Požiadali by ste kolegyňu nech si perie inak?
Ahojte viem možno ma tu zvozite pod čiernu zem ale nemôžem si pomôcť. Kolegyňa si perie v tých voňavých olejoch. Ja neviem či tam toho dáva pol litra alebo čo ale je to neskutočne intenzívna vôňa. Cítiť to na celú firmu proste v tom kancli sa nedá dýchať stále sa otvárali okná ale ako sa zhoršuje počasie už sa toľko neotvárajú a v zime tomu bude tiež tak. Zo začiatku ma z tej vône len bolievala hlava a teraz už keď to zdiaľky zacítim mi začne byť automaticky nevoľno. Ja už som jej aj povedala že to je strašne intenzívne že koľko tam toho dáva a ona vraj že trošku že jej sa to páči. Neverím tomu vonia to tak akokeby to v tom oleji namáčala. Už som počula aj inú kolegyňu na to frflať. Poprosili by ste ju aby to prestala používať? Ja viem je to trúfalé no ale naozaj sa pri nej nedá dýchať a mne je z toho celý deň fyzicke zle. Píšem dnes lebo pri predstave že zajtra bude pondelok a mne bude zas celý deň nevoľno mi je už do plaču
Baby inak ako všetky viete,že sú to práve oleje do prania ,veď aj avivaze smrdia a to uplne všetky
@minenkaa rozdiel medzi avivazou a olejom je veľmi veľký. Avivaz necitiš na metre,ale oleje cítiš na metre a tá vôňa ostáva v miestnosti vo výťahu a všade ešte hodnú chvíľku kým jej majitel(ka) už dávno v miestnosti nieje. A keď s ňou cely deň musí sedieť v kancelárii je katastrofa aspoň pre nás migrenikov a pre astmatikov. Avivaz cítiš keď je ten človek pri tebe a aj to len úplne jemne a ak človek odíde odíde s nim aj vôňa avivaze.
@minenkaa žiadny obyčajný aviváž takto intenzívne nikdy smrdieť nebude odtiaľ vieme že sú to určite oleje. Navyše ja to viem odtiaľ že mi to aj sama povedala ale aj keby mi to nepovie je mi to jasné. Mne obyčajný aviváž naozaj problém nerobí ale toto je úplne iný extrém. Predstav si že mas celý deň hlavu v tej avivazovej fľaši tak také dač😄
@anonym_autor mne práveže aj avivaze strasne smrdia a cítim ich na sto km
@minenkaa rozdiel medzi avivazou a olejom je veľmi veľký. Avivaz necitiš na metre,ale oleje cítiš na metre a tá vôňa ostáva v miestnosti vo výťahu a všade ešte hodnú chvíľku kým jej majitel(ka) už dávno v miestnosti nieje. A keď s ňou cely deň musí sedieť v kancelárii je katastrofa aspoň pre nás migrenikov a pre astmatikov. Avivaz cítiš keď je ten človek pri tebe a aj to len úplne jemne a ak človek odíde odíde s nim aj vôňa avivaze.
@lenkasarka ako som už písala mne osobne aj avivaze strasne smrdia a cítim ich z ďaleka
@lenkasarka ako som už písala mne osobne aj avivaze strasne smrdia a cítim ich z ďaleka
@minenkaa ak cítiš avivaze tak intenzívne tak oleje ti musia rozbíjať rovno nos
@minenkaa ak cítiš avivaze tak intenzívne tak oleje ti musia rozbíjať rovno nos
@lenkasarka mne osobne napríklad modrý lenor a vlastne lenor celkovo strasne vadí a avivaze zas mne prídu asi každá jedna ako zvratky
Baby inak ako všetky viete,že sú to práve oleje do prania ,veď aj avivaze smrdia a to uplne všetky
@anonym_autor Mala som kolegynu,ktora nosila tazke,sladke vone. Mala som z nich migreny a na odpadnutie mi bolo. Aj som ju poprosila,ale nepomohlo. Niektore zeny su neohladuplne.
@minenkaa tie oleje spoznas. Vonaju intenzivne a tak inak ako avivaz.
@anonym_autor toto má aj moja kolegyňa🤢🙈
@minenkaa ak aviváž cítiš zdaleka tak neviem čo by si povedala na túto chuťovku
@anonym_autor Mala som kolegynu,ktora nosila tazke,sladke vone. Mala som z nich migreny a na odpadnutie mi bolo. Aj som ju poprosila,ale nepomohlo. Niektore zeny su neohladuplne.
@minenkaa tie oleje spoznas. Vonaju intenzivne a tak inak ako avivaz.
@marca12 ja celkovo nerozumiem prečo sa ľudia dáko intenzívne vonavkuju do kancelárie načo? Však dva tri streky stačia. Nikto tam nechce dýchať 10 prebiehajúcich sa voňaviek ako v parfumérií. Ale musím povedať že žiadna vôňa mi nikdy tak nevadila ako toto
@anonym_autor treba juvyhodit stazuje pracovne podmienky 😂
To je mi fakt ľúto, ja som tiež citlivá na vône. Ináč ako úprimne povedať sa nedá.. hádam bude prívetivá.. :/
Je to zvlastne, ja mam tiež nejaký doma, občas pridám do prania, ale len to zavonia, keď periem a vyvesím. Potom to vôbec necítiť. A zase veľa dávať nechcem, ved to by asi nebolo dobré na pokožku. Asi tam toho musí dávať veľmi veľa.
Isto je rec o puelle. Ja pracujem v skolke. Podla mna niektore matky v tom tie deti peru. Citim to uz z dialky uz v satni ked su a ja za zatvorenymi dverami. Je to hrozne. Predstavte si takychto 10 deti v triede. Masaker
Uff.... Fakt to musí byť obťažujúce 🫣no neporadim , neviem či si dačo z toho vezme možno keby ste sa ozvali viacerí
Uff.... Fakt to musí byť obťažujúce 🫣no neporadim , neviem či si dačo z toho vezme možno keby ste sa ozvali viacerí
@anonym_c3bb09 áno kolegyňa v tom tiež perie aj deťom ja som úprimne zhrozená z toho. Také malé telíčka a na tom tento žeravý sajrajt. Preto žeravý lebo jej to vraj rozozralo starú práčku či čo. Podľa mna takéto niečo vôbec nie je pre deti na nosenie... A značku naozaj neviem akú používa.
@xena0 ja vám dám vedieť že či to zobrala odomna či nie. Zas nechcem sa proti nej dáko spolčovať s ostatnými
Isto je rec o puelle. Ja pracujem v skolke. Podla mna niektore matky v tom tie deti peru. Citim to uz z dialky uz v satni ked su a ja za zatvorenymi dverami. Je to hrozne. Predstavte si takychto 10 deti v triede. Masaker
@anonym_c3bb09 fuu, tak to lutujem tie decká, sa potom nečudujem, že majú milión alergií všelijakých, keď takýto bordel im ide doslova do tela, veď to je doslova jed tie oleje, teda aspoň čo som čítala recenzie na tú Puella značku, aké zdravotné problémy mali z toho ludia a ako im to vyžralo celú práčku, no fuj, hnus. A stále sa to predáva a ide to na odbyt jak teplé rožky.
@anonym_c3bb09 fuu, tak to lutujem tie decká, sa potom nečudujem, že majú milión alergií všelijakých, keď takýto bordel im ide doslova do tela, veď to je doslova jed tie oleje, teda aspoň čo som čítala recenzie na tú Puella značku, aké zdravotné problémy mali z toho ludia a ako im to vyžralo celú práčku, no fuj, hnus. A stále sa to predáva a ide to na odbyt jak teplé rožky.
@pasomnica ja sa tiez velmi cudujem, ze si nedaku pokoj s tou puellou. A fakt tam toho musia liat akoze na litre do jedne pracky lebo to tak neskutocne prenikavo voni, to pyzamo ked si da na seba v piatok to je taka ista silne vona ako v pondelok.mne staci ze to rozleptalo pracku a to ke uz konecna. No vysledok je taky, ze ja som toho presytena a uberam ja doma z mojich avivazi😀
@anonym_autor asi by som jej to povedala priamo. Je mi ľúto teba a kolegýň, mne stačí, keď k nám do kaviarne príde takto "voňavý" človek, a to máme všade všetko otvorené, a štípe ma nos, oči, no katastrofa.. nechápem tých ľudí, že takto dokážu chodiť ... Ja už som kvôli tomu raz aj vystúpila z autobusu, tiež mi ostalo zle ...
@anonym_autor ved našťastie neviem ,len každý sa naváža do olejov a aj avivaze strasne smrdia,kopec parfemov
@minenkaa to je pravda, ale tieto oleje, to ti až vyžere vnútro nosa ... Je to grc, hlavne v lete, keď sa každý vonavkuje, kúpe v oleji,avivazi a do toho smrdí od potu 🤢
@anonym_autor presne viem čo myslíš, dcerina kamarátka k nám tak chodi (óder Puella) to sa skrátka neda ako to intenzívne priam páchne!? Ešte keď odíde 2 hod vetrám izbu 🤢🤮💚a potom tu čítaš hlušiny na MK ako jej matka hľadá aviváž co aj niečo vydrží
@anonym_autor určite to rieš. Som dosť citlivý človek na vône a tieto nové srandy sú naozaj cez.
Starý ľudia už majú otupené zmysly, alebo môže mať následky covidu že riadne necíti.
@anonym_876113 a co to ma so starými ľuďmi?
@lenkasarka mne osobne napríklad modrý lenor a vlastne lenor celkovo strasne vadí a avivaze zas mne prídu asi každá jedna ako zvratky
@minenkaa Presne, aj mne Lenor strašne smrdí. Všetky druhy, ja tam cítim v každom taký typický ich základ čo mi strašne smrdí a vadí.
@anonym_876113 a co to ma so starými ľuďmi?
@anonym_f32686 to že ona ten smrad toľko necíti
Mne intenzivne vône parfémy aviváže spúšťajú migrény,takze by som jej za to asi vlasy aj vytrhala. ☺️
My sme toto riešili so svokrou, lebo sa na to namotala a myslela si, ze aké super. Už vo výťahu som ju cítila, ked išli deti k nej, umyvala som im vlasy, musela vsetko oprat, ake boli napachnuté.. napinalo ma z toho. A ona len postupne pridavala intenzitu 🤦♀️ Potom sme niekde čítali, ze to ničí práčku, a keďže je extrémne šetrná, hned to prestala používať. Pre mňa to bol extrém, takze ťa úplne chápem. Ja by som jej to skúsila nejako citlivo povedať, ze proste s tou "vôňou" mate viacerí problém.
@anonym_autor normálne jej to povedz.
Ja som mal rovnako, s tým ze ja som bol ten co perie s olejmi. Kolegovia vedeli ci som v práci len čo otvorili dvere.
Normálne mi kolega narovinu raz povedal ze proste je to veľa cítiť a ze ich mam používať menej, tak ich používam menej a oni sú spokojný a mňa sa to nijako nedotkol, a ešte som vlastne ušetril keďže ich miniem menej.
Všetky tieto vône do prania sú jeden chemický bordel, ktorý rozleptá aj práčku. Divím sa, že si niekto takúto syntetickú chémiu dáva na oblečenie. Ľudia sa zbláznili, fakt.

@minenkaa žiadny obyčajný aviváž takto intenzívne nikdy smrdieť nebude odtiaľ vieme že sú to určite oleje. Navyše ja to viem odtiaľ že mi to aj sama povedala ale aj keby mi to nepovie je mi to jasné. Mne obyčajný aviváž naozaj problém nerobí ale toto je úplne iný extrém. Predstav si že mas celý deň hlavu v tej avivazovej fľaši tak také dač😄