Prečo ľudia nie sú milší?
Začínam si všímať, že ľudia na Slovensku nie sú milí.
Komunikujú otrasne. Dnes sme navštívili očnú ambulanciu. Dcére sa zhoršili dioptrie a o dosť. Lekárka na nás ledva pozrela. Vôbec sa nedokázala vcítiť do kože dieťaťa, alebo mňa ako matky. Žiadna útecha, žiadne návrhy na alternatívnu liečbu, alebo doplnky stravy. Keď sa niečo pýtam, pozerá na mňa ako na ufóna, že čo chcem. Zhora až pohŕdavo. Mám niekedy pocit, že tu ľudia idú extra míľu, aby znepríjemnili niekomu život. Nieže pomôcť, priam uškodiť a znechutiť. Žila som skoro dekádu v zahraničí a nech mi nikto nehovorí, že všade sú umelo milí. Oni proste milí sú. Tu sú mnohí ľudia priam nepríjemní. Je to môj výlev prepáčte mi. Slovensko milujem, ale ľudia tu nevedia komunikovať slušne. Možno je to len môj postreh, možno zveličujem alebo možno to je presne tak. Váš názor?
@skolara ja som raz bola na urade,kde bola neprijemna pracovnička,ktora akosi pozabudla že služi verejnosti (nepamatam ci kataster to bol, banka,alebo pošta). Tak na jej neprijemne chovanie som zareagovala otazkou: spravila som Vam niečo,že ste taká nepríjemná na mňa? Take oči na mňa hodila a padnutá sánka,že aj zabudla odpovedať. Proste nepríjemná, tak som jej to hodila späť.

My mame hrozne milú očnú keby si chcela 😀
Ale je fakt, že ľudia sa často nevedia chovať.. a vôbec to nie je o Tom že by som ja milá nebola, pretože ja som slušná vždy ku každému, az do doby kým sa kumne nezačnú chovať zle.. často krát sú ľudia až predrazdeni dopredu, bez dôvodu - evidentne z frustrácie.. vtedy to vie pokaziť deň.. (zase sa netvarme že na mk to chovanie tiež nevidno 🤪) ale musím povedať, že viac stretávam ľudí čo sú milí, len bohužiaľ viac zarezonuju ti, čo vedia byť hnusni 😵💫
No a ešte pridám zážitok, paradoxne z Rakúska, kde človek očakáva trocha iné správanie.. Slováci to neboli, pretoze nastúpili do auta s viedenskou značkou.. išli sme z parkoviska pomaly, vpravo podľa pravidiel.. rodina s dospelou dcerou boli roztiahnuti po celom parkovisku išli krížom cez celú plochu pomaly, úplne naschval na nás pozerali a vošli nam do cesty keď sme išli okolo, buchli nám do auta a kopli do kolesa.. našťastie môj muž je zväčša nerozculitelny, išiel ďalej.. vyzeralo že vyslovene hľadali konflikt, ale neuspesne.. keby sa ale o čokoľvek snažili, máme kameru, takže by toho moc nenarobili ak im išlo o niečo..
(Ja to beriem tak.. niekto tých extrémistov voliť musí.. tiež extrémisti, ktorí sú milí len keď majú z toho prospech)