Povedal vám niekto niekedy, že ste škaredá?
Ako ste sa k tomu postavili?
Áno povedal a nie raz,vždy to zabolelo.Dokonca sa mi vysmievali deti na ZŠ aj v práci že ako vyzerám.To bolo pred cca 20 rokmi.Vdaka tomu nemam skoro žiadne sebavedomie.
Ja nepoznam ziadnu skaredu zenu, vacsina normalnych zien sa vie upravit a staraju sa o seba.. jasne ze nie kazda vyzera ako top modelka ale podla mna su skoro vsetky zeny upravene, jemne a ciste.. aspon ja vsade vidim len take, ked idem napriklad po ulici.. narozdiel od chlapov, tam by sme nasli vela skaredych.. tak by uz konecne mohli zacat chlapi riesit seba a nie zeny
ja neviem ci mam ja len taky pocit ale strasny tlak je na zeny dnes,, musia byt pekne, upravene, stihle, musia zarabat,starat sa o domacnost, starat sa o deti, riesit nakupy, vybavovat na uradoch, v bankach na poste vsetko a ešte byt aj cele dni usmiate a vesele..a chlapy?..musia chodit do prace...
@amy2807 Mnoho z toho si vsak zeny robia same. Rovno hned zacnu ako take druzice obiehat okolo chlapa a potom, ked pribudnu deti, tak zrazu padaju na hubu a chlap je zvyknuty na pohodlie a uz nechce nic robit. Ale toto si tie zeny uplietli na seba same, mali mat rozum😉
@dskjhfdlkdjhl u nas to bolo tak ze sme si domace prace vzdy delili,,az ked prisli deti a materska tak uz zrazu vsetko na mne, lebo vsak som doma...len materska skoncila a nastupila som aj ja do prace..
@januska12323 Naša pani ministerka Šimkovičová si na tom postavila kariéru, že hoci je sprostá, tak aspoň vyzerá. Najväčšia tragédia je, keď je žena škaredá aj sprostá zároveň. Také možno vidieť v Zámene manželiek alebo Farmár hľadá ženu
@rebeka7501 náhodou ja som mal frajera z Levoče a bol fajn,
@petracandle ano mne spoluziacka na zakladnej a strednej
@yosi zo simkovicovej tak srší zlo a arogancia, že môže byť neviem aká pekná, vôbec tak nepôsobí..
@jana_eyre_2 Ok, mám lepší príklad! Andrea Verešová. To je presne ten typ ženy ktorý by sa mal len usmievať a radšej nič nehovoriť. Vtedy je ten dojem v poriadku
Áno môj bývalý 😂😂nikto iný, keď sa nerátajú moji bratia v dectve
Nepostavil som sa k tomu nijak iba som sa zasmiala, keď som zistila aké sú jeho typy🙈🙈🙈
Nepovedal ale keby aj ano, tak mu poviem, že každý máme iný vkus a kto/co sa paci mne, nemusi sa tebe a naopak.
😂joj ani si neviem prepocitat kolko raz som si toto za zivot vypocula od vlastnej rodiny, dokonca tych najviac blizskych ktorych to len ide, aka som obluda, špata, sereda, zruda, odpad žena, škrata...najdi vyraz na "škareda" a bam! Boli na mna aplikovane... to iste aj za moju postavu... ci som mala na vahe 65kil alebo 80kil tak tieto iste osoby si nasli desiatky pomenovani mojej osoby.
V minulosti ma to bolelo, zranovalo dnes uz mi to je jedno co si o mne kto mysli...
Nie a ani by som to nikomu neradila. U mňa funguje syndróm rýchlej papule a čo by sa dotyčný dozvedel o sebe..... no, sebavedomie by mu to určite nezdvihlo 😀
@sashka22 😅ja ked som zacala u nas vo firme aj z byvalim a potom sa rozkriklo ze som free tak sa len hrnuli pozvanky na kino, kavu...rande z kazdej strany vyslovene. Aj kolegine (prvy raz v zivoteniekto tvrdil opak) mi vzdy vraveli ze nechapu co som taka šeda myš ze ved som podla nich pekna baba...
Ano na zakladnej skole som cely cas pocuvala prezyvky typu brsina masina, zemiak, fuzaty zemiak, spata. No nic, bolo co bolo😄 ale ta detska dusicka vtedy trpela riadne
Áno..moja dcéra....
Pýtala sa, že čo to mám medzi očami...(Mám tam šošovičku)... hovorím, že znamienko krásy...a ona, že:"Noooo...neviem či si až taká pekná...skôr taká stredne škaredá..."😂😂😂 strašne sme sa nasmiali pri tom...
To mi hovoria stále. Nijako som sa k tomu nepostavil. Lebo čo im poviem? Že ty si! Čo by mi to pomohlo? Tak keď mi nikdy nikto nepovedal že som pekný, ale že som škaredý mi povedali viaceri, tak logicky som škaredý. Je to fakt. Treba to len priať s zmieriť sa s tým.
Nie, ešte mi to nikto nepovedal...teda to, že som škaredá. Skôr som dostal na svoju osobu kritiku, že som síce veľmi pekná ale čo z toho, keď som ľadová ako psí čumák... Nepotešilo ma to ale potom som si uvedomila KTO mi to povedal a pustila to z hlavy. Moji blízky vedia aká som v skutočnosti a to mi stačí.
Aj tak dievčatá,Slovenky sme najkrajšie na svete
@mnamko ani nie. Dnes som spoznal jednu z Kazachstanu a ukázala mi fotku v telefóne jak vyzerá keď je upravená, hotová modelka.
Inák k téme: Dnes čo mi povedali chalani. Že bavili sme sa o chudnutí a ja že to sa tak hovorieva že ak si neni obézny tak si fešák, baby ťa budu chcieť a on na to že: keď si bol chudý kolko si mal obdivovateliek? Nula! No tak potom. Akože mne často dávajú najavo či už priamo alebo nepriamo že som škaredý. Ale v niektorých ázijských krajinách je iná kultúra, iná výchova, niesu ešte ženy také skazené ako v Európe. Keby henta bola slovenka tak by bola taaaak navelko že až.
@majkadu92 ja som to chcela skúsiť, nedokázala som to. mám kamarátku, ktorá má silnú nadváhu, má okolo 150kg a vždy mi povie, že som chudá ako chrt, že som tenká ako žirafa, že nohy mám ako srnka...atď.
Mám pripravenú odpoveď : NO a? A ty si zase tučná ako prasa, alebo jeden a pol metráková krava....
Nemala som to nikdy odvahu povedať, považujem to za úplne nevhodné a urážajúce. Ale...prečo sa opačne môže? :-/
@suzitok pre mňa je toto novinka že niekto považuje štíhlu vysokú ženu za škaredú. Obvykle nadávajú ozaj škaredým. Tebe skôr zo zásvisti.
Jasne a koľko krát

@lapersefona 😊 neskromne poviem že nie som ani obyčajná 😂