Páči sa mi postihnutý chlap

6. sep 2022

Ahojte.. neviem čo mám robiť a nechápem ako sa mi to mohlo stať. Proste spoznala som jedného chlapa a on na trochu problém, trochu škuli a má nejakú vadu zle rozpráva, je vraj nejako postihnutý ale neviem presne čo mu je a nechápem jak to je možné ale mám snim neskutočnú chémiu a páči sa mi, nieje škaredý, pekne sa usmieva je zlatý, Mily, ma dobré srdce a je srandista a asi toto ma nanom tak láka .. no chcem sa spýtať či by ste si začali s takým chlapom.. premýšľam nad tým že aj naše deti môžu zdediť jeho vady, keby nejaké máme... Je mi z toho na prd. Okrem toho by ma vysmiali okolie ale na to seriem....

babovka2321
6. sep 2022

Ak nie je postihnuty mentalne, nechapem, co riesis. Trochu skuli aj kopec celebrit, napriklad taky russel crowe. Povrchny clovek, co sa na zaklade niecoho takeho druhemu posmieva, ma absolutne nezaujima.

ninusa221
6. sep 2022

Však skus nejdete sa hned brať či?

janetinka27
6. sep 2022

ahoj, skulenie aj recova vada su prijatelne vo vztahu, otazkou je mentalny vztah.ak je mentalne v poriadku, tak je to ok.

mamamasama
6. sep 2022

Veď ak sa ti páči, tak v čom je problém???

martul
6. sep 2022

Napr. rečová vada je aj koktanie a račkovanie a koľko žien to považuje za sexi. My ho nevidíme ani nepočujeme, to musíš len ty vedieť či ísť do toho. Každopádne predsudky človek nemá, ale tak postupne to môže byť prekážka....ale vieš jak je to v tej reklame, keď ju miluješ.....😊

majkabambulik
6. sep 2022

U nas bol podobny pripad, susedka sa zalubila do takmer slepeho fesaka. No a povedali jej, dobre si to rozmysli. No, nerozmyslela. Potom po zvysok zivota ona drela ako chlap a on sedel, vsade ho vozila a namiesto toho, aby sa chlap staral o zenu a rodinu, tak ona sa starala sama o rodinu aj o neho do jeho smrti. Je to krasne zlutovat sa nad postihnutym, no nechat ho ked sa uz naviaze na toho dobrodinca, ktory sa ho ujal je velmi krute.

kacena4
6. sep 2022

prepac ja som tiez "smrncnuta" a moj muz to nikdy neriesil... ani nik v okoli. asi mas problem ty nie on... laska hory prenasa 🙂

viestta
6. sep 2022

Skulenie je len estetický problém, nie postihnutie. Tak isto recova vada. Nevidiaci, nepočujúci, vozickari, ľudia bez končatín, s DMO sú hendikepovani. Pokiaľ nemá mentálne postihnutie, tak si sa netrafila do definície.

stary_ujco
6. sep 2022

Ja som kedysi davno pradavno riesil jednu babu. Chybala jej ruka od lakťa dole. Kukali na mna ako na postihnuteho, ci som si lepsie nevedel vybrať.
Dnes má iného, dve deti.

Mam tiez kolegu, ten ma na-na-na-o oozaj popocutetelnu va dudu reči a ženské po ňom idú ako muchy na údené.
Kamoša chlapa po DMO si vzala prudka intelektualka. Nechodia spolu na turistiku ale do divadla.

hennyinnsbruck
6. sep 2022

Nejdes sa predsa zajtra vydavat ,skus a uvidis ako sa to vyvynie

pralinka25
6. sep 2022

toto co pises je v pohode. akurat som teraz videla na dovolenke taky par. on skulil ale fakt vyrazne. inak v pohode fesak. rec posudit neviem hovoril po francuzky. a mal velmi peknu zenu a mali syna o ktoreho sa velmi pekne staral. strasne boli spolu zlati.
ak by to dieta zdedilo da sa to do urciteho veku pekne odstranit. a recova vada no vies kedysi sa to tak neriesilo dnes logoped dokaze divy dokonca aj u dospelych. viem o jednom politikovi a aj moderatorovi ktori to riesili a vyriesili v dospelosti. to ak by on sam teda chcel.
ak nema iny problem ako tu bolo pisane nevidim problem ja. akurat je mozne ze sa stretnes s blbymi recami okolia. na to sa priprav.

autor
6. sep 2022

@pralinka25 ale neviem či to je rečova vada, škôd ako keby sa zajakaval... A niekedy tak znicoho nič otvorí ústa pri rozprávaní. Neviem to presne opísať. No je vidieť že je to trochu aj po mentálnej stranke

marca12
6. sep 2022

@majkabambulik toto si napisala pekne hnusne. Keby to bol tvoj syn,nedopriala by si mu lasku? Chcela by si,aby bol cely zivot odmietany a take povrchne husy by nad nim ohrnali nos? Ze zlutovala sa nad nim,zasnem. Ze ho uprimne milovala ta nenapadlo?

1andrea111
6. sep 2022

Nešla by som do takého vzťahu

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miadi
6. sep 2022

Tak sa ho opytaj ake mà postihnutie . Down syndrome ludia su neplodni ( ale to by si Asi videla) autismus nie je dedicny skulenie moze byt zdedene recove vady sa daju napravit. Ale na to ci s niekym mat ci nemate deti treba ovela viac info. Este ani nemate vztah a uz riesis genetiku .. to ze mate chemiu a jeho zmysel pre humor je sice pekne no nevies z toho aky by bol partner a ci by si na materskej nebola hladna z chemie a vtipu deti neuzivis .

minutka
6. sep 2022

Mozno Tourettov syndróm

viestta
6. sep 2022

@zoro9836 strabizmus a recova vada sú príčinou nižšieho zárobku? Nehnevaj sa, ale si úplne mimo. Osobne poznám koktaveho a skulaveho matematika s RNDr. a je špičkový ITckar. Naozaj špičkový. Poznám viacero ludi s recovou vadou aj so strabizmom a uživia úplne v pohode seba aj vlastnú rodinu. Možno aj lepšie ako hociktori bez estetických vád.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
angela85
6. sep 2022

Kamarát ma recovu vadu a je to veľmi šikovný chalan,čo si vie veľmi dobre zarobit

viestta
6. sep 2022

@zoro9836 napísala, že skuli a kokce.

viestta
6. sep 2022

@zoro9836 a musím povedať, že ty si úplne a celkom mimo. Ty tu vytiahnes peniaze a potom ma obvinís, že len na peniaze hľadím. Ty, čo v každej téme rozoberás pomerne a zasluhove prideľovanie hmotných pozitkov. Ty mňa ideš poučovať o láske? Toto už ani pravda nie je.

pralinka25
6. sep 2022

zajakavanie neznamena mentalny problem. no to je strasne malo informacii na posudenie.

simona1306
6. sep 2022

@majkabambulik to akoze postihnuty chlapi nemaju pravo na zivot a na lasku ? zavret ich do jednej izby a nech sa staraju o seba, aby nahodou neboli chuderke zene na pritaz ? predpokladam ze keby toto napise nejaky chlap, ze sa zadival do postihnutej zeny a nevie ci v tom ma pokracovat, prvy by tu svietil od teba komentar , aky je to chuj ....

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viestta
6. sep 2022

@zoro9836 ale vyjadrujes, vyjadrujes. Stále a furt mi vkladás do klávesnice co si myslíš, že si myslim. Len ma to jednu chybičku. Tvoje fantazmagorie sú tak ďaleko od skutočnosti, že si to ani nevieš predstavit

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viestta
6. sep 2022

@zoro9836 vidí, zas si vedel jak ta jedle.

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
Zobraz