Požičali by ste peniaze mužovi, s ktorým ste vo fáze spoznávania sa?
Požičali ste niekedy peniaze mužovi s ktorým ste vo fáze spoznávania sa? A že to fakt potreboval? Reálne sme sa ale ešte nestretli a vraj mu mali prísť dnes peniaze a neprišli. Je slobodný otec. Určite mu nedôverujem na 100% že by som to bez rozmýšľania urobila ale je tam to dieťa preto premýšľam ale veľmi váham.
Nadych,vydych,určite to nerob...neuvidiš viac prachy,ani jeho...
nic nepoziciavaj
Nie
Ďakujem za rady tiež mám taký pocit
Žiaľ tak to začína.. poznám to, veľká láska, požičaj mi peniaze a potom si najväčšia chudera lebo ich naspäť 😀
Už nikdy☝️ majú kamarátov, pokiaľ ty máš byť jediná od ktorej si vie požičať tak je to zúfalec..
@macatt no tak skôr mne príde on ako chudák lebo ja som tiež slobodná matka ale peniaze by som od neho nepýtala keby čo bolo 😀
To je choré úplne.. choď od neho čím najďalej 🙏🏼
ani náhodou...
Vy ste sa ešte ani nevideli. Odkiaľ máš istotu, žea naozaj dieťa a potrebuje peniaze preň? Možno je to len taktika ako ich od teba vylákať
@user62056819 ale asi to bude o dosť vyššia sumu, keďže založila tému 🤔
Nie určite nie
Potrebujem požičať 10000. Ďakujem. Číslo účtu v správe.🤌😂
@enmery 😂
Nie, v ziadnom pripade. A ani sa s nim nestretavaj, rovno ho blokni.
A koľko peňazí od teba pýta?
Jasny odrb, na toto by si mu fakt skocila? 😀
toto je uplne ako z podcastu od Kovesovej :D.
Počúvaj žena, začni sa vzdelávať, lebo empatie je fajn, len škoda, že ju empaticke osoby nedávajú fakt tam, kde treba. Mali mu prísť peniaze?Aké?Prečo neprišli-riesim okamžite s inštitúciou. Mam dieťa a nemám deň na rožky a ty si s takým vypisuješ?Kúruje?Lebo túto hlúposť už fakt inak nazvať neviem. Tu máš riaditeľku krízového centra pre ženy s deťmi, pošli radšej niečo jej a nie magorovi z netu.
Nie a zrejme by sme sa už dospoznávali.
Jasné, že nie 😀
Koľko si chce požičať?
NIE!!!
NIE,NEPOZERAS TELKU?tuším včera dávali podobný prípad,niekoľko tisíc poslala,Si si istá,že má dieťa?
A hlavne prestaň si s ním pisať-chlap neschopný bez jedného výpadku peňazí s dieťaťom je nezodpovedný a neschopný debil!
😨
Nemyslis vazne
NIE

Nie