Prečo je dnes ťažké nájsť ženu?
Dobrý večer chcem sa spýtať že prečo sa dnes nedá nájsť tak ľahko žena do vzťahu že aj keď príde to chvíľu vydrží a zase rozchod ženy dnes už chcú len úspešných chlapov čo máju peniaze a dokážu zabezpečiť rodinu ale už aj to nestačí ženám je to nejaké divné že už sa nedá dneska zavďačiť nikomu v ničom a že aj keď kukám niekdo fakt robí a stále to je pre tu ženu malo a takého čo býva v prenajatom byte takých mužoch žení nezaujímajú ale tak ako to dnes nadobudnúť ???? Keď človek proste na Slovensku má plát taky ako má a nemajú všetci na výber toho veľa že zo dňa na deň milióny alebo domy a tak že nechápem tomu kedysi keď ženy to tak neriesili 40 rokov do zadu
@anonym_86775b no keď tie tvoje kamošky si musia samy zmontovať nabytok, tak ten život až taky ružový nemajú, keďže sú bez partnerov a bez kamarátov, čiže im nemá ani kto pomôcť. Ale hlavne ze majú vlastné bývanie a dobru prácu, však?
@anonym_c112cd A kto povedal ze sú bez kamarátov? Zato ze si na hlavu nezavesia prvého trkvasa neznamená ze sú nešťasné a placu ze nemajú komu prat slipy a ponozky. Len sa treba najprv zamysliet ze ženy chcú minimalne seberovneho schopného jedinca. Nie prvé dieťa alebo mamkinho maznacika.
@anonym_86775b tiež sa mi to zdá.Zeny idú míľovými krokmi dopredu a chlapi už nevedia nič.Cest výnimkám.Uz len sedieť v kancelárii a po robote oddychovať
@anonym_f34d43 Áno, a keď chceš aby vedel drzat náradie v ruke, tak im to musíš sama ukázať. Akože fakt nesrandujem. Dvaja moji bývali nic nevedeli. A keď si si zavolala hodinového manžela tak vždy to je starší pan, 50+, to bola ešte generácia kedy chlapi robili mužské veci. Mladi chlapi bohužiaľ len do fitka a keď ti ma pomôcť vyniesť nakup z auta tak zrazu nevládzu.
@anonym_f34d43 Áno, a keď chceš aby vedel drzat náradie v ruke, tak im to musíš sama ukázať. Akože fakt nesrandujem. Dvaja moji bývali nic nevedeli. A keď si si zavolala hodinového manžela tak vždy to je starší pan, 50+, to bola ešte generácia kedy chlapi robili mužské veci. Mladi chlapi bohužiaľ len do fitka a keď ti ma pomôcť vyniesť nakup z auta tak zrazu nevládzu.
@anonym_86775b Uf,ako ktorý.Ja som si vedomá, že som bez môjho muža stratená vo všetkých smeroch.Neviem nič poskladať, opraviť,ani problém s telefónom ,alebo PC poriešiť. On je doma ten zručný, šikovný.Ja len navarím,upracem a ožehlím a vyhovuje nám to obom. Ono možno aj chlapovi dobre padne, že vie,aký je doma nepostrádateĺný .Nie všetkým pravdaže.
@anonym_86775b Uf,ako ktorý.Ja som si vedomá, že som bez môjho muža stratená vo všetkých smeroch.Neviem nič poskladať, opraviť,ani problém s telefónom ,alebo PC poriešiť. On je doma ten zručný, šikovný.Ja len navarím,upracem a ožehlím a vyhovuje nám to obom. Ono možno aj chlapovi dobre padne, že vie,aký je doma nepostrádateĺný .Nie všetkým pravdaže.
@andrejka2424 kazdemu dobre padne, ak vie, ze je doma nepostradatelny. Len co s tymi chlapmi, ktori postradatelni su? A ze ich je stale viac, nikto nepochybuje.
@andrejka2424 kazdemu dobre padne, ak vie, ze je doma nepostradatelny. Len co s tymi chlapmi, ktori postradatelni su? A ze ich je stale viac, nikto nepochybuje.
@tenerifka To veru neviem.Ja by som sa takého neujala, lebo dvaja ĺaví v domácnosti predsa byť nemôžeme 😁
@anonym_f34d43 zeny prichadzaju na to, ze z mnohych terajsich chlapov nemaju okrem sexu nic pozitivne, kedze su sebestacne, nepotrebuju, aby ich chlap zivil, ako tomu bolo kedysi. Sex sa da vybavit bez toho, aby mali doma na krku nevyzreteho tvora, ktoremu treba prat, varit, upratovat po ñom a este sa aj nervovat.
Ano, k tomuto svet speje, cim viac zien bude sebestacnych, tym viac chlapov bude zbytocnych, a len ti najschopnejsi budu mat vysadu zdielat so zenou zivot, domacnost a mat usporiadanu rodinu.. ..
@tenerifka no ale stále je kopa žien, ktoré zarábajú na Slovensku žalostne málo a bývajú u rodičov, netvarme sa zase, že je tu každá žena samostatná, s bytom, autom a super kariérou
@sevrin ja len čakám kedy tu pod kategórie Bazár, Skupiny a fóra, Stena... pribudne aj Zoznamka. Lebo nečudovala by som sa vzhľadom diskusie tohto typu.
@autumn1 joooj to určite nie, zoznamky na internete možno fungovali pred 20 rokmi, keď to bolo niečo nové, ale dnes si väčšina normálnych uvedomuje, že niet nad osobný kontakt.
@tenerifka no ale stále je kopa žien, ktoré zarábajú na Slovensku žalostne málo a bývajú u rodičov, netvarme sa zase, že je tu každá žena samostatná, s bytom, autom a super kariérou
@janickacrazy ano, suhlasim. Ale aj tie su budu moct v buducnosti vyberat, lebo tych schopnejsich zien je stale viac, a tie si vyberu bud tych najkvalitnejsich, alebo zostanu same a budu matky samozivitelky, alebo bezdetne. Takze zostane huf chlapov, ktori ak sa budu chciet ozenit a mat potomstvo, budu musiet na sebe zamakat.... A vezmime si, ze este k tomu na svete sa rodi viac chlapcov ako dievcat. Mladi muzi by sa mali co najskor spamatat, lebo vobec to pre nich v buducnosti nevyzera dobre
@marek300 "ženy dnes už chcú len úspešných chlapov čo máju peniaze a dokážu zabezpečiť rodinu" - a co je na tom divne? Alebo je podla teba idealne byt s neschopakom, ktore si urobi decko a potom sa on nepostara, ked je zena na materskej? Je tu x takych vlakien, tak si ich precitaj a mozes sa zamysliet nad tym, ci ty by si toto chcel pre seba a svoje deti, keby si bol zena.
@marek300 "ženy dnes už chcú len úspešných chlapov čo máju peniaze a dokážu zabezpečiť rodinu" - a co je na tom divne? Alebo je podla teba idealne byt s neschopakom, ktore si urobi decko a potom sa on nepostara, ked je zena na materskej? Je tu x takych vlakien, tak si ich precitaj a mozes sa zamysliet nad tym, ci ty by si toto chcel pre seba a svoje deti, keby si bol zena.
@zorienka28 Presne.Alebo pre svoju dcéru či by chcel nímanda neschopného ,alebo šikovného a pracovitého zaťa, čo vie a hlavne chce uživiť svoju rodinu.Nie žgrliaka, čo bude žene vyčítať, že je na materskej a on dáva do domácnosti viac ako ona.Poviem to sproto,ale aj ženám urobia takýto chlapi službu, ak si radšej sami vydrngajú a neženia sa,ani nezakladajú rodinu.A vôbec aby neoberali ženy o čas,lebo žijeme príliš krátko,aby sme strácali svoj čas s takými nevyzretými veĺkými deťmi.
@13uzivatelka11 Pre mňa je úplne ohyzdný-ako celok s tým vyjadrovaním voči ženám .Presne si pamätám,ako tu fňukal,že chce aspoň 7/10. Akože bodovanie,ako na trhu s dobytkom. Súhlasím a už mu to tu milion krát za tie roky bolo zopakované, že vzhĺad nie je jeho najväčší problém.Vyoko rúbe a s tým chovaním,ani keby vyzeral ako krasoň, neverím,že by mu to s nejakou mohlo klapať.
@andrejka2424 Nemáte link baby? Pre nás menej znalých 😂
@anonym_a27043 Ja som mala aj fotku.Ale za pána neviem už jeho meno.On aj odišiel,aj sa vrátil. Jemu stačí málo a keď sa nahnevá, jeho rukopis je veĺmi čitateĺný.
@anonym_a27043 Eniaq a aj OMG1992 .Asi aj viac bude tých jeho profilov.
@anonym_a27043 Ja som mala aj fotku.Ale za pána neviem už jeho meno.On aj odišiel,aj sa vrátil. Jemu stačí málo a keď sa nahnevá, jeho rukopis je veĺmi čitateĺný.
@13uzivatelka11
@andrejka2424
Tiez si myslim, ze sa vratil omg1990 ci aky tu mal nick 😂
@autumn1 joooj to určite nie, zoznamky na internete možno fungovali pred 20 rokmi, keď to bolo niečo nové, ale dnes si väčšina normálnych uvedomuje, že niet nad osobný kontakt.
@sevrin tak ja som si našla pred rokom na zoznamke, kamoška tiež minulý rok, ďalšia si našla pred 6rokmi a neľutujeme, veď osobný kontakt nevylučujú zoznamky. Pred 20 rokmi som ani do školy nechodila tak to neviem posúdiť ako fungovali ale fungujú aj teraz.
@marek300 lebo su normalne a rozumne ... ja som od priatela s ktorym som bola takmer 12 rokov skoro nikdy nic nechcela a ked bolo treba som ho podporila (aj financne) a dopadla som tak ze som v 35 ostalala sama ... moja chyba
Ja len tak, ze prečo by mal ten zabezpečený chlap, ktory sa sám postará o rodinu vôbec chcieť ísť do nejakého vzťahu? Co z toho bude mať, ze bude musieť financovať ešte aj ženu a deti?
Jaze tu máme rovnoprávnosť a žena by tiež mala byť "zabezpečená"
No neviem či je to ťažké, o toho môjho bol záujem vždy, už som mu pár krat za tie roky čo sme spolu nejaké dotieravé kamošky/kolegyne tajne zablokovala/zrusila sledovanie na IG a pod… 🤣
Ja len tak, ze prečo by mal ten zabezpečený chlap, ktory sa sám postará o rodinu vôbec chcieť ísť do nejakého vzťahu? Co z toho bude mať, ze bude musieť financovať ešte aj ženu a deti?
@kabyko Môj názor je, že chlapi, čo majú plnú hubu rovnoprávnosti a vo všetkom chcú ísť na polovicu- aj keď zarábajú raz toľko ako žena, v reštike asi každý sám za seba a nie len tam, ale aj v bežnom živote . Neskôr im nevonia, keď je žena na materskej a nepodieľa sa rovnako na platení účtov, alebo jej to vykrikuje, lebo však je na dovolenke a on chudák má všetko platiť? Takých zúfalých žien -handier je tu na koníku čoraz viac a riešia čo ďalej, . Tak sa ani nečudujem, že sú náročnejšie pri výbere. prečo by ste vy mali chcieť? Netuším, ja som si našla chlapa, ktorý je vždy chlapom lebo chce byť a inak to nepozná., Je otec -hlava našej rodiny a vypiplal od malička syna, ktorý ani nie je jeho a je mi jedno, čo očakávajú iní chlapi, nech aj ostanú sami , ak rovnako nenájdu ženu s podobnými hodnotami . Veď ani ženy to vôbec nemajú ľahké a tiež radšej niekedy ostanú samé .Obzvlášť tie šikovné a emanciované. No na čo by im vlastne bol dobrý pán tvorstva?
@kabyko bude mat potomstvo. Chlap (na rozdiel od zeny) to ma ovela tazsie, aby mohol mat dieta, ktore je oficialne len jeho dieta, aj ked realita dnes je uz taka, ze velmi bohati ludia si to mozu dovolit (Ricky Martin, Elton John, Ronaldo......), ale v skutocnosti je to pre bezneho cloveka nedostupne
Je tazke najst normalneho muza skor
@marek300 lebo dnes je taký trend. Svetom hýbu sociálne siete a často chceme mať to, čo tam vidíme. Prezentuje sa nejaký ideál, ako by to asi malo byť, ktorý si často privlastníme, alebo ho chceme dosiahnuť. Či už ide o výzor, povahu, alebo aj tie majetky. A tak rastú nároky. Na oboch stranách.
Napr. ak 30 ročný chlap žije u rodičov alebo v podnájme, je lúzer, lebo už dávno mal mať svoje vlastné bývanie (a pritom má možno úspory, ktoré chce použiť až so svojou partnerkou/manželkou na spoločné bývanie, samozrejme povaľač je iná kategória a od takého ruky preč). Alebo ak si žena pred svadbou nezabezpečí vlastnú nehnuteľnosť, je nula, lebo musí myslieť na zadné vrátka. Potom sa budujú vzťahy - moje/tvoje, nie naše, každý začína kalkulovať (netvrdím, že to je úplne zlé). Páriky si nebudujú to “naše”, spoločné. A v neposlednom rade, čítam to najmä tu, každý jeden chlap je neverník a ženu pošle s holým zadkom a jednou igelitkou preč.
Ľudia sa rýchlo a pompézne vrhajú do zásnub a manželstiev, ale potom sa rýchlo rozchádzajú, keď prídu prvé problémy. A čo je horšie, často riešia svoje ego nehľadiac na iných (napr. na vlastné deti).
A potom tu vidíme tie ideálne internetové manželstvá, kde je všetko dokonalé, ale za dvere spálne nikto z nás nevidí. Napr. mňa veľmi prekvapilo jedno tvrdenie o jednom z najstabilnejších vzťahov nášho “showbiznisu”. Buď to nie je tak ideálne, priam je to zlé, alebo si treba dávať pozor aj na kamaratstvá, aby akože “kamarátka” nevypustila do sveta slová, ktoré môžu zabolieť.
A v neposlednom rade, treba si vedieť nastaviť aj zrkadlo. Často sa ľudia (je jedno, či žena, či muž) o sebe myslia, akí sú/môžu byť ideálny partner, ale svoje chyby nevidia.
Tak to vidím ja a verím, že v dnešnej dobe musí byť ťažké nájsť si partnera. A aj keď som tu napísala pár dôvodov, prečo to tak vnímam, na každý jeden vzťah sa musí človek pozerať individuálne a ak hľadá, vždy sa posunúť ďalej.
@marek300 odpoveď na tvoju otázku je že žena nechce chlapa čo chodí plakať a ľutovať sa na mamičkovské fórum..🤷🤷✌️✌️✌️
@marek300 odpoveď na tvoju otázku je že žena nechce chlapa čo chodí plakať a ľutovať sa na mamičkovské fórum..🤷🤷✌️✌️✌️
@anonym_744830 Bingo, neviem aká strašne zúfalá a osamelá by som musela byť, aby som chcela chlapa z tohto '' nášho kurníka.''
@anonym_744830 Bingo, neviem aká strašne zúfalá a osamelá by som musela byť, aby som chcela chlapa z tohto '' nášho kurníka.''
@andrejka2424 asi tak...
Prajem pekny deň. Napadlo ma , že riadkou pár sem nspišem . Budem možno trochu drzy tak prepáč. Sa ty voľačo nastenkáš , asi nie sú problem ženy , keď ony chlapov majú a ty žiadnu nemáš . Keď hľadaš dušu spriaznenú , určite nehľadí ti hneď na vyplatnú pásku, tu vyriešenú máme peňazí otázku , dôleźité je či mýšlienky sa stretnu , a zaiskrí sa v očku , tak vstaň z kúta, buď sám sebou , a posnaž sa na sebe trošku ! Nemusiš ohúriť ženu krásnymi rečami ( pretvarku nik nemá rád ) ani na stretko nemusíš prist na ferrari ( ja som prišiel na starom žiguliaku 🙂) . Rozpravaj ty svojou mysľou a svojimi slovami , a najde sa žena čo porozumiete si, a bude sa s tebou rozpravať. URČITE !! to nebude prva ktoru oslovíš , tak treba isť dalej , a nie stenkať a do kúta sa skryť. Plakať by mohol každý , ALE NEPLAČE !! Snad nebol som priliš rázny , nemám rad nasilie, no človek sa musi trochu sám snažit keď chce vijsť na lásky výslnie .
Prajem pekny deň. Napadlo ma , že riadkou pár sem nspišem . Budem možno trochu drzy tak prepáč. Sa ty voľačo nastenkáš , asi nie sú problem ženy , keď ony chlapov majú a ty žiadnu nemáš . Keď hľadaš dušu spriaznenú , určite nehľadí ti hneď na vyplatnú pásku, tu vyriešenú máme peňazí otázku , dôleźité je či mýšlienky sa stretnu , a zaiskrí sa v očku , tak vstaň z kúta, buď sám sebou , a posnaž sa na sebe trošku ! Nemusiš ohúriť ženu krásnymi rečami ( pretvarku nik nemá rád ) ani na stretko nemusíš prist na ferrari ( ja som prišiel na starom žiguliaku 🙂) . Rozpravaj ty svojou mysľou a svojimi slovami , a najde sa žena čo porozumiete si, a bude sa s tebou rozpravať. URČITE !! to nebude prva ktoru oslovíš , tak treba isť dalej , a nie stenkať a do kúta sa skryť. Plakať by mohol každý , ALE NEPLAČE !! Snad nebol som priliš rázny , nemám rad nasilie, no človek sa musi trochu sám snažit keď chce vijsť na lásky výslnie .
@rado318 ty si hotový Válek :D

@anonym_86775b tiež sa mi to zdá.Zeny idú míľovými krokmi dopredu a chlapi už nevedia nič.Cest výnimkám.Uz len sedieť v kancelárii a po robote oddychovať
@anonym_f34d43 zeny prichadzaju na to, ze z mnohych terajsich chlapov nemaju okrem sexu nic pozitivne, kedze su sebestacne, nepotrebuju, aby ich chlap zivil, ako tomu bolo kedysi. Sex sa da vybavit bez toho, aby mali doma na krku nevyzreteho tvora, ktoremu treba prat, varit, upratovat po ñom a este sa aj nervovat.
Ano, k tomuto svet speje, cim viac zien bude sebestacnych, tym viac chlapov bude zbytocnych, a len ti najschopnejsi budu mat vysadu zdielat so zenou zivot, domacnost a mat usporiadanu rodinu.. ..