icon

Prečo je milenka často obviňovaná z nevery?

6. jún 2025

Viete čo nechápem? Prečo keď muž podvedie svoju ženu všetci obviňujú milenku/ženu? Mňa keď ex partner podviedol mňa ani nenapadlo útočiť na ňu, lebo ona ani nevedela že je zadaný. Hlava mi neberie prečo sa automaticky obviňuje milenka, ktorá nevie že muž má záväzok. A tým pádom muž je ten, ktorý ubližuje svojej žene/rodine nie cudzia žena. Ak o tom vie, to je svinstvo to áno ale mňa zarážajú situácie keď on to pred ňou hrá na slobodného a ako najhoršia z toho výjde ona.
Ps: niesom nikoho milenka, ani som nebola a nebudem. Len taká filozofia na večer😃

Strana
z2
elzu
6. jún 2025

Můj otec se po 35 letech vztahu znovu zamiloval a moji mamu opustil. Můj otec za své rozhodnutí zaplatil ztrátou rodiny, kterou mel. Rozhodl se pro novou, ma ji. Jeho nova partnerka je pro me proste Kunda.
Ne proto, ze bych se na ni zlobila (nezlobím se dokonce ani na svého otce, zamilovat se není nic špatného, ale kdyz prisel s tim, ze chce žít tři dny v týdnu s jednou a čtyři s druhou, stejne jako snaha obrat mamu o spolecny majetek- mi prislo vuci moji mame totalne bezpaterni chovani bez špetky respektu), a neoslovuji ji takto hanlivě ani proto, ze bych ji dávala něco za vinu, oslovuji ji tak čistě proto, ze je pak naprosto jasné, o kom mluvíme, když o ni náhodou a velice vzácně mluvíme.
Ja teda nezazila nikoho v mem okoli, a to ze tech never v okoli bylo vice nez dost. kdo by milenkam daval vinu za rozbití vztahu, nebo za to, ze chlap zahnul.
Ale slyšela jsem pomerne často nazory ve stylu- chudacci, co jim jineho zbylo, kdyz mu manzelka, nedokazala dat, co potřeboval. Jako by za vztah a jejich nespokojenost byl zodpovedny jen jeden…a kdyz to jde do kytek, tak s tim flaknu a nahradim si to jinde.

earlgrey
6. jún 2025
@zuzanita1609

@earlgrey šibe veru,tak ako niekedy aj tebe,aj mňe... áno,niekedy keď nezdvihnú večer tel,nie raz,veľa krát,mal doma manželku a bol po práci,no mne vravel,že pracuje aj nočné. S tým šibaním by som sa trošku "rozdelila" 😁

@zuzanita1609 Veď dobre...ale tak to, že ty si mala zlú skúsenosť ešte neznamená, že všetci muži, čo večer nezdvíhnu telefón, sú ženatí alebo zadaní...toto je už o charaktere človeka...pozri, ja som tiež bola podvedená ale to neznamená, že teraz budem podozrievať každého muža...len preto, že jeden muž ma podviedol...😀 preto som sa toho chytila, lebo si to napísala tak, akokeby chlap musel žene hneď zdvihnúť telefón...😀

zuzanita1609
6. jún 2025
@earlgrey

@zuzanita1609 Veď dobre...ale tak to, že ty si mala zlú skúsenosť ešte neznamená, že všetci muži, čo večer nezdvíhnu telefón, sú ženatí alebo zadaní...toto je už o charaktere človeka...pozri, ja som tiež bola podvedená ale to neznamená, že teraz budem podozrievať každého muža...len preto, že jeden muž ma podviedol...😀 preto som sa toho chytila, lebo si to napísala tak, akokeby chlap musel žene hneď zdvihnúť telefón...😀

@earlgrey ja som ale nepísala všeobecne, tiež som sa chytila niečoho...a my sa tu bavíme o "podvedenej milenke",ak vôbec taký pojem existuje 🤭. Nie o
podvedenej manželke...stratili sme sa obe,neva, mier ✌️ 😁

earlgrey
6. jún 2025
@zuzanita1609

@earlgrey ja som ale nepísala všeobecne, tiež som sa chytila niečoho...a my sa tu bavíme o "podvedenej milenke",ak vôbec taký pojem existuje 🤭. Nie o
podvedenej manželke...stratili sme sa obe,neva, mier ✌️ 😁

ismarela
7. jún 2025

V dnešnej dobe nevedieť že je muz ženatý a ma deti? čo ide s prvým ktorého stretla len tak na ulici? 🤦‍♀️

terezia74
7. jún 2025

Chlap ktorý podviedol, je u mňa bezcharakterny idiot, ktory nemal odvahu povedať žene pravdu a dotyčná ktorá roztiahla nohy zadanemu mužovi je .... 🙂

autor
7. jún 2025
@ismarela

V dnešnej dobe nevedieť že je muz ženatý a ma deti? čo ide s prvým ktorého stretla len tak na ulici? 🤦‍♀️

@ismarela a ako to zistis ak stretneš nejakeho chlapa niekde a nemáte spoločných známych napr? Alebo aj máte a oni zatĺkaju? A stretávate sa uňho doma tam aj bývaš ako to zistíš? Modelová príkladná situácia. Viem aj o tom, že niektorí ženáči majú aj viac bytov😃 a milenky berú tam.

ismarela
7. jún 2025

Bože ved Slovensko je také malé, tu každý každého pozná, ja tomu proste neverím 😀

autor
7. jún 2025
@ismarela

Bože ved Slovensko je také malé, tu každý každého pozná, ja tomu proste neverím 😀

@ismarela mozno dedina v ktorej ty byvas je mala😃

katariinam
7. jún 2025
@mikadooo

Nie, zďaleka nie všetci. A hlavne - prečo by som ja mala niekoho "obviňovať"? 🤷 Kto som ja, aby som súdila iný vzťah/trojuholník? Riť paľovu viem, pokiaľ nie som jeden z cípov. A ak som, tak tiež viem len čiastočne 😁.

@mikadooo absolútna pravda toto

earlgrey
7. jún 2025
@ismarela

@ismarela Nemusíš veriť...😀 ale je veľa veľa mužov, ktorí sú prefíkaní a vedia žiť dvojitý život 😀 a vedia to spraviť tak, že tá žena nemá ani tušenie, že ten muž má niekde rodinu 😀 sama som si tým prešla...aj z jednej aj z druhej strany 😁

elli333
7. jún 2025

Pokial milenka nevie, ze chlap je zadany tak ok, ale je kopec pripadov kedy ta zena velmi dobre vie, ze je zenaty, ze su tam malinke deti a podobne a je jej jedno, pozera nato asi presne tak, ze ved to nieje jej problem ved on podvadza. Ano on je hajzel samozrejme, ale preco sa tvarit, ze tie zenske su ukazka cnosti? Niesu, su rovnako skazene ako ten chlap. Opakujem nevravim o zenach co nevedia a muz klame aj im.

liv1
7. jún 2025

Nie su na vine samozrejme len milenky, rovnako muzi. Ale zena co vezme detom otca je za mna vzdy spina. Ludia namiesto toho a najma muzi aby fixli svoje vztahy sa vrhaju do ruk novej. Ja byt na mieste milenky, nechcela by som chlapa ktory namiesto riesenia problemov utecie od zeny a deti k inej

liv1
7. jún 2025
@elli333

Pokial milenka nevie, ze chlap je zadany tak ok, ale je kopec pripadov kedy ta zena velmi dobre vie, ze je zenaty, ze su tam malinke deti a podobne a je jej jedno, pozera nato asi presne tak, ze ved to nieje jej problem ved on podvadza. Ano on je hajzel samozrejme, ale preco sa tvarit, ze tie zenske su ukazka cnosti? Niesu, su rovnako skazene ako ten chlap. Opakujem nevravim o zenach co nevedia a muz klame aj im.

@elli333 ved ake je percento co nevedia… 😁. Jedno? Aj sa skor ci neskor dozvedia

feuille
7. jún 2025

Je iné priateľka a manželka a deti 🙄 to že ma niekto rodinu naozaj ťažko zataji. Keď niekto spáva s 2 “priateľkami” tak ta druha nie je milenka predsa.

feuille
7. jún 2025
@earlgrey

@ismarela Nemusíš veriť...😀 ale je veľa veľa mužov, ktorí sú prefíkaní a vedia žiť dvojitý život 😀 a vedia to spraviť tak, že tá žena nemá ani tušenie, že ten muž má niekde rodinu 😀 sama som si tým prešla...aj z jednej aj z druhej strany 😁

@earlgrey tak musíš byt dobre hlúpa, mne by sa to nestalo 🤣 to si akože spávala s niekým kto ta nepredstavil svojej rodine, rodičom, súrodencom, nikomu? 🤷‍♀️

anna777115
7. jún 2025

Ja, poznám osobne ženy, ktoré keď sa rozhodnú dostať chlapa idú aj cez mŕtvoly. Pokiaľ žena vie, že muž je vo vzťahu a aj napriek tomu s ním udržiava milenecký pomer, je rovnako vinná, ako on. A darmo niekto apeluje tým, že ona nikomu neprisaha

Strana
z2