icon

Prečo hokejistova žena toleruje neveru?

11. aug 2026

Akože baby ja neviem. Myslela som si, že hokejistova žena nebudem posat meno, že už ju tak každý ponizil že bude držať ústa a krok. Ale ona sa dala ešte na väčšie dno ako bola pred pár dňami. Ako je okolo jej muža veľa žien a oba stojí za ním a smeje sa. Nič v zlom. Ale môže byt niekto tak hlúpy a zrat mužovi neveru? To ozaj je taká prizemna a všetko to necháva tak len kvôli peniazom? Chudák jej deti keď si v dospelosti budú citat, že oco podvádzal ich mamu. Mama o všetkom vedela a aj tak sa len usmievala na verejnosti lebo peniaze sa jej pacia.

Strana
z3
ivka225
11. aug 2026

A ako dlho nechávate namočený cícer?

anonym_875d3f
11. aug 2026

@anonym_autor lebo to robi uz dlho
Ona o tom vie , toto len teraz vyslo na svetlo sveta
Ma sa pri nom velmi dobre, je to vypocitava panicka co okusila dolare a eura vo velkom, ma dve male deti
Nadobudli pocas mamzelstva neskutocne mnozstvo penazi a majetkov, velmi draho by ich rozchod vysiel
Slovenska klasika- na verejnosti sa idu od lasky zozrat a inoet snad idealneho paru a za zatborenymi dverami hnus a spina

abbey1
11. aug 2026

@anonym_autor No vidíš, ona z toho aspoň tie prachy má.
Koľko žien sa nechá podvádzať a dokonca otĺkať seba i svoje deti a dokonca v totálnej chudobe.
Nepochopím ani ju a ani tie ženy, ale ich voľba.

crazy_cat_lady
11. aug 2026

Podla mna o tom davno vedela a zostava s nim kvoli peniazkom, aby neprisla o zivotny standard, ktory s nim ma

anonym_d13394
11. aug 2026

@anonym_autor choď do kelu !! Ty si trápnosť sama o sebe, že zakladáš už tretiu tému, aby si sa mohla odbavovať na matke 2 detí.
@ivka225 👍 👍 👍

autor
11. aug 2026

Chore úplne. A potom že ženy sú zlatokopky. Keď sú ako je ona tak hanba 🤮

zuzana76
11. aug 2026

@anonym_autor mozno o tom vedia a aj ona niekoho ma a toleruju si to navzajom

valria
11. aug 2026

@anonym_autor Nie je naňho až tak odkázaná, takže nerobte z nej neschopnú chuderu. To sú hlavne jej hejterky.

autor
11. aug 2026
@valria

@anonym_autor Nie je naňho až tak odkázaná, takže nerobte z nej neschopnú chuderu. To sú hlavne jej hejterky.

@valria je neschopná. Keby bola schopná tak sa dávno osamostatní a nerobí zo seba …

anonym_5f9e6c
11. aug 2026

Keby si žila ako ona tiež by si tolerovala...vždy sa lepšie plače vo vile v Chorvátsku so zlatou kartou ako v trojizbaku v Petržalke ľahko sa moralizuje keď nie si v jej koži málo kto kto si zvykne na taký luxus by sa vrátil späť k normálnemu životu.... Ja po trápení s mužom ktorý ledva zarobil na živobytie už chudobného tiež nechcem 😀

autor
11. aug 2026
@anonym_5f9e6c

Keby si žila ako ona tiež by si tolerovala...vždy sa lepšie plače vo vile v Chorvátsku so zlatou kartou ako v trojizbaku v Petržalke ľahko sa moralizuje keď nie si v jej koži málo kto kto si zvykne na taký luxus by sa vrátil späť k normálnemu životu.... Ja po trápení s mužom ktorý ledva zarobil na živobytie už chudobného tiež nechcem 😀

@anonym_5f9e6c tak ako, ja zarábam nadpriemerne a tiež mám viac nehnuteľnosti. Ale to je jedno. Teraz ide o to, že ako jedna žena môže zo seba toto robiť. Nepochopím.

valria
11. aug 2026
@anonym_autor

@valria je neschopná. Keby bola schopná tak sa dávno osamostatní a nerobí zo seba …

@anonym_autor A teba to čo serie? Chceš obsadiť jej miesto?

autor
11. aug 2026
@valria

@anonym_autor A teba to čo serie? Chceš obsadiť jej miesto?

@valria nie. Ja žijem našťastie dobre stabilne manželstvo. Ale mne to neštve, skôr nechápem ako je možné že žena zo seba robí čo robí. Každý sa z toho smeje a ona sa usmieva

anonym_4f481c
11. aug 2026

@anonym_autor nic neboj, ich deti uz su otrle, a prachy liecia, maju zazracny terapeuticky ucinok aj na zeny aj na deti.
Tu by kazda druha za tie prachy drzala hubenku a suchala nozkami. Ale tu je kazda druha podvadzana, zivi to hovado, robi mu servis a matrac, a este ma dilemu ci ho ma nechat lebo ved "kvoli detom a kompletnej rodine" a ved aj tak nema velmi kam ist.

anonym_d11f11
11. aug 2026
@anonym_autor

@valria nie. Ja žijem našťastie dobre stabilne manželstvo. Ale mne to neštve, skôr nechápem ako je možné že žena zo seba robí čo robí. Každý sa z toho smeje a ona sa usmieva

@anonym_autor ona si to vybrala, takže jej voľba. Vedela o jeho neverách a aj budú ďalšie a vieš prečo, lebo on vie, že bude ticho a tento štandard, ktorý ona žije jej proste vyhovuje.

anonym_72277c
11. aug 2026

K téme len toľko.Neprinalezi mi súdiť životy iných.Kazdy si ho rieši tak,ako mu to vyhovuje.Spominana pani nie je jediná,kto zotrváva v manželstve napriek problémom, len je známa.Clovek aj nechtiac vidí vo svojom okolí podobné manželstvá,ale nič ma nie je do života iných

anonym_72277c
11. aug 2026
@anonym_4f481c

@anonym_autor nic neboj, ich deti uz su otrle, a prachy liecia, maju zazracny terapeuticky ucinok aj na zeny aj na deti.
Tu by kazda druha za tie prachy drzala hubenku a suchala nozkami. Ale tu je kazda druha podvadzana, zivi to hovado, robi mu servis a matrac, a este ma dilemu ci ho ma nechat lebo ved "kvoli detom a kompletnej rodine" a ved aj tak nema velmi kam ist.

@anonym_4f481c V mnohom máš pravdu

anonym_d13394
11. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor možno preto, že má malé deti a chce s nimi tráviť ich detstvo a nie v striedavke každý druhý týždeň, stačí takto po lopate to vysvetliť ? Btw, gratulujem k stabilnému manželstvu ?

anonym_76b997
11. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor vieš čo? Ja sama neveru odsudzujem, kvôli nej som sa aj rozviedla. Ale! Je mi jedno, kto ako žije, ak sa ma to netýka. Každý si vyberie svoju cestu.
Okrem toho, nemusíme všetkému rozumieť.

valria
11. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Nepochopíš, nie si v jej koži. Nerieš, lebo ti ujdú iné, podstatnejšie veci;).

anonym_4f481c
11. aug 2026
@anonym_72277c

@anonym_4f481c V mnohom máš pravdu

@anonym_72277c ze ano? Ved si staci prejst diskusie co su tu zeny ochotne tolerovat a ako sa ponizuju len aby s nimi chlap zostal. A bez penazi. Casto este na retazovej materskej tahaju celu domacnost lebo pan tvorstva im neda.
A tu ide niekto hodnotit Gaborikovcov ze aka je jeho zena trapna? 😀

bielasovicka
11. aug 2026
@ivka225

A ako dlho nechávate namočený cícer?

@ivka225 joooj, tak dlho, dlho 😉

anonym_72277c
11. aug 2026
@anonym_4f481c

@anonym_72277c ze ano? Ved si staci prejst diskusie co su tu zeny ochotne tolerovat a ako sa ponizuju len aby s nimi chlap zostal. A bez penazi. Casto este na retazovej materskej tahaju celu domacnost lebo pan tvorstva im neda.
A tu ide niekto hodnotit Gaborikovcov ze aka je jeho zena trapna? 😀

@anonym_4f481c 👍

anonym_edb7f1
11. aug 2026

Koľko takych zien je aj tu, čo dokonca za strechu nad hlavou drží zuby a krok.Chlap ju ma na haku, žije si svoj zivot, opovrhuje nou, ona mu robi gazdinku, nato mu vyhovuje a navonok hrajú divadielko.Lebo deti, pes, majetky… haha.A to su obyčajne zeny.Ivana žije v luxuse, toho sa ťažko púšťa a keď vidíš, že obyčajne zeny sa nevedia nejakeho chuja pustiť ktorý im viac berie ako dava je skôr nepochopiteľne ako Ivana.

cimage
11. aug 2026

To nemusi byt ani hokejistova zena. Poznam aj u nas z rodiny taky pripad. Muz mal stale milenky, kazdy to vedel, aj ona a aj tak s nim bola az do smrti. On sa teraz aspon neschovava a chodi za rucicky s nimi. Mozno im to takto klape, obaja su stastni vo vztahu a ona mu to toleruje, tak ako ina toleruje alkohol, cigarety, hazard. Len je neprijemne ked to rozobera cely narod.

bielasovicka
11. aug 2026

A o kom sa tu vlastne bavíme?

minenkaa
11. aug 2026

A prečo si akurát ty vhodná osoba, posudzovať zivot iného človeka
Si v niečom lepšia?

anonym_cc7c68
11. aug 2026

Je to jej vec
Ked niekto chcel,, pomôcť,, a dať jej vedieť situáciu, tak sa stalo
Ale ďalej rozptytvavat niekoho rozhodnutie život atď?to už je moc

2691
11. aug 2026

@anonym_autor a susedia z prava a z ľavá sú na tom ako?....asi nemáš veľa skutočných kamarátov....

sissy27
11. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_5f9e6c tak ako, ja zarábam nadpriemerne a tiež mám viac nehnuteľnosti. Ale to je jedno. Teraz ide o to, že ako jedna žena môže zo seba toto robiť. Nepochopím.

@anonym_autor ale veď ty to chápať nemusíš, ty s nimi nežiješ, tebe chleba od huby netrhajú. Prečo ťa trápi ako žijú iní? Vieš koľko iných žije oveľa horšie - alkohol, násilie, nedostatok financií, dlhy, exekúcie, nedostatočné vzdelanie, zlá hygiena, choroby a do toho plodia deti? Toto nech ťa trápi, toto treba riešiť a nie to, či si nejaký hokejista vrzne inde a čo na to jeho žena. To je absolútne nepodstatné, nijako to neovplyvňuje ani teba, ani hospodársky výsledok tejto krajiny.
Get a life, asi toľko k tomu. Oni majú svoj život a očividne im to takto vyhovuje, tak maj aj ty svoj.

Strana
z3