icon

Požičali by ste peniaze mužovi, s ktorým ste vo fáze spoznávania sa?

21. mar 2025

Požičali ste niekedy peniaze mužovi s ktorým ste vo fáze spoznávania sa? A že to fakt potreboval? Reálne sme sa ale ešte nestretli a vraj mu mali prísť dnes peniaze a neprišli. Je slobodný otec. Určite mu nedôverujem na 100% že by som to bez rozmýšľania urobila ale je tam to dieťa preto premýšľam ale veľmi váham.

moonlight1210
22. mar 2025

Nie.
Vymyslela by som si story, ze ho chapem, sama mam tesny rozpocet a sama by som aspon 50 k dobru potrebovala, aby som vysla do konca mesiaca, lebo uz teraz vidim, ze to asi nedam. Ze takto uplne natesno to mam kazdy mesiac. A tiez sa bojim, ze si raz budem musiet pozicat. Ze je to hrozne v tomto state.

Myslim, ze sa viac neozve, lebo dufa, ze trafil na naivku, ktoru oblbne. Ked zisti, ze ani jeden mesiac nehrozi, aby si mala nazvys pre neho, tak si nepouzitelna a dovi-dopo.
Alebo pochopi, ze mozno mas, ale davas najavo, ze poziciavanie nehrozi, tak to zabali tiez.

Hodilo by sa priamo povedat iba Nie a tym to vybavit.
Ale tito spekulanti nejamu problem a chrbticu, takze kludne zacnu hrat citove hry, spustia citove vydieranie, neustaly jemny rypavy natlak z kazdej strany, apel na dieta, cokolvek.
Nie pre nich neznamena Nie.

Slusnejsi empaticky clovek sa ich tazsie zbavuje, lebo ho dostavaju naschval do pozicie, ze bud ich uz narovinu neomalne sprosto odmietne, s cim casto ma kopec empatickych ludi problem, lebo oni si davaju pozor, aby boli zufali (a citis sa zle kopnut do knuciaceho psa), alebo cloveka zlomia aspon na daku ciastku. V podstate vnutia pocit ulavy, ze im daco poslal a zbavil sa ich.
Nevzdaju sa len tak.

Treba im zatrhnut moznosti hned na zaciatku. Sama nemam, je mi luto, nedam.
A keby sa aj tak nevzdal, ist v tomto duchu ako obohrata platna - je mi luto tvojej chorej mamy, babky, hladneho dietata, nesplatenej hypoteky, uctov za veterinara pre milovaneho psika, vypovede od prenajimatela za tri mesiace nesplateneho najmu, uplne ta chapem, je to strasne v tomto state,… ale nemam, neviem pomoct, nedam (ako mantra).

Alebo komunikaciu uplne prerusit, zablokovat, ak by robil citove tlaky dalej.

darina77
22. mar 2025

Ja sa velmi cudujem ze sa najdu zeny čo takýmto naletia

aandrea9
22. mar 2025

Nie!

laurika999
22. mar 2025

@macatt Zúfalec, alebo skôr riadny špekulant.

13uzivatelka11
22. mar 2025

Ja som požičala takému ktorého som aj osobne poznala a hadaj co.. 😅 aspoň som sa poučila, ale nebola to lacna lekcia 😀

123profil321
22. mar 2025

@13uzivatelka11 nemala si tu o tom tému? alebo tu len rovnaká téma bola

13uzivatelka11
22. mar 2025

@123profil321 to bolo asi 8 rokov dozadu, nepamätám si ci som zakladala, ale takých je nas bohužiaľ isto veľa 🙂

enmery
22. mar 2025

@13uzivatelka11 Joj, nemáš pár tisícok?Taká fajnová nedopriať človeku v núdzi.🤪

123profil321
22. mar 2025

@enmery 😂

mischy00
22. mar 2025

Nie a s človekom ktorý nemá pred výplatou ani cent, by som vôbec čas nestrácala....ak by bol férový, požiada niekoho z rodiny, z blízkych a nie človeka, s ktorým sa spoznáva. Len asi mu už nemá kto požičať 🙂, toť môj názor na neho.

bodka2213
22. mar 2025

Určite nie 🤦 Nechápem ako môžu byť ľudia taký ,, s prepáčením hlúpi " poslať cudzej osobe , ktorú ešte ani nevideli , peniaze. To si rovno medzi sebou poďme posielať. Stačí keď si vymyslíme pár klamstiev, napíšeme chutné rečičky a je to 😎😂 Ježín , Ľudia spamätajte sa ! To fakt ste taký naivný ?? 🙈

Odporúčam si pozrieť na JOJke , vo štvrtok večer : KONIEC HRY !

karolinakr
22. mar 2025

UrČite NIE !!💣

cholitko
22. mar 2025

Nie. Veď dnes je 22.3. A už nemá peniaze? Prídavky chodia 15. Je to ojebavac a nie slobodný otec v núdzi.

tulipanicek
22. mar 2025

Požičala by som mu 20€ na víkend kým príde výplata 😁 A fakt by si mohol pozicat od rodiny, kamosov, susedov. Nie pýtať od niekoho koho ani nepozna 🤦‍♀️ takze je to no.. odrbkavac

karolinakr
22. mar 2025

By som sa od hanby prepadla od potencionalneho rande pytať peniaze
Na to su založeni všetci šmejdi - vzbudzovať ĺutosť..a vdaka takym hajzlom, ked človek potrebuje ozaj, nikto ti nepožičia...bodaj by im nikto nedal, ked naozaj budu v problemoch

ruxandra
22. mar 2025

Určite nie, veď ste sa ani nestretli 😀 a predpokladám, že sa ani nebude chcieť stretnúť 😀

Ale povedala by som mu, že moja banka nemá rýchle platby, takže mu peniaze prídu až v pondelok (resp v utorok ak to posles v sobotu), a v pondelok mu zrejme prídu aj tie, co mu mali prísť dnes 😀

Alebo by som ho naťahovala, že som mu poslala, že mu mali dávno prist 😀

mischy00
22. mar 2025

@ruxandra alebo nech mu napíše: " vtipné, akurát som ta chcela požiadať o to isté ja, nemáš požičať?"

olimuc
22. mar 2025

Nie … opyta sa x zien, s ktorymi si pise a ma 3-400 € za 2 dni a nemusi nic robit, len pisat par peknych slov, ktore chce zena pocut. Oni maju nos na citlivejsie a na pilu tlaciace zeny a nemusia ani pohnut prstom. Za naivitu sa plati … do slova

vevebono
22. mar 2025

Ja som požičala a nie málo. Poznali sme sa 2 týždne, ale teda OSOBNE, nie cez chat. A vrátil mi to tak, že už sme cez 5 rokov spolu 😂 a 3 manželia 😂😂😂

1sally12
22. mar 2025

To sa fakt potrebuješ pýtať?

sarandon
22. mar 2025

Rátam, že vás má rozrobené tri - štyri naraz a čaká, ktorá sa chytí. Ideálne všetky.

karolinakr
22. mar 2025

@sarandon každa mu pošle 200€, 4x200=800€ a môže ist piť so svojou láskou na víkend

sarandon
22. mar 2025

@karolinakr a bez detí 😅

enmery
22. mar 2025

@karolinakr Piť za 800?Také patoky😂

karolinakr
22. mar 2025

@enmery
@sarandon
🙂
nevieme, koĺké oslovil, možno to bude aj na wellnes

enya00
22. mar 2025

nie… a uz by bol hned aj bloknuty

zmrzlinka8
22. mar 2025

@tundra uvidí jeho, pokiaľ bude dávať opakovane 😉😀
s prachmi sa môže rozlúčiť

mischy00
22. mar 2025

Dúfam že to zas nieje nejaký John Lewis co robí niekde na vrtnej plošine😝

dadadada1
22. mar 2025

Určite nie

tundra
22. mar 2025

@zmrzlinka8 samota je zlá,pozeral som pribehy žien,ktore poslali niekolko sto tisic eur,"Vojakovi" na misii.Trvalo to aj viac,ako rok a stale žili v nadeji,že našli lásku života,boli pre to stretnutie urobit,čokoľvek.Pri precitnuti sa psychicky zrutili.
Jedna v nemecku predala dom a vsetky prachy poslala laske svojho života...
Psychologička sa vyjadrila,že tie ženy x rokov,žili samé,bez lasky a bez mužskeho kontaktu a zrazu im cez zoznamku,začne niekto skladat komplimenty,vyznavat lásku,oslovovat ju zdrobnelinkami...Je to priliš pekné na to,aby to ukončili,hned na začiatku...