Povedať priateľke zadaného, že ma pozýva na sex?
Na zoznamke mi vypisuje zadaný chlap, ponuka mi sex. Povedali by ste to jeho priateľke? Poznám ju.
A co ocakavas od toho ked jej to povies? Budes cakat ze ho zhuka? Opusti? Povacsine tie zeny vedia co maju doma len sa snazia to nevidiet
A co ocakavas od toho ked jej to povies? Budes cakat ze ho zhuka? Opusti? Povacsine tie zeny vedia co maju doma len sa snazia to nevidiet
@anonym_59dd49 asi si to ty ten chlap😀
Niekto preferuje pravdu nech je akákoľvek a niekto sladkú nevedomosť či ignoranciu. Záleží čo preferuje tvoja kamarátka.
Niekto preferuje pravdu nech je akákoľvek a niekto sladkú nevedomosť či ignoranciu. Záleží čo preferuje tvoja kamarátka.
@jblheart ignorovať môže aj keď sa to dozvie, ale má právo to vedieť aby zbytočne nestrácala roky s neverníkom
to ako s tou informáciou naloží, je už jej vec
Kopec zien netuší čo ma doma
A áno mala by to vedieť
Ked to vie,tak bude len jedna info navyše a ked to nevie, tak to bude cenná info
Mna osobne by celkom urazilo keby mi nejaky muz ponukal sex- stoji za zamyslenie 🙂
Stalo sa mi to isté. Kamarátke som to povedala. Výsledok je, že oni sú spolu stále a so mnou sa nebaví, pretože som krava.
Povedala, chcela by som to vedieť
Samozrejme, ze by som povedala.. co uz s tym urobi alebo si o mne pomysli je uz jej vec
Stalo sa mi to isté. Kamarátke som to povedala. Výsledok je, že oni sú spolu stále a so mnou sa nebaví, pretože som krava.
@anonym_26bc87 dobre pre teba 🙂 takato "kamoska" sa vyfarbila
@anonym_59dd49 veľakrát nevedia, nechaju sa obalamutit. Nemusí od toho čakať vobec nic, oba ak to, ze nejakej žene pomôže.
@anonym_26bc87 presne toto by som očakávala.
Nie,urcite nie.Vzdy a za kazdych okolnosti sa to otoci proti tebe.Ignoruj to.Ak chces niekomu nieco povedat,tak napis jemu ze nech s tym prestane,ze vies,ze je zadany a urcite nechce riesit ziadne komplikacie.Do vztahu sa im ale nemontuj.
Ja by som povedala, ukázala by som jej co ti pisal a ak sa to obrati proti tebe, tak nech, ty budes mat svedomie čisté a oni nech si dalej ziju ako chcu.
Chces is s nou do trojky?
nestačí povedať. treba mať aj dôkaz. lebo taký chlap to otočí proti tebe, že naopak, ty ho otravuješ...
@anonym_59dd49 preco by mala nieco cakat. Ved ona moze len povedat pravdu v tom najlepsom umysle a ako s tym dana kamaratka nalozi, to uz je na nej
nestačí povedať. treba mať aj dôkaz. lebo taký chlap to otočí proti tebe, že naopak, ty ho otravuješ...
@biba_18 mám dôkazy celú konverzáciu je toho dosť. Zámerne som ho natahovala a sľubovala mu, aby som mala tieto dôkazy.
Nie je to moja kamarátka. Nepoznáme sa.
@anonym_autor no a ...a ešte by sme sa dohodli, kde si ho počkáme...🤣😆🤣😆❤️❤️❤️
Mna by len zaujimalo preco to robis?Nrpaci sa mi tvoja motivacia.Zenu nepoznas osobne,ale.chces jej ist o tom povedat,hoci verejne priznavas ze ho natahujes naschval abybsi mala nanho dokazy.Fakt neviem co si o tebe mysliet.
Určite jej to povedz .Myslím že aj ty by si bola vďačná keby ti nejaká žena prezradí čo máš doma za hovado
@anonym_autor Najprv píšeš, že poznám ju a potom neskôr, že nepoznáme sa...Načo si serieš do huby? Ja tieto klamstvá neznášam🙈

Áno povedala by som jej to. Aj ja by som chcela, aby mi to niekto povedal, keby to robil môj partner.