icon

Prečo hokejistova žena toleruje neveru?

11. aug 2026

Akože baby ja neviem. Myslela som si, že hokejistova žena nebudem posat meno, že už ju tak každý ponizil že bude držať ústa a krok. Ale ona sa dala ešte na väčšie dno ako bola pred pár dňami. Ako je okolo jej muža veľa žien a oba stojí za ním a smeje sa. Nič v zlom. Ale môže byt niekto tak hlúpy a zrat mužovi neveru? To ozaj je taká prizemna a všetko to necháva tak len kvôli peniazom? Chudák jej deti keď si v dospelosti budú citat, že oco podvádzal ich mamu. Mama o všetkom vedela a aj tak sa len usmievala na verejnosti lebo peniaze sa jej pacia.

anonym_7e26ac
11. aug 2026

nie je sprosta, ze tolke peniaze necha nejakym chuderam, myslim, ze ona si to tiez vyriesi po svojom 😎 to, ze on sa sprava ako sa sprava je dalsia vec

anonym_8be9e0
11. aug 2026
@anonym_autor

Chore úplne. A potom že ženy sú zlatokopky. Keď sú ako je ona tak hanba 🤮

@anonym_autor co chces video ako place je psychicky zrutena v nemocnici a je na dne? Ako by ti to pomohlo? Ze uz nema stastie? My tiez zakryvame oci a tvarime sa ze ti nasi somari su vynikajuci manzelia.

mimachicha
11. aug 2026

@anonym_autor Ona má skoro 300KK sledovateľov na Instagrame a pomerne často robí platené spolupráce, naposledy som u nej videla spoluprácu na topánky. Pri takomto počte sledovateľov a množstve spoluprác podľa mňa zarába veľmi slušné peniaze. Odhadom pokojne aj 20-tisíc mesačne. Takže je finančne nezávislá. Áno, vďaka nemu si môže dovoliť brutálne luxusný život, ale snažím sa len povedať, že aj keby bola sama, vedela by si z vlastných peňazí žiť veľmi pekne. Nie je teda úplne odkázaná na neho. Samozrejme, do ich vzťahu nevidíme a ťažko povedať, aké pohnútky ju vedú k tomu, že s ním napriek dôkazom o nevere naďalej zostáva. Jeho motivácia je podľa mňa, že sa chce sa pochváliť tým, že jeho žena je reprezentatívny kus a zároveň starostlivá matka. Zdravo varí, stará sa o rodinu, nemá upratovačku – vraj si upratuje sama – a nemá ani žiadne prehnané estetické úpravy typu prsia či pery. Podľa mňa má aj kultivovaný prejav. Na druhej strane on podľa mňa vzhľadovo až taký veľký zázrak nie je a z jeho prejavu mám pocit, že má pomerne nezdravé ego a zároveň nepôsobí práve ako najostrejšia ceruzka v peračníku. Takže ak sa na to pozriem čisto pragmaticky, jediné, čo na ňom podľa mňa môže byť pre iné ženy výrazne atraktívne, sú jeho peniaze a životný štandard.

petronelag
11. aug 2026

@anonym_autor Existuje veľa rodín, ktoré sa po nevere nerozvádzajú, dokonca aj takých, kde každý býva vo svojom byte a nerozvádzajú sa, rozvod nie je jediné riešenie, každý si rieši ako vyhovuje jemu a iných do toho nič.

anonym_0af5ce
11. aug 2026

@anonym_autor táto trápna Ivanka by si mala zobrať príklad od p. Belanyiovej, ktorá odišla od hokejistu, kvôli nevere, s ťažko zdravotne znevýhodnením dieťaťom.

anonym_489c4e
11. aug 2026

Ja sa cudujem zenam, ktore sa cuduju, ze preco to ine zeny zaujima. Ak ma 300 tis sledovatelov na sietach a obraz stastnej rodiny je sucastou produktu jej podnikania, tak je prirodzene, ze niekto sa nad tym pozastavi. Ine hadam ani necakala. Pre mna je zase uplne cudne, ze zdiela fotky svojich deti, pre mna horsie ako jeho nevera. To by malo byt trestne. Pre vsetkych😄

anonym_d72c2d
11. aug 2026
@anonym_autor

@valria nie. Ja žijem našťastie dobre stabilne manželstvo. Ale mne to neštve, skôr nechápem ako je možné že žena zo seba robí čo robí. Každý sa z toho smeje a ona sa usmieva

@anonym_autor to si tiež len myslíš 😂
Za prvé, nikdy nevieš kam chodí aj ten tvoj na zásuny, ak si taká jednoduchá ako tu predvádzaš tak šance sú dosť vysoké.
Za druhé, psychicky vyrovnaný človek si nemá za potrebu brať do huby cudzích ľudí. Keby sa každý staral o seba, tak je o všetkých postarané.

anonym_7329d2
11. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor keby sa každý staral o seba, hneď by bol život krajší, však ?

minenkaa
11. aug 2026
@anonym_autor

@valria nie. Ja žijem našťastie dobre stabilne manželstvo. Ale mne to neštve, skôr nechápem ako je možné že žena zo seba robí čo robí. Každý sa z toho smeje a ona sa usmieva

@anonym_autor nik sa z toho nesmeje ,dokonca sú ľudia čo o tom ani nevedia a nie ešte to riesit

rozculena
11. aug 2026
@ivka225

A ako dlho nechávate namočený cícer?

sport83
11. aug 2026

Chudera ktora spravanim na festivale prerazila dno....Nemal som ju nejako zaskatulkovanu, nepozeram ju na Instagrame, no spravanim na festivale sa riadne znizila.

anonym_d8ba16
11. aug 2026
@anonym_autor

@valria je neschopná. Keby bola schopná tak sa dávno osamostatní a nerobí zo seba …

@anonym_autor Ty si tiež neschopná,keď nemáš iné na robote,ako ju ohovárať

minenkaa
11. aug 2026

Teraz ta už rozstrhne

anonym_3e5a07
11. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_5f9e6c tak ako, ja zarábam nadpriemerne a tiež mám viac nehnuteľnosti. Ale to je jedno. Teraz ide o to, že ako jedna žena môže zo seba toto robiť. Nepochopím.

@anonym_autor ty teda máš, ona nemá. Takže sa rozhodla. Neviem, čo je na tom nepochopiteľné. Sú také páry. Ja si myslím, že je s ním kvôli štandardu. A kvôli malým deťom. Predpokladám, že bude chcieť pre ne nejaké prestížne školy s tisicovym skolným. Aj to je jeden z dôvodov. Ďalší je životný štýl a neustále dovolenky.

anonym_3e5a07
11. aug 2026
@mimachicha

@anonym_autor Ona má skoro 300KK sledovateľov na Instagrame a pomerne často robí platené spolupráce, naposledy som u nej videla spoluprácu na topánky. Pri takomto počte sledovateľov a množstve spoluprác podľa mňa zarába veľmi slušné peniaze. Odhadom pokojne aj 20-tisíc mesačne. Takže je finančne nezávislá. Áno, vďaka nemu si môže dovoliť brutálne luxusný život, ale snažím sa len povedať, že aj keby bola sama, vedela by si z vlastných peňazí žiť veľmi pekne. Nie je teda úplne odkázaná na neho. Samozrejme, do ich vzťahu nevidíme a ťažko povedať, aké pohnútky ju vedú k tomu, že s ním napriek dôkazom o nevere naďalej zostáva. Jeho motivácia je podľa mňa, že sa chce sa pochváliť tým, že jeho žena je reprezentatívny kus a zároveň starostlivá matka. Zdravo varí, stará sa o rodinu, nemá upratovačku – vraj si upratuje sama – a nemá ani žiadne prehnané estetické úpravy typu prsia či pery. Podľa mňa má aj kultivovaný prejav. Na druhej strane on podľa mňa vzhľadovo až taký veľký zázrak nie je a z jeho prejavu mám pocit, že má pomerne nezdravé ego a zároveň nepôsobí práve ako najostrejšia ceruzka v peračníku. Takže ak sa na to pozriem čisto pragmaticky, jediné, čo na ňom podľa mňa môže byť pre iné ženy výrazne atraktívne, sú jeho peniaze a životný štandard.

@mimachicha na štandard, na aký je ona zvyknutá je 20k len vreckové. Ci si myslíš ze jej gaborik kupi vilu, auta aj dovolenkový dom v HR a apanaz k tomu? Stačí sa spýtať Nizlovej, ako jej klesol "stanadard" po rozchode s Lobotkom.
A Gaborik keby nemal tie prachy, tak o neho iné ani nezakopnu. Ako o väčšinu prachatych športovcov.

anonym_bea525
11. aug 2026

Ja sa čudujem, že Vás to trápi. Zaujímate sa o Gaborikovcov ,ale ze premiér verejne podvádza svoju manželku nikoho netrápi - zástanca tradičnej rodiny.

anonym_6ba11c
11. aug 2026

@anonym_autor teba to žerie a ona si z toho robí srandu

anonym_3e5a07
11. aug 2026
@minenkaa

Teraz ta už rozstrhne

@minenkaa nás asi ťažko. Len tie nutene pózy šťastia sú naozaj trápne

marsmykkok
11. aug 2026

Lebo peňazí a luxusu sa dosť vzdáva. Celkovo hokejisti-česť výnimkám moc rozumu nepobrali a viac ako mozgom myslia tým tam dole a podvádzajú všetci a ich ženy im to tolerujú kvôli tomu že majú peniaze...

anonym_a1d25a
11. aug 2026

Nevera sa toleruje lebo u nas je to este stale tak, hlavne v malych mestach a na dedinach kde kazdy kazdeho pozna, ze treba pretrpiet, lebo vacsia hanba ako byt podvadzana je byt rozvedena a nemat partnera, ktory sa o mna postara

marsmykkok
11. aug 2026
@anonym_bea525

Ja sa čudujem, že Vás to trápi. Zaujímate sa o Gaborikovcov ,ale ze premiér verejne podvádza svoju manželku nikoho netrápi - zástanca tradičnej rodiny.

@anonym_bea525 A čo má po ňom? Veľmi sa spolu na verejnosti neukazujú a nehrajú sa na šťastnú rodinku na rozdiel od Gáboríkovcov...

kirin95
11. aug 2026

A vy si snad myslite ze ona nema nejakeho mladeho zajaca co ju naklada? 😀

anonym_43f81c
11. aug 2026

@anonym_autor
@anonym_autor teba je co do toho... radsej si svoje sracky.... chudera si

katarinka963
11. aug 2026
@anonym_875d3f

@anonym_autor lebo to robi uz dlho
Ona o tom vie , toto len teraz vyslo na svetlo sveta
Ma sa pri nom velmi dobre, je to vypocitava panicka co okusila dolare a eura vo velkom, ma dve male deti
Nadobudli pocas mamzelstva neskutocne mnozstvo penazi a majetkov, velmi draho by ich rozchod vysiel
Slovenska klasika- na verejnosti sa idu od lasky zozrat a inoet snad idealneho paru a za zatborenymi dverami hnus a spina

@anonym_875d3f píšeš o sebe? o teba by gaborik ani nezakopol.

anonym_43f81c
11. aug 2026
@crazy_cat_lady

Podla mna o tom davno vedela a zostava s nim kvoli peniazkom, aby neprisla o zivotny standard, ktory s nim ma

@crazy_cat_lady co ak ziadna nevera nieje?

anonym_43f81c
11. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor HANBOU SI TY.PRISPEVOK NAHLASENY

anonym_31e145
11. aug 2026

..už vidím, ako všetky balíte kufre a bežíte s deťmi preč z luxusu a pohodlia....všetky plné sebaúcty a hrdosti ... Jasneeee 👌🏻

anonym_bd83b3
11. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Bolo by lepsie, keby plakala na verejnosti? Chces sa este viac krochtit v cudzom nestasti? Neries inych ludi, nijako Ta neovplyvnuju. No tak nema na to, aby ho opustila. Mozno kvoli detom, mozno kvoli majetku, mozno si nevie predstavit zivot bez neho a mozno ma aj ona piatich a navzajom si to uz roky toleruju a jedine, co ju serie je, ze to vyslo najavo.

minenkaa
11. aug 2026
@anonym_3e5a07

@minenkaa nás asi ťažko. Len tie nutene pózy šťastia sú naozaj trápne

@anonym_3e5a07 ako vies,že sú nútene a niesu šťastní ,ste boli spolu na večery spolu a sa ti zverili?

anonym_0af5ce
11. aug 2026
@anonym_bea525

@anonym_bea525 premiér uz cez 2 desaťročia netvorí pár so svojou manželkou. Ani sa s ňou tie roky nepretŕča ako šťastný dokonalý pár