Prečo dnešní muži opúšťajú rodiny z minúty na minútu?
Partner sa rozhodol z minuty na minuty opustit zenu/mna a rocnu dceru. Doslova, ze vyhodit zo svojho bytu a ked mal pocit, ze sa to nedeje dost rychlo, tak este sikanovat, robit psychicky natlak. Este to vsetko hodi na partnerku, ze ona bola zla, ona sa hadala aby on sa necitil zle. Teraz sa chodi zabavat kazdy vecer von, chlastat do baru, o dieta aj pracu aj byt sa stara zena. Ako je mozne, ze toto vvobec existuje, takyto ludia, ze roky sa hra na milujuceho partnera a potom z minuty na minuty oznami koniec bez hocijakeho varovania?
@biba_18 nech keca, ale nech nepise kraviny, ze ju Slovaci odpudzuju. Trocha slusneho spravania nech sa nauci, alebo nech keca s tymi, co ju neodpudzuju.
@anonym_b7eca9
Mne sa vyvoj tvojej argumentacnej logiky zacina pacit.
Este chyba zakaz prist niekedy na Slovensko a snivat sny v slovencine. 😁
Nie, to, ze poklada slovenskych muzov za nezaujimavych, neznamena, ze sa nemoze bavit po slovensky na slovenskych forach so slovenskymi zenami.
V nicom si tym neodporuje.
@anonym_b7eca9
Mne sa vyvoj tvojej argumentacnej logiky zacina pacit.
Este chyba zakaz prist niekedy na Slovensko a snivat sny v slovencine. 😁
Nie, to, ze poklada slovenskych muzov za nezaujimavych, neznamena, ze sa nemoze bavit po slovensky na slovenskych forach so slovenskymi zenami.
V nicom si tym neodporuje.
@moonlight1210 nezaujimavy je ok pomenovanie. Odpudzuju ju nie je ok pomenovanie. Este ze ju neodpudzuju osoby na modrom koni😉
@moonlight1210 nezaujimavy je ok pomenovanie. Odpudzuju ju nie je ok pomenovanie. Este ze ju neodpudzuju osoby na modrom koni😉
@anonym_b7eca9 nie, ludia na mk ju neodpudzuju. To nepovedala.
Specifikovala to jasne - len slovenski muzi. Aj to len v pripade, ak by si mala medzi nimi hladat partnera pre zivot.
Ako kamosi a znami su ok.
Mala by si to prestat tak zvelicovat.
Specifikovala to jasne - len slovenski muzi. Aj to len v pripade, ak by si mala medzi nimi hladat partnera pre zivot.
@moonlight1210 zvelicujem, aby videla absurditu toho, co napisala. Este ze sa jej matke nehnusil jej otec. Dnes by taketo sprostosti nemohla pisat.
@anonym_b7eca9 @moonlight1210 a možno má otca maďara 😲😂
@anonym_b7eca9 @moonlight1210 a možno má otca maďara 😲😂
@miniovecka netreba sa prehrabavat roky odpadom. Nikdy som nic nemala s odpadom. Mam dlhorocny fungujuci vztah a s odpadom som nikdy, nikdy nechodila. Ani ziadna normalna pricetna zena si s odpadom nic nezacne. Len treba poznat svoju hodnotu a rozmyslat trochu. A nie brat prve co pride.
@biba_18 hej, alebo poliaka😉
@anonym_autor ano mne sa to stalo
Dieta nemalo ani rok, otocil o 180stupnov
Momentalne je prec uz 2 roky a ja sa pomaly davam dokopy , zijem najlepsie ako viem pre svoje dieta a snazim sa mysliet pozitivne
Avsak nikdy som sa necitila tak ponizena, opustena, sama, menejcenna ako vtedy ked odisiel a to mu nikdy neodpustim a este sme mali male dieta niekolkomesacne a ja zasnubak na prste
O dieta sa zaujima minimalne
Doteraz vychadzame velmi velmi zle, komunikacia velmi viazne ohladom dietata a nikdy sa to nezlepsi, zaplatit zaplati len aby mi “zavrel usta” a aby som ho neoztravovala vecami ohladom dietata, vraj prisiel na to, ze chce zit sam a ze nechce dieta a ani mna lebo nema cas na seba, sebarozvoj, pracu, kamaratov a konicky
Lebo dieta nevids zbalit do tasky a zit si zivot ako predtym a vraj ho stvalo, ze som s novorodencom v zime nechodila na nakupy potravin ale chudak musel on 🤦🏻♀️
V podstate uz ho len ignorujem a postupne si uvedomujem ako dobre, ze odisiel
@anonym_803f63 Som rada, ze som neni sama a aspon niekto ma dokaze uplne pochopit. S prehladom najhorsia vec aka sa mi kedy stala...
@moonlight1210 az tak jasne to nebolo, slovenski muzi, to je zrejme mnozina, ktoru poznala pred odchodom na Tenerife😪teda nejaki rocnik 1970 +-.... O dalsej generacii nema ahnung, aj ked su to synovia tych odpudivych😂no dnes mozno drkoce na tom jej milovanom ostrove zo sympatickym slovakom a ani jej nenapadne, ze to je slovak, pokial ho neprezradi prizvuk, ci nepatricne slovo... ako bola Darsane nadrzana za arabmi, tato za juzanmi, tomu sa povie chytit prilezitist za pacesy... Nedavno vidim na fb, babenka z hornejdolnej na Manhattan, vylozene nohy v balkone, reku aky fajn hotel 🌃a ona tam byva, my vyrasteni v klietke socializmu sme presvihli aj juzanov, aj manhattan😂
@miniovecka nie som patriotka, nepaprcim sa, len nerozumiem ako moze niekto cely narod hodit do jedneho vreca na zaklade jeho vlastnych skusenosti spred 30rokov.
@moonlight1210 az tak jasne to nebolo, slovenski muzi, to je zrejme mnozina, ktoru poznala pred odchodom na Tenerife😪teda nejaki rocnik 1970 +-.... O dalsej generacii nema ahnung, aj ked su to synovia tych odpudivych😂no dnes mozno drkoce na tom jej milovanom ostrove zo sympatickym slovakom a ani jej nenapadne, ze to je slovak, pokial ho neprezradi prizvuk, ci nepatricne slovo... ako bola Darsane nadrzana za arabmi, tato za juzanmi, tomu sa povie chytit prilezitist za pacesy... Nedavno vidim na fb, babenka z hornejdolnej na Manhattan, vylozene nohy v balkone, reku aky fajn hotel 🌃a ona tam byva, my vyrasteni v klietke socializmu sme presvihli aj juzanov, aj manhattan😂
@ahhola @anonym_b7eca9
tu skor ide o argumentaciu na zaklade urazenej emocie.
Kde zvelicovanie (anonymu eca09) prebieha:
nema rada slovenskych muzov => nema pravo sa bavit ani so slovenskymi zenami => nema pravo sa bavit so Slovakmi vobec
(kedze sa ace09 rozhodla, ze ak tenerifka nema rada slovenskych muzov, tak nema co vobec robit na mk 🙂 )
Dost prehnane. Slovenski muzi nereprezentuju komplet Slovensko ako celok.
Muzi su muzi. V danej dobe boli pre nu neprijatelni ako partneri a najskor stale su, bez ohladu na posun. Ale to tiez nezaklada, ze kamosit sa s nimi moze a nebude zvrchu pozerat na kazdeho, lebo je Slovak. Iba za muza by si ho nezvolila.
To uz je prehananie od ace09, ktora to nejak ponala, ze to asi najskor nejakym sposobom (iba jej pochopitelnym) uraza jej volbu Slovaka za muza.
Preto som sa zasmiala, ci tenerifke nechce nahodou nakoniec zakazat aj snivanie v slovencine.
@ahhola @anonym_b7eca9
tu skor ide o argumentaciu na zaklade urazenej emocie.
Kde zvelicovanie (anonymu eca09) prebieha:
nema rada slovenskych muzov => nema pravo sa bavit ani so slovenskymi zenami => nema pravo sa bavit so Slovakmi vobec
(kedze sa ace09 rozhodla, ze ak tenerifka nema rada slovenskych muzov, tak nema co vobec robit na mk 🙂 )
Dost prehnane. Slovenski muzi nereprezentuju komplet Slovensko ako celok.
Muzi su muzi. V danej dobe boli pre nu neprijatelni ako partneri a najskor stale su, bez ohladu na posun. Ale to tiez nezaklada, ze kamosit sa s nimi moze a nebude zvrchu pozerat na kazdeho, lebo je Slovak. Iba za muza by si ho nezvolila.
To uz je prehananie od ace09, ktora to nejak ponala, ze to asi najskor nejakym sposobom (iba jej pochopitelnym) uraza jej volbu Slovaka za muza.
Preto som sa zasmiala, ci tenerifke nechce nahodou nakoniec zakazat aj snivanie v slovencine.
@moonlight1210 bolo to myslene inak: slovenski muzi ju odpudzuju, ale slovenske zeny su jej na pokec a kratochvilu dobre😉
@moonlight1210 bolo to myslene inak: slovenski muzi ju odpudzuju, ale slovenske zeny su jej na pokec a kratochvilu dobre😉
@anonym_b7eca9 ja som pochopila.
Ale to mas to iste, ako to, ze ja mam medzi Rusmi kamaratov, ale teda ruskeho chlapa by som za muza nechcela ani za boha. Ani keby bol bohaty.
A nejaka Ruska by mi vmietla, ze Ale za kamosov sme ti dobri.
Wtf? Tak asi kamaratstvo a dozivotny zavazok su dve dost odlisne veci.
Ked sme pri tom, nechcela by som Rusa ani za sefa. Rusi su fajn, kym su s tebou na jednej lodi. Ale nedajboh, ak sa ocitnu "nad" tebou. Rychlo pochopis, kde si v ich hierarchii.
(To inak aj na margo ludom, co spievaju ody na navrat k Rusku. Netusia, co si zelaju.)
@anonym_b7eca9 ja som pochopila.
Ale to mas to iste, ako to, ze ja mam medzi Rusmi kamaratov, ale teda ruskeho chlapa by som za muza nechcela ani za boha. Ani keby bol bohaty.
A nejaka Ruska by mi vmietla, ze Ale za kamosov sme ti dobri.
Wtf? Tak asi kamaratstvo a dozivotny zavazok su dve dost odlisne veci.
Ked sme pri tom, nechcela by som Rusa ani za sefa. Rusi su fajn, kym su s tebou na jednej lodi. Ale nedajboh, ak sa ocitnu "nad" tebou. Rychlo pochopis, kde si v ich hierarchii.
(To inak aj na margo ludom, co spievaju ody na navrat k Rusku. Netusia, co si zelaju.)
@moonlight1210 😅to nemec, frantik, anglan slovo hierarchia ani nema v slovniku😂
Kto nezazil tuto situaciu, podla mna nepochopi. Mne to rozum nebere ale naozaj ako keby ho vymenili.
@anonym_autor poviem to isté, ako niektoré predo mnou, toto sa nedialo z minúty na minútu, z hodiny na hodinu, ani z dňa na deň, ale máš malé dieťa a iné priority. Preto si si veľa vecí nevšímala. Veľa žien, pri narodení dieťaťa - zabúdajú na partnera.
A na druhej strane buď rada, že odišiel zo života, lebo toto nie je chlap a bude vám lepšie bez neho
@anonym_autor je mi veľmi ľúto čo prežívaš, máloktorý muž je rodinne založený. Väčšinou ani len nemajú šajnu o rodine, domácnosti, vzťahu.
@miniovecka nik nemôže za to že tvoje kamošky si našli debilov. To bola ich chyba.
@anonym_autor vieš človek sa nedokáže pretvarovať donekonečna. Ty si si ho nejak zidealizovala on teba a v skutočnosti ste nevideli to aký naozaj ste až prišlo vytriezvenie a dieťa. Dieťa preverí každý vztah a keď ste ešte k tomu len partnery….
@miniovecka mozno sa im už nechcelo preberať. Čo ty vieš.
@miniovecka neverim, ze zena pride do "zahranicia", a co chlap-to luxusny vhodny dokonaly partner, otec, manzel. To by ani v tom "zahranici" neexistovali rozvody, rozchody, osamele matky a podobne. A ver, ze existuju.
@miniovecka to si napísala peknú hovadinu. Žijem za hranicami a ver, že chu*ov je tu viac než dosť. A to ako zahraničných, tak aj domácich.
@miniovecka aku to ma vypovednu hodnotu, ze sa roky trapili? Co si vybrali, to mali. Kopec zien si vybralo normalnych chlapov, vratane mna, a netrapime sa. Normalnych a nenormalnych najdes vsade.
Úprimne možno taký naozaj nebol, ale v dnešnej dobe sú chlapi rozmaznaní a naozaj veľa z nich sa zmení príchodom dieťaťa.
Lebo zrazu máš doma dieta ktoré place, nevyspinkas sa do ružova, niektoré často placu, sú choré, povinnosti do toho, proste malé dieta nie ne bezproblémové a mám pocit že ľudia spohodlneli. A co je pre chlapa jednoduchšie ako sa dieťaťa so zenou zbaviť a môžu sa vrátiť k pôvodnému single party životu…Bohužiaľ žena toto nespraví, teda väčšinou.
@anonym_199b29 Tiež si myslím, že poniektorí chlapi sú ako snevhové vločky...stačí zafúkať a sa rozpustia.
@miniovecka 😂😂😁😁😂 wow ja sa z toho tak smejem. Výpovedná hodnota nula celých nula nula nula nula dpc

@miniovecka no lebo ti zahranicni su vsetci idealni uzasni dokonali. To urcite. A tvojim kamaratkam nikto nekazal si debilov hladat medzi spodinou. Treba vyberat, ci medzi slovakom, cechom, madarom, juzanom. A nie trepat vsetkych do jedneho vreca. To mas ako by nejaky chlap napisal ze vsetky slovenky su kravy. Je to pravda? Neni. Neexistuje aby niekto podla jednej kravy sudil cely narod v zenskom rode.