Prečo má bývalá priateľka nový profil?
Dobrý deň neviem čo si mám o tom myslieť. Na Fecbooku som mala, priateľku no blokla ma... neboli sme, kontakte teraz som zistila že ma, druhý profil a má tam nášho spoločného priateľa o čo jej ide (sledovať ma) alebo je fakt narušená....
Blokla ta na jednom profile. Nie ste v kontakte. Ona ma novy profil, kde ty nie si, ale je zaujimave, ze ty o tom vies. Kto tu koho sleduje? A este ona ma byt narusena? Asi mala velmi dobry dovod ta zablokovat.
Prečo by mala byť preboha hneď narušená ? Nechápem.
Snoríš skôr ty ju ako ona teba, podľa toho čo píšeš
Mysli si o tom toto: nechce byt s tebou uz priatelka. P.S. ja si pamatam tvoje prispevku tu na Modrom koniku a boli fakt šialené. a ja sa jej ani nečudujem. Prepáč. Asi je najvyšší čas sa zamyslieť trošička nad sebou, že niekde robíš chybu.
@deana100 a mne neprídeš úplne ok ani ty, ja si ta pamätám z predchádzajúcich tvojich tem
Vychádza mi z toho to, že zrejme teda nechce byť s tebou v kontakte. To, z akého dôvodu, to už je medzi vami.
Ja som mala kamaratku ktorá to na svojom starom profile pre nechapavych aj napísala. Ze si ho rusi a vyrába nový pre ľudí ktorí s nou aj naozaj v kontakte sú a nechcú len sledovať a vyzvedat aby sa mali na com baviť. Ja som bohužiaľ vtedy nebola v situácii jej ponúknuť kamaratstvo aké by potrebovala/zaslúžila si a teda sa vôbec nehnevám ze si ma do toho nového nepridala a dokonca aj viem čo si mám o tom myslieť bez opýtania.
@katarinaba Ja som Pani zlatá našla jej druhý profil 2 a ja som není narušená totižto ona ma všade vyhľadáva ako môžte takéto niečo napísať ja som sa slušne opýtala ja nepotrebujem vyhľadávať profili
@deana100 ked ta blokla asi mala dovod na co ju stalkujes a este o tom zalozis temu na MK? Neviem ktora z vas je viac narusena
Zi si svoj zivot a jej daj pokok
Keď ťa blokla má na to dôvod , a tebe nebráni bloknut jej druhý profil a nebude ťa sledovať

@deana100 vsak blokni aj ty ju a mas pokoj.