Prečo dnešní muži opúšťajú rodiny z minúty na minútu?
Partner sa rozhodol z minuty na minuty opustit zenu/mna a rocnu dceru. Doslova, ze vyhodit zo svojho bytu a ked mal pocit, ze sa to nedeje dost rychlo, tak este sikanovat, robit psychicky natlak. Este to vsetko hodi na partnerku, ze ona bola zla, ona sa hadala aby on sa necitil zle. Teraz sa chodi zabavat kazdy vecer von, chlastat do baru, o dieta aj pracu aj byt sa stara zena. Ako je mozne, ze toto vvobec existuje, takyto ludia, ze roky sa hra na milujuceho partnera a potom z minuty na minuty oznami koniec bez hocijakeho varovania?
@anonym_640451 ponukli sa ine moznosti, mohli sme ist do zahranicia, mohli sme si najst noveho muza/zenu napriklad z juznej Europy (moj pripad). Ja by som Slovaka nechcela, mña odpudzuju, a ak by som sa narodila v rokoch ako moja mama, bud by som emigrovala a mozno by ma pri uteku zastrelili, alebo by som sa nikdy nevydala...
@tenerifka mňa odpudzujú zase cudzinci,nemôžem ich ani cítiť ani vystáť.Radšej poriadny Slovák ako dáky zavšivavenec.Tam je viac prípadov rozvodov keď si Slovenka myslí že si nájde cudzinca a bude s ním šťastná do konca života.Prt makový.Viď aj Vera Visterová ako dopadla.Ja vravím jej chyba.
@tenerifka mňa odpudzujú zase cudzinci,nemôžem ich ani cítiť ani vystáť.Radšej poriadny Slovák ako dáky zavšivavenec.Tam je viac prípadov rozvodov keď si Slovenka myslí že si nájde cudzinca a bude s ním šťastná do konca života.Prt makový.Viď aj Vera Visterová ako dopadla.Ja vravím jej chyba.
@gabrielabydzo keby len Wisterova, aj Barbora Hascakova, od susedov najstarsia Gottova dcera. Dalo by sa hladat dalej, ale na co? Aj cudzinci vedia byt poriadni psychopati.
A možno to súvisí v niektorých prípadoch aj s tým, že ten vzťah neprešiel do tej oficiálnej roviny manželstva. Bez toho má pocit, že nie je právne viazaný k partnerke a teda je pre neho oveľa ľahšie "zmeniť názor." Keby sa malo riešiť rozdelenie BSM a rozvodové konanie, tak by bol schopný aj zapracovať na vzťahu, robiť kompromisy...
@tanyan som sa pobavila,keď niekto chce odísť a nemá záujem o druhého,rodiny atď tak kvôli papieru bude ostávať hmm,fajn a to sú potom tie nešťastné manželstva a z toho plynúce totálne frustrované deti a budúci adepti pre podobný "funkčný"partnerský vzťah. Keď raz niekto chce ukončiť partnerstvo tak to urobí. Papier-neoaoier. Len hus by sa tešila,že muž ostáva lebo je manžel a nechce sa mu riešiť. Žiadna úcta,rešpekt,nič. Lebo proste musím. 👍
@anonym_autor nie je to len teraz bolo to vždy a tiež sa prikláňam k názoru,že debil musel byť aj predtým. Ako,rozísť ,ok. Ale vyhadzovať ženu s bábätkom. To je debil. Aj keď teda pozadie nepoznám. Takže ťažko aj k tomuto.
@gabrielabydzo nie prt,ale prd,lebo prdis a nie neprtis,,,😉
@anonym_640451 nastal boom, lebo sa len uvolnil pretlak toho “drzania” nasilu, co vladlo dovtedy, lebo rozvod bol stale brany ako hanba a dovod na ohovaranie.
Ako dieta si pamatam, ked som od dospelych pocula “a este aj rozvedena/rozvedeny.” Asi ako na urovni “a este aj vykradol banku.”
Ludia za zatvorenymi dverami zili vedla seba, trapili sa, tuzili zmiznut kamsi od toho cloveka, pripadne boli zalubeni inde, ale nedalo sa inak, tak drzali.
Potom sa uvolnila atmosfera a vsetky tie vztahy, co drzali uz len z nutnosti, padli jeden po druhom.
@moonlight1210 hej...ale aj dlho po tom ako sa ten "pretlak drzania manzelstva nasilu" uvolnil....boli v skolach a v telke "deti z rozvratenych rodin"... vsetky,co mali rodicov rozvedenych. A bralo sa to tak,ze je pochopitelne, ze take dieta nieco vyviedlo,ma problem s ucenim...🤦♂️
@anonym_autor ty si si ho vybrala ako otca dietata, nabuduce vyberaj starostlivejsie
@anonym_b7eca9 nikdy neviete čoho sa môžte dočkať vy aj keď si myslíte, že ste si vybrala dobre, no on si to myslieť nemusí postupom času.....
@gabrielabydzo nie prt,ale prd,lebo prdis a nie neprtis,,,😉
@maciatkolulu pri tých chybách čo tu ženy robia je toto zanedbateľné a hlavne keď otvára tá žena tému a nevie si to po sebe ani prečítať ale hlavne že ty si úplne bezchybná.
no ja sa prikláňam k názoru že muž sa môže javiť ako celkom dobrý , ale vplyvom určitých udalostí sa mení. Keď som ležala v pôrodnici , tak bola so mnou na izbe žena , ktorá porodila svoje druhé dieťatko , veľmi milá príjemná , vzdelaná a aj rozumná . babätko malo podstatne ťažší štart do života ako druhé deti , manžel za ňou chodil každý deň , malá bola v inkubátore . Viem že potom mali kopec starostí s ňou a dodnes má následky typu horšia reč slabší zrak , nevychádzali jej roky a ešte mala odloženú školskú dochádzku . Na facebooku samé fotky z dovoleniek , kade tade, rodinné fotky , Vianoce a zrazu to prestalo . Mladý pán si našiel koníček , ktorý bol ako finančne tak aj časovo veľmi náročný , úplne mu prepadol , odsťahoval sa od nich a teraz behá po Slovensku a Európe a plní si sny - podľa neho . Že za sebou nechal ženu s dvoma deťmi ho v tej 40 tke netrápi . Hlavne že všade dáva selfíčka, komentáre kde je a na Vianoce zverení jednu fotky s deťmi , sám odfotený . Rodičovská starostlivosť vybavená .
@maciatkolulu pri tých chybách čo tu ženy robia je toto zanedbateľné a hlavne keď otvára tá žena tému a nevie si to po sebe ani prečítať ale hlavne že ty si úplne bezchybná.
@gabrielabydzo reakcia hodna dospelej ženy....
@gabrielabydzo reakcia hodna dospelej ženy....
@maciatkolulu trafená hus zagágala
@maciatkolulu trafená hus zagágala
@gabrielabydzo pozri,človek ťa slušne upozorní,že sa prdí a neprti a ty,ze iní robia horšie chyby. Možno drdkaju🤷
@gabrielabydzo pozri,človek ťa slušne upozorní,že sa prdí a neprti a ty,ze iní robia horšie chyby. Možno drdkaju🤷
@maciatkolulu zrazu si slusna v diskusii? Ty, co si inokedy sama neprijemna jak vred na riti?
@maciatkolulu zrazu si slusna v diskusii? Ty, co si inokedy sama neprijemna jak vred na riti?
@anonym_b7eca9 nerozumiem? Upozornila som prtenie lebo to kole oči. Ja nereagujem ako dieťa z pomocnej školy,keď ma niekto upozorní na nejakú chybu, povacsine podakujem,že teda upps,pomýlila som sa. A nedávam to zahraničie,na babku maďarky a vôbec na to,že iní robia väčšie chyby😄 ale dobre niekto prti a iný drdka. 👍 A najmä napíšem svoj názor bez stresu a neskrývam sa za anonym, si hustá čo? 🤣
@anonym_b7eca9 nerozumiem? Upozornila som prtenie lebo to kole oči. Ja nereagujem ako dieťa z pomocnej školy,keď ma niekto upozorní na nejakú chybu, povacsine podakujem,že teda upps,pomýlila som sa. A nedávam to zahraničie,na babku maďarky a vôbec na to,že iní robia väčšie chyby😄 ale dobre niekto prti a iný drdka. 👍 A najmä napíšem svoj názor bez stresu a neskrývam sa za anonym, si hustá čo? 🤣
@maciatkolulu reagujes ako skolkar s tymi debilnymi smajlikmi.
@maciatkolulu reagujes ako skolkar s tymi debilnymi smajlikmi.
@anonym_b7eca9 mňa tie smajlíky bavia a reagujem tak,že vieš na kom si môžeš skúšať vylievať svoju frustráciu 🤣🤣a ono niektorí sa márne snažia odpovedať anonymne😉. Ja sa tu nejdem doťahovať duša anonymná. Kľudne píš ako retard,súhlas s tým keď ini píšu akoby nemali základné vzdelanie ( ta konikovska pseudo davová psychóza je komická), ja na to upozorním ak si to ten clovekv ezme k srdcu fajn, ak nie tiež fajn,vychova síce ďalšiu generáciu s top znalosťou rodného jazyka, ale tak čo už aj takí musia byť. 🥳Pekný víkend a kľud a jasneeeeew ideees a odpovedaj. A to všetko kvôli simolexnemu prteniu🤣,no neveriiiim
@anonym_b7eca9 mňa tie smajlíky bavia a reagujem tak,že vieš na kom si môžeš skúšať vylievať svoju frustráciu 🤣🤣a ono niektorí sa márne snažia odpovedať anonymne😉. Ja sa tu nejdem doťahovať duša anonymná. Kľudne píš ako retard,súhlas s tým keď ini píšu akoby nemali základné vzdelanie ( ta konikovska pseudo davová psychóza je komická), ja na to upozorním ak si to ten clovekv ezme k srdcu fajn, ak nie tiež fajn,vychova síce ďalšiu generáciu s top znalosťou rodného jazyka, ale tak čo už aj takí musia byť. 🥳Pekný víkend a kľud a jasneeeeew ideees a odpovedaj. A to všetko kvôli simolexnemu prteniu🤣,no neveriiiim
@maciatkolulu no krasna odpoved. Hodna dospelej zeny. Toto je presne ukazka tvojich klasickych odpovedi s 10timi preklepmi, ale ty ides robit niekomu gramaticke okienko. Najprv si skontroluj vzdy po sebe co pises a potom poucaj ostatnych.
@maciatkolulu no krasna odpoved. Hodna dospelej zeny. Toto je presne ukazka tvojich klasickych odpovedi s 10timi preklepmi, ale ty ides robit niekomu gramaticke okienko. Najprv si skontroluj vzdy po sebe co pises a potom poucaj ostatnych.
@anonym_b7eca9 anoooo,sú to gramatické desne chyby🤣opakujem upozornila som slušne a ty ideš a anonymne a ani sa ta to netýka, však sa ukáž hrdinka konnbnska😉,ale zaloz inú tému. Ok?
Na záver je PRD a nie PRT,lebo je to od slova PRDIET a nie PRTIET. A ak chcem pokračovať daj anonymne tému a ideeees. Samozrejme ako anonym, hrdinka
@anonym_b7eca9 anoooo,sú to gramatické desne chyby🤣opakujem upozornila som slušne a ty ideš a anonymne a ani sa ta to netýka, však sa ukáž hrdinka konnbnska😉,ale zaloz inú tému. Ok?
Na záver je PRD a nie PRT,lebo je to od slova PRDIET a nie PRTIET. A ak chcem pokračovať daj anonymne tému a ideeees. Samozrejme ako anonym, hrdinka
@maciatkolulu nepotrebujes nieco na upokojenie?

@anonym_autor keby chcel byt s tebou, je uz manzel a nie partner.. zial nie je zrely ani zodpovedny a ty s dcerou ste boli len zelezne gule na jeho nohe..moze to byt ze spadla posledna kvapka do pomyselneho pohara a ten pretiekol - stava sa to, ze ludia vybuchnu ako sopka a nikto ich nespoznava, ale tie priciny vznikli ovela skor - podla mna to nedokazal inak vyriesit iba takto - ty sa na neho vobec neviaz a zariad si svoj zivot, mas dceru, ktora ta potrebuje, nie si pre neho dolezita, zial, zial.. prajem ti nech to rychlo prekonas a si stastna