Povedali ste milencovej manželke, že ju podvádza?
Čaute, už ma nebaví byť len milenka, ale keď ho nemôžem mať len ja, tak nechcem, aby ho mala žiadna. Povedali by ste jeho žene, že ju muž podvadza?
@katkazocele
ano to si ty! Ale aotorka nepozna danu osobu. Ja po tom, co mi kamaratka vtedy povedala, som mala teda dost. A v jej pripade, keby jej muza zrovna vidim s inou zenou, nepovedala by som jej to.
Su doteraz spolu, vsetko prehrmelo...
Bolo by ine, keby viem, ze kamoska je naladena ako ty. Ale viac krat sa mi stalo, ze ludia pôsobiaci v pohode su velmi citlivy a schopni fakt urobit hroznu vec - samovrazda. Takze tak.
@lepabrena urob jej laskavost a povedz jej to. Jej sa zruti svet,ale len na chvilu a ty si ho kludne nechaj,zvysok urobi za Vas “karma”…
Ty musíš byť riadna naivná chudera. Najprv si spravíš decko s pakistancom. Potom sa staneš milenkou. Asi nemáš na normálny vzťah a tak roztiahneš nohy každému, čo zapíska. Skús ísť na dovolenku do Egypta. Tam takéto hlupane muži vítajú s otvorenou náručou. Aj námet na novú evitovku budeš mať.
Najvačšia pomsta pre toho chlapa by bola, keby si mu už iba ty ostala 😀, aj vzhľadom na tvoju životnú bilanciu. Nie vždy je milenka to lepšie .

Povedz jej to určite, nech sa na neho co najskôr vyserie..mozno už by sa dávno..