Pre chlapa je problém, že už mám dieťa
Ahojte. Spoznala som fakt super chlapa, rozumieme si vo všetkých smeroch. Čo je problém pre neho je, že mám dieťa. Je taký že nevie či to časom proste pominie, alebo nie.. necháva rozhodnutie na rozchod mne… a ja neviem čo mám robiť… či mám utiecť, či mám tomu dať čas… obom nám je spolu proste dobre… čo tu hľadám sú možno podobne príbehy, či už skončili happyendom alebo ne, je mi jedno… len nikoho takéhoto nepoznám ale verím že sa nájdu pary/ludia ktorí boli v podobnej situácii..
môj sa rozhýbal/ syn mal 6 rokov/ a sme teraz spolu už 10 rokov. tiež na začiatku váhal.
Kamarat ma mamu s dvomi detmi. On bol vzdy taky, ze sa nerad viazal, mal problem so zavaznymi vztahmi. Nikdy nebol vo vztahu uplne spokojny, vzdy mu tam nieco nehralo a nechcel to posunut na dalsiu uroven. Potom sa dal dokopy s touto mamickou a uz od zaciatku som videla, ze sa pri nej citi stastny. Ale tiez mi stale hovoril, ze nevie, ze sa mu to zda komplikovane, ze to ani nechce analyzovat, nevie co bude, co ma robit. Ale tak on ma rad deti a s tym vztahom bol taky spokojny, ze plynuli mesiace, potom rok a zacal sa realne zaoberat otazkou spolocneho byvania, spolocnej buducnosti. Stale bol vahavy, ale presiel dalsi rok a naozaj sa nastahoval a teraz ho vidim spokojneho, deti mu prirastli k srdcu, travi s nimi cas, ma ich velmi rad. Cize v tomto pripade zatial happyend. Su ale aj chlapi, co si nedokazu vytvorit vztah k dietatu, ktore nie je ich, a tazko povedat, aky je ten tvoj.
V čom konkrétne vidí problém? Že nikdy u teba nebude na prvom mieste? Že je to dieta ineho muža? Že ten muž hra v tvojom živote nejaku úlohu? Že ste vždy spolu traja a nikdy s tebou nie je sám?
Mne sa teda nepáči, ze zodpovednost za vztah a rozchod hadze na teba.
Ja som si vzala rozvedeneho s dieťaťom. Ale nežilo s nami. Teraz som sama rozvedená s detmu v striedavke a ak by mal v tomto smere moj partner nejaky problém, tak má smolu. Deti su u mna este tak 10 rokov na 1. mieste.
Dala by som tomu cas. Mozno ste spolu kratko a on este nema dostatok zazitkov s tvojim dietatom,aby si vytvorili nejake puto. Ale vsimaj si ako sa sprava k dietatu,ak by bol nevrly,neprijemny,tak to je na rozchod.
Tak asi si nerozumiete vo vsetkych smeroch ked mu robi problem dost podstastna vec - ze mas dieta. Hnet by sa mi znechutil vztah s takym clovekom, V podstate ti sam povedal ze happy end tam nehrozi. Teraz si len budes robit nadeje a dufat ze zmeni nazor. Mozno zmeni Mozno nie . Chces byt v pozicii kde budes tahat za kratsi povraz ? Tymto vztahom sa tomu vystavujes.
No ak chce tráviť čas len s Tebou a dieťa úplne ignoruje, spozornela by som, podľa mňa sa to nezmení. Skús ho zapájať čo najviac do spoločných aktivít, aby si vybudoval vzťah aj s ním. Potom uvidíš ako ďalej...
Je mi to luto, ale myslim si, ze on je uz rozhodnuty, o vztah s tebou zaujem nema, no nebrani sa nezavaznemu stretavaniu s tebou. Vylozil ti na stol karty, bol uprimny, teraz od teba caka, aku mas sebahodnotu. Za mna by som tomu sancu nedala, lebo ak stretne zenu, ktora mu bude vyhovovat, nebude dlho rozmyslat a vas vztah bez vycitiek ukonci..teeaz to nespravil iba z pohodlnosti. Je mi to luto, verim vsak ze caka na teba niekto lepsi
Ja nepoznám happyendy, skôr frustrovane deti z častých zmien partnerov matiek.
Známy mal 2x matky s deťmi a nakoniec si aj tak vzal bezdetnu a majú spolu 2 vlastne.
Keď ti na začiatku hovorí ze mu vadí tvoje dieťa prečo sa mu nevykasles na hlavu?
Toto by bola pre mňa priorita!
Na svoje dieťa nepozeras? Ze ho tvoj dráhy nechce??? Ze mu prekáža?
To si až taká zúfalá?
No ak chce tráviť čas len s Tebou a dieťa úplne ignoruje, spozornela by som, podľa mňa sa to nezmení. Skús ho zapájať čo najviac do spoločných aktivít, aby si vybudoval vzťah aj s ním. Potom uvidíš ako ďalej...
@dankamg2 jemu vadí jej dieťa a ona ho ma zapájať do spoločných aktivít?🥴
Raz by niekto povedal ze mu vadí moje dieťa..... raz! V živote by som takého človeka nechcela vidiet
Raz mi povedal kamarát, keď chlap "neberie" ženu s deťmi, to ako keby si kupoval auto bez kolies,čo je hlúposť.
? Nemyslis vazne toto
Ak mu vadi ze mas dieta tak nieje o com
On ma s niecim problem a ty to mas rozhodnut ? To je co za blbost. Mal by si to roztriedit v hlavicke a podla toho sa rozhodnut, co chces ty riesit ?
Len či dieťa nepoužíva ako výhovorku. Keby ťa ozaj chcel, tak berie aj dieťa.
Nikdy by som nechcela chlapa, ktorý odmieta moje dieťa..
Tak neviem, ak sa rozhodnes pre neho, dieta posles pdo decaku, ci ako si to on predstavuje?
A Ty si to ako predstavujes? Panko zavola, dietko hodis do skarpy a utekas za nim?🤔
To fakt mas o com rozmyslat? Mne sa zda, ze ani moc nie. Jedine, ze by si ho nechcela na vztah, ale len na obcasne kratenie volnych chvil
Ja by som ocenila, ze vylozil karty a nehraje sa na nieco, co nie je. Ty, ak teda chces mat istotu, oci na stopky! Zase netvarme sa, ze prijat cudzie dieta je malina. Moja byvala kolegyna mala dceru a syna z predch manzelstva a jej chlap mal “problem” s dcerou. Ten problem sa vysvetlil, ze on sa bal s nou hrat a maznat, aby ti nevypadalo ze sa jej “nevhodne” dotyka. Uz maju spolu dospeleho syna a dcera uz je sama matka a jemu hovori otec a vnuk dedo. Kazdopadne bych zbystrila pozornost, nic neocakavala a nechala veci volne plynut.
Ja osobne za seba, som si snad nicim v zivote nebola tak velmi ista, ako tym, ze nechcem dalsie dieta. Takze ja si aj tak hladala chlapa, ktory uz dieta(i) ma a dalsie nechce a toto som si vo vztahu ujasnila hned na zaciatku
U mňa by nemal šancu. Deti sú na prvom mieste. Ak s tým problém má, nech uprednostni bezdetnu.
A ešte zbabelo nechal rozhodnút teba. Zaslúžiš si viac.
Vztah bezdetny muz a zena s detmi je bud muz deti prijme ale ze ozaj uprimne alebo bude problem
Dam ti 2 priklady, moja mama sa rozviedla, mala som 6 ked si nasla priatela a nikdy ma neprijal, cely zivot som ja bola ta co chcela ,,otca,, ale proste z jeho strany to neslo a do jeho smrti sme mali vztah ze ma toleroval lebo som proste bola 🤷🏽♀️
Zial tiez som sa rizviedla a tiez si nasla 40r bezdetneho, ktory deti miluje, je ten šašo v rodine, jeho ex nemohla mat deti
Napriek tomu, ze nie su jeho a to dostal uz pubertacku a skolaka sa s nimi vie porozpravat, akceptuje ich vykyvy, akceptuje ze ked ideme na vylet ideme v 4ke a nie sami, akceptuje ze sex je vecer ked zaspia, akceptuje ze su na prvom mieste, keby to nerobil mame komflikty kazdy den od malickosti po velke ale on to vedel hned na zaciatku a mal pochybmosti aby ho deti mali radi, ne ze ci to dokaze, on mal snahu to dokazat
Taketo spolunazivanie je castokrat tazke aj pre takyto typ chlapa ktory ma snahu, pre typ ako bol moj otcim a ako je asi aj tvoj priatel - tu by som ja volila tozchod
A podotykam nemusi to byt zly chlap, len preto ze nevie prijat cidzie dieta, nepdsudzujme ho, citom nerozkazes
Je tu na konovi x tem kde ma zena matka problem s partnerovymi detmi, co chceme od bezdetneho chlapa….
Ale ty by si mala pozerat na deti najprv pretoze nebude u vas stastny nik, ani deti ani vy dvaja pretoze budete mat denne konflikty od preco rano vstali o 6, ked on je zvyknuty spat do 8 a eano sa tulit, preco by mal ustupit a pustit im jim jam ked on chce kukat film, preco by mali ist do zoo ked on chce s tebou na wellnes podobne denne radosti a starosti…
Ten chlap nechce vztah. Plusom je, ze je uprimny. Takze ak chces kamarata s vyhodami, s ktorym mozno skocite do restiky alebo na vylet, kym bude dieta u otca a potom si dobre ... , tak do toho chod. Dietatu ho nepredstavuj ani neukazuj. Je sanca, ze sa na Teba tak namota, ze raz bude chciet aj viac, ale ta sanca je skor minimalna. Ty sa teraz musis rozhodnut, ci si chces trosku uzit alebo hladas dalej vazny vztah s potencialom...
Asi by som to ukoncila, pretoze dieta je velmi podstatna cast v mojom zivote a ak to ten druhy nechce akceptovat, tak bohuzial. Ale zas na druhej strane chapem aj jeho. Ja sice chlapa nehladam, ale ak by som hladala, asi by som tiez radsej chcela bezdetneho (aj ked v mojom veku by to asi bolo tazke takeho najst 🙂 ).
Ak ten chlap z principu odmieta zenu s dietatom, tak neviem, naco si taku vobec hľadá. Ved si mu snad o tom povedala hneď na zaciatku.
Z mojich skusenosti, ak by da zalubil, tak by mu to nevadilo, muzi casto davaju nejake dovody, niekedy aj riesitelne, aby “hodil” rozhodnutie na zenu.
Zazila som aj, ked to bolo, aby som sa za nim prestahovala, myslel si, ze na zo nikdy nepristanem skrz osobne dovody a ukoncim to, ked som po nejakom case a uvazovani na to pristala, nebola z jeho strany nadsena reakcia ako som ocakavala😅
Neviem si predstaviť, ako sa dá rozumieť si po všetkých smeroch, keď mu vadí dieťa. Mne by vadilo, že mu vadí dieťa. Dieťa je dosť podstatná časť života matky. Takže mu vadí dosť podstatná časť Tvojho života. Keď je to na začiatku, tak časom to bude len horšie. Pre dobro seba a dieťaťa by som to ukončila.
Ak si mu na začiatku nepovedala, že máš dieťa, tak ho chápem. Ak to vedel hneď, tak by som ho už nevidela.
Pre mňa bola podstatná jedna jediná vec - aby si môj nový partner rozumel s mojou dcérou. A že mu dala poriadne zabrať! no on sa nevzdal. Skúšal, vymýšľal, hľadal cestu. Vtedy mala sedem, dnes má 18. Nebola to ľahká cesta, ale on sám o to stál. Sme spolu už 11 rokov.
Inak autorka ja som jedna z mala zien ktore si uvedomuju ze dieta nieje zivotny partner a mame ich na ,,par rokov" , potom odidu z domu a nam ostane predsa len ten partner takze je velmi dolezity ,najdolezitejsi v zivote,no ak tvoje dieta nema dajme tomu uz 16-18rokov a je pomalinky dospele, tak je fakt velmi dolezite aby Vas bral ako celok, nie ze mu dieta vadi. Povedal Ti to priamo a to je dobre. Ani by som nad nim neuvazovala
Rozid sa s nim. Nema gule aby to spravil sam, chce osat za chrumkaveho, ze to nie je jeho vina
Tak treba oceniť to,že ti povedal rovno,že má problém s tým,že máš dieťa. Nie každý je taký a úprimne,viem ho v tom pochopiť,ja by som tiež v žiadnom prípade nechcela na vzťah muža s dieťaťom. Sú ľudia,či bez problémov príjmu cudzie dieťa a su taki, ktorí to nedokážu.Proste nie,nie je to jeho dieťa a nech to znie akokoľvek kruto,bude to vždy cudzie dieťa.
Čiže teraz je rozhodnutie len na tebe,rovno ti povedal,že prijme aj rozchod. Čo s veľkou pravdepodobnosťou aj nastane,lebo v tomto prípade je to pre vás vážna "prekážka". Ja by som to veľmi nenatahovala, normálne choďte od seba ,lebo nemá zmysel,aby si sa ty trápila,a čakala donekonečna,či on si zvykne. Možno si zvykne,aj bude tolerovať,že máš dieťa,ale srdcom ho neprijme a úprimne...chces taký vzťah?
ak chlap ma zaujem o zenu, urobi vsetko preto aby bol s nou a teda akceptuje aj dieta. Ty ako matka mas v prvom rade chranit svoje dieta. Takze tu nie je o com rozmyslat. A este nechava rozhodnutie na teba. To teda chlapske spravanie nie je.

Ako u koho, niekomu to vadi, niekomu nie, uvidis casom ako sa rozhodne a ktory pripad budes ty u neho.