Prečo je stále online na sociálnych sieťach?
Ahojte, vysvetlite mi prosím ako moze byt normálne pracujúci človek stale ale naozaj ze stále online na socialnych sietach? Stále svieti na zeleno, sem tam ukáže ze aktívny naposledy pred 4 minútami a vzápätí zas aktívny. Píšem a stretávam sa s jednym muzom ale tato vec ma dosť odrádza keďže mi to potom vyzerá tak ze asi nic ine nerobi iba vypisuje kadekomu. Toľko online pracujúci človek snáď ani nedokáže byt
@anonym_autor Lebo to Telefon neda off. Moja Mama tiez, ved stale svietis na zeleno ako online, pritom ja mimo telefon, ten odpocival doma a ja o 45km dalej na vylete
@anonym_autor no aj ty si tam asi stále, keď vieš ,že on tam je stále 🤔
@anonym_c1fbe8 vies co? Posledné dni som viac komunikovala so švagrinou a ked som jej odpisovala tak som si vždy všimla ze je online. A dnes som si dala tu námahu ze som si to odsledovala
@anonym_autor Lebo to Telefon neda off. Moja Mama tiez, ved stale svietis na zeleno ako online, pritom ja mimo telefon, ten odpocival doma a ja o 45km dalej na vylete
@kiki68 a prečo potom na chvíľu? A potom zas svieti na zeleno. A druhe vec aj fb aj ig
Netusim, iba hovorim, co ten telefon robi…
Neviem ako fo funguje ale aj môj otec je stále online, aj keď spi 😅
@anonym_c1fbe8 vies co? Posledné dni som viac komunikovala so švagrinou a ked som jej odpisovala tak som si vždy všimla ze je online. A dnes som si dala tu námahu ze som si to odsledovala
@anonym_autor tak možno aj on má podobný príbeh
@anonym_autor tak možno aj on má podobný príbeh
@anonym_c1fbe8 no ale moj pribeh bol jeden den a u neho si to všímam uz dlhšie. Každopádne ma to dosť odrádza lebo nemam zaujem o muza ktory trávi cele dni s telefónom v ruke a vypisuje ktovie komu
preboha, moj manzel svieti online na socialnych sietach cele dni, ale to ze je online neznamena ze aj momentalne pouziva tu siet resp vo velkom si vypisuje, proste ma v pozadi na mobile zapnutu aplikaciu, ktora ho udrziava online. Ja takisto svietim online a niekedy nemam ten mobil v ruke aj 2 hodiny ...
@anonym_c1fbe8 no ale moj pribeh bol jeden den a u neho si to všímam uz dlhšie. Každopádne ma to dosť odrádza lebo nemam zaujem o muza ktory trávi cele dni s telefónom v ruke a vypisuje ktovie komu
@anonym_autor ooooooou. Esteze si si domyslela. Radsej ho pusti. Furia.
Mne tiez stale ukazovalo, ze som online. Tak som si to vypla uplne, nech nie je vidno aktivitu, lebo mi tiez vypisovali ludia, ze co som furt online.
Neviem, mna v zivote nenapadlo sledovat, ci je niekto online.
Mať tak tvoje problémy a plat prezidenta
Mne sa zdá,že on-line tá zelená bodka zasvieti hneď,ako sa mobil "prebudí",keď trebárs len pozriem , koľko je hodín,alebo príde nejaká notifikácia.
@anonym_autor ooooooou. Esteze si si domyslela. Radsej ho pusti. Furia.
@anonym_00d39c prosím? Nie nie som žiadna fúria ale po skúsenostiach si uz všímam každý detail. Keďže moj posledný bol presne typ co lajkoval a vypisoval každej. Takze asi tak
Mať tak tvoje problémy a plat prezidenta
@anonym_ea4f8e tak pre to nieco urob
@anonym_autor reálne vôbec online byť nemusí, pokiaľ je stále prihlásený tak ako väčšina z nás, tak stačí, že aplikácia beží na pozadí a on robí niečo iné s telefónom.
Ale máš recht, kopni ho do zadku, bude mu lepšie. Ja by som nechcela niekoho, kto má potrebu stalkovať či a koľko som "online".
Mam vypnuté vsade ci som online 😃 a nechapem to smirovanie, nikdy netuším ci moj muž je online ani ma to nenapadlo sledovat. Vlastne si ani nikde nepiseme😆
To mate aké telefóny? Načo to mate pozapinane, aby všetci vedeli kde kedy co robíte?
@anonym_00d39c prosím? Nie nie som žiadna fúria ale po skúsenostiach si uz všímam každý detail. Keďže moj posledný bol presne typ co lajkoval a vypisoval každej. Takze asi tak
@anonym_autor uz ti to tu vysvetlili ale ty uz si si v hlavicke svoj pribeh vytvorila. A ano si furia. Ale urcite bez chybicky. Idealna.
Mne tiez stale ukazovalo, ze som online. Tak som si to vypla uplne, nech nie je vidno aktivitu, lebo mi tiez vypisovali ludia, ze co som furt online.
Neviem, mna v zivote nenapadlo sledovat, ci je niekto online.
@diewcatqoo no a tí ľudia boli potom tiež furt online
Tak ja ani neviem, ze niekde svietim 🙈🤣
Tak ja ani neviem, ze niekde svietim 🙈🤣
@mk1111111111 Večer v kuchyni.😎
ja som tak spochybnovala samu seba a bol to prvotriedny suknickar, co vypisoval nonstop , co som zistila az o hodne neskor a tiez kamosky, ze svietit moze a nemusi pisat....jasne ze pisal ale zas neda sa to pausalizovat. zas si vsimaj ci si osobne strazi telefon alebo ho necha pohodeny ked ide do kupelne a pod. henten moj si vzdy otacal telefon displayom dole a ked siel mimo dosah mobil bral so sebou
Ked som ho konfrontovala tak si vypol aktivny stav a nedalo sa mi to odsledovat az nahoda zauradovala a moje presvedcenie sa potvrdilo
@anonym_autor A čo tak špecifikovať o akú sieť sa jedná?
@niekto2hy vsak som napisala ze fb a ig
@anonym_autor uz ti to tu vysvetlili ale ty uz si si v hlavicke svoj pribeh vytvorila. A ano si furia. Ale urcite bez chybicky. Idealna.
@anonym_00d39c staraj sa o seba dobre. A radšej budem fúria ako sa nechať klamať chlapom. Denno denne tu vypisujú srdcervuce príbehy o správach v mobile a podobne takže ak ma moj chlap mat potrebu vypisovať iným tak bezo mna
ja som tak spochybnovala samu seba a bol to prvotriedny suknickar, co vypisoval nonstop , co som zistila az o hodne neskor a tiez kamosky, ze svietit moze a nemusi pisat....jasne ze pisal ale zas neda sa to pausalizovat. zas si vsimaj ci si osobne strazi telefon alebo ho necha pohodeny ked ide do kupelne a pod. henten moj si vzdy otacal telefon displayom dole a ked siel mimo dosah mobil bral so sebou
Ked som ho konfrontovala tak si vypol aktivny stav a nedalo sa mi to odsledovat az nahoda zauradovala a moje presvedcenie sa potvrdilo
@anonym_7870bf dakujem za normálnu odpoveď 🙏
@anonym_autor ďalšia čo sleduje vkuse frajera.. ja ti poradím.. opýtaj sa jeho! My nevieme ako je to možné, ale ak čakáš že napíšeme že je to chyba Facebooku, tak nie, nie je. My nevieme akú prácu vykonáva, ak pracuje a spravuje sociálne siete, tak je to možné tak 😁

@anonym_autor no aj ty si tam asi stále, keď vieš ,že on tam je stále 🤔