icon

Povedali ste milencovej manželke, že ju podvádza?

lepabrena
23. jún 2023

Čaute, už ma nebaví byť len milenka, ale keď ho nemôžem mať len ja, tak nechcem, aby ho mala žiadna. Povedali by ste jeho žene, že ju muž podvadza?

maca1984
23. jún 2023

Zbytočne si teraz premazávaš profil . Vieš koľké dobré duše si už určite screeny narobili ? Si mala rozmýšlať kým si to sem capla a nie keď to tu spomenú v komentári.

sella38
23. jún 2023

@h2 mozno dufa, ze sa tu manzelka najde 😁🤦

nikpa
23. jún 2023

@lepabrena ty si riadne plytka a asi celkovo aj trochu jednoduchšia. Asi preto si len milenka ale to nepochopíš.

katkami123
23. jún 2023

To dieťa máš s ním? Snáď to nie je Boris…

athom
Odpoveď bola odstránená
katkami123
23. jún 2023

@athom
A chlap, ktorý zas vie, prečo ju nechce… nie, nedá ti😆 možno…

lenka1993
23. jún 2023

Povedal jej to sám keď som prišla na to že vôbec nejaká manželka existuje 😂😂😂. Dostal facku, mesiac tichej domácnosti, dodnes sú spolu a majú dieťa 😀.

beronsche
23. jún 2023

@lepabrena ak by ta ten chlap chcel, bol by uz s tebou....
To ti nevadi, ze spava aj s inou?
Ze k nej sa vracia?
A k otazke, nie nepovedala by som to jeho zene.
Povedala by som jemu, ze bud jedna alebo druha.. nie obe naraz..
Ale ja by som so zenatym nebola.. mam totiz nejake moralne zasady.

athom
Odpoveď bola odstránená
miriam11
Odpoveď bola odstránená
lenka_aknel
Odpoveď bola odstránená
katkami123
23. jún 2023

@athom
Však ten chlap sa s ňou tiež nechce ženiť, ona aj vedela, že je zadaný a spávala s ním 😀 …. To je nenáročná žena 😉. Konečne by aspoň o stupienok vyššie postúpila a mala aspoň single chlapa !

dievcacitajucelist
23. jún 2023

@lepabrena Čítala som len prvé komentáre...
A vy ste čo ??? Ona je hnus a čo ten podarený manželiček??? Ten hnus nie je???!! Ona si nech sama zodpovie aká je....on je sprosté hovädo, ktoré podvádza ženu a deti!

@lepabrena POVEDZ TO ŽENE ja by som to chcela vedieť

athom
Odpoveď bola odstránená
mell27
23. jún 2023

@lepabrena z pohľadu mňa, ako ženy, ktorá bola podvadzaná by som sa to určite chcela dozvedieť. Ušetrila by som roky života, ktoré som strávila s nesprávnym mužom ...

athom
Odpoveď bola odstránená
ankare
23. jún 2023

@lepabrena to dieťa máš s ním?

ankare
23. jún 2023

Ženy z okresu VK, majte sa na pozore. 🫣

sella38
Autor odpoveď zmazal
akiana
23. jún 2023

@lepabrena On si nasype popol na hlavu, ona mu odpusti, reku nebude rozbijat rodinu, on ta znenavidi za to, ze si mu zneprijemnila zivot, a ukonci to s tebou s manzelkinym pozehnanim. Keby ju chcel opustit, urobil by to davno bez tvojej intervencie. Aby som ti to trochu zosumarizovala.

mandzula
23. jún 2023

Nepovedala, nebudem preberat zodpovednost za sracky toho chlapa.

zadda1
23. jún 2023

najlepšie ako som mohla milenku vytrestať bolo nechať jej ho 😏

katkami123
23. jún 2023

@athom
Vidíš, to musíš rozlišovať medzi ženami, ktorá na aký účel 😉 tak ako napríklad jej milenec. Doma manželka, v inej posteli zas milenka. Manželka spĺňala svoje funkcie, milenka zas svoje 😅😅😅. Manželka by asi nikdy nemala záujem byť na urovni podtriedy milenky, zato milenka by si svoje miesto s manželkou hneď menila.

viestta
23. jún 2023

Obávam sa, že po tom oznámení už nebudeš ani milenka. Keby pan chcel aby si zmenila status, už dávno niečo podnikne. Nepodnikol doteraz, tak jemu to vyhpvuje

tamitamitami
23. jún 2023

Hnus je už len to že sa vedome ťaháš zo ženatým, no ešte väčší čo chceš spraviť teraz (nie preto že to chceš povedať jeho žene, ale preto s akým zlým úmyslom to robíš). O tom že chlap je s prepáčením hovädo nebudem ani hovoriť.

Len aby si nebola prekvapená z reakcie jeho manželky a z toho ako to vlastne celé dopadne 😊....ak chceš docieliť tým že sa k tebe vráti tak aj keby teda náhodou áno tak budeš len cena útechy, a za pár mesiacov sa ti môže stať že ti pri dverách zazvoní slečna a oznámi ti že tento krát si tá podvádzaná ty.

Ale áno jeho žena si to zaslúži vedieť, aby si sním doma narobila poriadky. Ja by som napísala list a hodila jej ho do schránky.

athom
Odpoveď bola odstránená
sajmonka_1216
23. jún 2023

@lepabrena ty by si jej povedala, že ty si tá milenka?? Lebo možno ten muž ani odísť nechce... a ked na to príde, že si jej to povedala ty, tak ťa pošle do riti... a po kolenách sa vráti k žene...
zrejme je dôvod preto, prečo si len milenkou a neodíde k tebe

tianna
23. jún 2023

@katkami123 🤣🤣🤣

mamusa123456789
23. jún 2023

Ty si bezcharakterna špina špinavá

sense
23. jún 2023

Vieš čo chcela by som to vedieť ale dúfam žeby si mala toľko odvahy mi to prísť povedať do očí.
A prepáč možno potrebuješ cvokara, ak ho nebudem mat ja nech ho nemá žiadna. To dieťa co máš v profile je jeho?