icon

Povedali by ste chlapovi, že ho milujete?

23. júl 2025

Taká otázka na zamyslenie: koľko času alebo čo musí človek s iným zažiť na to, aby mohol povedať, že ho miluje a nevyzeral divne. Ak spolu zažili malo, či času či vecí. Ale ten stav, ktorý cítim trvá roky. Dnes už viem, že ho milujem a nebolo to len pobláznenie. Nikdy som mu to nepovedala, hoci v kontakte sme. Nie však takom, aby som to dala zo seba von. Ťaží ma to, aj keď to nič nezmení dávam si otázku, či mu to povedať alebo nie. Bojim sa najviac vysmiatia, čo ak povie ako ho môžem milovať, keď ho poriadne ani nepoznám. Žiaľ, stalo sa a neviem to ovplyvniť.
Povedali by ste to za takýchto okolnosti alebo by ste si toto tajomstvo vzali do hrobu?

lenka.25
23. júl 2025

Teraz nerozumiem v akom ste vlastne vzťahu . Pokial ma ale rodinu , tak uricte by som mu lásku v žiadnom prípade nevyznavala . Uz si proste prišla po funuse . Pokial ste dvaja slobodní ľudia , nevidím dôvod , potláčať svoje pocity

domkakvet
23. júl 2025

@anonym_autor nie nepovedala by som to, ale mozes skusit nadviazat blizsi kontakt, teda ak je slobodny.

janulka1802
23. júl 2025

Ja určite nie... toto chcem počuť ako prvá od muža... až potom by som sa vyjadrila.

autor
23. júl 2025
@lenka.25

Teraz nerozumiem v akom ste vlastne vzťahu . Pokial ma ale rodinu , tak uricte by som mu lásku v žiadnom prípade nevyznavala . Uz si proste prišla po funuse . Pokial ste dvaja slobodní ľudia , nevidím dôvod , potláčať svoje pocity

@lenka.25 slobodní ale zadaní.

autor
23. júl 2025
@janulka1802

Ja určite nie... toto chcem počuť ako prvá od muža... až potom by som sa vyjadrila.

@janulka1802 presne s tým bojujem roky. Viem že keď to urobím, už nezostane nič hlbšie čo by som ešte mohla povedať a môžem tým všetko pokaziť

januska12323
23. júl 2025

Na zadaného sa vykašli, maj rozum.

doriiis
23. júl 2025

Keby ťa chcel,tak už o tom vieš.Nechaj ho tak.Vybral si inu

laurinka27
23. júl 2025

Zadanemu chces vyznavat lasku? Zblaznila si sa? Ved si predstav, ako by asi mohol zareagovat. Pozitivne urcite nie. Iba by ta to zbytocne ranilo.

autor
23. júl 2025
@laurinka27

Zadanemu chces vyznavat lasku? Zblaznila si sa? Ved si predstav, ako by asi mohol zareagovat. Pozitivne urcite nie. Iba by ta to zbytocne ranilo.

@laurinka27 to nie je cudzí muž náhodný ktorého by to mohlo šokovať 😃 je jasne, že keď nad niečim takým premýšľam, tak asi to nie je niekto uplne cudzí 😊 podľa mna to aj tuší ale on sám je veľmi zly v komunikacii, aj emocionálne nedostupný a ma problém vyjadrovať pocity. Jedno je myslieť si a druhé povedať to ako hotovú vec. Stratiť veľmi nemám čo, len mi môže zostať pocit zahanbenia

anonym_aa98f1
23. júl 2025

@anonym_autor aký človek môže vysmiať druheho, keď odhalí city?
Ak ho "nepoznáš", lebo ste iba občas v kontakte ako kamaráti,
tak môžeš povedať, že k nemu niečo cítiš,
alebo že cítiš, že si do neho zamilovaná.

ak sa zachová horšie ako táto dáma, tak nestojí za energiu a čas:

https://www.youtube.com/watch?v=RPz1ru2KPT4
simca06022011
23. júl 2025

nepovedala by som ak nie ste bezne v kontakte a nepoznate sa riadne. Na co ? alebo to riskni a neries ci ta vysmeje ci nie.. prinajhorsom ti povie, ze ok, on teba nie a budes mat srdce na mieste... ak nie ste bezne v kontakte, aj tak ti to moze byt viac menej jedno nakoniec, co si mysli. Prinajlepsom mozu byt tvoje city opatovane...

anonym_e09c06
23. júl 2025

určite nie. som skôr plachá a staromódna. Prvá by som to určite nepovedala. asi najskôr po svadbe.
mne kamarát po 20 r povedal ako som ho veľmi sklamala , ako ho to bolelo keď som sa vydala. vypočula som si ho, myslím že jemu sa uľavilo. Vieme to obaja, len ja som vydatá a on je rozvedený. kedysi dávno sme boli slobodní obaja.

mirola
23. júl 2025
@anonym_autor

@laurinka27 to nie je cudzí muž náhodný ktorého by to mohlo šokovať 😃 je jasne, že keď nad niečim takým premýšľam, tak asi to nie je niekto uplne cudzí 😊 podľa mna to aj tuší ale on sám je veľmi zly v komunikacii, aj emocionálne nedostupný a ma problém vyjadrovať pocity. Jedno je myslieť si a druhé povedať to ako hotovú vec. Stratiť veľmi nemám čo, len mi môže zostať pocit zahanbenia

tak asi aj zalezi.. odkial sa poznate, ci je to kolega, kamarat, sused.. a asi aj co vies o jeho vztahu, ci je stabilny, dlhotrvajuci, naplneny.. ak je to len daka kamoskomilenka.. tak bez problemov, ak partnerka co je naozaj angazovany.. tak asi nie. Kazdopadne ma velmi zaujalo podla coho a ako vies, ze tazko vyjadruje city a je nedostupny? Mozno nie je.. len k tebe city jednoducho nema a k svojej partneke ich prejavit vie.
@anonym_autor

majlo1234
23. júl 2025

Ak ho ozaj milujes a myslis, ze by malo nejaky vyznam, ak by to vedel, kludne mu to povedz. Nemas podla mna co stratit

vkatush
23. júl 2025

Mňa by zaujímalo pár vecí.

Koľko máš rokov a koľko si mala, keď si sa zamilovala do neho?

Aký dlhý bol váš kontakt a v čom spočíval, že si sa za ten čas zamilovala ? (Napr spolužiaci na strednej 4 roky alebo kolegovia na letnej brigáde 2 mesiace, chápeš).

S frajerkou je týždeň dva a to ťa nejak nakoplo, že teraz to chceš riešiť po takom čase alebo sa ideš montovať do dlhoročného vzťahu ?

enmery
24. júl 2025

" Veľmi zlý v komunikácii a emocionálne nedostupný". Dievča, ty máš boha pri sebe, lebo zlá komunikácia a hlavne emocionálna nedostupnos, sú peklom vo vzťahu. Ale ok, ty ho nepoznáš, možno je taky len k Tebe.
A super, ďalšia, ktorá ide riešiť zadaného. Keby ta chcel, je s tebou, bojuje o teba a nemal by priateľku. Zvlášť keď ako píšeš, asi to tuší.

margotka17
24. júl 2025

@anonym_autor kašli na to, možno by sa aj to vaše kamarátstvo " polamalo", čo by bolo zrejme viac na škodu. Či máš pocit, že by hneď nechal priateľku a išiel k tebe? Hmmmmm, keby to tak chcel, je s tebou a nie s ňou.

nika185
24. júl 2025

to je ako slobodni a zadaní?

enmery
24. júl 2025
@nika185

to je ako slobodni a zadaní?

@nika185 Asi že nie je ženatý s ňou.

slovakboy
24. júl 2025

@anonym_autor čo budeš o rok ľutivať viac? Že si mu to povedala alebo nepovedala? Chceš to povedať kvôli nemu alebo kvôli sebe? Mne sa vidí že to potrebuješ skôr ty ako on. A preto by si mu to mohla povedať, budeš sa cítiť potom lepšie. Aká že hanba? Mne keby to povedala nejaká žena, cítil by som rôzne pocity od ľútosti po obdiv a lásku. Ale nie hanbu. Možno by ťa mohol ľutovať ale skôr si myslím, že bude rád, bude sa mu to páčiť, komu by nie. Akurát sa môže stať, že ťa odmietne lebo to nebude vedieť opätovať. Ak mu to povieš tak súčasne povedz že od neho nič nepožaduješ. Aby sa necítil pod tlakom. Nemalo by to zhoršiť vás vzťah, akurát sa môže stať že bude v rozpakoch keď bude s tebou hovorit. Ale to bude trvať len chvíľku.

3petka
24. júl 2025

@anonym_autor Tak keď som bola mlada bola to pre mna len fráza. Hovorila sa vo “vzťahu” len tak. Ako som bola staršia pochopila som jej význam a teda pri partnerovi teraz manželovi mi trvalo asi rok kým som mu to povedala on montovať povedal nejak skôr. Ja som mu odpovedala len ze aj ja jeho mám rada a vedel teda prečo.
Keď to tak cítiš nie je prečo to odkladať treba vyjadriť city aby si aj ty vedela na čom si.

nika185
24. júl 2025
@enmery

@nika185 Asi že nie je ženatý s ňou.

@enmery no hej ale mysli množné číslo ked píše na konci s ,,i,, veď uvidime čo odpíše, keď je zadaný tak.....

enmery
24. júl 2025
@nika185

@enmery no hej ale mysli množné číslo ked píše na konci s ,,i,, veď uvidime čo odpíše, keď je zadaný tak.....

@nika185 Asi sa pomýlila...

sevrin
25. júl 2025

Nie.

staryjarec
25. júl 2025

Áno.

marek775
25. júl 2025

Zivot je prilis kratky na to, aby sme zatajovali city. A zena moze pokojne vyznat lasku chlapovi. Mnoho chlapov, najma slusnych a ohladuplnych, si nemusi naznaky naklonnosti vsimnut alebo ich spravne vyhodnotit. Muzi lepsie reaguju na priamejsiu komunikaciu. Ak je ale zadany - tak to prinasa mnozstvo rizik, a horsi koniec, ako len pripadne vysmiatie.