icon

Prečo ľudia komentujú postavu mesačnej dcérky?

andrejkap123
13. okt 2024

Preco maju ludia potrebu komentovat to že moja mesačná dcérka ma faldiky na stehnach? Ja som si inac vzdy myslela ze babatka to proste tak majú?! Je cisto na materskom mlieku..

Moja mama: “ale ma riadne faldiky na nozkach”, “ona je riadne buclatá”

Uplne cudzi clovek (poistovacka v telefone) sa ma pytala na babatko a ze teda ma 6t a ze kolko vazi? Ja ze 5,5 kg, a ona “haha hihi tak to je riadne velkáá…” 😒

Ukazujem fotku z porodnice kde mala mimochodom 50tku oblecenie na sebe a VYSELO NA NEJ proste velke jej to bolo a komentar: “riadne je velkaa 😱”

Alebo komentare na fotky kde mala 3 kg ze waw aka je velka. Akoze malinká bola ako civava alebo yorkshir ale pocuvam komentare ze je velka?

Ludia vam sibe??????? 😕

Strana
z3
monsterablue
Autor odpoveď zmazal
ibrunova
14. okt 2024

@monsterablue kto? pani z poisťovne, ktorú tu autorka spomína?

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
la_dolce_vita
14. okt 2024

@monsterablue tak je snad rozdiel blizka rodina a cudzie dieta..

simsalabim
14. okt 2024

A este by som dodala, ze vela ludi ani len netusi, kolko by dieta v danom veku mohlo vazit… pani poistovacka moze byt bezdetna alebo mat 20 rocne deti a nepamatat si taketo zalezitosti. Schvalne, kolko by malo vazit napr dvojrocne dieta? Kolko z nas to vie z brucha?

ibrunova
14. okt 2024

@monsterablue Je rozdiel rodina a cudzia pani z poisťovne, ktorá to len povie preto, aby reč nestála. Autorka ukazuje fotku malej- neviem komu, ten niekto povie, jej aká je veľká, no lebo čo jej iné má na tú fotku povedať? Proste sú to obyčajné frázy.

nevenka
14. okt 2024

@mofa asi tak...ja som zase pocuvala pri tretom, ze aky je chudyyy, no lepsie by to bolo @autorka, kebyze toto pocuvas? Ze mu akoze nedavas dost jest...🙄

mondolina
14. okt 2024

@monsterablue
kto sa pchá na návštevy, kto dranká fotky a kočíkovanie? to hovoríš o jej mame či o poisťováčke?
príde čas keď autorka bude drankať stráženie.
len pri tomto správaní či aj niekoho nájde 🤔

nevenka
14. okt 2024

@andrejkap123 a pacilo by sa Ti skor, keby komentovali, ako mne, ze je chudyyyy, ze bratrancek o pol roka mladsi je riadny macko a tento vas aky je drobny a chuducky. Som mala pocit, ze to dieta trapim hladom, co ale nebola pravda.
Ludia takto proste deti chvalia. Mne este zvykli pri prvom a druhom dietati dodat, ze mam asi smotanu v prsiach, nie mlieko.

laurita285
14. okt 2024

Moc si to berieš osobne, nemáš nejaké komplexy alebo si sa nezapodievala váhou celý svoj život?

tykat
14. okt 2024

@andrejkap123 lebo ludia komentuju vsetko, niektori si myslia ze bez ich nazoru by ani slnko nevyslo.

nevenka
14. okt 2024

A potom pri tretom, ze mam slabe mlieko 🙄. A doteraz je drobny a stihly, ma pomaly 4 roky a vazi 13 kg, najmladsia 1,5 rocna vazi 12. Tak si to porovnaj. A pri nej zrazu nemam slabe mlieko?
Podakuj sa za pochvalu a neries.

aurora33
14. okt 2024

@andrejkap123 niekto tu je veľmi prepnutá matka….

mikadooo
14. okt 2024

@andrejkap123 nie mne nešibe. Prečo to nepovieš dotyčným? Že je akurát? Lebo podľa tvojho popisu je akurát. Treba to asertívne ozrejmiť komentujúcim a nie nám tu na koňovi. Povedz, že je podľa všetkých výživových tabuliek v norme. Potom zhodnoť postavu dotyčnej, že hmmmm, vy ste tiež ale veeeeeeľkaaaaa. 😁 A je to.

ema22270
14. okt 2024

Taketo nemozes brat tak osobne, nas mal 2m 6,2kg a ano bol baculko a ked mi to povedali, tak naco sa mam urazat ked to je pravda. Nic na tom zle nie je. Ludia maju potrebu nieco povedat a nemyslia to v zlom podla mna. Vsak tie faldiky ma vela deti a co je na tom ze to niekto aj okomentuje. Co maju ticho sediet a nic nehovorit?

ema22270
14. okt 2024

A vies este ma len mesiac malicka, tak co bude o rok, vzdy sa najdu ludia co okomentuju. Moj druhy syn ma uz vyse 2 rokov, ale ti poviem do 2 rokov 400-500g mesacne priberal, ja uz som na prasky bola, teraz sa mu to zastavilo a uz 4m ma 14.5kg, do 2 rokov by len jedol a to doslova, ked nebol o 10 obed hotovy tak taky plac spustil, ze koniec, ved uz ja sama som si z toho srandu robila, ze je baculko nas maly. Ale uz tak nepapa... kym sa ti nezacne hybat faldiky budu a aj komentare a ludom sa to zvacsa paci..

lenkalienka321
14. okt 2024

@andrejkap123 ja som to vždy brala ako kompliment, keď mi na bábo vraveli aj vravia, ake je veľke, buclate, že sa mu darí a prospieva😉

luccija
14. okt 2024

@andrejkap123 nepreháňaj...každý povie niečo také aká ju guľatá, ake má vlásky neviem mne také veci nevadili strašne si vztahovacna.Bud rada, že jej chuti, že je zdravá a ty sa daj to kľudu.To je prvé dieťa však?😉

zmrzlinka2021
14. okt 2024

@andrejkap123

Chápem, ze uz si nastartovana, ale skus hladat v zivot a v ludoch to dobre. Toto su take pseudoproblemy a mozu vyplyvat aj z niecoho ineho z tvojho zivota. Ak budes na ludí "tlačiť", časom nebudu sa pytat, komentovat nic a odídu. Ty sama nie si dokonala, ani ja, preto nesúd, nebud taka tvrda. Bud laskava

snowflakenel
14. okt 2024

To poznam. Nasa ked sa narodila,,tak priemer 3 kg a 50 cm.
No manzel aj ja sme vysoki, cize aj deti sa nam tahaju do vysky. Hlboky kocik im bol raz dva kratky. Vzdy som reagovala ma to, ze aka je velka,,ked bola.v kocari, ze ved ma byt po kom. Kedze najnizsianosoba u nas v rodine aj muzovaj ma 170 cm. Teraz drujacka ma 140 cm. Najvyssia z triedy, casto so ju mylia so starsimi....

mantilka
14. okt 2024

Je dobré, že je buclate. Keby bolo chuducke a ešte by ti ho komentovali...to by bola hrôza.
Nauč sa neanalyzovat čo kto akým podtónom povedal, lebo mamy sa majú vyhýbať stresu. Spokojná mama = spokojné dieťa. Aj keby to mysleli ináč, nech sa starajú o svoje deti. Ešte budeš počuť kopec narážok na výchovu od svojej rodiny a iných...treba jedným uchom dnu a druhým von, pre vaše zdravie. Tes sa z bambulky 😘

animus
14. okt 2024

@andrejkap123 dcéra keď sa narodila mal 4650g. V pôrodnici z perinky jej trčala celá hlava a ženy na izbe mali každá max trojkilove dieťa. Ja sama som mala pocit že som porodila obra 😅 nič si z toho nerob. Moja vyrástla v prekrásnu labuť a na reči a pohľady okolia som už dávno zabudla 🙂

duppka13
14. okt 2024

Ja mam velke dieta a pocuvam to uz tri roky. Myslim si ze v ludoch sa spaja velkost dietata s prosperitou a zdravim. No jednym uchom dovnutra druhym von. Pre mna ale bol vrchol ked jej cudzi chlap v potravinach povedal ze tebe ale chuti papat ze? Vtedy som sa nezdrzala a povedala som mu svoje.

oli18
20. okt 2024

Jednoduche, prehod plienku cez kociar a nezastavuj sa pri znamych. Neuvidia, nebudu komentovat.

Strana
z3