icon

Povedali by ste žene, že ju muž podvádza?

Dnes o 09:07

Zasluzi si podla vas vediet zena ze ju muz podvazda?

Strana
z2
minenkaa
Dnes o 09:08

@anonym_autor prečo myslis ,že to nevie

autor
Dnes o 09:11
@minenkaa

@anonym_autor prečo myslis ,že to nevie

@minenkaa nemyslim si ze to vie

doriiis
Dnes o 09:13

Podľa toho v akom si vzťahu k tej žene.

anonym_c01263
Dnes o 09:13

@anonym_autor nie, nestaraj sa do druhych

sissy27
Dnes o 09:14

@anonym_autor záleží, kto je tá žena... sú kamošky, ktorým by som to povedala, lebo máme vzťahy aké máme. Ale nejakej susede z piateho poschodia, ktorú stretávam raz za čas vo výťahu, by som to nehovorila.

minenkaa
Dnes o 09:14
@anonym_autor

@minenkaa nemyslim si ze to vie

@anonym_autor prečo si ale myslis,že to nevie

autor
Dnes o 09:16
@doriiis

Podľa toho v akom si vzťahu k tej žene.

@doriiis podviedol ju somnou

dennissa16
Dnes o 09:18
@anonym_autor

@anonym_autor a ty si vedela, že je ženatý?

doriiis
@anonym_autor

@anonym_autor .... Som si aj myslela, že si ta milenka. 😃
Pozri. Keď jej to povieš budeš stetka aj verejne. Ak je to výbušná povaha aj facka sa ti ujde možno. A nie, ten tvoj princ ju neopustí a nebude s tebou

biba_18

no heeej, a ty by si ho chcela iba pre seba? 😂
nie, je to úplne nevhodné... to už je aké zúfalé kks ...

gabrielkamajeckka
Dnes o 09:20

nie

autor
Dnes o 09:23
@dennissa16

@anonym_autor a ty si vedela, že je ženatý?

@dennissa16 nie 3 roky mi to tajil nevedela som

anonym_321843
Dnes o 09:24
@anonym_autor

@anonym_autor ako sa da 3 roky tajit manzelka?? to si bud blba alebo hlucha a slepa..

minenkaa
Dnes o 09:24
@anonym_autor

@anonym_autor boze dobrý ,ty jej to teraz chces oznámiť ,že čo ,tri roky si myslis,že ona o tom nevedela

doriiis
Dnes o 09:27
@anonym_autor

@anonym_autor... Takže 3 roky pretahoval týpek obe naraz ( minimálne vás dve) a ani jedna to nevedela? Buď ste obe dobre klamarky alebo totálne blbe a naivné. Sorry za úprimnosť

autor
Dnes o 09:28
@anonym_321843

@anonym_autor ako sa da 3 roky tajit manzelka?? to si bud blba alebo hlucha a slepa..

@anonym_321843 vidis ze sa da

anonym_9f46ff
Dnes o 09:29

Keby to bola gaborikova žena,tak treba to riešiť ale inak na čo....😃
Za mňa vždy trrba povedať bez ohľadu ci to je celebrita alebo suseda

abbey1
Dnes o 09:34
@anonym_autor

@anonym_autor Tak drž jaxyk za zubami.

abbey1
Dnes o 09:35
@anonym_autor

@anonym_autor Žiješ na opačnom konci republiky či dokonca kontinentu?

doriiis
Dnes o 09:36

Chápem, že si nasrata, lebo v podstate podvádzal aj teba, ale jediný na koho máš byť nasrata si ty sama. Za 3 roky tych signálov, že niečo nie je ok muselo byť veľa, len si ich ignorovala.

anonym_b6a662
Dnes o 09:37

Ak si toto nevycítila za 3 roky, tak si zrejme jednoduchšia a ak ho po tomto chceš, tak nie zrejme, ale bezpochyby si hlupaňa. Zaslúžiš si ho.

bielasovicka
Dnes o 09:45

@anonym_autor neverím ze si za 3 roky neprišla nato ze je ženatý. To sa ako dá? Ako ste boli spolu, to ste nikam nechodili, na dovolenky, alebo hocikde inde? 3 roky? Alebo ste sa stretávali len raz za čas, či chodil k tebe len sexovať a potom odišiel domov? Neverím

anonym_733a9d
Dnes o 09:47

Ako si sa to dozvedela, že je ženatý?

dennissa16
Dnes o 09:56
@anonym_autor

@anonym_autor tomu sa mi nechce veriť v dnešnej dobe..

janickacrazy
Dnes o 09:59
@bielasovicka

@anonym_autor neverím ze si za 3 roky neprišla nato ze je ženatý. To sa ako dá? Ako ste boli spolu, to ste nikam nechodili, na dovolenky, alebo hocikde inde? 3 roky? Alebo ste sa stretávali len raz za čas, či chodil k tebe len sexovať a potom odišiel domov? Neverím

@bielasovicka možno ak nie sú z jedného mesta, tak by sa to dalo utajiť

petamich
Dnes o 09:59

Ak by to bola mne blizka osoba, som za to povedat (rovnako aj ja by som chcela, aby to mne bolo povedane), do cudzich ludi a ich domacnosti nerada zasahujem, takze tam by som sa velmi zamyslela.

V tvojom pripade by som to zene nehovorila a vztah alebo stretavanie s danym panom ukoncila, ak teda nechces byt ta druha.

klara546
Dnes o 10:01

Nie nehovor. Nemáš sa starať do druhých. Čo si od toho čakáš? Že ho opustí? Prečo potrebuješ aby ho nechala? Nechaj ich tak

anonym_7c1e8e
Dnes o 10:06

Pekne trolia téma 🤣.
Kľudne jej to povedz, tebe už chrbtová kosť nenarastie.
V dnešnej dobe, aby tri roky dokázal tajiť, že má rodinu . To čo bol kamionista? Vianoce, sviatky, letné dovolenky... čo ti povedal, kde je?

gaborka28
Dnes o 10:15

vies co, ja by som sa najskor zamyslela nad motivom, preco jej to chces povedat. cakas, ze sa k tebe vrati? alebo ze ho ona vyhodi a bude tvoj? potom jej to nehovor, kym sa z toho nevyliecis a neziskas tiezvejsi pohlad, lebo ak aj pride k tebe, nikde nie je napisane, ze nebudes len docasna zaplata... a nakoniec to moze dopadnut tak, ze to ustoja a budes sa trapit este viac.

ak ti ide o spravodlivost, ja by som jej to povedala, ale zaroven by som jej dolozila nejake dokazy, aby to neskoncilo tak, ze ty jej povies nejaku verziu, on jej povie nejaku, kde budes ty ta zla. oni budu zrazu velmi zamilovani, on bude ukazkovy partner, proste idylka... a ty vyhoris ako ta najhorsia. tak to byva.

a len take male zamyslenie nielen na zaklade komentarov, ale na zaklade toho, co sa okolo mna v sucasnosti deje, co sa tyka vztahov, klamstiev a nevery. je mi az zvlastne, ako vztahy a hodnoty vo vztahoch isli uplne do uzadia. mnoho ludi dava ruky prec, ze "nie je to tvoja starost", "nepovedala by som". viete, ak sa to tyka mna, nech uz som videla ci nevidela signaly, alebo mojich blizkych, svedomie by mi nedalo vediet o tom a nepovedat to... ale s dokazmi. a uz nech si to vyriesia, ako chcu. to je ich vec, to je to, do coho sa nemame my co starat. ale pravda je pravda. zvlast ak ten clovek oklamal aj mna alebo mojich blizkych. autorka bola oklamana - hoci nam to nemusi brat hlava, ze to trvalo tak dlho, ale nezijeme jej pribeh...

arianna_p
Dnes o 10:38

Vieš čo, takto. Predpokladajme , že hovoríš pravdu a skutočne si nevedela , že je ženatý. Tak v tom prípade si myslím, že skôr by si namiesto " velkoryseho" premýšľania nad manželkou milenca a či si to zaslúži vedieť sa mala zamyslieť nad sebou ,ako je možné, že ťa niekto dokázal 3 roky vodiť takto za nos. A ak si to vedela tak dobre vieš ze ti o manželku nejde ale o ješitnú pomstychtivosť.

Strana
z2