Prečo je okolie také zlé na bezdetné ženy?
Odvazne tento prispevok pisem, aj ked ma zanho asi 90% osadenstva zvozi, ale skusim. budem mat 33 rokov a nikdy som nepocitila tuzbu po dietati, moj partner je na tom rovnako. Dovod nie je, ze by som neznasala deti, ale jednak to tak necitim, a za druhe mam vo svojom zivote vela veci, ktore ma naplnaju. No a gro tohto prispevku je, ze sa za to musim neustale tak nejak ospravedlnovat. Vysvetlovat, preco mam karieru radsej, nez deti, preco sa citim naplnena bez dietata, preco mi dieta nezapada do mojich planov, preco nechcem nieco, na co sa proste necitim. Pocuvam, ze som sebecka (sebecka voci dietatu, ktore neexistuje? to je aka logika?), ze ostanem sama ako prst, ze sa o mna nikto nepostara, bla bla bla.
Nechapem to od ludi, ktori deti maju. Ved vy deti mate, nikto vam ich neberie, tak co vas je po mne? Nechapem to od ludi, ktori vedia, ze na zemi je 8 miliard ludi, naco viac? Ved uz teraz je to pre nasu planetu neunosne. A este by som rada dodala, ze ludia, ktori maju taku ohromnu starost o to, kto sa o mna postara, sami uz teraz mozu zacat skladat na dochodok, ja to len ocenim 🙂
ACH JAJ...
@andreatytler nie v pohode to brala ona mà dospele vnucky od prvorodeneho syna.
Nikdy nevyhovies všetkym. Mať deti nie je povinnosť ale voľba. Ja deti mám a neustále mi debily pília uši s poznámkami a kedy bude chlapec...
@katuskamala1 Na tej štvrtej strane si teda "zadrela" nezmysel ako mraky 😝
@mandarinka555 je mi uplne jedno,ze moj nazor nerespektujes a nesuhlasis s nim. A tvoj ma nezaujima.

Ludia si furt niečo nájdu.A väčšina ľudi považuje deti ,ako niečo čo je na svete najdoležitejsie preto sa pytaju nevedia pochopiť,ze niekto ma iny nazor.A je to tak so vsetkym.Napriklad mna sa stale pýtali kedy chlapec mala som 2dievčatá.3to sa narodilo s važnymi diagnozami tak uz sa nepýtali.Ludia maju nejaku zauzivanu predstavu o spravnosti konania a ine nazory nevedia pochopit.je to tak a stale to tak bude.