icon

Prečo kamarátka tvrdí, že Instagram nepoužíva?

22. jan 2024

Kamarátke som písala na ig, neodpisovala. Keď sme sa neskôr stretli v meste, pýtala som sa jej, že či sa na mňa hnevá. Že nie, že ona ig nepoužíva, že mám jej písať na msg. Akože, mala som správy videné, ale neriešila som. Na msg neskôr odpisovala. Ale o pár dní som si všimla, že jej na ig pribudli sledovatelia, a že ona tých ľudí tiež sleduje. Tak prečo mi potom vraví, že ig nepoužíva, keď tam chodí?? Poprela, že by si niekoho pridávala alebo potvrdzovala

Strana
z2
simca06022011
23. jan 2024

vobec ho nemusi pouzivat, instagram je nejaky divny, mne neustale chodia emaily z tade o spravach a kadecom, idem tam tak raz za pol rok-zvacsa ma tam iba nejaky link presmeruje s videom, zaujimave, vzdy som prihlasena, pritom uz ani heslo neviem :DD sledovatelov a sledovanych mam:D a nechodim tam. netreba vsetko analyzovat a prezivat...
Pis jej tam, kde ti vravi.. ja mam vsetky mozne appky lebo kazdy pouziva daco ine, ale teda som prevazne na jednom aj to kazdemu oznamujem, dokonca na niektorych mam aj oznamenia vypnute uplne. Ked sa niekto stazuje, tak poviem bohuzial.. fakt nemozem xy miest kontrolovat, ci niekto nepisal.
Inak je to super ze stihas ludom pocitat sledovatelov:D

mikadooo
23. jan 2024

Ja to tak mám s fb. Občas odpíšem, občas nie. Nemám proste fb rada, aj keď "som tam". Keď mi niekto napíše na WhatsApp, tak reagujem 🤷. A nie je to jedno, keď cez messenger s tebou komunikuje? Možno nepotrebuje mať tisíc konverzácií na 500 miestach. Jednoducho radšej komunikuje cez messenger.

nelka93
23. jan 2024

Ja napríklad mam IG, ale tiež ho nepoužívam, správy nečítam, len pozerám niektoré videa, ktoré ma zaujímajú. Možno to kamoška myslela podobne

danica2711
23. jan 2024

nehnevaj sa, ale my to máme odkiaľ vedieť? Môžeme sa len dohadovať, takisto ako ty. Nebolo by lepšie porozprávať sa o tom s ňou, prípadne sa na to vykašľať a neriešiť?

lavender94
23. jan 2024

Ja si na instagrame posielam memky, reelska s kamošmi, často to neotvorim aj týždeň, alebo otvorím a ani sa nepozriem čo tam je, len aby mi tam nesvietila ta červená ikonka. Na Instagrame odpisuje tak do 10 dni, aj napriek tomu ze dám videné, na msg do hodiny. Úplne kamarátku chápem. Raz chce komunikovať cez Messenger, tak komunikujte tam, nie? To sa potrebuješ chovať ako dieťa, ze “neviem čo jej je, neodpisala mi na instagrame ale na msg áno”
Takéto veci som riešila v čase, keď som chodila na základnú školu a s najlepšou kamarátkou sme sa na smrť dohadali cez veľkú prestávku, lebo sa nám páči rovnaký chlapec😂

domkakvet
24. jan 2024

Na mesinger ti odpisuje normalne, asi je tam castejsie a chce mat spravy po kope, inatagram mozno naozaj vyuziva len kvoly kolegyni.

stovik12
24. jan 2024

No ono vieš ig tam sa človek čo som počul chodí prejavovať fotkami a zážitkami ktoré za posledné obdobie zažili a na msg sa skôr píše z ľuďmi a podobne a načo budem odpisovať aj na ig a ešte aj na msg ked mi stačí len na ig pridať fotky nech ľudia vidia to co im chce ukázať a ona len skontroluje kto to videl a podobne ale netrávi tam čas vypisovanim... a pokiaľ ty na msg odpisuje normálne tak je to ok iné by bolo keby sa začala vyhovárať nejakým iným spôsobom že napríklad zabudla nemala čas alebo jej to situácia nedovolila a podobne.

mk1111111111
24. jan 2024

Ak nemas rada, ak niekto klame, tak naco ju kontaktujes a vnucujes sa. Jednoducho Ti nechce cez IG odpovedat a hotovo, co je na tm k nepochopeniu. Troska respektu by Ti nezaskodilo

Strana
z2