Prečo je môj manžel emocionálne vzdialený?
Po 13r spolu, mi denne da jednu suchu pusu, niekedy ani to nie, ked mu chcem dat pusu ja,tak sa odtahuje - ze nema umyte zuby, ze je mu teplo, ze nema naladu, proste, vzdy ma nejaky dovod. O objatiach to iste, malokedy ma obijme on sam a ked ho chcem ja, uz sa aj stalo,ze ma od seba odstrcil.
Chcela som mu dat precitat 5 jazykov lásky, povedal,ze taku hovadinu citat nebude. Preco myslite,ze je taky?
Styk mame tak raz za dva tyzdne, bez predohry, vavsinou aj bez bozkov. Smutno mi je. Aj sa bojim,ze si najdem milenca ,ak ku mne bude nadalej taky. Rozviest sa nechce ani za nič.
No sex v žiadnom prípade, bez toho všetkého? Ani náhodou .Ako zajačik. Keď nie rozvod, milenec.
@anonym_autor ja by som si nasla. Bohuzial z vlastnej skusenosti, on bol ten ktory mal milenku davno predtym.
No sex v žiadnom prípade, bez toho všetkého? Ani náhodou .Ako zajačik. Keď nie rozvod, milenec.
@gribka1 oral sme nemali tak 7 rokov. Vies co,je mi smutno, že sa kvoli nemu citim neatraktivne az nechutne
@anonym_autor ja by som si nasla. Bohuzial z vlastnej skusenosti, on bol ten ktory mal milenku davno predtym.
@oblaacik a na to si ako prisla? Kedy? Uz ste rozvedení?
@anonym_autor toto by som netolerovala, už zrejme loví v iných vodách. Určite by som nežobrala o pusu, či objatie, ale ani nehľadala milenca, pripravovala by som sa na rozchod
@oblaacik najlepsie,ze ja jeho kod do mobilu neviem, on moj vie. A dovod vraj je,ze by som sa mu tam sprtala a mazala sluzobne maily.🙄🙄
@anonym_autor toto by som netolerovala, už zrejme loví v iných vodách. Určite by som nežobrala o pusu, či objatie, ale ani nehľadala milenca, pripravovala by som sa na rozchod
@anonym_bf448b no presme ako taky zobrak. Ja by som sa rada,ale on nechce kvoli dietatu. A potom mi hovori,se som sebec,ked mu chcem znicit detstvo..
Sama vies,ze za tymto spravanim nieco bude,nieco co tusis ale nechces si priznat pravdu pred sebou.
@oblaacik a na to si ako prisla? Kedy? Uz ste rozvedení?
@anonym_autor ja som sice v manzelskom zvazku nikdy nebola ale dva vztahy som ukoncila kvoli tomuto. Mne ani nevadila ta nevera, ale to odcudzenie od seba a jeho spravanie. Prisla som na to tak ze som to tusila, lebo co ine mohlo byt na vine ak nie to ze ma inu. Proste preco nechce taku blizkost ako kedysi? A potom to uz vyplavalo na povrch, v jednom pripade som raz dostala nervy a odisla od neho na par dni a ked som sa vratila po veci, bola unho ina.
Sama vies,ze za tymto spravanim nieco bude,nieco co tusis ale nechces si priznat pravdu pred sebou.
@vladuska20 1. Bud sa mu už nepacim 2. Je prepracovany 3.ma niekoho ineho.
@vladuska20 1. Bud sa mu už nepacim 2. Je prepracovany 3.ma niekoho ineho.
@anonym_autor Možnosť 1 alebo 3
@anonym_autor ja som sice v manzelskom zvazku nikdy nebola ale dva vztahy som ukoncila kvoli tomuto. Mne ani nevadila ta nevera, ale to odcudzenie od seba a jeho spravanie. Prisla som na to tak ze som to tusila, lebo co ine mohlo byt na vine ak nie to ze ma inu. Proste preco nechce taku blizkost ako kedysi? A potom to uz vyplavalo na povrch, v jednom pripade som raz dostala nervy a odisla od neho na par dni a ked som sa vratila po veci, bola unho ina.
@oblaacik na tom je super to,ze si nemala taky zavazok ako ja. Mohla si sa zbalir a ist prec. Ja ked si predstavím,ze by som isla na sud je mi na grc
@anonym_autor Možnosť 1 alebo 3
@gribka1 no ak sa mu nepacim tak co s tym urovim? Mne sa takato podmienena laska vôbec nepáči
@oblaacik na tom je super to,ze si nemala taky zavazok ako ja. Mohla si sa zbalir a ist prec. Ja ked si predstavím,ze by som isla na sud je mi na grc
@anonym_autor to ano ale aj keby som mala, aj tak by som sla. Myslela by som len na seba. Taky rozvod moze trvat aj velmi kratko, hlavne ked im toto povies si myslim. Teda aspon poznam taky pripad.
@anonym_bf448b no presme ako taky zobrak. Ja by som sa rada,ale on nechce kvoli dietatu. A potom mi hovori,se som sebec,ked mu chcem znicit detstvo..
@anonym_autor na tom nezáleží, že on nechce. Detstvo mu ničí v prvom rade on, keď sa k tebe nespráva ako milujúci manžel. Ak si myslí, že to dieťa nevníma, tak vníma a bude to brať ako model spolužitia muža a ženy a v dospelosti aj ono môže byť nešťastné. Veď ty mu rozvodom otca nezoberieš, venuje sa mu aspoň?
@gribka1 no ak sa mu nepacim tak co s tym urovim? Mne sa takato podmienena laska vôbec nepáči
@anonym_autor a čo je na súde také hrozné? Hrozné je žobrať o prejavy lásky, ja si neviem a nechcem predstaviť sex s mužom, ktorý mi jasne dáva najavo, že sa potrebuje len vyprázdniť, ktorý ma úplne ignoruje. Súd trvá možno pol hodinu, možno viac, nám ani nie desať minút, ale toto prežívaš deň po dni, týžťdeň po týždni bez akejkoľvek nádeje na zmenu
Že on rozvod nechce? no bolo by mi to jedno...podala by som žiadosť o rozvod bez toho, aby o tom vedel...a jemu by len prišielo predvolanie....možno by sa spamätal...
@anonym_autor ked som sa ho pýtala ,aky ma probkem a ci ho nepritahujem,tak mi odveti,ze ci chcem vyryvat a hadat sa? Ze na take hovadiny mi odpovedat mebude.
@anonym_autor nemusí sa chciet rozvádzať, stačí ze ty sa chceš...
@anonym_autor no ak to chces zistit,ci sa mu lubis ci nie,tak mu nechaj maleho,pekne sa namaluj,vyvonaj,oblec a ze ides si s kamosku sadnut niekde na pokec.Proste maj cas aj pre seba a zacne ziarlit,mozno sa otoci.No ak v tom bude ina,tak to urobi aj tak,aby si si takto ty nikoho nenasla.Ale tvoj pocit bude uzasny a nezabudnutelny.Uvidis.Skusto.
No to ste ozaj spolu kratko aby uz bol ako stary chlap. Nemoze byt za tym nieco/niekto druhy?
Samozrejme,že má inú. Veď to do očí bije.
@anonym_autor no ak to chces zistit,ci sa mu lubis ci nie,tak mu nechaj maleho,pekne sa namaluj,vyvonaj,oblec a ze ides si s kamosku sadnut niekde na pokec.Proste maj cas aj pre seba a zacne ziarlit,mozno sa otoci.No ak v tom bude ina,tak to urobi aj tak,aby si si takto ty nikoho nenasla.Ale tvoj pocit bude uzasny a nezabudnutelny.Uvidis.Skusto.
@vladuska20 toto ním nepohne, keď sa k nej správa tak, ako sa správa, navyše je to veľmi priehľadné
Úplne ako cez kopírak môj vzťah aj rovnaké roky. Nevydržala som, milenca som si nenašla ale rovno nového partnera s ktorým teraz čakáme babo. Ľutujem že som to neurobila skôr. Ale poviem ti ani môj sa nechcel rozviesť a bolo to extrémne strašne čo mi robil. Samozrejme tie roku čo som doňho Hučala presne s týmto tak 😁si nepamätal. Poohovaral ma kde šlo. 😁
Ozaj a neboj sa súd trval 7 minút, ľahšie ako sa zobrať. Ale príprav sa že takýto sebec ti bude robiť peklo. Ja som mala šťastie že som si niekoho našla a ma podporoval.
Uz sa mu nepros, v jeho ociach musis byt riadna zufalka.Ako baby pisu, uz ho nepritahujes alebo ma inu.Jedno aj druhe je strasne a dovod na rozvod .Ci chces takto trpiet do konca zivota? Premrhat si ho s niekym kto o teba nestoji?Nemohla by som s takym clovekom zit v spolocnej domacnosti a kazdy den ho vidiet.Jasne, ze sa nechce rozviezst, ako gazdina este posluzis.A detom ukazujete velmi zle vzory, chladne a emocionalne neprístupne , netrapilo by ta ked raz oni budu tiez v takom chladnom vztahu a trapit sa?
ja som bola rozvedená za 10 minút.Mne je na grc z teba,že mu podržíš.
@anonym_autor je mi ho ľúto. Ale tak hľadaj druhého, ktorý bude ťa bude ľúbiť tak silno, že ti po 14 rokoch dá ( keď príde po práci domov) 30 pusiniek a potom sa s radosťou bude venovať tvojmu dieťaťu ako vlastný otec a večer bude sex s predohrou. 🙏 Potom keď takého nájdeš, nezabudni nám dať vedieť. 😁😁

@anonym_autor ked som sa ho pýtala ,aky ma probkem a ci ho nepritahujem,tak mi odveti,ze ci chcem vyryvat a hadat sa? Ze na take hovadiny mi odpovedat mebude.