Čo spôsobuje tlak v hlave a stuhnutý krk?
Ahojte, pred cca 2t sme cestovali 9h na staršom aute, ktoré malo zlé tesnenie okna, síce som "prievan" necítila, iba som počula, ako prefukuje.
O 2dni na to, som začala cítiť hlavu, krk. Teraz mi to prešlo do takej tlakovej bolesti hlavy (temeno a niekedy, keď taký silnejší tlak príde, cítim ho akokeby až v nose). Keď ležím je to celkom ok. Okrem toho mám taký pocit nestability pri chôdzi, akokeby ma motkalo, niekedy mi je tak divne akokeby som mala žalúdok na vode. Raz je to lepšie, raz horšie. V sobotu mi bolo už doobeda ok, tak som dala do pratania a od nedele mi to akokeby zase začalo.. tlaková bolesť hlavy v temene, v nose .. krk je taký stuhnutý, akokeby som bola dolámaná .. neivem to opísať, nakoľko som toto nikdy nezažila.
Moja obvodná má dovolenku, ale v pondelok chcem k nej, nech mi urobí aj preventívnu, aj nech ma s tým dakde pošle, lebo mňa už napadá hocičo.
Nikdy som s krčnou nemala problém, preto ani neviem, či tie bolesti môžu až tak vyžarovať do hlavy, byť také nepríjemné a môžu trvať až tak dlho ? Dávala som si asi 2x práškový flector, trošku povolilo, potom nazad...
Mal niekto niečo podobné ? Ďakujem
Moze to byt prievan, stuhnuta krcna chrbtica a ta tlaci a mas tlaky v hlave. Ja mam to casto.
Davaj si magnezium, lieky ti vie prefpisat doktorka ako diclovit, diaprozam, ale aj pichnut injekciu almiral , ktora je protizapalova a uvolni.
V pripade, ze to neprejde, tak rehabilitacie.
Moze to byt prievan, stuhnuta krcna chrbtica a ta tlaci a mas tlaky v hlave. Ja mam to casto.
Davaj si magnezium, lieky ti vie prefpisat doktorka ako diclovit, diaprozam, ale aj pichnut injekciu almiral , ktora je protizapalova a uvolni.
V pripade, ze to neprejde, tak rehabilitacie.
@anonym_95f6c5 také niečo som ešte nemala ... doobeda ako som vstala mi bolo ok .. a okolo obeda zase dosli tlaky a už sa to strieda .. zlepšenie ... zhoršenie ... nebol by dobrý aj neurológ a MR ?
@anonym_95f6c5 také niečo som ešte nemala ... doobeda ako som vstala mi bolo ok .. a okolo obeda zase dosli tlaky a už sa to strieda .. zlepšenie ... zhoršenie ... nebol by dobrý aj neurológ a MR ?
@stamara ja som pisala, ze ako rychlo na to, aby sa ti ulavilo. Ale, ak mas to casto a je to cim.dalej horsie, treba aj neurologa. Len pokial sa dostanes na neurologiu, tak to trva.
Pokial sa zas dostanes na MRI tiez trva. Vsetko mam prejdene.
@stamara ja som pisala, ze ako rychlo na to, aby sa ti ulavilo. Ale, ak mas to casto a je to cim.dalej horsie, treba aj neurologa. Len pokial sa dostanes na neurologiu, tak to trva.
@anonym_95f6c5 ja tiez a viem kolko som cakaka na neurologa.MR som mala za 2 dni platene,to bola pohoda
@anonym_95f6c5 toto mam práveže 1x. Mne uz v sobotu bolo relativne ok...zacala som upratovať a nazad .... Predtym som niečo take nemala.

@stamara suche teplo, a chod na masaz. Z liekov guajacuran + milgama + magnerot