Poznáte v okolí páry, ktoré sa navzájom podvádzajú?
Poznáte vo svojom okolí páry o ktorých viete, že sa navzájom podvádzajú a tvária sa, akoby sa nič nedialo? Alebo aspoň jeden z nich podvádza a vedia to všetci okolo? A na sociálnych sieťach sa tvária ako ideálny pár, vyznávajú si tam lásku a neviem čo a v súkromí sa len hádajú a podvádzajú... Toto nepochopím asi nikdy tie pretvárky a faloš...
@anonym_autor poznám, ale sú spolu dlho jedna dcéra 24 r druhá 10r ona si našla frajera odišla od muža dcéra išla k babke, lebo sa na mamu nahnevala ...vrátila sa späť spravili si druhé dieťa a teraz on pred 50 tkou ma frajerku, ale len na sex.Ale oni sa nehrajú na vzornú rodinu vychovávajú spolu dieťa, ale každý si robí svoje.
Ta staršia dcéra ma odvtedy psychické problémy bola aj na liečení, ale už si s mamou zase rozumie.
Mužov kolega pre mňa krásny inteligentný chlap nemôže mať so ženou deti a asi 10 r má priateľku, ktorej spravil dieťa aj sa s nimi stretáva, ale so ženou žije pekný život nepochopiteľné😂
@anonym_autor jasne, ze poznáme a niekoľko, aj ja podvadzam manželku s jednou vydatou kamoškou
@efka77 ja s ňou / s nim žiaľ musím súhlasiť. Tiež väčšina párov čo poznám sa podvádza. Dlhoročných párov.
A nie, nieje to smutný pohľad na život, to nieje môj pohľad, veď to je realita 🙂
Veď to je pekné že veríš v normálne partnerstvo, fandím ti, len nikdy nevies, v čo presne verí tvoj partner.
@anonym_d2a1b7 kazdy ma pravo mysliet si co chce aj verit v co chce.
Teoria ze normalne partnerstvo neexistuje nie je dobrym zakladom pre vytvaranie toho svojho,vsak??!!
Toto nema riesenie lebo ako niekomu dokazes ze si normalny clovek ktory nepodvadza? Ja osobne nepodvadzam a nemyslim si ze som jedina na svete s nejakou moralnou zasadou. Takze pevne verim ze patner ktoreho som si vybrala to ma rovnako.
A to nemyslim ze clovek sa nemoze zamilovat do ineho. Zivot prinsa vselico...ale vtedy mam riesenie - ferovo ukoncit partnerstvo a zacat to nove.
Su to skoro všetky dlhodobé vztahy.A dokonca aj tie 65+
Nové vztahy zatiaľ nie…Niektore neverné vztahy sa už rozvádzajú.A zeny su niekedy ešte väčšie nevernice ako muzi a veľké kokety čo zvádzajú každého muza
@anonym_d2a1b7 kazdy ma pravo mysliet si co chce aj verit v co chce.
Teoria ze normalne partnerstvo neexistuje nie je dobrym zakladom pre vytvaranie toho svojho,vsak??!!
Toto nema riesenie lebo ako niekomu dokazes ze si normalny clovek ktory nepodvadza? Ja osobne nepodvadzam a nemyslim si ze som jedina na svete s nejakou moralnou zasadou. Takze pevne verim ze patner ktoreho som si vybrala to ma rovnako.
A to nemyslim ze clovek sa nemoze zamilovat do ineho. Zivot prinsa vselico...ale vtedy mam riesenie - ferovo ukoncit partnerstvo a zacat to nove.
@efka77 a ja ti snáď zakazujem aby si verila v niečo? 😅 Veď ja ti píšem realitu, moje skúsenosti z okolia. O akej teórií píšeš teda? To nieje teória, ale fakty ktoré ja vidím na vlastné oči.
Zaujímavé je , že za to tak rozhodilo. Keby si si bola tak istá tvojim partnerom, ani by to s tebou nepohlo.
@efka77 a ja ti snáď zakazujem aby si verila v niečo? 😅 Veď ja ti píšem realitu, moje skúsenosti z okolia. O akej teórií píšeš teda? To nieje teória, ale fakty ktoré ja vidím na vlastné oči.
Zaujímavé je , že za to tak rozhodilo. Keby si si bola tak istá tvojim partnerom, ani by to s tebou nepohlo.
@anonym_d2a1b7 jasne jasne.
Zapajam sa do diskusie a je moja vec ako.
A neviem preco mas pocit ze ma nieco rozhodilo. Zaujimava psychoanalyza.
Pisala som sem aby som napisala ze su stale aj ludia ktori nepodvadzaju. A pravdepodobnost ze som jedina na svete je velmi nizka. Urcite nas je viac.
Mne je len smutno zo vztahov a aj nazorov na vztahy ktore tu prezentujete.
A z vasho neskonaleho presvedcenia ze tie normalne ani nemozu existovat.
Kazdy nech zije ako uzna za vhodne ale netvrdte tu ze nie je alternativa. Je to len o hodnotach a nasich rozhodnutiach.
@anonym_d2a1b7 jasne jasne.
Zapajam sa do diskusie a je moja vec ako.
A neviem preco mas pocit ze ma nieco rozhodilo. Zaujimava psychoanalyza.
Pisala som sem aby som napisala ze su stale aj ludia ktori nepodvadzaju. A pravdepodobnost ze som jedina na svete je velmi nizka. Urcite nas je viac.
Mne je len smutno zo vztahov a aj nazorov na vztahy ktore tu prezentujete.
A z vasho neskonaleho presvedcenia ze tie normalne ani nemozu existovat.
Kazdy nech zije ako uzna za vhodne ale netvrdte tu ze nie je alternativa. Je to len o hodnotach a nasich rozhodnutiach.
@efka77 keď niekto dá otázku s niekoľkými výkričníkmi a otaznikmi tak som presvedčená že ho to rozhodilo. 😅
Prosimta skopiruj mi časť, kde píšem že podvádzajú úplne všetci.
A mýliš si presvedčenie s reálnymi skúsenosťami. Daj si to do GTP, vysvetli ti rozdiel.
Ja o ničom niesom presvedčená. Ja vidím tie páry ako sa podvádzajú . To sú fakty, nie presvedcenie.
@efka77 keď niekto dá otázku s niekoľkými výkričníkmi a otaznikmi tak som presvedčená že ho to rozhodilo. 😅
Prosimta skopiruj mi časť, kde píšem že podvádzajú úplne všetci.
A mýliš si presvedčenie s reálnymi skúsenosťami. Daj si to do GTP, vysvetli ti rozdiel.
Ja o ničom niesom presvedčená. Ja vidím tie páry ako sa podvádzajú . To sú fakty, nie presvedcenie.
@anonym_d2a1b7 Rovnako ako ja mam skusenosti aj s parmi kde respekt ,laska a ucta stale existuje
A nikde netvrdim ze sa nepodvadza,aj take vidim v okoli ,ale chcela som prispiet do debaty len konstatovanim ze to nie je vsade. Vyberie si kazdy....
Pekny den
Mňa by zaujímalo, kde na to všetci berú čas 🤦 my aj keby sme chceli, tak by sme si museli vytiahnuť excelovske tabuľky 😂

Hlásim sa. Žila som tak s exmanželom. 8 rokov sme mali každý svoje. Nakoniec sa zaľúbil a rozviedli sme sa. Chvála bohu. Teraz mám partnera pri ktorom si nebiem predstaviť podvádzať. On má mileniek doteraz veľa aj keď žije s inou ženou.