Poznámky na môj vek
Mám 26 rokov ale už cca od 22 mi ľudia tipuju tak o desať až 15 rokov viac. Proste vyzerám oveľa staršie na svoj vek. Trápia ma ale reči okolo. Vždy keď sa ma spýtajú na vek, odpoviem a reakcie vždy že čooo ja som myslela že oveľa viac. Alebo- fuuha nerobis si srandu?
Už som sa zaprisahala že nikomu môj vek vravieť nebudem. Ale ľudia akosi dobiedzaju. V práci som odmietla povedať už vek jednej novej kolegyni ale za furt dobiedzala a hádala koľko mám. Samozrejme hádala oveľa viac. O pár dní znova, proste jej to nedá. Chcem vás požiadať, ako slušne odmietnuť prezradiť svoj vek? Nechcem zase vyznieť odmerano, hlavne čo sa práce týka. Prípadne ak vek niekde uviesť musím, ako reagovať na tie blbé poznamky okolo toho? Pamätám si raz v 18stich na jednom kurze ked sa jedna žena dozvedela koľko mám tak mi povedala že vyzerám už ako mamička. Ach, neviem prečo musia byť reči okolo. Ja tiež keď sa dozviem niekoho váhu tak mu nepoviem že vyzerá na viac :/
Viem, ako sa citis. Presla som si tym istym. Odo mna si v zivote nik nepytal OP. V 15 som kupovala alkohol pre celu triedu (teraz na to nie som hrda.
Prvy den na gympli- pani profesorka, viete, kde je chemicky labak?
Prvy tyzden na VS- dobry den, poradite mi, kde je studijne? A presne, aj zlaknutie kolegyn, kolko mam rokov..uz som si ale na to zvykla..aj ked do tej 30 ma to vedelo zaboliet, nie raz som sa doma aj vyplakala. Teraz budem mat 35 a uz mi nehadaju viac. Snad to tak par rokov ostane.
@nyusika preco myslis? Pre mna taka vytunena sestdesiatnicka 🤔 mam baby v rodine sestdesiatnicky a vyzeraju cca o desat rokov mladsie.
S tym nic neurobis, bud si najdes nejaku vtipnu odpoved v style v hlave mam stale 18, vek je len cislo a pod, ... mna ked moc dotieraju, tak odpoviem ze minimalne o 10 viac ako si myslia.... (hej, mne hadaju menej) ale u nas je to geneticke. Brasko ked siel na statnice, tak mu tam nejaka asistentka zacala vysvetlovat, ze co a ako sa bude diat... chvilku ju nechal a potom jej povedal, ze on ide do komisie skusat, pytala od neho doklady... Alebo proste pustis jednym uchom dnu a druhym von. Ono to casom prejde...
Moj manžel hovorí ak sa ho pytaju na vek ze 'GDPR' a je vybavene 😂
@babulkomale nuz, asi to tak naozaj bude.
v skupine "silikonove prsia" cerpas inspiraciu, alebo udaje do kartoteky ?
@nyusika preco?
@nyusika Ja si myslim, ze tiez, keby tu dam fotku, tak ma zhejtuju, ze vyzeram starsie. Ja si to tiez myslim 😂😂, ale tu piseme o tom, ako ta ini ludia vnimaju a to je cisto subjektivne. A ano, moze nas niekto vnimat aj starsie, ani ja sa vacsinou v odhadovani veku netrafim, preto vek nikomu nehadam, aby som ho neurazila
@babulkomale lebo ako tvoja a jej poznamka o tipovani jej veku pomohla autorke? postnite vase fotky a podme tipovat, kolko mate rokov..
@babulkomale tak to som ešte nepočula, že žiadny účes iba vlasy... to do toho zapadáme aj my, čo nosíme vlasy vo chvoste?
Ahoj. V rôznych etapách mojho života som to nemala ľahké a bola som dosť vychudnutá (170cm, 49kg a vtedy mi ľudia vraveli 30 a mala som 24 :D ) keď som trocha pribrala a začala viac športovať hádali mi reálny vek :D ale vďaka športu som pôsobila zdravo a šťastne. Samé úsmevy, dobrá nálada a správne držanie tela. To je za mňa gro mladistvého pôsobenia.
Stále pôsobím staršie, v rodine máme také rodinné dedičstvo že "vačky pod očami" ďakujem mamka, babka :D a kvôli tomu pôsobím unavene a staršie. Niekedy ma to trápi, hľadám kliniky ale potom si poviem, že som zdravá a mám na háku, čo si kto pomyslí o mojom veku.
Inak keď sa ma pýtajú na vek odpovedám ročník 91 :D je zábavné sledovať ako niektoré jedince nevedia počítať 😁😁😁

@nyusika nos je len jedna z veci. Tiez poznam taku zenu, je mladsia odo mna o 9 rokov ale vyzera starsie, hlavne na fotkach to vidno. Neosetruje sa nicim na tvari ( asi ani inde) ma chudu tvar a dlhy nos, hole celo, ziadny uces, iba vlasy.
Postava prsnatej tety 🤷 to urobi svoje.