Povedali by ste žene, že ju muž podvádza?
Zasluzi si podla vas vediet zena ze ju muz podvazda?
Má právo to vedieť, aby ho mohla kopnúť do zadku.
Niekto tu písal, že zobrala fľašu vína a prišla na návštevu a potom ho spoločne počkali kým prišiel domov.
Ano povedat. Aspon ja by som chcela vediet. S niekym takym by som v jednej izbe byt nechcela.
toto je komplikovane, lebo zalezi od toho, v akom vztahu som s tou zenou, ci sme kamosky, ake sme kamosky, ale podla mna by to mala vediet.
tak určité 😂🚀
Ja osobne mám pocit, že žena, ktorá ešte bude milencovej manželke vešať na nos "aha, aká si paroháčka", je k..va nie bežná, ale dupľovaná.
Hlavne pokiaľ si nechala tri roky nahovárať od chlapa, že je slobodný, mala by najprv nakopať jeho, a potom seba za blbosť.
@doriiis podviedol ju somnou
@anonym_autor chceš jej podhodiť urýchľovač? 😀 len aby ťa nevysmiala že takých ako ty už bolo a muž je stále s ňou. A ty ostaneš ako taký oblbnutý matrac 😀
@dennissa16 nie 3 roky mi to tajil nevedela som
@anonym_autor on ti to 3 roky netajil len ty si 3 roky zatvárala oči 😀
@anonym_autor Komu to pomôže, keď to dotyčnej povieš?
Ak by som to zistila po 3 rokoch, tak by som milenca urcite opustila ale predtym by som unho doma nechala jeho manzelke par drobnosti, abyjej doslo,ze ju jej muzicek podvadza.
A nie, nie preto, aby ju opustil a bol so mnou, ale preto, ze aj ja sama by som chcela vediet, ak ma muz podvadza.
Nabuduce si treba zistit hned na zaciatku, ci je alebo nie je zenaty. Ak ta za3 roky ani raz nevzal napriklad domov, mohlo ta to trknut a tu uz tiez predpokladam, ze slo o selektivnu slepotu.

nie, ale s nim by som sa uz nestretla