icon

Poznal ma ako dieťa a teraz máme spolu vzťah

11. máj 2025

Zaujímalo by ma ako to môžu vnímať ľudia. Sme v situácii, kde sme sa poznali z detstva, on je ale o vyše dekádu starší a máme teraz vzťah. Nezamýšľala som sa nad tým do dnes, no jedna kamarátka mi úprimne a otvorene priznala pohoršenie nad našim vzťahom, tak som začala premýšľať aké názory a postoje asi tak môže náš vzťah vyvolávať u ľudí. Ja som na začiatku dospelého života a on už je zastabilizovaný pre lepšiu predstavu o nás. Kamarátka komentovala že jej je nechutné , že mám vzťah s nikým kto ma videl hrať sa s bábikami a že je to podľa nej choré. Zdá sa mi, že aj jeho kamaráti na nás nazerajú pohoršene alebo aspoň pobavene, ak nič iné. Aký máte názor vy na takéto vzťahy ?

Strana
z2
o__o
12. máj 2025

Ak ta neprebaloval ako male babatko 🙂 ale nie, nic pohorsujuce ani divne na to nevidim.. vyrastali ste spolu, alebo ste sa len par krat stretli pocas tvojho detstva?

procrastique
12. máj 2025

18tka a 30tnik je podľa mňa bizárik no ale keď si s tým ty ok tak všetko ok.

venusa85
12. máj 2025

Poznám pani co sa vydala za chlapa o 25 rokov staršieho. Mal pred 50 ked sa zenil...

bg92
12. máj 2025

si na zaciatku dospeleho zivota...takze mas kolko? 18?
ak muz po 30tke chodi s 18nastkou, je to chore, ale to pochopis az ked budes mat sama 30.
ale svoj zivot si zijes sama

januska2
12. máj 2025

Môj je o 12 rokov starsi . Predtým som bola 15rokov s o 2roky starším a ked to porovnám. Nemenila by som nikdy ale ze nikdy .

lauricka
12. máj 2025

Tak chlapi majú Lolitky radi, otázka je, ako dlho. A ty sa spýtaj sama seba, či podvedome nehľadáš otca. A či je to fakt, čo hľadáš. Neviem, či v 18 toto môže dievča vedieť. Podľa mňa si ešte užívaj život slobodne a neviaž sa hneď tak navážno. Ešte sa tvoje pohľady na to, aký by mal tvoj partner byť,môžu pomeniť, ako budeš dospievať.

janozbudy69
12. máj 2025
@mantilka

Taký vekový rozdiel 13 rokov majú naši susedia. Hádky ako " starca si si zobrala", počuť. Deti keď to počúvajú... Sused už mal pred ňou rodinu.
Ono teraz ti to nevadí ale neskôr budeš musieť robiť veľké kompromisy. Chlap má rôzne zlozvyky, zdravotné potiaže pribúdajúce s vekom, hundranie ( Iný zápach, prdí viac.... )Ja by som to veľmi ťažko znášala. Ideálne je spoločné starnutie.
Svokra mala manžela o 8 rokov staršieho a je veľmi nešťastná, že zomrel skôr.
Ale každému iné vyhovuje.

@mantilka to je dobré že smrdí a prdí viac 😂😂to je vlastná skúsenosť? Ja som 40+, nesmrdim a s prdenim tiež nemám vôbec žiaden problém, nakoľko sa zdravo stravujem, vyhýbam sa potravinám, ktoré ma naduvaju, cvičím.. 🤷

lucia147852
12. máj 2025

13 rokov je ešte ako tak v pohode. Pre mňa by to bolo veľa, ale neni to nič nezvyčajne. Pre mňa sú nepochopiteľne vzťahy kde by jeden mohol byt druhému rodičom, čiže 20+, ale nikdy sa nestarám ani nekomentujem. Každého rozhodnutie.

johanka21
12. máj 2025

Ak Vám je spolu dobre a ľúbite sa, tak sa nedaj. Čo koho do toho, inteligentní človek dokáže takéto veci akceptovať. Zrejme sa Ti preriediť okruh kamarátiek a kamarátov, ale ak máš byť s ním šťastná, tak si po šťastí od druhých šliapať nenechaj. Uvediem Ti nejaké príklady, ktorých je v Česku neúrekom: český režisér Karel Kachyňa a herečka Alena Mihulová - 40- ročný vekový rozdiel, spevák Ján Nedvěd, 35- ročný rozdiel medzi ním a jeho partnerkou, spoznali sa, keď jej bolo 17, tiež Pavel Trávníček má o 35 rokov mladšiu partnerku a ešte je ich medzi českými celebritami niekoľko (mám českého manžela, preto to tak ovládam 😉). Takže 13-ročný vekový rozdiel je proti tomuto nič. Skrátka, ak sa ľúbite a rozumiete si, tak si stoj za svojím a také kamarátky vypusti zo svojho života.

mantilka
12. máj 2025
@janozbudy69

@mantilka to je dobré že smrdí a prdí viac 😂😂to je vlastná skúsenosť? Ja som 40+, nesmrdim a s prdenim tiež nemám vôbec žiaden problém, nakoľko sa zdravo stravujem, vyhýbam sa potravinám, ktoré ma naduvaju, cvičím.. 🤷

@janozbudy69 Nie, nie je to moja skúsenosť. Ženy sa medzi sebou rozprávajú a staršie povedia, že oni by takého v mladosti nechceli. Ja hovorím o budúcnosti. Ona bude mať po štyridsiatke a on pomaly 60....a vtedy to príde. Pach mladého človeka je iný ako staršieho, aj keby sa ako umýval a parfémoval....to je život.

veve2903
12. máj 2025

Ahoj tiež som mala vzťah so starším o 12 rokov a bolo to to najkrajšie čo som v živote zažila (8,5r) Mala som 22 a on vôbec nevyzeral na svoj vek ani teraz nevyzerá na 50 ☺️ nikoho nerieš užívajte si jeden druhého. Veľa šťastia 🤗

valise
12. máj 2025

Sama by si mala prist na to, ci je to pre teba "to prave" alebo nie. Ak ti je s niekym dobre, rozumiete si, lubite sa, si ochotna ukoncit to kvoli kamaratke, ktorej to pride nechutne? Casom pridete na to, ci mate byt spolu, alebo nie, ale nemalo by to byt ovplyvnene nazormi okolia. Ak spolu prezijete len par krasnych mesiacov, alebo rokov, je to lepsie, ako robit nieco, co ti je proti srsti, ale okolie s tym bude suhlasit.

maya_hi
13. máj 2025

Myslím... že je to celé vymyslené a ty "nie si na začiatku dospelého života". 😏 "Poznal ma ako dieťa"? To je je čo za formulácia? 🤦🏻‍♀️

poleva
13. máj 2025
@zuzu11166

Tak ja ti napisem moj pribeh....
Milujem nazory vsetkych tych najmudrejsich,ktorych sa to vobec natyka...
Ja som sa mladucka vydala a rozviedla po 4 rokoch.
Neskor som si zacala s muzom o 20 rokov starsim.to bolo pohorsenych ludiiii....
Kamoska sa pohorsuje??? No to je jej problem.ty sa na kazdeho vykasli,riaď sa svojim srdcom.
Ja som uz s tym mojim vyse 20 rokov,on je to najlepsie co sa mi v zivote stalo,nikdy som nikoho nelubila tak ako jeho,a to za ten cas uz aj vidno ze zostarol,ale to je telesna schranka-lubim ho stale rovnako ako pred 20 rokmi.s nim mam aj dceru,pri ktorej "omladol"
Zamysli sa iba nad tym,ci ti to neskor nebude vadit,ze ty budes povedzme este v najlepsich rokoch a on bude stary.ak si toto vies predstavit,ze ty s tym budes v pohode,tak je to ok.
Ja som v tom mala jasno uz vtedy.uvedomovala som si to.mala som len 24 a on 44.vtedy to vidno velmi nebolo,ale teraz mam 50 a on 70.nevypada ale rozhodne na svoj vek,no samozrejme vidno ze je starsi.no mna toto skutocne netrapi.trapi ma iba to,ze sa o neho bojim a zelam si len,aby bol s nami co najdhsie.takze neries fakt co si myslia druhí.tvoj zivot budes zit ty,nie oni.a ja ti drzim palce!

@zuzu11166 krásne🥰dobre to poznám❤️vela lásky a este spolocnych rokov prajem

zuzu11166
13. máj 2025
@poleva

@zuzu11166 krásne🥰dobre to poznám❤️vela lásky a este spolocnych rokov prajem

@poleva dakujem pekne🥰

fiafia
13. máj 2025

😁 jajze napíšeš 20+ ... 13rocny rozdiel by som absolútne neriešila, pokiaľ si rozumiete vy dvaja

Strana
z2