Prečo má bývalá priateľka nový profil?
Dobrý deň neviem čo si mám o tom myslieť. Na Fecbooku som mala, priateľku no blokla ma... neboli sme, kontakte teraz som zistila že ma, druhý profil a má tam nášho spoločného priateľa o čo jej ide (sledovať ma) alebo je fakt narušená....
Blokla ta na jednom profile. Nie ste v kontakte. Ona ma novy profil, kde ty nie si, ale je zaujimave, ze ty o tom vies. Kto tu koho sleduje? A este ona ma byt narusena? Asi mala velmi dobry dovod ta zablokovat.
Prečo by mala byť preboha hneď narušená ? Nechápem.
Snoríš skôr ty ju ako ona teba, podľa toho čo píšeš
Mysli si o tom toto: nechce byt s tebou uz priatelka. P.S. ja si pamatam tvoje prispevku tu na Modrom koniku a boli fakt šialené. a ja sa jej ani nečudujem. Prepáč. Asi je najvyšší čas sa zamyslieť trošička nad sebou, že niekde robíš chybu.
@deana100 a mne neprídeš úplne ok ani ty, ja si ta pamätám z predchádzajúcich tvojich tem
Vychádza mi z toho to, že zrejme teda nechce byť s tebou v kontakte. To, z akého dôvodu, to už je medzi vami.
Niekto tu naruseny je. Ale tvoja ex isto nie.
Ešte stále? Nechceš navštíviť odborníka?
Nerozumiem.
Ja som mala kamaratku ktorá to na svojom starom profile pre nechapavych aj napísala. Ze si ho rusi a vyrába nový pre ľudí ktorí s nou aj naozaj v kontakte sú a nechcú len sledovať a vyzvedat aby sa mali na com baviť. Ja som bohužiaľ vtedy nebola v situácii jej ponúknuť kamaratstvo aké by potrebovala/zaslúžila si a teda sa vôbec nehnevám ze si ma do toho nového nepridala a dokonca aj viem čo si mám o tom myslieť bez opýtania.
@katarinaba Ja som Pani zlatá našla jej druhý profil 2 a ja som není narušená totižto ona ma všade vyhľadáva ako môžte takéto niečo napísať ja som sa slušne opýtala ja nepotrebujem vyhľadávať profili
@deana100 ked ta blokla asi mala dovod na co ju stalkujes a este o tom zalozis temu na MK? Neviem ktora z vas je viac narusena
Zi si svoj zivot a jej daj pokok
Keď ťa blokla má na to dôvod , a tebe nebráni bloknut jej druhý profil a nebude ťa sledovať
Pani zlatá 🙄

@deana100 vsak blokni aj ty ju a mas pokoj.