Prečo je rozvedený chlap v očiach ženy odpísaný?
Prečo rozvedený chlap je odpísaní v očiach zeny??
@mon29 a od zlej zeny?
To je podla toho ako sa citis, co vyzarujes.. Ak vyzarujes, som rozvedeny som troska... Tak to tak bude citit aj okolie...
@elizabet173 ved jasne, so zenacom nikdy.. rozvedený- bez záväzkov, a podla dovodu rozvodu este ok...
@elizabet173 ked vam to vyhovuje tak je vsetko ok.nebola by som asi 2x rada keby sa nam musela ex stale pliest do zivota...
@elizabet173 myslela som "pliest", nie pliest ze robit problemy atd... moja chyba... no keby spolu museli stale komunikovat a riesit kvoli detom rozne problemy, choroby a tak.jednoducho by bola stale v nasom zivote aj ked by neboli samozrejme v mileneckom vztahu🙏to je jedno... jednoducho niekto sa necíti na "cudzie" deti (ani nie kvoli detom ale co vsetko to obnáša okolo ) a niekto je s tym v pohode.a oba varianty sú ok nie?hlavne ze sme stastni vo vztahu..
@elizabet173 ved a o tom som písala. Ze do takeho vztahu by som nesla ze ja nemam deti a rozvedeny priatel ma malolete dieta... takto sme sa stretli prakticky dvaja slobodni ludia ktori si svoju vlastnu buducnost vytvorili sami .ale ako som uz pisala , to ze mne , by vadil muz so svojim detmi, neznamena ze je to nieco zle .kazdy ide do vztahu s inymi ocakavaniami a pod.
@elizabet173 tak hlavne ze sme (sice ja nerozvedená ) dostali od života druhu sancu na spokojne manzelstvo.myslim teba,tvojho muza a mojho...
@elizabet173 samozrejme, ale mizive percento, povedzme si uprimne vacsinou sa rozvadzaju zeny, a od dobreho muza sa proste neodchadza..kazda jedna si takeho bude drzat.. ale nevylucujem, ze aj muz po rozvode (ak dovod rozvodu nebol extra vazny) moze najst zenu s ktorou si bude viac sediet,ci rozumiet.. ale mne rozvedeny muz evokuju proste problem🙈😆
Myslis v tvojich ociach?
@zdenkastanka Ty mas take krasne predsudky
@mircalla ?? A v com?
@zdenkastanka Prepac oznacila som zly nick, chcela som autorku. Nemam rada zovseobecnovanie
@mircalla aha, nevadí .. no ano, a hlavne vzdy zavisi od okolnosti a danej situacie... netreba vsetkych hadzat do jedneho vreca...
@elizabet173 ano financuje 2 rodiny, uz 14 rokov nam odchadzaju peniaze z rodinneho rozpoctu a nie je to malo. Kedze ja taky zavazok nemam, beriem to tak, ze ja a moje deti sme ukratene o lepsi zivot. Isto je na tom financne inac rodina, ktora nemusi davat peniaze inde a kupi si za to auto, investuje do byvania, pojde na dovolenku alebo detom zaplati kruzky. Platenie vyzivneho je nieco ako hypoteka, neverending story. To, ze financuje 2 rodiny som myslela tak, ze idu peniaze inde a nova rodina je kvoli tomu ochudobnena.
@mircalla ocividne nerozumies, treba to zazit a potom budes chapat. Je jedno ci zena robi alebo nerobi, stale su to peniaze, ktore idu prec z rodiny a ktore mohla ta rodina vyzit inac (pre seba). Takze ak muz da zo svojej vyplaty inde, zena musi zo svojej vyplaty to vratit do rodinneho rozpoctu. Ok, su zeny co im to nevadi a su zeny co im to vadi.
pozatym zena nema zodpovednost platit za dieta svojho partnera, to je len na zene ako to citi, ale ked je v manzelstve s muzom, ktory tu zodpovednost ma, tak ona musi prijat tu zodpovednost doplacat do rodinneho zivota tie chybajuce peniaze, ktore normalne by tam boli. A nemyslim, ze by nejak slobodna baba bola happy to pre partnera robit roky rokuce, ibaze to vela slobodnych nevie (to zistis az po rokoch), takze z toho hladiska je tam sanca 🙂
@kluska Hadam si o tom vedela a hadam je fer, ze plati peniaze na svoje dieta. Podla mna sa uplne zbytocne pozastavujes nad beznou vecou, kedze si s tym musela pocitat. Ak mu chce davat peniaze aj po 18, je to cisto jeho vec, pokial zrovna nehladujete. Proste ostava to jedine akceptovat. Chapem, ze sa ti to zda mozno zbytocne vela, ale nic s tym nenarobis.....A ak je jeho byvala vyzirka, tak o to horsie.
@mircalla vedela, ale bola som mlada, sprosta, bezdetna a mlada ma uz 25, tiez som si myslela, ze do 18tky. To mas akokeby si musela doplacat do muzovho dlhu roky, tiez by si isto nebola happy. Akceptovala som, ale teraz jak vsetko zdrazelo a sami zijeme da sa povedat nizsi standart ako ma jeho dieta, moji chlapci nemaju ani vlastnu izbu napr, tak to uz neakceptujem. Bude sa vydavat v lete, ale kedze zrusenie ide cez sud, tak pocitam ze do konca roka este doplatime. Ibaze sama stopne po svadbe, ale nemyslim.
"Prečo rozvedený chlap je odpísaný v očiach ženy??"
To je taká otázka, na ktorú ako uvažujúci rozvedený chlap a otec dokážem reagovať len protiotázkou:
"A v očiach akej ženy?"
Inak totiž žena uvažuje, keď má 20-30, je povedzme bezdetná. Inak uvažuje žena v rovnakom veku, ale už s dieťaťom, prípadne dvomi... Úplne iné je, ak už má 40 a viac, žije sama, už má niečo preskákané...
Veľmi závisí na životných skúsenostiach, vzťahoch - s nimi sa totiž mení pohľad a názor na dané situácie.
Taký typ ľudí, pri ktorých najväčšou črtou charakteru sa javí povrchnosť, prieberčivosť a príliš vysoké ego, bude vždy niekoho škatuľkovať a nakoniec ostanú zaškatuľkovaní sami.
To platí jak pre ženy, tak aj pre mužov.

Od dobreho muza sa neodchadza...