icon

Prečo je ťažké udržať priateľov?

Dnes o 06:48

Jak sa snažím asi malo .. vždy to tak dopadne že sa prestávame stretávať. Niekoho spoznám , teraz viacmenej maminy s deťmi z ihrísk. Stretávame sa aj roky a odrazu bum. Možno to je tým že každý má iné povinnosti? Ale nemyslím si . Je mi tak trochu smutno s toho. Asi niesom dosť zábavná alebo som nudna

anonym_4664f0
•
Dnes o 06:58

@anonym_autor mám kamarátky, s ktorými sa vidím 1-2x do roka, najmä kvôli vzdialenosti, rovnako si tak 1-2x do roka napíšeme, ale keď sa vidíme, je to ako keby sme sa videli včera. Potom mám kamarátky, s ktorými sa stretávam denne - avšak to je najmä tým, že máme deti v podobnom veku a žijeme na jednej ulici, vieme aj len tak z minúty na minútu vybehnúť von 🙃. Oba typy považujem, že kamarátstvo udržujeme, len v inej forme.

anonym_291f53
•
Dnes o 07:11

Priateľov má človek v živote malo, tí sú väčšinou celoživotni.V priateľstve je často nepodstatná kvantita kontaktov, podstatná je kvalita...a potom sú tu kamaráti a známi.Ti prichádzajú a odchádzajú z nášho života,lebo sa menia okolnosti, ktoré nás spájali

289pony
•
Dnes o 07:39

@anonym_autor musíš byť prachaty. alebo mať nejakú sieť využiteľných kontaktov. potom to uvidíš. koľko priateľov sa začne častejšie ozývať alebo reagovať na tvoje ozvanie.

anna243
•
Dnes o 07:48

@anonym_autor presne toto iste som si ja včera v duchu hovorila. Ono človek ma tendenciu potom o sebe pochybovať ze urobil niekde chybu alebo ze je chyba v ňom.. ale nie je to tak. Ktorá ste odkiaľ? Ja z NMnV

marijan2025
•
Dnes o 09:01

@anonym_autor Vyskúšaj tých učiteľov osloviť a uvidíš ich reakciu.Podla toho sa môžeš zariadiť v budúcnosti.Mozno to bude dobrá skúsenosť, možno nepríjemná,ale určite lepšie ako neurobiť nič,alebo byť v strese.Neboj sa.Drzime ti palce.👍💪

anonym_cd9a9b
•
Dnes o 09:48

@anonym_autor lebo dnes sa kazdy pretvaruje, preto , najlepsia samota...alebo priatelia ale taki skutocni...

slovakboy
•
Dnes o 11:43

@anonym_autor priateľstvo nie je vždy na dlho. Priatelia sa majú radi ale ostávajú priateľmi aj keď už to nie je intenzívne. Dlhotrvajúce priateľstvá sú vzácne ale sú. Vraj ak priatelia vydržať byt blízkymi viac ako 7 rokov, tak to býva na celý život už. Ty cítiš potrebu mat priateľku na dlho a blízku, ony nie. Nemajú nič proti tebe, len jednoducho nemajú potrebu. Nepotrebujú to priateľstvo ani s tebou ani s nikým. Hľadaj ďalej.

autor
•
Dnes o 20:58
@slovakboy

@anonym_autor priateľstvo nie je vždy na dlho. Priatelia sa majú radi ale ostávajú priateľmi aj keď už to nie je intenzívne. Dlhotrvajúce priateľstvá sú vzácne ale sú. Vraj ak priatelia vydržať byt blízkymi viac ako 7 rokov, tak to býva na celý život už. Ty cítiš potrebu mat priateľku na dlho a blízku, ony nie. Nemajú nič proti tebe, len jednoducho nemajú potrebu. Nepotrebujú to priateľstvo ani s tebou ani s nikým. Hľadaj ďalej.

@slovakboy nejdem hľadať . Už nič neočakávam od nikoho