icon

Prečo je milenka často obviňovaná z nevery?

6. jún 2025

Viete čo nechápem? Prečo keď muž podvedie svoju ženu všetci obviňujú milenku/ženu? Mňa keď ex partner podviedol mňa ani nenapadlo útočiť na ňu, lebo ona ani nevedela že je zadaný. Hlava mi neberie prečo sa automaticky obviňuje milenka, ktorá nevie že muž má záväzok. A tým pádom muž je ten, ktorý ubližuje svojej žene/rodine nie cudzia žena. Ak o tom vie, to je svinstvo to áno ale mňa zarážajú situácie keď on to pred ňou hrá na slobodného a ako najhoršia z toho výjde ona.
Ps: niesom nikoho milenka, ani som nebola a nebudem. Len taká filozofia na večer😃

Strana
z2
viestta
6. jún 2025

Tiez si myslim, ze keby nechcel podviest, tak by kazda co sa mu ponuka bola ukradnuta Ziadna milenka nestoji chlapovi s pistolou pri hlave a on chudak musi...

ana_s
6. jún 2025

Lebo žijeme v patriarchálnej spoločnosti a muž, to chudiatko maličké, čo bolo vovedené do omylu, predsa nemôže niesť na tom žiadnu vinu, to len žena je vinná. 🙂

gladys_07
6. jún 2025

Lebo je lahsie pripustit, ze ho chudacika nejaka mrochta zviedla, nez to ze si si vybrala debila.

maranta_leuconeura
6. jún 2025

Aj keby milenka vedela, ze je zenaty, ona svojmu blizkemu nerobila nic za chrbtom na rozdiel od toho muza... Takze tiez to nechapem

zuzanita1609
6. jún 2025

Mne sa zdá,že tieto hlbokomyšlienkové témy zakladá jedna a tá istá osoba. Ani dobrý deň, podvečer,alebo ďakujem. Bola si milenka tiež,autorka? 🤭

rejka7
6. jún 2025
@ana_s

Lebo žijeme v patriarchálnej spoločnosti a muž, to chudiatko maličké, čo bolo vovedené do omylu, predsa nemôže niesť na tom žiadnu vinu, to len žena je vinná. 🙂

@ana_s za všetkým hľadaj ženu 😱

autor
6. jún 2025
@zuzanita1609

Mne sa zdá,že tieto hlbokomyšlienkové témy zakladá jedna a tá istá osoba. Ani dobrý deň, podvečer,alebo ďakujem. Bola si milenka tiež,autorka? 🤭

@zuzanita1609 čítanie s porozumením ti asi nič nehovorí😃

mikadooo
6. jún 2025

Nie, zďaleka nie všetci. A hlavne - prečo by som ja mala niekoho "obviňovať"? 🤷 Kto som ja, aby som súdila iný vzťah/trojuholník? Riť paľovu viem, pokiaľ nie som jeden z cípov. A ak som, tak tiež viem len čiastočne 😁.

zuzanita1609
6. jún 2025

Tak si to ty 🤭. A keď už,milenka vie,že je pánko ženatý. Keď nevie, vraví sa tomu, kamarátka s výhodami (pretože nechce vedieť).😉

zorienka28
6. jún 2025

Lebo sme ad jedna tak nastaveni ako spolocnost, ze za vsetko zle moze zena (vid prislovia, ako “za vsetkym hladaj zenu” ci “kam nemoze diabol, posle zenu” napriklad) a ad dva sa lahsie obvini niekto, ku komu nemas ko podvedena manzelka citovu vazbu, aj ked ona moze byt v celej situacii uplne nevinne, kedy casto o ziadnej manzelke ani nevie.

autor
6. jún 2025
@zuzanita1609

Tak si to ty 🤭. A keď už,milenka vie,že je pánko ženatý. Keď nevie, vraví sa tomu, kamarátka s výhodami (pretože nechce vedieť).😉

@zuzanita1609 bodaj by bol každý chlap taký čestný a hovoril hneď narovinu že má záväzky. A neviem kto mám byť ale v príspevku niečo píšem a ty sa ma na to opýtaš tak neviem kde je problém

cukroska
6. jún 2025
@zuzanita1609

@zuzanita1609 Súhlas.Sonduje ..

zuzanita1609
6. jún 2025
@cukroska

@zuzanita1609 Súhlas.Sonduje ..

@cukroska no niekedy sa na také ženy vravelo len jedno pomenovanie...🤭. Snáď len tie tupé nerozoznaju, ktorí sú tí zadaní/nezadaní v dnešnej dobe 😁.

cukroska
6. jún 2025
@zuzanita1609

@cukroska no niekedy sa na také ženy vravelo len jedno pomenovanie...🤭. Snáď len tie tupé nerozoznaju, ktorí sú tí zadaní/nezadaní v dnešnej dobe 😁.

@zuzanita1609 Opäť raz téma úplne odveci.Neviem si predstaviť dosť dobre, že keď niekto s niekým drichme a nevie o ňom nič. Ženatého sa dá veľmi rýchlo prekuknút.

autor
6. jún 2025
@zuzanita1609

@zuzanita1609 neviem aké máš skúsenosti ty ale ja poznám nie jedného muža, ktorý žije sám, niektorí aj 200 km od priatelky, ktorú zatajujú a balia iné s tým že su slobodní😃 a dotyčné na to, že niekoho ešte má zistili až po x mesiacoch😃 dokonca kolegyňa bývala u chlapa, ktorý sa nikto nevie kedy stretával so svojou ešte jednou partnerkou😃 čize moc by som nesúdila

autor
6. jún 2025
@cukroska

@zuzanita1609 Opäť raz téma úplne odveci.Neviem si predstaviť dosť dobre, že keď niekto s niekým drichme a nevie o ňom nič. Ženatého sa dá veľmi rýchlo prekuknút.

@cukroska ale ak máte tipy ktoré diskusie som podľa vás pisala kludne dajte link aspoň sa pobavim😀

zuzanita1609
6. jún 2025

Si skúsená a vedomá,podaj ďalej 😁. Moja skúsenosť bola,že akonáhle som zistila dakedy,že mi večer nezdvihne tel,je to proste ženatý teľ. Ale to bejvavalo,keď mi šibalo na zoznamkach. Si milenka a karma vracia ...😊.

autor
6. jún 2025
@zuzanita1609

Si skúsená a vedomá,podaj ďalej 😁. Moja skúsenosť bola,že akonáhle som zistila dakedy,že mi večer nezdvihne tel,je to proste ženatý teľ. Ale to bejvavalo,keď mi šibalo na zoznamkach. Si milenka a karma vracia ...😊.

@zuzanita1609 😃ty musis byt dobre zakerna a zla zena😃 tak to si mala hlupáčika ktorý žil so ženou to si ešte tá šťastná😃 ale zbytočne ti budem vysvetlovať že ja som so zadaným nemala nič😃 ľudia veria len tomu čo chcú že áno 🙂

cukroska
6. jún 2025

Nesledujem a ani ma to nezaujíma

zuzanita1609
6. jún 2025

Toľko smajlov nedávam ani ja,pokoj žena, každý tak ako si zariadi 😁.

autor
6. jún 2025
@zuzanita1609

Toľko smajlov nedávam ani ja,pokoj žena, každý tak ako si zariadi 😁.

@zuzanita1609 a ktoré diskusie som ešte pisala podla teba?

zuzanita1609
6. jún 2025

Všetky, ktoré sú bez pozdravu a poďakovania 🤭. Pozeraj radšej Nema 😁.

marianarem
6. jún 2025

Tiez si toto iste vzdy hovorim. Podla mna je pre mnohe zeny tazke sa zmierit s tym, ze sa partner na ne vykaslal a dal prednost inej zene. Lahsie sa im zmieruje s tym, ze prisla nejaka bosorka, pocarovala mu a spravila z neho nesvojpravneho a inak by to nikdy nespravil.

zorienka28
6. jún 2025
@cukroska

@cukroska @zuzanita1609 no ake ste mudre obidve. Ja som takto pol roka bola s chlapom, ktory mal zenu doma a skoncila som to, ked sme sa jedna o druhej dozvedeli. Pol roka tahal dve baby za nos a daval si setsakramentsky zalezat na tom, aby bol jeho dvojity zivot inkognito, kym to cele neprasklo. Dve simkarty, utajeny tablet, obe v inom meste, ziaden spolocny okruh znamych, nebol ani na socialnych sietach. Este sa ju snazil potom popierat, zevraj “byvala”. Takze ak chlap fakt chce, ani svatenou vodou to z neho nedostanes. Ako hovori legendarna pasaz so Sexu v Meste:

Charlotte: “nikdy som nemala nic so zenatym”
Samantha: “ako vies?”

autor
6. jún 2025
@zorienka28

@cukroska @zuzanita1609 no ake ste mudre obidve. Ja som takto pol roka bola s chlapom, ktory mal zenu doma a skoncila som to, ked sme sa jedna o druhej dozvedeli. Pol roka tahal dve baby za nos a daval si setsakramentsky zalezat na tom, aby bol jeho dvojity zivot inkognito, kym to cele neprasklo. Dve simkarty, utajeny tablet, obe v inom meste, ziaden spolocny okruh znamych, nebol ani na socialnych sietach. Este sa ju snazil potom popierat, zevraj “byvala”. Takze ak chlap fakt chce, ani svatenou vodou to z neho nedostanes. Ako hovori legendarna pasaz so Sexu v Meste:

Charlotte: “nikdy som nemala nic so zenatym”
Samantha: “ako vies?”

@zorienka28 ja sa tiež čudujem pretože poznám nie jeden takýto prípad aký si opísala či od mojich známych alebo čo mi mama rozprávala za mládi o kamoškách😃

ibatanecnica
6. jún 2025

Lebo vtedy je zena nastvana aj na nu. Na kazdeho. A je jej ukradnute ci za to moze alebo nie.

autor
6. jún 2025
@ibatanecnica

Lebo vtedy je zena nastvana aj na nu. Na kazdeho. A je jej ukradnute ci za to moze alebo nie.

@ibatanecnica ja rozumiem len nerozumiem keď je naštvatá iba na ňu. Pretože mne keď sa to stalo ja som futašila hneď za tým s ktorým som vo vzťahu a jemu vynadala

kristinka92
6. jún 2025

Pretože su milenky, ktoré sú tiez podvedené, lebo o existencii manželky a rodiny naozaj nevedeli. A potom su tu milenky, ktoré nemajú problém sa vyspat so ženatým a take sú pre mna obycajne ***, pretože tiez som žena a toto nikdy nepochopim ako môže niekto druhému urobiť naschval. Takze tu nesú vinu obaja, aj milenka a aj neverník.

earlgrey
6. jún 2025
@zuzanita1609

@zuzanita1609 Hrozné zmýšľanie...nezdvihne mi tel. tak je hneď ženatý, alebo niečo skrýva 🤣🤣🤣 dúfam, že teraz máš po boku muža, ktorý ti do 3 sekúnd tel. zdvihne, ktorý ti do 10 sekúnd odpíše na správu...ktorý ťa informuje o každom jeho kroku...niektorým ženám tu riadne šibe 🤣

zuzanita1609
6. jún 2025
@earlgrey

@zuzanita1609 Hrozné zmýšľanie...nezdvihne mi tel. tak je hneď ženatý, alebo niečo skrýva 🤣🤣🤣 dúfam, že teraz máš po boku muža, ktorý ti do 3 sekúnd tel. zdvihne, ktorý ti do 10 sekúnd odpíše na správu...ktorý ťa informuje o každom jeho kroku...niektorým ženám tu riadne šibe 🤣

@earlgrey šibe veru,tak ako niekedy aj tebe,aj mňe... áno,niekedy keď nezdvihnú večer tel,nie raz,veľa krát,mal doma manželku a bol po práci,no mne vravel,že pracuje aj nočné. S tým šibaním by som sa trošku "rozdelila" 😁

Strana
z2