Povedali by ste to jeho partnerke?

18. okt 2023

Keby ste 10 rokov udržiavali ,,vzťah,, so zadaným a konečne to všetko ukončili, informovali by ste o tom jeho partnerku?
Len tak pre uzavretie celej veci a pre ten pocit, aby nezostalo všetko len tak akoby nič neexistovalo a nebolo.
Nechcem veľmi konkretizovať ale situáciu aspoň trosku priblížim, všetci sme bezdetni, žiadne manželstvo. Ja som s ním bola ešte pred ňou a nejako sa to v živote vyvinulo tak, že sme naďalej zostali v kontakte, písomnom aj osobnom ale nebolo to zase niečo typu že ja čakám kým sa rozídu, aby sme boli spolu. Nikdy sme si nešpecifikovali ako to medzi nami vlastne je, iba môžem za oboch povedať že sme sa nevedeli jeden druhého vzdať. Samozrejme bol za tie roky aj sexuálny kontakt ale vo veľmi malej miere.
Ja som sa to rozhodla ukončiť pretože som jednak staršia a chcem mat život naporiadku a taktiež hlavným dôvodom bolo, že doposledku už ten kontakt nebol to čo to bývalo kedysi. Už sme sa nevedeli ani zladiť kedy sa vieme stretnúť, vždy nejaké výhovorky a s ním sa nedala ani viest komunikácia. Prestalo ma to baviť viacej mi to už bralo ako dávalo a konečne som ho prestala vnímať ako niečo osudové vynimocne.
No a hlavne si tak trochu myslím či nemá aj niekoho nového pretože vieme ako to chodí, keď mame o niekoho záujem stále s ním chceme byt v kontakte a keď príde niekto iny ten záujem sa presunie tam. Myslím si že toto je hlavný dôvod prečo to medzi nami zostalo takéto a ja som mu veľakrát aj povedala, že ak by mimo mna mal ešte niekoho tam to u mňa konci.
Takže preto teraz váham ako sa zachovať. Či všetko nechať tak a riešiť si už len svoj život a ich nechať napokoji alebo nejako tu jeho informovať. Že som tu bola celé roky a zrejme počas mna/ po mne aj tak príde iná. Už len preto ako sa ku mne zachoval, napisala som mu celkom veľkú sumarizaciu čo si myslím a vôbec na to neodpísal. On si zrejme mysli že tých 10 rokov pôjde len tak do stratena akoby nič nebolo a bude spokojný že ta jeho sa nič nedozvedela a môže pokrscovat veselo inde. Ja som o ňom takúto mienku nemala, nikdy som niečo takéto neplánovala ono to skôr bolo take akoby sme nikdy ani neskončili. Takze sklamalo ma že on to bral asi inak ako ja ( alebo možno Až od nejakej doby)

Nekritizujte a nehodnotte ma tu nejak morálne, nebudem si take komentáre ani všímať chcem viest len diskusiu či povedať nepovedať, sama to nemám spracované čiže si z toho možno dosť vezmem

autor
18. okt 2023

Ešte to tak zhrniem že čo sa vo mne bije
Nepovedať jej to- nepokazila by som si nejakú mienku na verejnosti, mohla by som ďalej žiť usporiadane a zahodiť to celé za hlavu
Povedať jej to- aby vedela koho vedľa seba má keďže mnou sa to zrejme neskončí, ona nemá ani len potuchy čiže vôbec to nie je tak že všetko sa vždy prevalí..myslí si akého má úžasného chlapa

gejb
18. okt 2023

Keď ta 10 rokov netrápilo ze podvádza priateľku tak sa nehraj teraz na moralistku, len si urazena ze si narazil niekoho iného.
Nehovor nikomu nic a nechaj ich žiť.

viestta
18. okt 2023

Zrazu chces veci uzatvarat a 10 rokov ti nevadilo byt ta druha? Nehraj sa na moralny kompas a vyzer si to vsetko sama. To ze jej to povies tebe nijak nepomoze.

jaond19
18. okt 2023

Ani to necitam cele, prepac. Ale takto zabit svojich 10rokov zivota.... by ta malo trapit iné... cas ti uz nikto nevrati. Uz tym smerom nepremrhaj ani myslienky...

laurita285
18. okt 2023

Vysral sa na teba a teraz sa chceš pomstiť? 😀

minenkak
18. okt 2023

Tlieskam vám dievčence každej jednej ,ako ste to napísali

januska12323
18. okt 2023

Páči sa mi hlavne veta " ja som mu veľakrát aj povedala, že ak by mimo mna mal ešte niekoho tam to u mňa konci." ale 10 rokov ti to nejak nevadilo až kým si možno našiel tretiu?

mk22
18. okt 2023

Je možné, že ma novy objekt a proste ta vymenil.. A to ta dorazilo..
A teraz ti ide o co?
Zi si svoj život, jeho nechaj nech si žije svoj.
Doteraz ti nevadilo, že on má niekoho doma a ani len netuší.. A teraz sa ideš hrať na koho?

sona272
18. okt 2023

Ak bolo 10 rokov ticho, prečo to teraz otvárať ? Už to skončilo, zavri dvere a choď ďalej.

deti95060810
18. okt 2023

nič nevrav, nechaj si všetko pre seba. a uzatvor to celé.
Inak z tvojho príspevku neskutočne kričí pomsta, urazenosť a závisť....

tanyag
18. okt 2023

Keď ho nemôžem mať ja, nebude ho mať ani tá druhá, tretia, štvrtá?😁 ukľudni hormóny a nechaj to tak...že zrazu po 10 rokoch ti to vadí? Nie, tebe vadí to, že o teba už nemá záujem 😉

autor
18. okt 2023

@gejb samozrejme veď ja to ani nemám prečo tajiť 😃 mne prišlo vcelku normálne že keď on to teda vzal takto prečo ja by som mala teraz byt ta dobrá ktorá sklopí uši. Ja som vždy komunikovala normálne a nemala som toto v pláne nikdy robiť vedela som že raz to skončí ale mohol sa ku tomu inak postaviť, mohli sme to uzatvoriť a ísť si každý po svojom . Skôr teda mám pocit že zastavate jeho hoci neviem prečo

elanor
18. okt 2023

a doteraz ti nevadilo, ze vlastne teba zacal podvadzat, lebo ako pises bola si jeho "prva" priatelka / partnerka, alebo skor asi iba matrac, kedze popri matraci si nasiel stalu partnerku, u ktorej bol doma, a k tebe sa chodil len obcas vyvencit.
Si uz ozaj robis srandu, ved si sama sebe nakladas plnu zumpu rovno do huby:
" ja som mu veľakrát aj povedala, že ak by mimo mna mal ešte niekoho tam to u mňa konci."
Ved to urobil hned na zaciatku, popritom ako nakladal teba, nakladal aj novu priatelku. Kde si bola 10 rokov doteraz? Mala si ho hned kopnut do riti uz vtedy, a nie sa tu teraz zavzdusnovat.

10 rokov robis lacnu chuderu, a ked ta hodi do smeti, tak zrazu sa chces velmi pomstit. Je mi ta uprimne luto. Nemas ani trosku chormesu, sebaucty ani nicoho.

autor
18. okt 2023

@viestta nepomoze to mne ani jej ale nebude sa cítiť ako geroj on ktorý bude mat pocit že toto môže veselo robiť cely život. A potom bude niekde pred kamošmi hrdo hlásať do sveta ako na takéto veci nemusí nikto prísť len stačí byt opatrný. O to mi ide- keby sa správal normálne a povedali by sme si ok je koniec vtedy by som nemala dôvod toto robit ale toto sú iné okolnosti

vikusjk
18. okt 2023

Preco jej to chces povedat? Ona ti nic nespravila a ty by si ju tymto pravdepodobne velmi zranila. Tak naco to ma byt dobre? Toto je medzi tebou a jej partnerom, preco chces ublizit nevinnej babe?

autor
18. okt 2023

@jaond19 pravdaže ma to mrzí ale viac sklamanie z neho. Ako sa vyvinula ta komunikácia

tiezjedna
18. okt 2023

@autorka píšeš, že TY si sa rozhodla to po 10 rokoch ukončiť. Ale pravdou je, že ON poslal do obehu teba. A ty sa teraz chováš ako 14 ročná urazená piškóta. Nechaj karmu na pokoji a skús žiť ako dospelá ženská.

viestta
18. okt 2023

Nie, jeho sa nezastavame. My sa len cudujeme ako moze byt jedna zana tak hlupa, bez stipky sebaucty a hrdosti, ked je toto ochotna tolerovat 10 rokov. Teraz si zrazu zistila, ze si bola len vechet, ktory on po pouziti odhodil a zrazu chces hladat nejaku sebauctu? Nie tebe to nijak nepomoze, ty si to sice este nechces priznat, ale bola si pre neho nic a na tom sa nic nezmeni ani ked to oznamis v okresnych novinach.

gaborka28
18. okt 2023

fuha, keď ťa 10 rokov netrápilo, že ju podvádza, určite by si to teraz už nemala riešiť. chápem, že si sklamaná, urazená, možno sa cítiš ty podvedená a potrebuješ mu to nejakým spôsobom vrátiť. život mu to (možno) vráti. ale prečo by si mala byť ty tá, ktorá zasadí poslednú ranu? nie jemu, jemu to bude u prdele. po tebe príde iná, po nej tiež. ale tej žene, ktorej si ubližovala aj ty ako jeho milenka. navyše, ak by ste spolu pokračovali aj ďalších desať rokov, neriešila by si, že je hrdina pred kamošmi a chodí ako geroj... stále by si verila, že predsa len si vyberie nakoniec teba. prepáč, asi si chcela čítať iné, ale tak to proste je. nechaj ho žiť, posuň sa ďalej, pre svoje dobro.

viestta
18. okt 2023

este ti odpoviem, na toho geroja. NIe, on si spytovat svedomie nebude nikdy. Zena su pre neho spotrebny tovar, ktory vymeni kedy on chce. Naletela si debilovi, skoda, ze si to 10 rokov nevidela. Teraz zavri stranku za touto etapou zivota a zi svoj zivot. Popri tom si mozes buschat hlavu o zarubnu, ze aka si bola hlupa, ale to je tak vsetko co mozes.

autor
18. okt 2023

@vikusjk áno bola by ona ta obetovaná ale ako som písala, ja som s ním bola už predtým. Nikdy som neplanovala vstúpiť niekomu do vzťahu, on si potom našiel ju samozrejme povedal že to bolo iba z trucu atd, žila som v tom že keďže sme tvorili pár nevznikla som ja ako nejaká bokovka počas vzťahu . Preto som to brala že pre mna aj pre neho to bolo iné .pretože väčšinou poznáme všetci len situácie kedy má niekto vzťah a až potom si začne hľadať bokovky. Držal ma roky v tom ako som ja niečo iné a až teraz v poslednom čase sa to pomenilo smerom že možno ma on niekoho iného čiže tam to celé spadlo, ja si myslím že aj pre ňu by bol rozdiel vedieť či mal len jednu ženu do ktorej sa možno aj zaľúbil a nehľadal iné alebo je to typ ktorý bude vždy potrebovať iné pre ten pocit novoty. Za mna to je rozdiel veľký

h2
18. okt 2023

Nejako nerozumiem. Byť 10 rokov tá druhá ti nevadilo, ale keby si našiel ešte nejakú tretiu, to už by bolo moc?

domka222
18. okt 2023

Si totálne na neho nasratá a keďže ho už nemáš ty,tak prečo by ho mala mať iná,že?🤣 tak detinské

elanor
18. okt 2023

a keby si to hned oznamila vo celostatnych spravach, za chuderu a spinavu handru budes len ty. Jemu aj tak neublizis. Ukurat mu narastie ego u znamych chlapov, ze jaky je to borec, ze obrabal min. 2 naraz 10 rokov a nikto o tom ani netusil. Akurat ho potlakaju po pleci a cely lokal zaplati rundu navyse.
Ublizis iba sebe, a tej druhej chudere, ktora si zije vo svojej bubline, akeho ma doma uzasnaka.
On kedze je kurevnik od prirody, jemu je to u riti, on si lahko najde dalsiu taku chuderku ako matrac behom chvilky. Ze vas bohuzial je, jak maku...

autor
18. okt 2023

@viestta ja to beriem veď vnímam to podobne akurát s tým rozdielom že niektorým mužom naozaj stačí jedna žena pomimo do ktorej sa aj zaľúbia ale sú napr vypočítaví, nechcú prísť o niečo čo majú vybudované a lasku dajú na vedľajšiu koľaj ale sú aj takí ktorí ako píšeš budú vždy hľadať inú . Ťažko toto rozlíšiť . Človek sa myslím môže do niekoho zamilovať ale nedať tomu až taku váhu žeby mal meniť všetko vo svojom doterajším živote, nie je všetko ako z romantickej knihy kde láska je nad všetko ostatne a každý sa riadi len ňou
A ja som teda žila v tom že má takto iba mna
Nechcela som s ním opäť vzťah, aj ja som to brala len ako zábavu popri mojom živote jednoducho som ho chcela mat ako súčasť . Jedine teda čo má sklamalo bola ta komunikácia že nevedel veci ozrejmiť

nikpa
18. okt 2023

Vymenil ťa a zrazu chces po 10tich rokoch na niekoho vyťahovať pravdu??! Prosím ťa schovaj sa tam kde si bola doteraz a ži si svoj život a nechaj aj jeho a jeho partnerku nech si žijú svoje životy. A naraz si už konečne chlapa, čo bude len tvoj.

mk22
18. okt 2023

Prečo až teraz máš potrebu niečo oznamovať jeho partnerke?
Počas tých 10rokov ti prišlo tvoje, vaše správanie v poriadku? Co si vtedy nešla?
A tvoj partner?
Ci 10r si bola sólo, ty si nikoho neklamala, nepodvadzala?

vikusjk
18. okt 2023

Vy ste sa rozisli. Potom si nasiel inu a ty si o nej vedela. Dovod, ci vyhovorky, ze ju mal z trucu su nerelevantne, pretoze s nou ostal cely ten cas. Cely cas si vedela, ze ju ma, ze sa nerozisli, takze ak by to bolo len z trucu, nechal by ju a ostal by s tebou. Pre pana jana 10 rokov je neskutocna doba. Akoze zial si ohrdnuta a mas chut sa pomstit, ale uvedom si, ze nemas pravo jej takto ublizit. Ona ho zrejme lubila a lubi rovnako, ako ty. Ale kazdopadne je to na tebe. Ja verim v karmu a preto si myslim, ze ak jej ublizis, bude aj tebe ublizene (nie, to, ze ti on teraz ublizil, s tym nema nic spolocne, pretoze si v inom postaveni).

autor
18. okt 2023

@elanor mali sme normálny vzťah, nie iba kamarátstvo s výhodami a ukončila som to ja. Normálne a oficiálne. Prešiel nejaký čas a začali sme komunikovať, uplne normálne a bežne pretože sme si nevedeli zvyknúť na ten pocit že už nič nie je. Následne až o nejaké 2 roky sme to vyhrotili na niečo viac, nebolo to dovtedy vôbec o sexe

livinka1111
18. okt 2023

Možno si uvedomil veci a je so svojou partnerkou. Nemusel si hneď "naraziť" niekoho iného. Možno už nechce pokračovať a klamať partnerku...