Prečo je stále odsudzovanie Rómov kvôli rase?
Ahojte, prečo každý pozerá ma Rómov, akokeby to boli "vrahovia" , stále odsudzovanie iba kvôli rase. Prečoo?? Ani ja nemám rada rómov,ktorý sú zanedbaní,zaostalí, nevychovaní ale prečo všetkých hádžu do jedneho vreca ?? Aj ja som rómka, ale som vzdelaná, mám vysokú školu, pracujem, áno aj ja som mala dieťa skoro, v 22r. a aj mna napríklad kvôli tomu odsudzuju. Myslím si, že niektoré ženy/ dievčata maju deti aj skôr a nie len rómovia, zanedbaju sa vykašlu na všetko. Ale v mojom prípade to tak nie je, idem si za svojím cieľom aj keď mám dieťa . Starám sa o ňho vzorne, má všetko čo potrebuje, môžem mu dopriať všetko čo chce. Tak prečo sú aj taký rómovia pre nerómov odpadom? ( Česť výnimkam ,kt. rozdeli nerobia)
Neber si príliš l srdcu takéto veci. Slováci nenávidia každého ba dokonca po novom aj vlastných krajanov 🤣 jedna časť nenávidí rusov druhá ukrajincov a amíkov a všetci títo ľudia plní nenávisti sa neznasaju aj navzájom 😁
@mnamko presne tak, mne tipuju že mám 15 rokov hej takže tiež sa mi stalo že mi povedali ze decko ma decko tak som len reagovala že 15 rokov určite nemám a len mi polichotili že tak mlado vyzeram😃
Ja mam s r. Velmi zle skusenosti obecne. Je to neprispôsobive a nekultivovane etnikum a zato ze ty si mozno výnimka ja nazor nezmením. Mna r. Zbili a napadali, okradli viackrát. Aj moju rodinu atd. Pýtaš sa hlupo, velmi hlupo, akoby si padla z čerešne.

@mandarinka555 prečo by si vymýšľala,mne sa to tiez ako mladej mamičke stalo ,decka sa mi cosi doťahovali a nejaký premudreli dedko , že to je tak keď decko ma decko a to som uz bola vdova ,tak som mu povedala,ze sa ako vdova určite lepšie postarám ako si mysli,to ze som mlada neznamená,ze som neschopná,nech sa on postara aby mal ciste nohavice ,lebo v jeho veku by mal vedieť ako sa chodi medzi ľudí a bol ticho.