Prečo kritizujeme sebavedomé ženy?
Vsimam si to v diskusiach, ze ked nejaka zena vyslovi svoju spokojnost sama so sebou alebo sa pochvali nejakym uspechom, tak niektore ju hned zacnete kritizovat a pisat jej, ze je namyslena, sebestredna, pysna. Mne to pride ako keby ste v kutiku duse same seba nenavideli a takto vas vyslovene provokuje, ked nejaka zena to ma inak. Jasne ze ked nejaka je namyslena, povysenecka, drza, tak by sa mala vratit na zem. Ale vsimla som si, ze ked nejaka sa tu pochvali trebars uspechom alebo ze ma doma dobreho muza, tak hned sa najdu osoby, co to idu vyvracat, ze tak to nie je :D to akoze vsetci mame zit ako kpky nestastia a iba ak mas na hovno zivot si i, ale ked ho mas dobry, mas sa rad, hned si za to urazany? Neviem, obcas sa tu citim ako medzi pacientami zo psychiatrie. V jednej diskusii idete jednej zene nadavat zato, ze nie je sebavedoma a neposle nejakeho debila do pecka a v druhej diskusii ked sa nejaka zena pochvali, ze vzbuduje pozornost, hned ju zacnete hodnotit, ze to len preto, lebo je sexi oblecena alebo ze ako sa opovazila napisat, ze na nu ludia pozeraju, ze co si namysla :D aj by som tu postla konkretne osoby, co kde sa vyjadrovali ale nechce sa mi to hladat:D
@radkaradix len som prečítala nadpis a hneď mi bolo jasné že to je ona😁
Ja som si vsimla, ze "zhejtovane" su tu najmä tie, ktoré si to vyslovene pýtajú a z nich su to na 90% trololo diskusie, vid ta suknickova...zvysnych 10% su to zeny ako, ak si pamatate na dceru isteho znameho profesora a jej prispevky 🙄 ale tu uz su diagnozy a nizke IQ/EQ. Mne vadia prispievatelky, ktoré sa nedokazu na situaciu pozriet s nadhladom, kde diskusia je pre ne spustacom bohvie coho a idu ako supy...ale ok, verejna diskusia a nie kazdy je rodeny terapeut. Ja sa snazim prispievat tam, kde mam skúsenosť alebo vedomosť aspon aku taku.
Len mi tak napadlo, keď sa to stále točí len kolo tej sukničky...a ženy, dievčatá z oblastí latinskej Ameriky a pod. ,tam sú potom všetky ... ,keď často a rady nosievaju mini všetko 😏 ?
Pozri ak by si bola sebavedomá žena tak by si sa vykašlala na to čo píšu osoby, ktoré ani nepoznáš.
Sebavedomá žena či sebavedomý muž sú si dobre vedomí svojej vlastnej hodnoty a nepotrebuju si honkat ego na sociálnych sieťach. Vedia v čom sú dobrí a úspešní a nemajú absolútne potrebu dokazovať ostatným že sú niečo viac. Navyše disponujú zdravým rozumom a niečím co sa vola súcit.
Tvoj zásadný problém je že zamieňas narcisticke povahové črty - chvastunstvo a potrebu mať vzdy navrch za sebavedomie.
Aby si pochopila tu sú 2 príklady:
A) Téma o chudnuti kde si kočky dávajú rady. Pani napíše že za pol roka schudla 12 kíl.
B) Téma o plus size šatách. Pani napíše že má 40 a vyzerá lepšie ako rozkysnute 20tky.
Vidíš ten rozdiel? Napoveda: Jeden príspevok vyzerá ako od sebavedomej ženy, druhý ako od protivnej mrochty.
Tak postavou sa teda chváliť budem, kedže je vydretá a vyzerám lepšie ako 20-tky 😘 Aj mužom, lebo je dokonalý a deti vlastne tiež. A? 🥹
baby , aka to bola diskusia, hodte link,,,,
Tak mozno im to konikarky "nezeru", sebavedome zeny zvycajne nepotrebuju len tak svetu oznamovat ake su spokojne a uspesne.

Ved aj ked ta niekto zhejtuje je to len jeho nazor, ktory sa nemusi zakladat na pravde