icon

Povedal vám niekedy partner, že ho súdite?

18. máj 2025

Mne áno ale ja nemám taký pocit veď keby sme neboli spolu vôbec v kontakte tak aké by to bolo? Ja už ani neviem či je chyba vo mne alebo vo mnom, ako fungujú vaše vzťahy ? Máte niekedy pocit že vás partner dusi? Lebo ja tomu už snechapem asi že či som ja vadná alebo že kde je hranica

Strana
z2
sense
19. máj 2025

Všetko je zle ,za všetko môžeš ty...tak načo si s takým chlapom potom?

danica2711
19. máj 2025

nehnevaj sa, ale to, čo robíš, sa fakt nedá vydržať

janickacrazy
19. máj 2025

Už ťa nechce, čaká kedy to ukoncis ty a preto je protivny. Nechce to ukončiť on, aby bol za chrumkavého. Možno aj má už inú vo výhľade.

autor
19. máj 2025
@deedol

autorka, a naco si s nim? dva tyzdne sa nevidite, potom pride na jeden den a len sa pohadate? naco je taky vztah?

@deedol neviem… niečo ma pri ňom drží neviem asi sama že čo ale milujem ho to viem preto tak boli keď je ku mne takýto mám z toho depresie.

autor
19. máj 2025
@danica2711

nehnevaj sa, ale to, čo robíš, sa fakt nedá vydržať

@danica2711 prečo ?

autor
19. máj 2025
@sense

Všetko je zle ,za všetko môžeš ty...tak načo si s takým chlapom potom?

@sense prečo za všetko môžem ja ?

deedol
19. máj 2025

nechcem to napisat hnusne, ale nie je ok, ak milujes niekoho, kto ti ublizuje. nie je to zdrave. mas nejake traumy z minulosti alebo tak? mozno by pomohla terapia. teda urcite by pomohla. a rozchod. nicis si zivot.

sense
19. máj 2025

Tak to dá musíš jeho spýtať , zjavne ťa má v pazi a baví ho ťa zo všetkého viniť. Načo si ešte s ním keď robíš všetko zle

domkakvet
19. máj 2025

Precitala som vsetky komentare a ak toto neukoncis, tak nie si v poriadku.

autor
19. máj 2025
@domkakvet

Precitala som vsetky komentare a ak toto neukoncis, tak nie si v poriadku.

@domkakvet asi nie som v poriadku očividne…. Neviem čo ma to tak drží keď pomyslím na rozchod alebo že by ma on nechal tak až panika

domkakvet
19. máj 2025

Bude to este horsie, lebo este viac budes na neho navyknuta a este viac budes mat podlomene sebavedomie.

bielasovicka
19. máj 2025
sticker
danica2711
19. máj 2025

...pretože ho fakt dusíš, vyžaduješ pozornosť, vyznania lásky, ktorú on zjavne necíti, hystericky vyplakávaš, si naňho nezdravo fixovaná, on ti citovo nič nedáva, ale ty aj tak na ňom visíš, veď si ťa ani vážiť nemôže, aj keď ťa už nemiluje...nie že by on bol nejaký pozitívny hrdina, keď mu ideš na nervy, mal by sa s tebou rozísť a nie ťa deptať, ale ak si ty neuvedomíš, čo robíš nesprávne, zopakuje sa ti to aj s ďalším partnerom

autor
20. máj 2025
@danica2711

...pretože ho fakt dusíš, vyžaduješ pozornosť, vyznania lásky, ktorú on zjavne necíti, hystericky vyplakávaš, si naňho nezdravo fixovaná, on ti citovo nič nedáva, ale ty aj tak na ňom visíš, veď si ťa ani vážiť nemôže, aj keď ťa už nemiluje...nie že by on bol nejaký pozitívny hrdina, keď mu ideš na nervy, mal by sa s tebou rozísť a nie ťa deptať, ale ak si ty neuvedomíš, čo robíš nesprávne, zopakuje sa ti to aj s ďalším partnerom

@danica2711 ďakujem za ešte väčšie zdeptanie 🙂 a nedusim ho nie sme spolu veľa, nekontrolujem ho, nevyvolávam každú chvíľu a veď je noemalne že keď sa nevidíme tak chcem pozornosť a hovorí mi že ma miluje ako môžeš povedať že ma nemiluje? A jasne že potom za ním chodím a vyplakávam keď vybuchne a keď mi vynadá

Strana
z2