icon

Prečo má bývalá priateľka nový profil?

deana100
23. jan 2025

Dobrý deň neviem čo si mám o tom myslieť. Na Fecbooku som mala, priateľku no blokla ma... neboli sme, kontakte teraz som zistila že ma, druhý profil a má tam nášho spoločného priateľa o čo jej ide (sledovať ma) alebo je fakt narušená....

viestta
23. jan 2025

@deana100 vsak blokni aj ty ju a mas pokoj.

katarinaba
23. jan 2025

Blokla ta na jednom profile. Nie ste v kontakte. Ona ma novy profil, kde ty nie si, ale je zaujimave, ze ty o tom vies. Kto tu koho sleduje? A este ona ma byt narusena? Asi mala velmi dobry dovod ta zablokovat.

maca1984
23. jan 2025

Prečo by mala byť preboha hneď narušená ? Nechápem.
Snoríš skôr ty ju ako ona teba, podľa toho čo píšeš

nyusika
23. jan 2025

@deana100
no neviem, kto z dvoch je naruseny 😀
urcite mala dpbry dovod na to, aby si ta zablokovala a vytvorila si novy profil

zojazoja
23. jan 2025

Mysli si o tom toto: nechce byt s tebou uz priatelka. P.S. ja si pamatam tvoje prispevku tu na Modrom koniku a boli fakt šialené. a ja sa jej ani nečudujem. Prepáč. Asi je najvyšší čas sa zamyslieť trošička nad sebou, že niekde robíš chybu.

marhulka13
23. jan 2025

@deana100 a mne neprídeš úplne ok ani ty, ja si ta pamätám z predchádzajúcich tvojich tem

oli18
23. jan 2025

@deana100 milujem otazky typu "co si mam mysliet". Tak ty nevies, co si mas mysliet a je to tvoja priatelka. My si nemyslime nic, lebo nepozname ziadnu z vas.

leangela
23. jan 2025

Vychádza mi z toho to, že zrejme teda nechce byť s tebou v kontakte. To, z akého dôvodu, to už je medzi vami.

martul
23. jan 2025

@deana100 Ja sa jej ani nečudujem prepáč. Trošku si ťa pamätám, toto nie je tvoja jediná téma.

evcagabi
23. jan 2025

Niekto tu naruseny je. Ale tvoja ex isto nie.

januska12323
23. jan 2025

Ešte stále? Nechceš navštíviť odborníka?

kvadrinkaaa
23. jan 2025

Nerozumiem.

domak2
23. jan 2025

Ja som mala kamaratku ktorá to na svojom starom profile pre nechapavych aj napísala. Ze si ho rusi a vyrába nový pre ľudí ktorí s nou aj naozaj v kontakte sú a nechcú len sledovať a vyzvedat aby sa mali na com baviť. Ja som bohužiaľ vtedy nebola v situácii jej ponúknuť kamaratstvo aké by potrebovala/zaslúžila si a teda sa vôbec nehnevám ze si ma do toho nového nepridala a dokonca aj viem čo si mám o tom myslieť bez opýtania.

dadka1997
23. jan 2025

@deana100 ja mam pocit ze narusena si ty, toto nie je tvoj prvy prispevok o priateľke, ktora s tebou nechce byt v kontakte ... čiže daj sa do poriadku ty

deana100
autor
23. jan 2025

@katarinaba Ja som Pani zlatá našla jej druhý profil 2 a ja som není narušená totižto ona ma všade vyhľadáva ako môžte takéto niečo napísať ja som sa slušne opýtala ja nepotrebujem vyhľadávať profili

deana100
autor
23. jan 2025

@dadka1997 asi ty moja

taktotedanie
23. jan 2025

@deana100 ked ta blokla asi mala dovod na co ju stalkujes a este o tom zalozis temu na MK? Neviem ktora z vas je viac narusena
Zi si svoj zivot a jej daj pokok

sense
23. jan 2025

Keď ťa blokla má na to dôvod , a tebe nebráni bloknut jej druhý profil a nebude ťa sledovať

brkodlak420
Odpoveď bola odstránená
dadka1997
23. jan 2025

@deana100 sa zamysli nad svojimi prispevkami 😀😀

januska12323
23. jan 2025

Pani zlatá 🙄

zojazoja
23. jan 2025

@deana100 a prosím ta, kde všade ta vyhľadáva? Ako ťa napríklad vyhľadáva? Odpovedz prosím ak môžeš.