icon

Pravidelne ma otĺka a ja som mu dala dnes prvýkrát facku. Teraz mám výčitky

5. okt 2023

Dala som človeku ktorý na mne aplikuje pravidelne domáce násilie prvýkrát facku a mám výčitky aj keď viem že to dostal zaslúžene a bolo to v sebaobrane , chystám sa čoskoro odísť ale nemám rada násilie a som sklamaná zo svojej reakcie ,ten človek má otĺka pravidelne a už mi ruply nervy lebo ma napadol aj včera večer ,ťahal ma za vlasy a fackoval , keď som ležala v posteli ešte má udrel aj po spánkoch aj dnes ráno ale ten človek je manipulátor a vždy sa zahrá na obeť,pritom to čo somnou nacvičuje je peklo a teraz sa opäť bude ľutovať a zo mňa urobí tú zlú ale ten človek sa občas zabudne pretvarovať a je agresívny aj na iných ale ja budem za tú zlú 🤦 veď ať si ho tí ľudia vezmú domov a ich ať otĺka

Strana
z2
nevenka
5. okt 2023

@h2 no najblizsie asi nohami napred v truhle 😔

nevenka
5. okt 2023

@autorka dali Ti tu zeny kontakty, vyuzi to, zober zivot do vlastnych ruk. A prosim Ta, ani si nikoho nehladaj, ziadneho "priatela", kym nie si "v poriadku". Lebo to bude z blata do kaluze u Teba. Mas vazne posramotenu psychiku a pohlad na vztahy ako take.

smajliica
5. okt 2023

Akurát včera som čítala že viac žien medzi 18 - 44 rokov zabije “blízka” osoba ako ďalšie 4 najčastejšie príčiny (rakovina, autonehoda, …) dohromady. A každá z nich si mysli že by to ten človek neurobil.

domkakvet
5. okt 2023

Treba odist.

Strana
z2