Prečo bývalý po rozchode vymazal spoločné fotky?
Ahojte, chcem sa spýtať na názor, lebo ja tomu nerozumiem trochu 😄 a poviete si, že riešim hlúposti, ale tak z dlhej chvíle sa pýtam
Bývalý odišiel pred 3 mesiacmi, hneď po odchode si zmenil fotku na fb, zmazal si aj vzťah, zmazal si všetky naše spoločné fotky, aj tie kde som ho označila, zmazal si ma aj z instagramu, ako keby ma ani nikdy nepoznal 😄
Popritom podľa môjho názoru, sme sa nerozisli v zlom, dokonca sme sa pri rozchode ani nepohadali.
Ja som si nechala spoločné fotky, kde sme aj s dcérou. Nepríde mi to prvoradé všetko v momente mazať, blokovať. Ja sa nehanbím za svoju minulosť, aby som to hneď všetko zmazala, akoby sme spolu ani nikdy neboli a akoby sme spolu neexistovali ako rodina.
Vy ste akého názoru? Hneď po rozchode všetko zlikvidovať?
Príde mi to také, že asi má nejakú novú známosť a tak chce zahladiť všetky stopy po minulom živote 🤷🏻♀️😄
Niekto vymaze a niekto si necha, je to v poriadku aj ked vymaze, aj ked si necha, kazdy sa rozhodne inak a ty to vobec nemusis riesit, preto ze na tom, ze uz nieste spolu to aj tak nic nezmeni.
Keďže ste sa rozišli v dobrom tak hádam, že nebol sviňa. Zjavne nechce byť sám a nechce aby to vyzeralo tak, akoby ten váš vzťah nemal ukončený. Dcéru netají a s tebou už nie je. Urobil dobre.
Je to jeho sposob ako nieco ukoncit a zacat znova. Treba to nechat tak.
Proste vymazal, uzavrel a ide ďalej. Ja by som ani žiadne fotky na net nevešala, hrozna doba toto.
je to divne, osobitne ak mate spolu dieta... ale skoda riesit
Tebe vadí, že fotky vymazal, v tejto diskusii zase vadí autorke, že nevymazal...
https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/preco-ma-priatel-stale-veci-po-ex/#post-89266997
Jasné, je to maximálne detinské 😂😂😂 nie je dôvod nič mazať, na FB, chodí človek aj tak raz za rok, tak načo. Mala som takú kamošku, príde mi to vrcholne trápne, ale tak 100 ľudí 100 chutí.
@eviku777 vymazava verejny status, nie sukromne fotky. To je predsa rozdiel.
Mne by trebars nebolo velmi prijemne, keby sa moj partner stále prezentoval spoločnými fotkami s niekým, s kým už nie je. A to nerobím ani ja. Nechápem, preco by som tie fotky nemala vymazat. Nevidím dovod.
@barka1 vsak vymaz ved kazdy urobi ako uzna za vhodne. za mna je to raz moja minulost a bol sucastou mojho zivota urcite obdobie, zivotnu etapu nikdy na nu nezabudnem ci uz bola dobra alebo zla, nevymazavam take veci ani s pamati ani od nikade kde som ich uz raz dala. Kazdy robi ako uzna za vhodne
vyzera to tak, ze tvoj byvaly sa rozhodol, ze „z resetujem sa a budem sa tvarit, ze som nikdy nemal minulu zenu ani dieta“. proste ako keby stlacil vymazat – vsetko, vsade, hned.
ale to nevypoveda nic o tebe. to len ukazuje, ako sa on vyrovnava s rozchodom. niektori ludia riesia emocie tym, ze mazou fotky. lebo nevedia, co ine s nimi.
to, ze ty si si fotky nechala, neznamena, ze sa nevies pohnut dalej. prave naopak – ukazuje to, ze sa nebojis svojej minulosti. ze ju prijimas. lebo bola skutocna.
a hej, pravdepodobne tam je nejaka nova znama a on sa chce hrat na cistý stôl. len zabudol, ze vymazat fotky nezmaze skutocnost.
takze nie, nerobis nic zle. len mas dospelejsi pristup ako on.
@julia_romeo velmi dobre napisane
@barka1 vsak vymaz ved kazdy urobi ako uzna za vhodne. za mna je to raz moja minulost a bol sucastou mojho zivota urcite obdobie, zivotnu etapu nikdy na nu nezabudnem ci uz bola dobra alebo zla, nevymazavam take veci ani s pamati ani od nikade kde som ich uz raz dala. Kazdy robi ako uzna za vhodne
@eviku777 v poriadku. Tiez nemažem a netrham staré fotky. Písem o verejnom vyjadreni.