icon

Povedať priateľke zadaného, že ma pozýva na sex?

Včera o 17:28

Na zoznamke mi vypisuje zadaný chlap, ponuka mi sex. Povedali by ste to jeho priateľke? Poznám ju.

Strana
z2
marci9
Včera o 17:30

Áno povedala by som jej to. Aj ja by som chcela, aby mi to niekto povedal, keby to robil môj partner.

anonym_59dd49
Včera o 17:30

A co ocakavas od toho ked jej to povies? Budes cakat ze ho zhuka? Opusti? Povacsine tie zeny vedia co maju doma len sa snazia to nevidiet

sisska96
Včera o 17:31

áno povedala,

veroni2
Včera o 17:35
@anonym_59dd49

A co ocakavas od toho ked jej to povies? Budes cakat ze ho zhuka? Opusti? Povacsine tie zeny vedia co maju doma len sa snazia to nevidiet

@anonym_59dd49 asi si to ty ten chlap😀

veroni2
Včera o 17:36

@anonym_autor povedz jej to v pokoji. Ma pravo na verny vztah.

jblheart
Včera o 17:36

Niekto preferuje pravdu nech je akákoľvek a niekto sladkú nevedomosť či ignoranciu. Záleží čo preferuje tvoja kamarátka.

anonym_bc40d6
Včera o 17:41
@jblheart

Niekto preferuje pravdu nech je akákoľvek a niekto sladkú nevedomosť či ignoranciu. Záleží čo preferuje tvoja kamarátka.

@jblheart ignorovať môže aj keď sa to dozvie, ale má právo to vedieť aby zbytočne nestrácala roky s neverníkom
to ako s tou informáciou naloží, je už jej vec

anonym_85a7de
Včera o 17:42

Kopec zien netuší čo ma doma
A áno mala by to vedieť
Ked to vie,tak bude len jedna info navyše a ked to nevie, tak to bude cenná info

anonym_888664
Včera o 17:59

Mna osobne by celkom urazilo keby mi nejaky muz ponukal sex- stoji za zamyslenie 🙂

anonym_26bc87
Včera o 18:05

Stalo sa mi to isté. Kamarátke som to povedala. Výsledok je, že oni sú spolu stále a so mnou sa nebaví, pretože som krava.

anonym_624760
Včera o 18:08

Povedala, chcela by som to vedieť

anonym_c0b48c
Včera o 18:15

Samozrejme, ze by som povedala.. co uz s tym urobi alebo si o mne pomysli je uz jej vec

anonym_c0b48c
Včera o 18:16
@anonym_26bc87

Stalo sa mi to isté. Kamarátke som to povedala. Výsledok je, že oni sú spolu stále a so mnou sa nebaví, pretože som krava.

@anonym_26bc87 dobre pre teba 🙂 takato "kamoska" sa vyfarbila

kikush182329
Včera o 18:25
@anonym_59dd49

@anonym_59dd49 veľakrát nevedia, nechaju sa obalamutit. Nemusí od toho čakať vobec nic, oba ak to, ze nejakej žene pomôže.

anonym_6ef758
Včera o 18:28
@anonym_26bc87

@anonym_26bc87 presne toto by som očakávala.

mandzula
Včera o 18:32

Ak ju len poznas, nie je to tvoja kamaratka, nehovorila by som jej to.

anonym_e46320
Včera o 18:48

Nie,urcite nie.Vzdy a za kazdych okolnosti sa to otoci proti tebe.Ignoruj to.Ak chces niekomu nieco povedat,tak napis jemu ze nech s tym prestane,ze vies,ze je zadany a urcite nechce riesit ziadne komplikacie.Do vztahu sa im ale nemontuj.

zanka777
Včera o 18:48

@anonym_autor to ako fakt?koľko máte obaja rokov???

luizina
Včera o 18:49

Ja by som povedala, ukázala by som jej co ti pisal a ak sa to obrati proti tebe, tak nech, ty budes mat svedomie čisté a oni nech si dalej ziju ako chcu.

anonym_9a742a
Včera o 19:03

Chces is s nou do trojky?

biba_18
Včera o 19:21

nestačí povedať. treba mať aj dôkaz. lebo taký chlap to otočí proti tebe, že naopak, ty ho otravuješ...

pudinka
Včera o 19:42
@anonym_59dd49

@anonym_59dd49 preco by mala nieco cakat. Ved ona moze len povedat pravdu v tom najlepsom umysle a ako s tym dana kamaratka nalozi, to uz je na nej

autor
Včera o 20:31
@biba_18

nestačí povedať. treba mať aj dôkaz. lebo taký chlap to otočí proti tebe, že naopak, ty ho otravuješ...

@biba_18 mám dôkazy celú konverzáciu je toho dosť. Zámerne som ho natahovala a sľubovala mu, aby som mala tieto dôkazy.

autor
Včera o 20:32

Nie je to moja kamarátka. Nepoznáme sa.

ivicatolic
Včera o 20:36

@anonym_autor no a ...a ešte by sme sa dohodli, kde si ho počkáme...🤣😆🤣😆❤️❤️❤️

maminkadeticiek
Včera o 20:45

Mna by len zaujimalo preco to robis?Nrpaci sa mi tvoja motivacia.Zenu nepoznas osobne,ale.chces jej ist o tom povedat,hoci verejne priznavas ze ho natahujes naschval abybsi mala nanho dokazy.Fakt neviem co si o tebe mysliet.

biba_18
Včera o 20:58
@anonym_autor

@biba_18 mám dôkazy celú konverzáciu je toho dosť. Zámerne som ho natahovala a sľubovala mu, aby som mala tieto dôkazy.

@anonym_autor a v tej konverzácii ho naťahuješ - to nevyznieva pre teba dobre 😏

anonym_39b869
Včera o 21:05

Určite jej to povedz .Myslím že aj ty by si bola vďačná keby ti nejaká žena prezradí čo máš doma za hovado

lanka999
Včera o 22:29

no urcite jej ukaz tie spravy....

anonym_1345dd
Včera o 22:55

@anonym_autor Najprv píšeš, že poznám ju a potom neskôr, že nepoznáme sa...Načo si serieš do huby? Ja tieto klamstvá neznášam🙈

Strana
z2