Prečo je dnes ťažké nájsť ženu?
Dobrý večer chcem sa spýtať že prečo sa dnes nedá nájsť tak ľahko žena do vzťahu že aj keď príde to chvíľu vydrží a zase rozchod ženy dnes už chcú len úspešných chlapov čo máju peniaze a dokážu zabezpečiť rodinu ale už aj to nestačí ženám je to nejaké divné že už sa nedá dneska zavďačiť nikomu v ničom a že aj keď kukám niekdo fakt robí a stále to je pre tu ženu malo a takého čo býva v prenajatom byte takých mužoch žení nezaujímajú ale tak ako to dnes nadobudnúť ???? Keď človek proste na Slovensku má plát taky ako má a nemajú všetci na výber toho veľa že zo dňa na deň milióny alebo domy a tak že nechápem tomu kedysi keď ženy to tak neriesili 40 rokov do zadu
Ja skôr vidím “problém” v nesamostatnosti chlapa a zastaraných názoroch ako v zarábaní miliónov. Poznám xy žien, ktoré sú rozvedené a ostali samé s deťmi, pretože nezvládli vzťah v ktorom boli viac matkou, upratovačkou, práčkou, kuchárkou atď. pričom muži zarobili dostačujúco, nepredstavujte si tisíce, jednoducho zvládali mať nejaký štandard a aj odložiť. Ďalších chlapov nechcú, pretože odmietajú robiť to, čo robili pri svojich mužoch. A ja ich chápem, môj muž zarobí pekne, ale načo mi sú jeho prachy, keď ja sa idem zodrieť? Ráno vstávam, rozveziem deti, idem do práce z práce letím pre deti, božím na krúžky, stráženie, vyberám deti, dôjdem domov a začína ďalšia šichta tam? A muž je čo? Unavený z práce….. no ja určite nie som unavená, kedže nemám manuálnu prácu, všakže. Vďaka čomukoľvek v čo práve ty, čo to clítaš veríš, ďakujem za môjho muža, ktorý sa spolupodieľa na fungovaní domácnosti a starostlivosti o deti. Za muža, čo je ochotný komunikovať, hľadať riešenia. Nie, nepritaká mi na všetko, ale kompromis zvláda ľavou zadnou.
Ako som písala v mojom okolí si pre neschopnosť chlapa vymaniť sa z práve tých názorov 40rokov dozadu, kedy žena často držala hubu a krok, vládol v podstate patriarchát a vybavené, nemajú ženy záujem zaťažovať život chlapom, keď si vystačia vlastne samé a je im lepšie.
A ďalšia vec, majetok/podnájom. Citujem mužovho kolegu: “Jebe ti? Ty to ideš kupovať s ňou? Nikdy v živote, mysli, treba si nechať zadné vrátka, ak by ste išli od seba, nech ťahá holá milá!”
A reálne by ste neverili koľko takých v práci má…. Dokonca jeho ujo, ho nahováral aby si byt kupolu iba na seba. Ja v mojom okolí teda nemám takto zmýšľajúcich ľudí 🤷🏽♀️
Ale teda našťastie môj muž takto nepremýšľa 🙂
@rado318 ty si hotový Válek :D
@sherynkamalinka priznám sa že vôbec netuším kto je ten pán , no ak to nieje masový vrah , tak za kompliment ďakujem a poklonu skladám 😌
Nečítala som všetky komentáre.. neviem aká si povaha, píšeš len, že je problém si nájsť partnerku. Koľko máš rokov? Veľa záleží aj od toho aký si ty. Ty to možno inak vnímaš, čo môžeš ponúknuť vo vzťahu... ja som nikdy nehľadala bohatého, ale normálneho chlapa v rámci možností, ktorý sa vie sám o seba postarať a o rodinu ak by sme mali.
Ja napíšem situáciu o mojom bývalom... to neznamená, že je to u teba obdobne...boli sme spolu 4 roky, aj to ľutujem, že tak dlho. Zasnúbiť sa chcel okamžite, čo som ho stopla lebo ja som to tak zatiaľ necítila. Bola som po VŠ. Zamestnala som sa a chodila na týždňovky do práce. Pred nástupom do práce sme sa zasnúbili nakoniec, skôr si myslím, z jeho strany to bolo trošku vypočítavé lebo som šla do firmy, kde bolo veľa chlapov. Stále mi len hovoril raz sa vezmeme, raz budú deti...odpoveď na otázku, čo je raz som nikdy nedostala za 4 roky... žiarlil..ak sme mali akciu firemnú nikdy som mu nehovorila podrobnosti lebo hneď výsluch ak som spomenula meno kolegu a pod... a ja nie som taký typ - nemal dôvod. Ak som sa pýtala otázky do budúcna o bývaní tak odpoveď "hádam si nemyslíš že budem bývať s tvojou matkou! Ako prossím? Ja som chcela samostatne riešiť dom...a pánko keďže bol najmladší a mama ho mala omotaného okolo prsta chcel bývať u jeho rodičov... nechcel hypotéku a zadlžovať sa... Veľmi rád vyvolával hádky kvôli hlúpostiam a vrtal do toho viac a viac a potom sa čudoval prečo som na neho vybuchla.. To nebudem komentovať, že celé 4 roky mi rozprával ako ho nebaví robota, že chce zmenu..nič pre to nespravil...aj CV-čko som mu písala ja lebo si ho nebol schopný napísať...bolo tam toho viac... Často som mu dávala také hypotetické otázky. Ak by sme mali dieťa či pôjde na MD? Ani počuť. To je úloha matky, podotýkam že môj zárobok bol oveľa vyšší ako jeho. Mne to nevadilo, ale jemu asi áno, nikdy mi to nepovedal, tak z týchto dôvodov je už ex. No boli aj pekné chvile to nepopieram. Zaklincoval to keď sme sa rozišli, že keď si nájde druhú urobí jej dieťa aby mu neušla... Tak toto mu vyšlo...
@marek300 Ja osobne mám pocit, že muži, ktorí sú po všetkých stránkach zanedbaní chcú inteligentné modelky, ale ony si môžu vyberať. Treba ženu zaujať, len málo mužov sa vie pozriet do zrkadla a reálne priznať svoje chyby, vsetci sa vydia ako vyvolení sexoši, akým niet páru. Ked sa ti páči ako to bolo kedysi, tak kedysi muži ženám dvorili, nosili sako aj ako roboši v bani (dnes vytahané tepláky aj do kanclu, grcam ked to vidim), písali ženám básne, nosili im kvety (dnes fňukaju ako su kvety drahe a kávu si má zaplatit sama), odprevadili ich domov z rande ( dnes max po elektricku). Tolko len v skratke.
@marek300 možno dostanem hejt ale väčšinou ak si myslíš že nemôžeš nájsť ženu i keď spĺňaš základné podmienky zodpovedného chlapa s prácou i keď nezarábas milióny a vyzeráš fajn, tak ťa bohužiaľ sklamem ale asi bude chyba v tebe, povahe, správaní , názoroch čokoľvek čo si sám neuvedomuješ ale ženy to odradí. Radšej než hľadať chybu v tisícoch ľuďoch okolo seba si najprv porozmýšľaj kde môže byť chyba v tebe a hlavne, ak si skúšal nadväzovať vzťahy alebo mal rande a pod, čo to bráni vypýtať si spätnú väzbu? Ak máš o ženu záujem a odmietne ťa proste sa jej opýtaj prečo , neuraz sa, prijmi kritiku a dostaneš odpoveď. A od toho sa vieš odraziť ďalej.
@terry658 tak v tomto by by som ako muž oponoval . Čias mojej mladosti si dobre pamätám že charakter nebolo prvoradé čo ženy na mužoch všímali. A prioritu hrali peniaze a sociálne postavenie. Ten čo ich mal vždy bol úspešnejší u žien ako ten dobrý charakterný ale nemajetny . A pochybujem že to bola sociálna bublina
@jogy1984 záleží, v akej spoločnosti sa pohybuješ.
Tak treba nájst tu správnu, ktorá ti neutečie a bude ta ľubit takého aký si.
Marek, začni dobrovoľníčiť. Obetuj sa pre druhých. Domov dôchodcov, postihnutí ľudia, bezdomovci... Môže to byť hocičo. A vydrž! Možno aj rok, možno aj dlhšie. Buduj svojou nezištnosťou komunitu, v ktorej si. Zmení Ti to pohľad na seba i na tých okolo. Ženy majú rady gentlemanov, ktorí sa dokážu zaprieť, nemyslia na seba a vedia sa obetovať. Drž sa!
Ked vystupujes tak ako pises, necudujem sa. Chybu v sebe napriklad nevidis? Ja som sama a ked pozeram na tu vzorku frflosov, radsej ostanem sama do konca zivota. Nemusim sa nikomu zavdacovat, lebo zrejme to od zeny ocakavas. A neries uz so ziadnou novou zenou kto aky ma plat a ake domy a ze vsetky chceme len zabezpecit. Na facku taky chlap.
@anonym_86775b no keď tie tvoje kamošky si musia samy zmontovať nabytok, tak ten život až taky ružový nemajú, keďže sú bez partnerov a bez kamarátov, čiže im nemá ani kto pomôcť. Ale hlavne ze majú vlastné bývanie a dobru prácu, však?
@anonym_c112cd tak pokial ma byt muz dobry len na montovanie nabytku, tak potom som ten najlepsi muz. Uz som sama zmontovala velku skrinu, komody, mensie skrine, nocne stoliky, pisacie stoly, gauc, kuchynsky roztahovaci stol.. postel som nezvladla, to som si zavolala pomoc. Fakt, zena si dokaze poradit aj sama. Montaz nabytku naozaj nie je dovod, preco zena potrebuje chlapa.
Pred 40 - timi rokmi podmienky pre mladých boli neporovnateľne lepšie. K bytu a to väčšinou 3 - 4 izbovému sa dostali nie dlho po svadbe. Buď ich dostali od zamestnávateľa, ktorý vlastnil nájomné byty a to vo veľkom alebo si kúpili družstevný byt. Zamestnávateľ v celom štáte bol iba jeden a to štát, všetko bolo štátne. Výrobnú cenu družstevného bytu (trhová cena neexistovala) z jednej tretiny financoval štát (tú časť po roku 1990 daroval tzv. družstevníkom čo v ňom bývali), jednu tretinu zaplatil kupujúci tzv. družstevník a to na bezúrokovú pôžičku alebo zaplatil ju za neho jeho zamestnávateľ, ak podpísal, že zostane u neho 5 rokov pracovať (stabilizaččný príspevok) a posledná tretina sa splácala v malej sume do 100 korún (3,3 Eurá) pri poplatkoch za kúrenie, vodu,.. v mesačnom inkase a to po dobu 25 rokov. Táto tzv. anuita sa splácala za byt, kto odišiel skôr ako o 25 rokov, to čo zaplatil, nedostal späť a nový, čo do bytu prišiel, nemusel doplácať anuitu za tie roky, tá patrila k bytu. Najviac sa podporovala výstavba RD, najmä dvojdomov. Štát rôznymi nenávratnými dotáciami aj cez zamestnávateľov oboch manželov aj cez rôzne úrady atď. poskytol nenávratné dotácie na domy asi vo výške 75 % ceny toho nového domu. Zvyšok si mohli vybrať rôznymi pôžičkami s 0 -2 %-ným úrokom. Takže k bývaniu sa mladí dostali ľahko a lacno, no snažili sa splniť všetky podmienky na to. Šetrili, kupovali iba to nevyhnutné, na dovolenky do zahraničia súkromne chodili iba bohatší jednotlivci. K moru sa dalo ísť raz za cca 5 rokov aj cestou zamestnávateľa cez ROH. Takže pred 40 - imi rokmi neboli bohatí muži, páry ak chceli bývanie, museli sa zobrať, to bola podmienka štátnych dotácii a keď manželia nadobudli spoločne majetok, neriešili potrebu iných partnerov a užívanie si voľného života, ale starali sa o novú rodinu. Deti sa oplatilo mať, keďže za každé dieťa, ktoré dosiahlo 1 rok sa z pôžičiek odrátalo 4 000 korún, za 3 deti 12 000, čo už bola pekná suma ak tretina 3 - izb. bytu, ktorý zaplatili stála asi 24 000 korún. (výrobná cena bytu, za ktorý ho štát postavil sa pohybovala v rozmedzí 65 - 90 000 korún podľa veľkosti, vybavenie štandardné) Zo sumy bytu, na kt. vzali pôžičku im štát odrátal polovicu. To dnešný mladý nepochopí, ale štát takto ekonomicky stabilizoval rodiny, ktoré sa nemali dôvod rozpadávať tak často ako teraz. Už to, že mali zabezpečené bývanie a prácu, ktorá z ústavy bola povinná rodine sa zabezpečili podmienky na štart.
Nuz kedysi to bolo ine, to je pravda....ale realne...uprimne, moja skusenost z rande.
zoznamovala som sa s chlapom a ten vyblafne ze po 3 rande by sa chcel ku mne nastahovat, a on byva u mamicky s bratom a nevie si zabezpecit ani podnajom....tak halooooo to kde sme? No dostal take kopacky ze sa az zaprasilo. Co viem do dnesnych dni je sam....ziadna normalna zena si s takym nezacne....jednoducho doba sa meni, my zeny sme uz tak, ze mame urcite naroky, lebo zivot je narocny a z lasky nevyzijes aj keby si sa usmieval ako slniecko na kope hnoja....toje relaita.
@anonym_c112cd tak pokial ma byt muz dobry len na montovanie nabytku, tak potom som ten najlepsi muz. Uz som sama zmontovala velku skrinu, komody, mensie skrine, nocne stoliky, pisacie stoly, gauc, kuchynsky roztahovaci stol.. postel som nezvladla, to som si zavolala pomoc. Fakt, zena si dokaze poradit aj sama. Montaz nabytku naozaj nie je dovod, preco zena potrebuje chlapa.
@slavik79 tiez mi ide od ruky montovanie nabytku, moj muz nedokaze nic zlozit podla navodu, vacsinu robim ja..... Ale minule opravil robota na cistenie dna bazenu, zaizoloval kabel a ten robot znova funguje🤣
V marci som bola na svadbe neterky..... 32-rocna, vystudovala vedecky smer, ma asi tretiu pracu od skoncenia VS (v centre Madridu) , od zamestnavatela Audi 4 x 4 automat, ktore dokaze aj zaparkovat same-do prace a aj na sukromne ucely. Manzel takisto vystudovany vedecky smer, je od nej o par rokov mladsi. Manzela vyberala dlho, cakala. Obaja zo slusne zabezpecenych rodin, teraz si kupili spolu na hypo dom v severnej casti mesta. Neviem si predstavit, zeby rubala tak nizko a hladala niekoho "aby ju zabezpecil", ona sa zabezpecila sama.
Deti zatial neplanuju, ale ked pridu, ona bude na materskej 4 mesiace, on dalsie 4 a potom budu jasle alebo opatrovatelka. Deñ ma 24 hodin, praca je 8 hodin a dieta bude mat obidvoch rodicov. Banality ako upratovanie neriesia ani teraz a nebudu ani potom, ved to zaplatia.
Zaklad je najst si k sebe muza ci zenu na podobnej urovni a s podobnymi cielmi v zivote. Aj na Slovensku uz musi raz a navzdy skoncit chujovina zvana "rodicovska dovolenka", lebo je to len okraslena fraza na vyraz "sluzka domaca co drzi hubu a krok". Su zeny, ktore si to uvedomuju, ze jej zrusenim nadobudnu cestu k vacsej slobode, nezavislosti, uznaniu a spravodlivej delbe prace v domacnosti, ale vacsina bude protestovat, lebo sa im rozsype plan byt niekolko rokov doma "len tak". Pritom zena uz nikdy nebude tahata za kratsi koniec, a nebude si musiet k sebe hladat manzela "aby ju uzivil", ale aby mali v zivote rovnake alebo podobne hodnoty a spolu aj napredovali.
V marci som bola na svadbe neterky..... 32-rocna, vystudovala vedecky smer, ma asi tretiu pracu od skoncenia VS (v centre Madridu) , od zamestnavatela Audi 4 x 4 automat, ktore dokaze aj zaparkovat same-do prace a aj na sukromne ucely. Manzel takisto vystudovany vedecky smer, je od nej o par rokov mladsi. Manzela vyberala dlho, cakala. Obaja zo slusne zabezpecenych rodin, teraz si kupili spolu na hypo dom v severnej casti mesta. Neviem si predstavit, zeby rubala tak nizko a hladala niekoho "aby ju zabezpecil", ona sa zabezpecila sama.
Deti zatial neplanuju, ale ked pridu, ona bude na materskej 4 mesiace, on dalsie 4 a potom budu jasle alebo opatrovatelka. Deñ ma 24 hodin, praca je 8 hodin a dieta bude mat obidvoch rodicov. Banality ako upratovanie neriesia ani teraz a nebudu ani potom, ved to zaplatia.
Zaklad je najst si k sebe muza ci zenu na podobnej urovni a s podobnymi cielmi v zivote. Aj na Slovensku uz musi raz a navzdy skoncit chujovina zvana "rodicovska dovolenka", lebo je to len okraslena fraza na vyraz "sluzka domaca co drzi hubu a krok". Su zeny, ktore si to uvedomuju, ze jej zrusenim nadobudnu cestu k vacsej slobode, nezavislosti, uznaniu a spravodlivej delbe prace v domacnosti, ale vacsina bude protestovat, lebo sa im rozsype plan byt niekolko rokov doma "len tak". Pritom zena uz nikdy nebude tahata za kratsi koniec, a nebude si musiet k sebe hladat manzela "aby ju uzivil", ale aby mali v zivote rovnake alebo podobne hodnoty a spolu aj napredovali.
@tenerifka toto je podľa mňa na jednej strane pravda na druhej, keďže som takto pracovala pri dvoch deťoch môžem povedať, že je to aj blbosť. K dieťaťu vždy bude vstávať žena. A potom nevyspatá do práce. Z práce domov sa striedať s mužom a zas v noci byť hore pri dieťati. Je to záťaž ako hovädo. Nehovoriac o tom, že pracovný výkon takto unavenej ženy je na 50% ak nie menej.
Radšej by som bola 3 roky doma a odbila si tie noci, počas ktorých dieťa nespí ako behať popritom do práce. Lebo priznajme si to, že ten chlap sa nikdy toľko nezapojí o starostlivosť ako to robí žena matka. Aj keď sa snaží. Môj sa na deti v noci ani nezobudí, nie že by nechcel alebo prosto ich nepočuje.
To čo navrhuješ je cesta ako zničiť už tak zničenú ženu.
Podľa mňa mnohí muži vôbec nie sú tými ženami nejak očarení a proste nedávajú najavo sympatie. Proste ani nechcú vlastne tú ženu, len čakajú, že ona ich bude dobývať, akože však sme si rovnocenní no :D a to je smutné.
Podľa mňa mnohí muži vôbec nie sú tými ženami nejak očarení a proste nedávajú najavo sympatie. Proste ani nechcú vlastne tú ženu, len čakajú, že ona ich bude dobývať, akože však sme si rovnocenní no :D a to je smutné.
@leidin co je na tom smutne? Ved vy zeny ste chceli rovnoprávnosť, tak to tu máte, kde je zas problém? Jaj, dobre je len to, co sa vám hodí.
@leidin co je na tom smutne? Ved vy zeny ste chceli rovnoprávnosť, tak to tu máte, kde je zas problém? Jaj, dobre je len to, co sa vám hodí.
@anonym_c112cd prajem pekný večer , či zajtra už je snáď, toto myslím nie je o dákej rovnopravnosti, ale o tom že muži robia frajerov a mnohý su neschopny ani o seba sa postarať . Žena má byť ctená , dobývaná, a obdivovaná. No muži zleniveli, zpohodlneli a osprosteli. Tak sa ženy zariadili ako najlepšie vedeli. Úcta k žene , mnohým mužom nič nevravý , mnohý radi ako opérku by ju len mali, no doba sa hodne zmenila.
@anonym_c112cd prajem pekný večer , či zajtra už je snáď, toto myslím nie je o dákej rovnopravnosti, ale o tom že muži robia frajerov a mnohý su neschopny ani o seba sa postarať . Žena má byť ctená , dobývaná, a obdivovaná. No muži zleniveli, zpohodlneli a osprosteli. Tak sa ženy zariadili ako najlepšie vedeli. Úcta k žene , mnohým mužom nič nevravý , mnohý radi ako opérku by ju len mali, no doba sa hodne zmenila.
@rado318 no už keď sme pri tej úcte, to slovo ani mnohým ženám nič nehovorí. Stačí tu čítať témy o nevesta h aj dcéra h, co si nevážia a neuctia svoje vlastné matky, nehovoriac o svokrach.
@tenerifka toto je podľa mňa na jednej strane pravda na druhej, keďže som takto pracovala pri dvoch deťoch môžem povedať, že je to aj blbosť. K dieťaťu vždy bude vstávať žena. A potom nevyspatá do práce. Z práce domov sa striedať s mužom a zas v noci byť hore pri dieťati. Je to záťaž ako hovädo. Nehovoriac o tom, že pracovný výkon takto unavenej ženy je na 50% ak nie menej.
Radšej by som bola 3 roky doma a odbila si tie noci, počas ktorých dieťa nespí ako behať popritom do práce. Lebo priznajme si to, že ten chlap sa nikdy toľko nezapojí o starostlivosť ako to robí žena matka. Aj keď sa snaží. Môj sa na deti v noci ani nezobudí, nie že by nechcel alebo prosto ich nepočuje.
To čo navrhuješ je cesta ako zničiť už tak zničenú ženu.
@anonym_a43368 lenze my sme takto fungovali a viem teda, ze mne to velmi vyhovovalo a do prace som si chodila doslova oddychnut. Nikdy som nemala doma druhu sichtu, doma robil ten, kto bol vtedy prave doma. Bola som 4 mesiace na MD a do prace som isla v roku deti. Neviem porovnat, ake to je vstavat k dietatu v noci, lebo moje od 3 mesiacov spia celu noc (a celu noc myslim tak, ze od 22,00 do 7,00). Ale aj pri chorobach deti sme sa striedali pol na pol.
Moj manzel nehladal sluzku a opatrovatelku, hladal buducu manzelku, a o tychto veciach sme sa bavili este pred mojim "ano". Ak by tam bol naznak machizmu a nadradenosti, nevzala by som si ho.....
@rado318 no už keď sme pri tej úcte, to slovo ani mnohým ženám nič nehovorí. Stačí tu čítať témy o nevesta h aj dcéra h, co si nevážia a neuctia svoje vlastné matky, nehovoriac o svokrach.
@anonym_c112cd prajem pekny deň, Ano tiež pravda je čo niektore ženy píšu sem, je to druha strana tej istej mince , no muž sa všeobecne prezentuje ako samec, hlava rodiny a podobne. Takže by sme sa podla toho mali k sebe správať , no nie každý to vie , a nie každý to chce ?!!
@anonym_a43368 lenze my sme takto fungovali a viem teda, ze mne to velmi vyhovovalo a do prace som si chodila doslova oddychnut. Nikdy som nemala doma druhu sichtu, doma robil ten, kto bol vtedy prave doma. Bola som 4 mesiace na MD a do prace som isla v roku deti. Neviem porovnat, ake to je vstavat k dietatu v noci, lebo moje od 3 mesiacov spia celu noc (a celu noc myslim tak, ze od 22,00 do 7,00). Ale aj pri chorobach deti sme sa striedali pol na pol.
Moj manzel nehladal sluzku a opatrovatelku, hladal buducu manzelku, a o tychto veciach sme sa bavili este pred mojim "ano". Ak by tam bol naznak machizmu a nadradenosti, nevzala by som si ho.....
@tenerifka tak moje deti do 4 rokov neprespali noc. Takže je ľahké sa porovnávať ak máš v pohodičke deti a ak si celé noci hore. Väčšina detí v noci nespí takže si vyhrala športku. Chcela by som Ťa vidieť ako ideš oddychovať do práce po 20 minútach spánku 🤣 v dobrom závidím.
@tenerifka tak moje deti do 4 rokov neprespali noc. Takže je ľahké sa porovnávať ak máš v pohodičke deti a ak si celé noci hore. Väčšina detí v noci nespí takže si vyhrala športku. Chcela by som Ťa vidieť ako ideš oddychovať do práce po 20 minútach spánku 🤣 v dobrom závidím.
@anonym_a43368 deti su uz dospele. Po 20 minutach spanku asi nie, ale decka tiez byvali chore a velakrat som sa nevyspala. A ani manzel...... Lenze tu nie je OCR a jednoducho clovek sa musi zariadit, nikoho to nezaujima, jednoducho mas problem, tak sa zariad-a tak sme aj museli. Ale vzdy som si prizvukovala, ze to je len na cas, ze to nebude navzdy. Chcela som byt vzdy v manzelstve rovnocenny partner, ktory takisto pracuje na plny uvazok a v domacnosti a pri detoch robi spravodlivo rovnako ako ten druhy, lebo nie je nic horsie ako stereotyp. Nam to takto naozaj vyhovovalo, a upustili sme z narokov na stale vyglancovanu kupelñu ci trojchodovy obed.....
@anonym_a43368 deti su uz dospele. Po 20 minutach spanku asi nie, ale decka tiez byvali chore a velakrat som sa nevyspala. A ani manzel...... Lenze tu nie je OCR a jednoducho clovek sa musi zariadit, nikoho to nezaujima, jednoducho mas problem, tak sa zariad-a tak sme aj museli. Ale vzdy som si prizvukovala, ze to je len na cas, ze to nebude navzdy. Chcela som byt vzdy v manzelstve rovnocenny partner, ktory takisto pracuje na plny uvazok a v domacnosti a pri detoch robi spravodlivo rovnako ako ten druhy, lebo nie je nic horsie ako stereotyp. Nam to takto naozaj vyhovovalo, a upustili sme z narokov na stale vyglancovanu kupelñu ci trojchodovy obed.....
@tenerifka Deň pekny pistoček prajem Vám, to s tou kupelňou a troj obedom sa mi páčí 😉😉😄😄 , k tomu sa z minulosti pripájam 😁😁
Musíš sa na to pozrieť z iného uhlu pohľadu.
Čo vieš žene ponúknuť? Aké máš plány do budúcnosti? Staráš sa o seba? Keď nemáš vlastné bývanie, žiadna normálna žena nebude s tebou chodiť po podnájmoch. Záleží aj od veku. Keď máš 40 rokov a bývaš v prenájme, tak to si sa neskoro zobudil. To už ani poriadnu prácu nenájdeš, že by si si na to vlastné bývanie zarobil. Proste muži sú strašne pohodlní a len majú vysoké nároky na ženy. A väčšinou si predstavujú svoj život takto nejako.
Nájdu si ženu, ktorá ich bude neskonale milovať, spravia jej pár detí, najlepšie by bolo keby tá žena šla po pár mesiacoch do práce, hodia celú domácnosť na ženu a aj tie decká, šak ja som muž zarábam viac, žena nech robí všetko ostatné. Žiadne výlety, dovolenka, len cez víkend keď máte voľno ísť s kamošmi na pánsku jazdu. Deti a aj výlety s nimi zostanú opäť na tej žene. Ešte aby aj dobre vyzerala tá žena, ešte aby sa aj v spálni okolo muža zvŕtala. Vy si len civíte do tých mobilov, registrácie po zoznamkách, pozeranie porna, fakt nechutné veci... a takto by som mohla pokračovať.
Toto vymrknávanie na internete vám ide a vy muži sústavne len pozeráte na seba a na svoje potreby.
@anonym_a1d421 velmi dobre a naozaj realisticky popisany stav veci , chlap sa rovna na 100percent len hedno velke rozmaznane decko
@anonym_f34d43 zeny prichadzaju na to, ze z mnohych terajsich chlapov nemaju okrem sexu nic pozitivne, kedze su sebestacne, nepotrebuju, aby ich chlap zivil, ako tomu bolo kedysi. Sex sa da vybavit bez toho, aby mali doma na krku nevyzreteho tvora, ktoremu treba prat, varit, upratovat po ñom a este sa aj nervovat.
Ano, k tomuto svet speje, cim viac zien bude sebestacnych, tym viac chlapov bude zbytocnych, a len ti najschopnejsi budu mat vysadu zdielat so zenou zivot, domacnost a mat usporiadanu rodinu.. ..
@tenerifka trefne a ano je to buducnost 👌