icon

Povedali ste milencovej manželke, že ju podvádza?

lepabrena
23. jún 2023

Čaute, už ma nebaví byť len milenka, ale keď ho nemôžem mať len ja, tak nechcem, aby ho mala žiadna. Povedali by ste jeho žene, že ju muž podvadza?

maminkadeticiek
23. jún 2023

Viem o takej,ktora prisla,oznamila to manzelke osobne,manzelka manzela pobalila a poslala za nou.Su rozvedeni,manzel zije s milenkou.Ci stastne tak to velmi tazko povedat.Ale toto je jeden z miliona happyendov mileniek.Ale tazko povedat ci by to urobila znova,kedze dostala okrem chlapa aj jeho dlhy.Vacsinou to dopadne tak,ze zena sa rozzuri,muza vyhodi,muz bud vypadne alebo ostane s manzelkou ale za milenkou nikdy neodchadza.

mell27
23. jún 2023

@maca1984 a čo také bolo v tom profile? 😃

ropucha6
23. jún 2023

No moc si nefandi, mozno to jeho zena aj vie. Navyse tie rozumove pochody su nelogicke, ak to povies jeho zene, mozno ho sice kopne do riti, ale on si moze najst aj tretiu 🙂

ruxandra
23. jún 2023

Ja mam jeden napad ako to povedat jeho zene, aby si z toho nevysla ako chudera ty, len to sem nechcem pisat, lebo miestne zeny ma zozeru, ak chces napis mi spravu a napisem ti to, ale iba tebe 🙂

Ja osobne by som totiz velmi rada vedela ak by ma muz podvadzal..

Ale zamysli sa nad tym, ak nema problem podvadzat svoju zenu, bude skor ci neskor podvadzat aj teba, ak by s tebou zostal. Tu zenu, ktoru si zobral totiz tiez kedysi miloval. Dopadnes proste rovnako 😔

katarinka89
23. jún 2023

@lepabrena teplo uraduje

mjk40
23. jún 2023

No a keď Vám jeho pani povie, že okrem Vás má ešte dve milenky? Jej to je možno už jedno a zvykla si.

petronelag
23. jún 2023

@konikmodry111 To sa stáva často, že muž po odhalení sa radšej vráti k manželke a pomaly sa obzerá po nejakej ďalšej diskrétnejšej. Keď on nič nekoná, tak ani nemá záujem o viac, len mať milenku (bokovku).

katkami123
23. jún 2023

@athom
Tak zas nemôžeš očakávať Angelinu Jolie alebo Kim Kardashian, že? To by sa aj ten pánko dávno rozviedol. Zas ho-ho-ho.

lenka.25
23. jún 2023

Ak toto nie ne výmysel , tak si daj dve facky . Na svete je milión chlapov a ty musíš tr.kat so ženatým a este si robiť na neho “nárok “ .To ze je to chuj , to už je zas o inom a určite by som takého chlapa nechcela ani keby bol zo zlata

niekto2hy
23. jún 2023
katkami123
23. jún 2023

@athom
Ale aj ťa chápem, dieťa s Pakistancom, to sa máloktorej Slovenke podarí, i keď to dieťa za nič nemôže… a teraz si začne ako milenka ženatého chlapa, … bilancia taká, že radšej ostávaš naďalej single, aj keby bola asi jediná žena….

katkami123
23. jún 2023

Podľa mňa zas mnohé zeny aj tušia, čo majú doma. V každej partii je minimálne jeden pár, kde tá dotyčná iba počas chodenia musí “dávať pozor” na toho svojho, keď trochu popije, aby nevyvadzal. Z môjho pohladu nepochopitelne, aby som si dávala pozor na dospelého človeka, ale sú rôzne páry. A take znesú čokoľvek, ale s tým chlapom budú, nech sa deje, čo sa deje. Jednej sme tak oznámili, že sa na parkete vešal na inú, ešte my sme boli tie zlé pre ňu. Od vtedy sa nezaujímam, podľa mňa každá veľmi dobre vie, čo má doma.

sella38
23. jún 2023

Nejako tejto pani prestavam verit alebo je to velmi cudna osoba.
2014 riesila otcovstvo jej dietata s Pakistancom
2021-22 rozvod s manzelom
2023 uz nevladze byt iba milenkou..

petronelag
23. jún 2023

@lepabrena Len nezáleží na tom, čo chceš ty, ale ako sa rozhodne on.

athom
Autor odpoveď zmazal
athom
Odpoveď bola odstránená
katuskamala1
23. jún 2023

Povedz jej to. A snad ti takeho muza prenecha,aby si bola stastna s tym,ktoreho si zasluzis 🙂 A snad sa on s tebou uspokoji tiez.

marca12
23. jún 2023

@lepabrena sice som nikdy milenkou nebola,ale povedala by som jej to. Uz len s pomsty za to,ze podvadza svoju zenu. Mna keby moj podvadza,tak ocenim,ze to viem. Nechcela by som chodit po svete ako hlupana

tiika
23. jún 2023

@katkazocele chápem, že by si to chcela vedieť a je jedno, kto a prečo ti to povie. Ale tu ide o autorku, o jej otázku a o jej pohnútky.
@lepabrena Nebudem ta odsudzovať. Nič o tebe neviem. Skôr je to škoda pre teba. že si sa dala na takú vec a takto o tvojej situacii premýšľas. K otázke. Nie nepovedala by som to z tohto dôvodu, aby som niekomu uškodila, či dotyčnému alebo jeho žene. Pokial si/alebo si bola s ním, tak predpokladam, že si ho mala rada a nie je to vypočítavosť. Možno ti ublížil, no môžeš si za to sama, lebo bolo tvojim rozhodnutím ísť do vzťahu so zadaným mužom. Pomsta nie je riešenie. To ti nepomôže. Možno krátkodobo. No nie k tomu, aby si sa cítila lepšie vo svojom živote, začala si sama seba vážiť, určila hranice, priznala si chyby, poučila sa a išla ďalej.

sense
23. jún 2023

@sella38 asi tak a v profile ze ma dieťa 1rok a 2 mesiace tusim

katkami123
23. jún 2023

@athom
Možno jej povedal, že pracuje ako pilot ako tento ženáč jej tvrdil, aký je nešťastný v manželstve a rozvod je na spadnutie 😅

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
mk1111111111
23. jún 2023

Asi mu nestojis za to, aby sa rozviedol. To by Ti malo pomoct k rozhodnutiu. Ale, nie ako jej to povedat, ale zbalit svestky a pobrat sa o dom dalej a najst takeho, ktory bude len s Tebou a nebudes len rohozka.

danica2711
23. jún 2023

@lepabrena tak toto je už úplný suterén... hneď na začiatku si si mala uvedomiť, že ho nebudeš mať len ty, lebo ho už má iná

slavka1988
23. jún 2023

@lepabrena je mi smutno z takej ženy ako si ty ale povedz jej to aspoň sa zbaví kkta čo má doma a ty si ho môžeš nechať rovný rovného si hľadá

macekovam
23. jún 2023

@lepabrena tak si nájdi niekoho kto ťa bude chcieť za manželku... Vopred mu povedz co si zač a výdaj sa. V tvojich vzťahoch si a budeš ta druha... Ta nevhodná manželstva s takým chlapom... Muži ktorým si dobrý ako milenka ta majú len za ľahko dostupnú handru. A ty tu vždy has ze chceš viac.... Viac je manželka a rodina a tu už má.

jania023
23. jún 2023

@lepabrena ono to dopadne tak ze bud o tom vie lebo niesi jedina alebo nevie a nebude to akceptovat. Stane sa to ze on s tebou nebude lebo ti da za vinu ze koly tebe mu skrachovalo manzelstvo
Tak ci tak ty s toho vyjdes ako blbka
Chlap ktory ma milenku ich ma viac nie iba 1, je to jeho styl zivota. Ak by chcel byt iba s tebou tak ti navrhne sam ze opusti zenu
Nerobila by som nic proti ich vztahu, aj tak s tym nic neurobis.
Ja viem ze byt zamilovana je krasna vec ale ostat nohami na zemi a najdi si niekoho jto sa bude kazde rano vedla teba zobudzat lebo na starr kolena ostanes sama

daniela2202
23. jún 2023

@lepabrena povééédz 😂😁😂 bude veselo 👍