icon

Pravda o partnerovom návrhu trojky: Ako sa s tým vyrovnať?

7. jún 2024

Som s priateľom rok a pol, veľmi sa mame radi, dennodenné mi preukazuje lásku, chce aby som bola s ním všade, nezaspi bezo mňa.. lenže dneska sme sa rozprávali o určitých veciach a on mi v tom návale povedal, že by chcel skúsiť trojku a že sa veľmi zle citi že budem len ja jeho prvá aj posledná a chcel by skúsiť viac, vravel mi že nevedel, že som to brala hneď zo začiatku vážne a že mi nechcel ublížiť, vravel mi, že sa boji, že ak mu ju nedovolím, tak to spraví sam a rozíde sa so mnou, lebo je k...t neviem,ani prečo to sem píšem, ale potrebujem sa s niekým porozprávať, lebo mi je fakt zle a nechcem sa nikomu zverovať, nemám chuť sa ani na neho pozrieť, zevraj som pre neho všetko, ako mám teraz zaspávať s pocitom, že mi toto všetko povedal? Neviem čo ďalej

koniarova
7. jún 2024

Kopnúť ho do riti, nech trojkou vydiera nejakú inú.

diewcatqoo
7. jún 2024

Povedala by som mu, ze som v procese hladania tej tretej osoby do trojky a spytala sa ho, ci nema nejakeho schopneho kamarata 🙂
Inak teda, myslela som si, ze mate max. 20. Taketo zmyslanie oboch 🙄

cimage
7. jún 2024

Kolko ma rokov, 16? Nemoze bez teba ani dychat a potom ti tresne, ze chce dalsiu. Ked mu ju neodsuhlasis, aj tak to urobi a ospravedlnenie je, ze je k.k.t. ?🤦🏽‍♀️. Tohto by som poslala do prdele, nech si to urovna v hlave, vybujaci sa a skludni.
Poznam par, kde zena nemala ineho chlapa a su spolu uz vyse 20r a nikdy nespominala, ze by jej to chybalo a to je fakt dobra kamoska s ktorou si povieme aj taketo veci.

autor
7. jún 2024

@diewcatqoo sama by som ho hneď poslala do riti, lenže som veľmi na neho naviazaná a to zmýšľanie mi príde ako nejaký pubertiak čo sa chce vybúriť

h2
7. jún 2024

Vieš čo, skús mu povedať, že dobre, že súhlasíš. Som zvedavá, čo bude robiť potom. Tí chlapi si to predstavujú ohromne jednoducho. Akože on chce trojku, tak luskne prstami, odniekiaľ sa zjaví žena, ochotná tú trojku mať a bude trojka? Alebo chce zaplatiť prostitútku???

jaskolka
7. jún 2024

Nepíšem to takto často, ale tu nemôžem inak.. To co mas za 🐂priateľa? 🙈🙈🙈
Poslala by som ho dokelu a potom k vode

autor
7. jún 2024

@cimage pýtala som sa ho či mu nestačím, či nie som pre neho dosť dobrá a kvôli čomu sa so mnou dal dokopy, keď by chcel skúsiť ďalšie, na druhej strane na nám vidno, že mu je veľkí zle keď ma nemá pri sebe, na druhej strane povie ototo? Nechápem

viestta
7. jún 2024

Myslism si, ze vy dvaja ste este nedozreli na svoj vek. Jeden sa sprava ako pubertiak, druha nesamostatna, ktora nevie povedat jasne nie. O laske u vas dvoch dost tazko hovorit, lebo laska vyzera inac

autor
7. jún 2024

@viestta vravela som mu nie, pýtala som sa doplňujúce otázky, len ďalej som nemohla, lebo minprislo strašne zle..

diewcatqoo
7. jún 2024

Ako sa prejavuje to, ze mu je velmi zle, ked ta nema pri sebe? 🙂

viestta
7. jún 2024

Ked ti je pri chlapovi nevolno, najvyssi cas ho opustit. Lepsie to uz nebude

autor
7. jún 2024

@diewcatqoo nemôže spat, keď je niekam, nebavi ho to , dlho sa so mnou lúči, následný deň ma objíma..

tenerifka
7. jún 2024

Boze, dost pravdepodobne je, ze iba trepe, ved sam sa pocastoval priznacnym menom. Ale to nic nemeni na tom, ze je to nedozrete hovadko, zakomplexovany hlupacik, take decko este. Chlapi bohuzial dozrievaju ovela neskor, resp. niektori nedozreju nikdy

autor
7. jún 2024

@viestta viem, teraz žijem s tým, že ma buď podvedie teraz alebo o pár týždňov a bude mi len horšie

h2
7. jún 2024

A kto z vás má koľko? On má 24? A ty si jeho prvá? To bol do 22 a pol panic a teraz zrazu sa cíti na trojku? Keby si s ním nebola, možno je panic doteraz.

zuzikak
7. jún 2024

ale on chce mat prvu trojku aby ti tu tvoju potom mohol zatrhnut ? Chces ist s nim do buducnosti s tym, ze jasne ti povedal, ze nebudes jeho posledna. Och ten ta strasne musi milovat.

feb13
7. jún 2024

Tak ked tuzi po trojke, urcite nie si pre neho vsetko. To sa vzajomne vylucuje.
Ked uz sam ma pocit, ze jeho spravanie nie je racionalne - a teda urcite nie je -, tam je ozaj nejaky problem. Moze mat psychicke problemy, moze to byt manipulator, mne to trochu smrdi aj skrytou sexualnou zavislostou. V tom najlepsom priapde je iba extremne nedozrety.

viestta
7. jún 2024

Och, jezkovi oci!!! Nemoze spinkat bez teba, nemoze sa od teba odtrhnut, nevie sa dockat kedy ta uvidi. 24 rocny chlap!!! 🙄Vsak uz pri tomto by mi majak v hlave svietil. Ten to nema vo vezi celkom usporiadane. Tebe fakt neblika ziadna kontrolka? Vsak takyto chlap nebude celkom v poriadku. Nebol by v poriadku ani keby o svedskych trojkach nesnival...

minenkak
7. jún 2024

Nie ty ,ale ja som v koncoch z ľudskej blbosti

chlebnik
7. jún 2024

Tak mu zatrhni to, že on ju bude mať prvý, lebo inak sa môže pripravovať aj na stratu doterajšej dvojky. Nikdy sa nenechaj tlačiť do absolútne niečoho len preto, aby sa niekto cítil lepšie vedome na tvoj úkor. Taký človek ťa neľúbi, len to čo mu môžeš ponúknuť.
Ide o to, že v tomto máš našťastie budúcnosť jasnú.
Scenár 1. Keď si splní fantáziu tak sa s tebou buď rozíde hneď ako oň prejaví záujem iná žena.
Scenár 2. Bude chcieť scenár opakovať a tlačiť ťa doň len preto "aby si ho nedonútila podviesť ťa".
Scenár 3. Nedodrží svoje slovo a urobí z teba slušne povedané nymfomanku pred všetkými známymi.
Scenár 4. Ak by slovo dodržal tak ti zasa začne vytýkať ako si si sedela s tým iným chlapom a vyťahovať to vždy keď mu to príde vhodné.
Ďakuj všetkému v čo veríš za to, že sa skutočne prejavil ešte predtým ako ste spolu mali deti, svadbu alebo nejaká dôležitý spoločne nadobudnutý majetok.

koniarova
7. jún 2024

Ja by som len chcela vidieť,čo by robil s dvomi ženami. 😁😁 Zle by prišlo jemu.

ivik4
7. jún 2024

Fuj, kopni ho do prdele prosim Ta
Prides len o debilka

reanda
7. jún 2024

dievca, ten clovek je psychicky naruseny.. pozbieraj silu a skonci to s nim, kym ti nebude este horsie
a trochu dospej, kym sa das dokopy s inym muzom.. takto laska rozhodne nevypada..

diewcatqoo
7. jún 2024

Nemoze spat, nebavi ho to, ked je niekde... nieeee 😀 prepac, ale zda sa ti ten chlap v poriadku?

minenkak
7. jún 2024

@koniarova 😀😀😀😀by nevedel čo skôr a dievčence by nakoniec skončili spolu a on zvädnuty,by v kúte smutno len cumel

pralinka25
7. jún 2024

@minenkak inak presne. neskuseny chlap co ma prvu babu si fandi na dve zeny. neverim ze dokonale zvlada jednu nie to este dve. bez sance.

autor
7. jún 2024

@koniarova mne to prišlo také, že tu trojku chce len kvôli tomu, že som bi a že som mu to spomínala predtým, že keď som s ním nebola chcela by som mať, kvázi aj kvôli tomu, že aby som si aj ja užila a aby som ho neopustila zjednodušene povedané…

minenkak
7. jún 2024

@pralinka25 presne,ale tak si myslí,že aký frajer je

reanda
7. jún 2024

@pralinka25 lebo on by si sam na druhu netrufol.. preto to musi byt spolu s touto, bez ktorej nevydrzi 😀 .. keby suhlasila, asi by to bolo tak, ze ona ma tu druhu do trojky aj zohnat a cele to zorganizovat 😝

minenkak
7. jún 2024

Ešte, kľudne hľadaj výhovorky, prečo je taky kokot