Povedali ste milencovej manželke, že ju podvádza?
Čaute, už ma nebaví byť len milenka, ale keď ho nemôžem mať len ja, tak nechcem, aby ho mala žiadna. Povedali by ste jeho žene, že ju muž podvadza?
To dieťa máš s ním? Snáď to nie je Boris…
@athom
A chlap, ktorý zas vie, prečo ju nechce… nie, nedá ti😆 možno…
Povedal jej to sám keď som prišla na to že vôbec nejaká manželka existuje 😂😂😂. Dostal facku, mesiac tichej domácnosti, dodnes sú spolu a majú dieťa 😀.
@lepabrena ak by ta ten chlap chcel, bol by uz s tebou....
To ti nevadi, ze spava aj s inou?
Ze k nej sa vracia?
A k otazke, nie nepovedala by som to jeho zene.
Povedala by som jemu, ze bud jedna alebo druha.. nie obe naraz..
Ale ja by som so zenatym nebola.. mam totiz nejake moralne zasady.
@athom
Však ten chlap sa s ňou tiež nechce ženiť, ona aj vedela, že je zadaný a spávala s ním 😀 …. To je nenáročná žena 😉. Konečne by aspoň o stupienok vyššie postúpila a mala aspoň single chlapa !
Ženy z okresu VK, majte sa na pozore. 🫣
@lepabrena On si nasype popol na hlavu, ona mu odpusti, reku nebude rozbijat rodinu, on ta znenavidi za to, ze si mu zneprijemnila zivot, a ukonci to s tebou s manzelkinym pozehnanim. Keby ju chcel opustit, urobil by to davno bez tvojej intervencie. Aby som ti to trochu zosumarizovala.
Nepovedala, nebudem preberat zodpovednost za sracky toho chlapa.
najlepšie ako som mohla milenku vytrestať bolo nechať jej ho 😏
@athom
Vidíš, to musíš rozlišovať medzi ženami, ktorá na aký účel 😉 tak ako napríklad jej milenec. Doma manželka, v inej posteli zas milenka. Manželka spĺňala svoje funkcie, milenka zas svoje 😅😅😅. Manželka by asi nikdy nemala záujem byť na urovni podtriedy milenky, zato milenka by si svoje miesto s manželkou hneď menila.
Obávam sa, že po tom oznámení už nebudeš ani milenka. Keby pan chcel aby si zmenila status, už dávno niečo podnikne. Nepodnikol doteraz, tak jemu to vyhpvuje
Hnus je už len to že sa vedome ťaháš zo ženatým, no ešte väčší čo chceš spraviť teraz (nie preto že to chceš povedať jeho žene, ale preto s akým zlým úmyslom to robíš). O tom že chlap je s prepáčením hovädo nebudem ani hovoriť.
Len aby si nebola prekvapená z reakcie jeho manželky a z toho ako to vlastne celé dopadne 😊....ak chceš docieliť tým že sa k tebe vráti tak aj keby teda náhodou áno tak budeš len cena útechy, a za pár mesiacov sa ti môže stať že ti pri dverách zazvoní slečna a oznámi ti že tento krát si tá podvádzaná ty.
Ale áno jeho žena si to zaslúži vedieť, aby si sním doma narobila poriadky. Ja by som napísala list a hodila jej ho do schránky.
@lepabrena ty by si jej povedala, že ty si tá milenka?? Lebo možno ten muž ani odísť nechce... a ked na to príde, že si jej to povedala ty, tak ťa pošle do riti... a po kolenách sa vráti k žene...
zrejme je dôvod preto, prečo si len milenkou a neodíde k tebe
@katkami123 🤣🤣🤣
Ty si bezcharakterna špina špinavá
@lepabrena A to je ten Pakistanec?
https://www.modrykonik.sk/forum/rozvod-a-sudy/ako-ziadat-vyzivne-od-otca-z-pakistanu/
Vieš čo chcela by som to vedieť ale dúfam žeby si mala toľko odvahy mi to prísť povedať do očí.
A prepáč možno potrebuješ cvokara, ak ho nebudem mat ja nech ho nemá žiadna. To dieťa co máš v profile je jeho?

Zbytočne si teraz premazávaš profil . Vieš koľké dobré duše si už určite screeny narobili ? Si mala rozmýšlať kým si to sem capla a nie keď to tu spomenú v komentári.