vobec jej on nemusi vymyvat mozog. Zial su take povahy alebo ako to nazvat. moj ex bol taky,nikdy som mu nedala najmensi dovod na ziarlivost ci nato,ze by som k nemu prestala nieco citit. A aj napriek tomu to on vzdy tak bral,ked som prvykrat spomenula koniec,tiez zacal s tym,ze nebol pre mna dobry,ze sex bol zly,ze je skaredy atd. A ja som mu take nieco nikdy nepovedala ani nenaznacila. Dovod bola jeho nedovera voci mne a kontrola cez sms,hovory...
@domkakvet vobec jej on nemusi vymyvat mozog. Zial su take povahy alebo ako to nazvat. moj ex bol taky,nikdy som mu nedala najmensi dovod na ziarlivost ci nato,ze by som k nemu prestala nieco citit. A aj napriek tomu to on vzdy tak bral,ked som prvykrat spomenula koniec,tiez zacal s tym,ze nebol pre mna dobry,ze sex bol zly,ze je skaredy atd. A ja som mu take nieco nikdy nepovedala ani nenaznacila. Dovod bola jeho nedovera voci mne a kontrola cez sms,hovory...
@petulda333 aj tak to moze byt ako pises, ale autorke to jej partner rozprava a nadava jej, hovori jej, ze s nou nie je stastny, tak na co potom s nou je, lebo sa necha manipulovat.
autorka, a naco si s nim? dva tyzdne sa nevidite, potom pride na jeden den a len sa pohadate? naco je taky vztah?
@domkakvet áno cítim lebo všetko vo urobím aj keď sa snažím je zle. Posledný mesiac ma zdrbe za všetko: poviem hlúpy prípad , umývala som zimné topánky tak ich suším v obývačke , chcela aspoň ich spratať uz ale chcem ich nechať preschnut aj týždeň radšej aby som ich nedávala vlhké do pivnice a on prišiel a začal mi nadávať aká som lenivá “že len p****lezim hore že nich nerobím aký máme bordel a podobne také situácie
@petulda333 ale on mi tie dôvody dáva…. Odstrkuje
@petulda333 Ale on mi tie dôvody dáva mňa prostre zamrzlo že pri po 2 týždňoch a aj tak je na mňa zlý , keď sa spýtam čo sa deje : iba daj mi pokoj nemám na tvoje k**otiny energiu tak kontakt povie tak konto príde Ľúto rozplacem sa a pýtam sa ho či ma ma ešte vôbec rad a ononsa to ešte zhoršilo. Začal mi vykrikovať že mu nedám pokoj že čo si ma vymýšľať aby išiel preč z bytu kvôli mne a podobne a v sexe si myslím preto že som zlá lebo o to so mnou nejaví vôbec záujem
Nejaví záujem lebo ťa už nemá rád len tebe to ešte nedošlo a stále pribehneš ako psík.

Čiže v nadpise malo byť dusíte namiesto súdite?.. pri ex som tento pocit mala, aj som to ukončila z veľkej časti práve kvôli tomu... hranica tam asi je, ale každý ju má inde, sú páry, ktoré chcú tráviť všetok čas iba spolu a sú páry, v ktorých má každý aj vlastné aktivity, sú páry čo si píšu každý deň od rána do večera a aj také, ktoré si napíšu max. čo treba kúpiť 😅 nenapísala si nič konkrétne, takže ťažko sa vyjadriť