icon

Pozeranie do mobilu partnera

27. aug 2025

Ahojte, kedze sa tu da komentovat aj anonymne, prosim len o uprimne odpovede.
Pozerali ste niekedy partnerovi poza jeho chrbat do jeho telefonu? Ak ano, aky ste mali dovod? Nasli ste tam nieco?

Moja situacia: sme obaja do 30r, spolu 2r. Nikdy, ani jediny raz som sa mu nepozrela do mobilu (asi ani on mne), necitila som tu potrebu. Obcas si hovorime, aka je dovera a sukromie dolezite, a samozrejme s tym suhlasim. Velmi by ho to zamrzelo, ak by som mu liezla do mobilu, sklamala by som ho (aj podla jeho slov). Ale po case mi zacalo nieco hovorit, ze by som to asi mala urobit. Intuicia? Alebo len paranoia?
V predoslom vztahu som mala podozrenie, prelistovala byvalemu socialne siete a veru, ze som tam nasla otrasne, nechutne veci. Hovorim si dobre, ze som tak urobila. Radsej sa dozvediet skor, hoci takymto nekalym sposobom, ako neskor alebo nikdy.

Co by ste mi poradili? Otvorene ho nechcem poziadat, aby mi mobil ukazal. Nedokazem svoju motivaciu racionalne vysvetlit, ze preco to chcem urobit. + nechcem vyzerat ako stihacka.

anonym_0de721
27. aug 2025

tak tiež som sa nepozeral a raz som pozrel a rovno čo som otvoril bola konverzácia, čo ma posadila skoro do mrákot... dali sme reč... teraz máme mobily navzájom voľne k dispozícii ale už nepozerám....

drobcek3003
27. aug 2025

@anonym_autor Keď som mala tušenie, že sa niečo deje, lebo sa bez mobilu ani nepohol a ani mne ho do rúk nechcel dať jedine v prípade, že sedel hneď vedľa mňa a bolo vidno, že tŕpne či niečo nevyskočí...tak sa mi podarilo odpozerať jeho kód a prišla som na neveru...

siska53
27. aug 2025

@anonym_autor Nie. Nevidim dovod.

spongebob1
27. aug 2025

@anonym_autor Urob ako to citis. Neries, co povedala Ruzena ci Marka na MK. Doveruj, ale preveruj. Ja kludne otvorim chaty s ludmi a podam do ruky, nech si precita.

anonym_ef1c11
27. aug 2025

@anonym_autor samozrejme, že som išla. Aj som našla, čo som chcela 😃

anonym_410c9e
27. aug 2025

To neznamena aj keby si sa mu do mobilu dostala alebo ti ho dal k nahliadnutiu, ze ti je verny.Podvadzajuci vedia velmi dobre v tom chodit..Chlap co sa nechce rozist a ma v hlave vsetko premaze, ma tajne appky ci dva mobil, dve cisla, zeny ulozene pod chlapskym menom atd., proste vsetky podozrenia odstrani.Takze spoliehat sa na to neda, ze ti da pristup do mobilu, tak nepodvadza sa neda.Niektore zeny sa prilis na to upinaju, ukludnia sa , ze majú pristup do mobilu a potom su prekvapene ked po mesiacoch, rokoch zistia krutu pravdu.

misanthropicdann
27. aug 2025

@anonym_autor nechodím partnerke do mobilu rovnako ani ja nedám nikomu prístup do môjho mobilu (ani ho nepustím z ruky keď niekomu niečo ukazujem). Pre mna je mobil a PC no-go zóna a je mi úplne jedno jak to majú iný a co si myslia/domyslaju. A toto je jeden z mála dôvodov pre ktorý by som dokázal ukončiť aj dlhoročný vzťah.
Ak ti partner povedal nie môže to skončiť 2 spôsobmi.
Ty niečo objavis a rozides sa sním, alebo nič nenájdeš on to zisti ze si sa mu v ňom hrabala a rozide sa on s tebou.

Ja si myslím že ľudia ktorí si navzájom nedôverujú nemajú byť spolu. Na čo?

joannita
27. aug 2025

Áno. S mojimi bývalými (4ks) keď som mala podozrenie, pozrela som do mobilu a vždy som niečo našla.
Mám ale kamaráta zadaného, ktorý je extrémne opatrný a každú komunikáciu a milenkou hneď maze. Od milenky píše manželke že práve vyšiel zo sprchy vo fitku a ide domov.
Takže ak aj nič nenájdeš neznamená že je verny

matkahelka
27. aug 2025

@anonym_autor uz som to tu pisala neraz a zopakujem. v ktorom okamihu a z akeho dovodu sa stal mobil takym tajnym prostriedkom medzi dvoma spolocne zijuci ludmi? preco je mobil sukromna vec? ved to je chore. som vydata 17 rokov a nikdy, nikdy si moj muz mobil predo mnou neskryval, vzdy, ked heslo zmeni, povie to. od isteho veku uz vie heslo aj starsia dcera. muz normalne da mobil mne, dcere, svojej matke, otcovi, komukolvek blizkemu, kto by mobil chcel. ja to mam uplne rovnako. len clovek, ktory ma co skryvat sa boji dat svoj mobil z ruk.

anonym_4a416a
27. aug 2025

Keby som mala podozrenie, urobím to okamžite.

vilma7
27. aug 2025

Podľa tvojho popisu nemáš žiadne tušenie, len sa chceš pozrieť, alebo?

Tak este nie ste manželmi, ste spolu len 2 roky, nevidím dôvod prečo by ti mal dat mobil a tak, ako keď sú uz niekto roky manželia.
My nemáme ani hesla, telefony ležia doma.bokom, manžel.nikam nechodí, ak chce podvedie ma aj bez toho, aby bolo.niexo.v mobile.

Alebo.mas nejaké tušenie?

Ja zas tomu nechápem, že každý má právo na svoje súkromie. S partnerom zdielame to najaktívnejšie, takze to uz je naše súkromie...ale aké súkromia majú ešte ľudia na mysli?
Podľa mna by nemali mať vo vzťahu u, každý svoje súkromie...alebo? Potom to nie je vzťah.

anonym_5a7d3e
27. aug 2025

No jasne, ze mu obcas pozriem mobil. Nie som naivna aby som si myslela, ze mne sa to stat nemoze, ze si chlap najde milenku. Nie nadarmo sa hovori: Doveruj, ale preveruj.

barbie2023
30. aug 2025

Áno, bežne fotí od svojim mobilom a ja si vezmem mobil a poposielam do svojho fotky. Alebo keď niečo potrebujem vyguglit tak aj s jeho mobilom keď je po ruke .. nemáme čo skrývať

anonym_23b1da
30. aug 2025

Ak by som mala podozrenie pozrela by som si. A keci na štýl že sukromie atd sú mi úplne smiešne … pri bývalom som to podozrenie mala a bolo správne. Pri terajšom mužovi nemám, čiže nepozerám ale ak budem chcieť úplne v pohode to urobím …

barbie2023
30. aug 2025
@matkahelka

@anonym_autor uz som to tu pisala neraz a zopakujem. v ktorom okamihu a z akeho dovodu sa stal mobil takym tajnym prostriedkom medzi dvoma spolocne zijuci ludmi? preco je mobil sukromna vec? ved to je chore. som vydata 17 rokov a nikdy, nikdy si moj muz mobil predo mnou neskryval, vzdy, ked heslo zmeni, povie to. od isteho veku uz vie heslo aj starsia dcera. muz normalne da mobil mne, dcere, svojej matke, otcovi, komukolvek blizkemu, kto by mobil chcel. ja to mam uplne rovnako. len clovek, ktory ma co skryvat sa boji dat svoj mobil z ruk.

@matkahelka úplne sa stotožňujem s týmto názorom. Moje dcery ani jedna nemá mobil a bežne si vezmú môj keď niečo potrebuju a tak isto aj ja mužovi. Je to nástroj na komunikáciu,ale aj kalkulačka a občas vyhľadávač informácii.

fkata
30. aug 2025

Bežne si chodíme do mobilov. Mnohokrát sa stane, že nieco robím, tak poprosím manžela, aby pozrel, čo prišlo a takisto aj on. Na PC mnohokrát pozriem fotky, čo má, alebo mnohokrát potrebuje z jeho mailu aj faktúry.

kikuska_wedge
30. aug 2025

@anonym_autor raz v noci som mala v noci taky neprijemny sen. Zobudila som sa a sla som mu kuknut mobil. Jasne ze tam nic nemal. Rano som sa mu ospravedlnila, on sa zasmial, objal ma a bolo vybavene. Tento rok oslavime striebornu svadbu a nemam nijaku potrebu ho kontrolovat. Viem koho som si vzala a s kym tak dlho zijem.

rado318
30. aug 2025

Pokojný večer prajem Vám , čítam si čitam a rozhodol som sa že tiež skúsenosť pridám. Ženy skôr zistia , či sa niečo deje ( siedmy zmysel ) ☺️ v dobrom , prosím. Nikdy som byvalej za17 rokov do mobilu nepozrel , ani len keď jej zvonil niekde blizko mňa,som nezdvíhal . Nemal som takú potrebu , mal som k nej plnú dôveru. Na druhej strane , pokojne mohla do môjho isť ,čokoľvek si čítať , či urobiť. Či bola v mojom mobile netuším , a ak aj bola , absolutne by mi to nevadilo ,nesúdim . Každý máme svoju hlavičku , a inú výchovu, niekto na prvú dôveruje , iný má zvedavosti potrebu😁 . Ja by som partnerke do mobilu nešiel , mám za to že je to nevhodné , a neuctive. Ale to som ja . Vždy mi doma vraveli že divný som , že asi z inej planety prišiel som , keď dôverujem taaak najivne, že keď ktokoľvek chcel by, aj suchým rožkom ma opije.

majlo1234
30. aug 2025

Ano, a nikdy som ta nenasla nic “zle” ale to som tam ani nehladala, chodim ho stalkovat kvoli inym konkretnym nespecifikovateonym dovodom🫣🤣

anonym_c2e55a
31. aug 2025

@anonym_autor áno, pozerám si správy v messengeri, sms, kadečo všelikedy len tak, ... on moje takisto a vôbec mi to nepríde divné.

zajinkakoni
31. aug 2025

@anonym_autor ja môjmu nepozerám, ani nikdy nepozerala, nejak ma to nezaujímalo. Je to trápne pozerať mu tam. On mne čumí vždy, je mi trápne zaňho 😂

blackcat8885
31. aug 2025

Nie nepozerala obidvaja máme mobil na odtlačok prsta kvôli deťom lebo by nam išli do mobilu. Nemám takú potrebu. Keby ma chcel podviest dá sa to kedykoľvek.

megan777
31. aug 2025
@anonym_295ba0

S mojim partnerom máme obaja od toho druhého heslo na mobil a ani jednému nám nerobi problém dať mobil tomu druhému. Občas chodím na jeho mobil hrať hru alebo kukat na film keď nemám po ruke svoj alebo cokolvek. Vieme že nemusíme pred tým druhým nič tajiť. Sme spolu 8 rokov a zatiaľ sme sa ani jeden nesťahovali na niake súkromie. Samozrejme takéto niečo neni pre všetkých, niekto ma rad aspoň také súkromie

@anonym_295ba0 my to máme tak isto,nemáme problém,kľudne si nechá otvorený mobil,heslo mám kľudne si môžem pozriet

jumama
31. aug 2025

Radsej sa niekedy porozpravaj s parnerom na temu co ta najviac strasi. Na temu vernost - rozpravajte sa o tom, kde su tvoje hranice - co este znesnies, co uz neznesies, ake by to malo nasledky na vas vztah, keby sa cosi za vojimi hraincami deje... Aj o tom, kde on tie hranice ma. A co by sa dialo, keby ty mu tie hranice prekrocis. Ak mate rozdielne pohlady - neurazajte sa, nevadte sa, ale hladajte, co co s tym rozdielnym pohladom na vec urobite. Pretoze nad vsetkym je otazka - chces so svojim partnerom byt, aj o 5, 10 rokov? Tak musite mat tieto hodnotove otazky vyriesene. Musite vediet, co uz by tomu druhemu ublizovalo, kde ma stopku. A takyto rozhovor sa samozrejme da viest bez hadok. Nesnivat, neprojektovat do partnera svoj ideal, ale overit si, ako to skutocne citi a ma v hlave...

Jeden parovy terapeut povedal, ze ludia zvyknu rozhovor o vernosti viest, az ked sa stane nevera. A to je neskoro.

veronicka88
31. aug 2025

Iba s dovolením a urobím len to prečo mu do telefónu idem....sme dospeli,13 rokov manželia a 22 rokov je čo sme spolu. Ak by chcel niečo urobiť verím že je natoľko zručny aby som to v telefóne aj tak nenašla a taká etrim svoj čas a energiu🙂nemá to zmysel. Mobil je ťažko osobná vec,súkromie,dnes už veľmi potrebné
Aj synovi(12r)vždy poviem keď idem prekontrolovať Viber a SS

mima1988m
31. aug 2025

Mne od zaciatku vztahu mobil kedykolvek pozica. Ma data a ja nie.. ked som sa nudila a povedala, ze idem poprecitat spravy, tak mu to bolo uplne jedno. Kludne mozem, ale nelaka ma to. On si moj tiez moze pozicat, mame to ako akykolvek iny spotrebic v domacnosti.
Skor sa mu nepacilo, ked mu do mobilu postupne postahoval syn kopec hier. Ale zas on mu to vzdy, dovolil stiahnut 😁

foxie95
31. aug 2025

Mame hesla jeden od druhého a bežné používame mobil toho druhého. Na púšťanie pesničiek, pozretie niečoho, keď nie je po ruke vlastný telefón, fotenie, preposielanie fotiek... Ale ani mi nenapadlo mu čítať spravy. Jedine mail kvôli kódu na prihlásenie niekam a podobne a to som sa spýtala, či mu môžem ísť do mailu. Ja by som tiež nechcela aby si pozeral moje konverzacie, aj keď v nich nie je nič zlé. Aj keď niekedy na lište vidím najnovšiu správu a prečítam mu ju (od brata alebo mami, kolegu...) a aj on mne. Aaale zas asi by mi dosť vadilo, keby mi manžel povedal, že ho sklameme ak mu pôjdem do telefónu alebo čo 🤷🏼‍♀️

anonym_87def1
31. aug 2025

@anonym_autor áno pozri sa mu do mobilu. Ak nemá čo skrývať, nemá mu to prečo vadiť. Máš negatívnu skúsenost z predošlého vzťahu, je logické že sa chces uistiť. Muži sú klamari a vždy tutlu. A preto keby sa ženy nepozreli do mobilu, tak by väčšina z nich ani nezistila neveru

anonym_0686d3
31. aug 2025

Pre mna je mobil sukromna vec a aj ked nemam co skryvat tak by mi bolo neprijemne keby mi manzek chce lustrovat telefon. Ja tiez nemam potrebu mu telefon prezerat. Ked si vedla neho sadnen na gauc tak vidim co tam cita, s kym si pise. Ale nejako ma to nezaujima.

lienka.7
31. aug 2025

@anonym_autor asi ta sklamem, ale keď ta chce podvadzat, tak ak je aspoň trošku inteligentný, bude to robiť tak, aby si na to neprišla.
Sú totižto rôzne tajné appky a správy.
A po druhé, keď mu neveríš, tak sa w nim rozid, naco si s takým chlapom. Lebo keď si vypytas mobil, niečo tam nájdeš, rozides sa s nim? A pokiaľ tak nič nenájdeš nerozdelí sa on s tebou, ze mu neveríš?